Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lauvenburg

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Ennéd: Embersajt 2013.11.30 12:04:37
Nagyon nyamikának tűnnek, mi? Pedig ezeket a sajtokat emberi testüregekből előkotort baktériumokkal oltották szét, amitől ráadásul olyan szaguk is lesz, mint a baktériumdonoroknak. És mindezt azért, hogy barátkozzunk meg a ténnyel, hogy egy csomó baktérium van a testünkön.…..
Lauvenburg 2013.11.30 12:26:44
Bevallom őszintén, magam is meglepődtem, hogy volt egy-két olyan szegmense a TV2 zenés műsorának, ami nem pusztán tetszett, de el is szórakoztatott pár másodperc erejéig, amíg rá nem jöttem, hogy mit is nézek. Egyértelmű, hogy nem én vagyok a célközönség, és nem is a szívem…..
Első kiváló műsorötletünket az Eyeworks formátumgyártó katalógusából vettük, a címe a sokat mondó Echte Meisjes in de Jungle, amit a németeknél menten két adó, az RTL és a ProSieben is műsorára tűzött, elméletileg az előbbi megvette (Reality Queens in the Jungle), az…..
Izé, ezt a címet nem én adtam, hanem a videó szerzői, Garfunkel and Oates, azaz Riki Lindhome és Kate Micucci színésznők, akik a fenti projektet sikerrel adták el az IFC-nek és így lesz belőle ilyen énekes-vicces-megbotránkoztató videós viccprojekt. A The Loophole szövegének…..
Lauvenburg 2013.10.17 16:58:16
@sixx: naugye, hogy van fõnököd. Egy bloggernek nincs fõnöke. Ezek szerint mégiscsak újságíró vagy :D
Neked mint újságírónak célod az olvasók kisebb nagyobb megbotránkoztatása? És az újságírói etikai és társadalmi normák áthágása obszenitás által? Vagy erre is a fônököd kért meg?
Lauvenburg 2013.10.17 17:52:21
@sixx: értem. A stílusod viszonylag tetszik, az obszcenitásaid nem. Sokkal jobb is lehetne a stílusod az alpáriság nélkül. A szókimondást és sok esetben az indokolt odamondogatást díjazom, fõként mikor arról van szó, hogy hülyének nézik a nézõket. Ettõl függetlenül vagy ezzel együtt a társadalmi és újságírói normák rád is vonatkoznak.
Lauvenburg 2013.10.17 18:28:14
@sixx: ezeket az ujsagirok evtizdek, illetve a tarsadalom evszazadok ota meghatarozta, nekem mar nem szukseges
Tessék, csak elő kell venni egy ötéves posztot, hát legyen. Spoiler: más szórakozásának elkúrására tökéletesen alkalmas információtöredék egy irodalmi műről, filmről, színdarabról vagy tévéműsorról. Spoilerfób: aki a fentiektől kiütést kap és bekommentel. Troll: aki tudja, mi számít spoilernek…..
Lauvenburg 2013.10.15 22:04:56
@sixx: Neked valami ebadta káromkodáskényszered van, vagy mi a manó? A macska rúgja meg!

Válaszom: nem, csak mondhatni szeretem az írásaidat olvasni, meg azt is mikor valaki betartja az újságírói etikai normákat és az íratlan szabályokat, hagyományokat. Ki mondta, hogy lejjebb adjuk a szintet csak azért, mert már 2013 van? Stílusa mindenkinek lehet (ez is alapjog), de normák attól még vannak.

- Még egy tévés blogon is, ami az Index melléklete, ne essék félreértés!
További szép napot!
Lauvenburg 2013.10.17 14:44:17
@sixx: ez nem egy blog, hanem Magyarország legolvasottabb online napilapjának újságmelléklete (egy blogmotoron). Innentõl kezdve vonatkoznak rá az újságírás íratlan etikai normái is. Pl. nem tesszük tele a cikkeket obszcén szavakkal!
Mellesleg sixx az indextõl kapja a fizetését, nem egy mezei blogger.
Lauvenburg 2013.10.17 16:49:59
@sixx: mondtam már neked, hogy a nyilvános trágárkodás nehezményezése nem mimózaság, hanem hagyományok, értékek, társadalmi normák tisztelete, megtartása. Ha valaki ezeket megszegi, akkor õ a tahó, és nem az a mimóza, aki számonkéri a megszegést. Látom nem értetted meg, pedig lenne elég intelligenciád, hogy felfogd.
Miért kellene trágárkodnia egy újságírónak ennyit öncélúan? Csak mert 2013-at írunk?
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Lauvenburg 2013.10.15 03:27:13
@queensryche: "tudom, ez egy tévés blog és van, amiről gondolom írnotok "kell" - kiábrándítóan sok a gagyiműsor-poszt sajnos. "

ez egy kifejezetten amerikaisorozat és magyargagyitévéműsor blog megtűzdelve valóvilágcelebborsésblikk posztokkal. nem vetted még észre?
na ezek azok a témák, melyekről írni "KELL".

-amcsi sorozatok
-magyar "gagyiműsorok"
-bulvárcelebek viselt dolgai

üdv. a "médiablogon"! :)
Subba Subba másnap hétfőn is 2013.10.14 09:20:00
Hogy lehet a legbonyolultabb módon elhagyni egy parkolót? Így: ..
Lauvenburg 2013.10.14 20:48:15
@JohnnYC:
éshát -> és hát
20-al -> 20-szal
(-val/-vel és nem -al/-el)
Az X-Faktor mentorházas rongyrázása az az eleme a formátumnak, amit a készítők minden bizonnyal kihagynának a műsorból, legalábbis ami az átlagnéző által elképzelt luxust reprezentáló, bazinagy házakat illeti. Ezeket ugyanis ki kell bérelni, lecígerölni a stábot,…..
Lauvenburg 2013.10.06 12:03:54
@Flankerr: a nagyobb kattintásszám, nagyobb látogatottság, jobb statisztika, a cikk "eladhatóságának" "kesztyűbűbja" estleg, persze ez csak a cikkből kölcsönvett kifejezés.

Egy kereskedelmi tévéműsor nagyobb nézettséget, egy bulvárújság nagyobb olvasottságot, egy internetes napilap nagyobb látogatottságot szeretne elérni. Mit nem értesz ezen? (:D)

Ez az úgynevezett "médiablog" ugyanazért kritizálja mondjuk a Blikket, amit saját maga is elkövet: nagyobb olvasottságért eladja a lelkét, leadja a színvonalat. Nem újdonság :)
Subba Subba Art: Rossz kutya 2013.08.30 14:59:00
A hatalmas fém labrador rendszeresen összesárgafestékezi a kaliforniai Orange County Museum of Art falát: A helyiek imádják: ..
Jó fej ázsiai csaj demonstrálja, hogy mennyire balfaszul néznek ki a kínai egyszavas tetkók. Hát még a több szavasak. Nektek van? És elbaszták? ..
Subba Subba skill: Gyros mágus 2013.08.28 11:57:33
Na ide vele azonnal!!!! ..
Lauvenburg 2013.08.29 10:11:19
@__tom_:"A levágott hús mennyisége alapján nem nagyon pörög a biznisz "

pont, hogy pörög a biznisz, mivel ennyit le mernek vágni előre. ha nem fogyna a husi, nem vágnák le, hanem ott szárad, pirul a rúdon.
Lauvenburg 2013.08.29 10:17:59
@Zka: persze, hogy ez nem gyros, mivel ez dürüm
Subba Takkaroggymá! 2013.08.29 07:33:35
Hogy már majdnem péntek?!!! ..
Subba Vigyázz, a hal harap! 2013.08.29 09:06:00
Én szóltam!..
Lauvenburg 2013.08.29 09:25:39
comment:com Tarolt Pimasz úr 2013.08.28 18:38:47
Kedd este tízkor mutatkozott be Papp Gergő vadonatúj műsora a Super TV2-n Pimasz úr ottalszik címmel. Az első rész kiemelkedő nézettséggel, 6,6%-os közönségaránnyal futott és több mint 435 ezer nézőt ért el. A Balázs Klári-Korda György házaspárról szóló epizód…..
Subba Sírsz: Erzsébet tiltakozik! 2013.08.28 10:08:47
"Magyarország legnagyobb humusztálja a NAGYALFÖLD".  ..
Subba Barlangrajz: Lengyel humor 2013.08.26 13:30:00
Büntessen ez is, mint a mai nap. ..
Pénteken még úgy tudtuk, Hajdú Péter nagyon ideges lett amikor kiderült, hogy a Britain's Got Talent győztes csapata nem akar fellépni A szépségkirálynő című Tv2-produkcióban, hiszen akkor bukná a vegasi 400 milliót. A műsorvezető az ex-Hip Hop Boyz-tag Szűcs Zoltának a…..
Lauvenburg 2013.06.22 11:30:21
"Micsoda minőségi csere, kérem szépen! Meg van mentve a Tv2, ha Hajdú és a bögyös macák Puskás Peti és Edvin Marton társaságában mutatkoznak, már nincs is olyan a tévéadó a Földön, ami meg tudná szorongatni a csatornát A királynő alatt! (most ironizáltunk, még mielőtt...)"

az érezhető, hogy irónia, kösz, hogy a hülyék kedvéért még direkt ki is írtad, de:
bunkóságnak tartom most Puskás Petit vagy Edvin Martont, vagy akár csak a jelenlétüket cikizni, akkor is, ha kurvára nem fogom emiatt bekapcsolni a tévét. (mellesleg, nem is tudom mikor kapcsoltam be utoljára bármi miatt is az elmúlt hetekben...)

hajdú is akart egy nagyobb durranást, ami húzó név lett volna, talán egyesek pont bekapcsolták volna a tévét, pont miattuk. ugyanis szépségkirálynő választást már láttunk, uncsi, puskás petit, gáspár lacit, ex-megasztárosokat megint csak láttunk már...

de miért kell még akkor hajdúba és a műsorba belerúgni még egyet. nem szeretném pont hajdút megvédeni, de nem lehet, hogy nem az lett volna a fő szempont a Blikk cikke alapján, hogy ez a "frizbi-vezér" tényleg igyekezett megszerezni egy most épp felkapott, "menő" csapat produkcióját? miért baj ez? még külön kivételes engedélyt is kért volna, hogy ne kelljen szerződést szegniük. de erre senki rá se baszott. ez a bunkóság, ez lehetett volna a téma.

de nem, kedves Gyula, te rámentél arra, hogy milyen olcsó helyettesítéssel van megoldva a műsor. hát pont ezért volt ideges hajdú, miért másért? de most mit mondjon? "kedves nézők, érjétek be ennyivel? " pont hajdút nem akarom védeni, de miért kell még belerúgni még egyszer a műsorkészítőkbe és a fellépőkbe, Gyula?

mondjál már jobb ötletet, legyél szíves, te mit csináltál volna az újságírói íróasztalod mögül, vagy otthonról, a kávéházból, ha távmunkás neonomád vagy? :) te jobban tudsz műsort szervezni mint hajdú?

persze abban megegyezhetünk, hogy mindkettőnk részéről, felőlünk akár ez az egész giccses szépségkirálynő-parádé nyugodtan elmaradhatna. Na de akkor ti, kedves MÉDIABLOGGEREK, miről fogtok posztolni... (most ironizáltunk, még mielőtt...) :P
Egy héttel ezelőtt még több ezren jelentették ki sértődötten, hogy a kedvenc karaktereiket kinyíró epizód után, egyszerűen nem fogják tovább nézni a Trónok harcát. Eközben a könyveket is olvasó, legkeményebb rajongók persze röhögtek a markukba, de a fenyegetőző nézőktől…..
Lauvenburg 2013.06.11 19:06:55
@-Szűcs Gyula-:
Kedves Gyula!

Megtisztelt, hogy felvetésemre ilyen szép gyűjteményt hozott össze. Lekötelezett :)
Az nem lehet mégis, hogy arányaiban azért a Superbowllal foglalkozó hírek erősen felülreprezentáltak voltak az Index címlapon, közvetlenül a Trónok harca előtt? Vagy után :)
Lauvenburg 2013.06.11 19:20:10
@KopaszMercis: örülök hogy kicsit lehiggadtál, annak meg még jobban, hogy sem agyvérzést, sem infarktust nem kaptál olvasás közben :D

>"Miután világossá tetted, hogy véget ér neked a világ Hegyeshalomnál segítek egy kicsit:"
-ezt te képezeled így a saját kis világodban, hogy rajtad kívül mindenki prosztó :D
ugye nem kéred, hogy felsoroljam, hogy hány amerikai portált, blogot stb. olvasok rendszeresen évek óta, torrentezésről is hallottam már, képzeld, és az elmúlt 3 évben több amerikai könyvet vettem, mint magyart, tehát pont nem vagyok amerikagyűlölő vagy ilyesmi. a magyar tartalmak néha egyszerűen unalmasabbak. ebbe most ne menjünk bele.

>"Az előfizetéses csatornáknál ennyi néző csillagászati számnak számít. Ha megnézed a legnagyobb torrentoldalakat, ott is a top 10-ből kb 10 legtöbbet per pillanat seedelt torennt game of thrones." már kurva rég torrenteztem, úgyhogy nem nézem meg.

>"Magyarul 1.7% BAROMI SOK."
csak megint elfelejted, hogy ez az Amerikai Egybesült Álmok teljes lakosságához mért aránya.

>"Hogy értsd: képzeld el, abból is címlap lenne ha mondjuk édesanyád leszopná az amerikai lakosság 1.7%-at... "
Neked mindenről az édesanyáddal való szex jut eszedbe tudat alatt? Nincs nálad valami elfojtva? :D
Legközelebb a vele folytatott viszonyodról a saját blogodon számolj be! Mivel erősen bulvártéma, annak is lesz egy jó 1,7%-os látogatottsága. :D

;)
Riszpekt! Az egy dolog, hogy húsz nyelven szövegel, na de azoknak a fele milyen nyelv már?!  Poliglott akarok én is lenni! ..
Lauvenburg 2013.04.11 10:20:42
@én sem én vagyok: a világ nem érted létezik, te buzi
A magyar sorozat az pont olyan, mint a Teleshop. Tele van termékelhelyezéssel, kiszámítható, mesterkélt és iszonyatosan unalmas. Talán csak annyi a különbség, hogy a tipikus magyar tévésorozat még a Teleshopnál is hosszabb, és gyakrabban tűnik fel benne Hujbert Ferenc. Hiába…..