Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tara.

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angelina Jolie vallomása a NYTimes hasábjain kétségtelenül a hét híre lett és az egész világ figyelmét a mellrákra, illetve a gyakran mögötte álló örökletes okra, a BRCA1 és 2 génekben bekövetkező mutációkra irányította. Öröm az ürömben, hogy a hasznos…..
Tara. 2013.05.21 13:32:50
@fordulo_bogyo: éppen ez a baj a világgal, az emberek egészségével, ezért van annyi beteg. Mert amikor megszívlelendő dolgokat írsz a táplálkozáról, azt szatírának nevezed. Sebaj, a te egészséged vagy betegséged, nem az enyém:)
Tara. 2013.05.21 15:30:27
@De gustibusaut bene, aut nihil: teljesen igazad van. Abszolút.
Tara. 2013.05.21 20:37:14
@Komavary: jogos. Huszonéve vagyok vega, és éppen a Szendi zöldkönyv hatására próbálkoztam meg a hús- és halevéssel, hátha a szénhidráttól magas a vérnyomásom:) a húst nem jól emésztem, valószínűleg nem alakult ki az ehhez megfelelő bélflórám. Halat meg azért eszem néha, hogy kerüljön belém némi omega 3 zsírsav, ugyanis táplálékkiegészítőket elvből nem eszem. Ezzel választ adtam arra is, miért nem ponty vagy busa. Csak a hideg vízben élő halakban van omega 3.

Jól elvagyunk, nem?:) Abba kellene hagyni ezt a témát, nem én vagyok műsoron, hanem Szendi Gábor. Térjetek vissza hozzá szerintem.
Főleg, ha van affinitásuk a mikrobiológiához, mert akkor különösen érdekes munka az övék. (És persze ugyanezért boldogok a csak mikroszkóppal látható világért lelkesedő sörfőzők és a borászok is.) A sajtkészítés igazi lényege ugyanis abban rejlik, hogy a tejből kinyert…..
Tara. 2013.01.28 18:02:16
@fordulo_bogyo: nem tudom, melyik országban élsz. Elvileg nálunk is kötelező lenne ráírni, de nemrégiben Pannónia ementáli sajtot vettem, arra semmi sem volt ráírva. Azért vettem meg, mert reménykedtem, hogy nincs benne tartósítószer.

Falun élek, itt nem lehet kapni semmilyen normális ennivalót, a világvégére kell menni érte. A Tescoban van sajtválaszték, de még az egészen drága sajtok is tartalmaznak tartósítószert.
Deansdale Üdv itt... 2012.10.18 12:25:40
Üdv itt! Előbb a blogterről, aztán a freeblogról derült ki, hogy egy rakás sz*r, úgyhogy kénytelen voltam megint költözni. Nem szívesen kritizálok olyan szolgáltatókat, akik ingyen adtak nekem valamit, de például amit a freeblog mostanában művel, az katasztrófa. Azon még…..