Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matyko

1 bejegyzést írt és 219 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képviselő leszek Miért indulok? 2014.01.13 14:54:50
Ha nagyon megerőltetem magamat, tudok olyan politikai témájú okosságot posztolni a Facebookra, hogy akár 100 lájkot is hoz. Király vagyok? Aligha. Az ember hajlamos ezzel levezetni azt a feszültséget, ami a közügyek miatt felgyülemlik benne. Óriási hiba, amint azt Mong Attila is…..
Teljesen elképesztő, állatias viselkedést tanúsított naiv vendéggel és családjával az Üvegtigris Étterem üzletvezetője, amikor beszóltak neki, hogy miért hajtottak el egy mozgássérült kislányt az üres étteremből, amikor az a vécét kereste. Először rájukcsapta az ajtót,…..
Matyko 2013.10.26 21:19:46
@Kenderice: neked is valaszoltak feszbukon? Megerositem!! Kamerafelvetelek eloszedese folyamatban, POPCORN KELL IDE!!!!
Mi is csak most, másnap délelőtt vettük észre, hogy az Űbersőn és Vunderszexi tegnapi nyitó adásában nemcsak prosztósággal töltött humorbombonokat sikerült a közönségbe hajigálni, hanem egy vaskos kegyeletsértés is belefért a nyolcegyes holland szopórollerről szóló…..
Egyszer volt, hol nem volt, avvót, hogy az magyarok házába makacskodott az ajtó, bezony igen makacskodott, nem engedte bé a kerált, de nem így mennek ám a dógok a Mária országába! I. Fülkefor nem hiába fodbalozik oly serényen, erősebb ő az öszves magyarnál, büdös oláhoknál…..
Matyko 2013.09.17 12:15:19
Szerdán a parlament rádió alapján dolgoztuk fel a hajléktalanokat kitiltó szabálysértési törvény vitáját, és írtuk meg, hogy Lukács Tamás szerint a liberálisok tehetnek a hajléktalanságról. Sajnos ott a felvétel rossz volt, és most tudtuk csak meghallgatni Lukács…..
Matyko 2013.09.13 12:35:44
Bár a diákoknak csak jövő héten kezdődik a tanítás, a pedagógusok már ezen a héten értekezletekre járnak az iskolákba. Több forrásunk is meglepő, megdöbbentő információkról számolt be. Ezekből szemezgetünk. A cikkünket próbáljuk frissíteni ahogy további információkat…..
[alább Kerényi Imre itteni megnyilvánulására válaszol Kulka]..
Matyko 2013.05.22 20:28:51
@Ándi bácsi: Edesanyad ezt olvasva biztosan buszke lenne rad... Szegyelld magad! :(
Nyolc új nagykapacitású kerékpárszállító kocsit avatott fel a MÁV Start pénteken. A Déli pályaudvaron tartott eseményen bemutatták a nagy, és a közepes befogadóképességű kocsikat. Elmondták, eddig gond volt, hogy a kerékpárosok vagy a szállítókocsitól távol ültek, és…..
Matyko 2013.05.17 20:30:23
@Tomi from Space: tevedsz, mi vagyunk a jofiuk. Sajnalom, hogy ennyi indulat van benned a bringasokkal szemben, de ezzel a megjegyzeseddel csak szegenysegi bizonyitvanyt allitasz ki magadrol.
hacsaknem Trafikország, ébredj! 2013.05.14 12:51:02
Eltelt már annyi idő a trafikbotrány kirobbanása óta, és kiderült már annyi újabb és újabb fejlemény, hogy nyugodtan kijelenthetem: irigylésre méltó húzás ez, fejlettebb diktatúrákban is tanítani kéne azt, ahogyan egy kormány hülyére veszi, és oligofrén, öntudatlan…..
Matyko 2013.05.14 21:44:18
@rockseiaXLL: lajkolom a buradat!
A frissen felújított Rákóczi Út Noszlopy Park felöli végén a kereszteződés minden sarka fel lett újítva, kivéve a vztorony felé vezető szakaszt. Itt a járdára való feljutás is nehézkes. ..
A Megújul a magyar tanügy elnevezésű országjárás eddigi tapasztalatait firtató kérdésre válaszolva Hoffmann Rózsa azt mondta, hogy a várható változásokról szóló fórumokon még nem találkoztak "erős kritikai hanggal". És nem szakad rá! De legyen. Ha ez a büdös…..
A Mónika Show nem ért véget - a XVI. kerületi Sparban gondoskodnak róla, hogy vásárlás közben se unatkozzanak a vevők.Szeretném leírni megdöbbentő élményemet, amit a XVI. kerületi Arany János úti Sparban éltem át augusztus harmadikán! Nyugodtan vásárolgattam a sorok között,…..
Matyko 2011.08.12 20:39:21
Roger Waters @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.06.22. Egyszer minden sikeres zenész életében eljön az a pillanat, amikor ki kell szállni a bizniszből. Persze a legstílusosabb az, ha valaki fiatalon, a népszerűsége csúcsán valami klasszikus rockandroll halált hal, de ezt…..
addict Öko-pornó az erdőkért 2011.06.07 10:00:00
“Mondj valami fontosat, és senki nem fog figyelni. Mondj valami fontosat meztelenül, és az emberek máris meghallgatnak.” Ez az örök érvényű igazság nem csak a reklámokra, de manapság a szélsőséges aktivistákra is igaz, hiszen a médiában sorra bukkannak fel a pucér…..
Bencsik János (akit legtöbben alighanem Tatabánya rendszerváltás óta regnáló, erősen Tarlós-karrierű, sikeres polgármestereként ismerünk) mint klíma- és energiaügyi államtitkár adott  interjút tegnap. A téma a 2011 január 15-én, vagyis kevesebb mint egy hónap múlva…..
Matyko 2010.12.16 17:06:05
@Bruno: kornyezetmernok vagyok. faszsagot irsz. a napkollektor mindenkeppen megeri. kedvezo a napsuteses orak szama per ev, es nem csak nyaron muxik a dolog, min azt sokan kepzelik. sot, atom napsutesben ezek a rendszerek nem hozzak a max hatasfokot.
Matyko 2010.12.16 17:06:53
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
Komolyan mondom egy vicc ez a Magyarország... Csak összehasonlítás szintjén, én kereskedelemben dolgoztam 2 évig értékesítési vezetőként, és akkor sem kerestem annyit, mint most Ausztriában, utolsó szartúró segédmunkásként. Egy vicc Magyarország Igen kérem, az a nagy helyzet,…..
Matyko 2010.07.25 13:49:13
Űberbrutál, hogy az ember szinte már csak ilyesmit hall... Az utóbbi héten beszéltem pár jóbaráttal [telefonon, már messzebb költöztünk a fővárostól] és ezek az emberek, akikkel évtizedes barátság köt össze mind arról számoltak be, hogy a főnökeik szarba sem veszik őket, demotiváltak és rosszkedvűek, ráadásul ezeket az érzéseket hazaviszik munka után. Mind a négyük nagyon jó ember, és nagyon tisztességes és jó munkásember a maga szakterületén [diplomás mérnökökről van szó]. Elképesztően elszomorítónak tartom, hogy ezekkel az emberekkel így bánnak, így becsülik meg őket...

Amúgy vállalkozó vagyok [IT területen], két embernek adok munkát. Szeretem és megbecsülöm a srácaimat, nélkülük meggebednék. Nálunk semmiféle terror nincs, és érdekes módon mégis megy a szekér... Elképzelhetetlennek tartom, hogy ha ordibálós, bunkó paraszt módon viselkedő ordenáré faszfejként bánnék velük, akkor jobban teljesítenének... Egyszerűen LÖVÉSEM sincs, mi sarkallhat munkáltatókat az ilyen mentalitásra... :(((((

Mivel magam is éltem külföldön, és több barátom is boldog a kinti állásával, csak támogatni tudom az elképzelést: ki kell menni, és dolgozni ott, ahol megbecsülnek.

Hogy ha valaha főnökök vagy vállalkozók lesztek, csak azt ne felejtsétek el soha, hogy milyen a "fasz másik végén állni" és bánjatok emberként azokkal, akiket felvesztek. Szinte egyetlen főnök sem főnökként kezdi a pályafutását, csak sokan elfelejtik gyorsan azt, milyen munkavállalónak lenni. Sajnos.
masszázsblog Akarod szájjal? 2010.07.13 12:30:00
Hatalmas meglepetésről számol be a következő levél.A szerkesztőségben legalább ekkora volt a meglepetés, amikor kibontottuk és elolvastuk és talán a kedves olvasónak is lesz min meglepődnie.Persze nem biztos, hogy mindenki ugyanazt találja majd különösnek.Mi elég bátrak vagyunk!…..
Matyko 2010.07.13 15:28:36
@Álmos: THUMBS UP! :)
Gyerekszoba Egy bútor mind felett 2010.06.25 09:21:00
A koreai Koon Design multifunkciós ágya, a Toti Bunk felette áll minden bútornak, ez tény. Önmagában veri az összeset, a legkisebb gyerekszobába is tökéletes választás lehet - a méretei 254*109*155 cm -, és mégis mindene elfér, mindenre lesz elég helye. Ráadásul mindezt úgy,…..
Matyko 2010.06.28 22:23:34
Subba Buziverés a Klub64-nél? 2010.06.16 14:00:00
Nem kommentálnám a frissmeleg.hu (:-D) által lehozott levelet, a lényeg hogy most már nem csak zsidókomcsinégyévmúlvalógnifogtok vagyunk, hanem -ezek szerint- buzik is!„Nemzeti érzelmű magyarok. Így definiálják magukat azok az „emberek”, akik rám támadtak 2010.…..
Matyko 2010.06.16 21:49:48