Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vagye

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Okos Emberék (és Mészöly Kálmán) rég megmondták a tutit: ha a sportújságírók csak jót írnának a magyar fociról, akkor máris más lenne a megítélése. A játék ettől még ugyanolyan maradna, de a megítélés a fontos. Vagyis, ha azt mondják nekünk a radiátor márpedig ehető,…..
Az MVM és a BKV is titkolja, mennyiért és mivel bízták meg azt az építővállalatot, amelynek offshore hátterű anyavállalatát Kocsis István tanácsadója alapította és képviseli.>>> A BKV-nak is dolgozik Paks offshore hátterű alvállalkozója ..
A valaha volt legnagyobb olasz csapat – ha lenne értelme az ilyen összehasonlításoknak -  nem az első hét bajnokságból hatot behúzó Genoa, vagy a 60-as években megcsodált Grande Inter, a 90-es években parádézó Milan, és nem is a 30-as éveket uraló, zsinórban öt…..
Óriási breaking news van a diétás féltekén, és erről muszáj elmélkedni. Olvasom a Velveten, hogy Rubint Réka pereli a Borsot, mert az arra bírt utalni, hogy ő zsírégető tablettákat szedett, pedig nem, ő zsírégető gyakorlatokat végzett. A történet jellemzően bonyolult,…..
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
Budapest Mennyi? 2009.03.26 14:49:00
 Azt hiszem, senki sem gondolhatja komolyan, hogy egy több tíz, vagy akár százmilliárdos forgalmat generáló cég első emberének a fizetése ne lehetne több, mint egymillió forint, ezért az számomra nem is meglepő, hogy Kocsis István, a BKV vezére, bruttó másfél millió…..