Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halász Áron

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rejtett kamerás felvétel jutott a birtokunkba arról, hogy magukat rádiós újságíróknak mondó személyek a kormány és a miniszterelnök igazáról győzködték a december 17-i diáktüntetés után a közszolgálati Magyar Rádió székházába bebocsátást nyert szociológus…..
Egy hónapja a Kelet-Európából nyugatra és olajhatalmakhoz csábított és prostitúcióra kényszerített fiatal lányokról szóló dokumentumfilm kapcsán a Kimittud szolgáltatáson keresztül közérdekű adatigényléssel fordultunk az Országos Rendőrfőkapitánysághoz, hogy megtudjuk,…..
50 millió forint támogatást utalt át idén tavasszal a Ferencvárosi Torna Club-nak a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt, derül ki a céghez a Kimittud közadatigénylő portálon keresztül beküldött közérdekű adatigénylésünkre adott válaszból. A Fradi egészen jól…..
Aki látott már valószínűtlen helyeken és időkben szállodai minőségű svédasztal mellett, kamerákkal és ajándékcsomagokkal megpakolva falatozó embereket, az tudhatja, ilyen egy állami vagy multi cég pr-eseménye. A sajtótájékoztatónak nevezett rendezvényeken beetetett…..
Amint arról először a Társaság a Szabadságjogokért, majd az Index is beszámolt, a kormány (EMMI, Nemzeti Kábítószer Adatgyűjtő és Kapcsolattartó Központ) egyszerűen kitörölte a 2012-es drogjelentésből azokat a részleteket, amik cikinek számítanának számukra. Biztos…..
Hónapokat töltött Ben Anderson, a BBC újságírója Dubajban, hogy a 2000-es évek sivatagi csodája, a csillogó felhőkarcolók mögött nyomozzon azok után, akik az egészet felépítik. Mit talált? Modern kori rabszolgákat, akik tömegével érkeznek Indiából és Bangladesből…..
Jeszenszky Géza, az Antall- kormány volt külügyminisztere, az első Orbán-kormány washingtoni nagykövete és hazánk jelenleg izlandi és norvégiai képviselője a Corvinus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Intézetének magántanára, az egyetem díszdoktora. Az egyetem tavaszi félévében…..
Átlátszó blog A szex ára 2012.10.24 09:39:17
Miközben a magyar emberkereskedelem már olyan szinten rontja a legális holland bordélyok hírnevét, hogy a helyi köztévé is foglalkozik a helyzettel, a szomszédos országokban sem jobb talán még rosszabb a helyzet. Mimi Chakarova bulgáriai származású újságíró és…..