Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bati67

0 bejegyzést írt és 208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1985. március 9-10., a hónap második hétvégéje Szeretettel köszöntjük a Hölgyeket, Néniket, Anyákat, Lányokat és Asszonyokat a Nemzetközi Nőnap alkalmából!..
A mai napon ismét egy régi Matchbox kisautót mutatok be nektek. A választásom ezúttal az 1982 és 2003 között gyártott Peterbilt Tanker Truckra esett.A Peterbilt amerika egyik kultikus teherautója volt, amit a Kenworth gépekkel együtt meglehetett találni a Matchbox kínálatában számtalan változatban…..
Következzen az a "válogatott", akik láthatóan nem tudták, hogy azon az eseményen ahol megjelentek, milyen öltözködési és viselkedési normáknak illik megfelelni.  Az idei Oscar-díjátadóról itt olvasható a véleményem. Itt pedig azok a ruhák, amikre inkább érdemes emlékezni. Kristen Stewart - Vajon…..
Nincs olyan utazó, akit még ne vertek volna át a trükkös helyiek. Ez az utazás egyik sajnálatos velejárója. Taxisok, pincérek, eladók, piacosok… szinte mindenhol a pénztárcánkra éhes hiénákkal találkozhatunk. Persze, egy kis józan paraszti ésszel és odafigyeléssel gond nélkül megúszhatjuk ezeket a…..
Aki régebb óta követi a blogot, tudja jól, hogy egyik nagy kedvencem a Párkányban található Középkori Parasztétterem, ahol már 4 alkalommal is jártam (#1, #2, #3, #4) és mindannyiszor fergeteges élményekkel távoztam a fantasztikus hangulatnak, stílusnak és az elképesztő ételeknek köszönhetően. Az…..
Mai írásunk főszereplőjét azon olvasóinknak ajánljuk, akik nagyon, de nagyon nem szeretnek sok időt tölteni a konyhában, s legszívesebben egy az egyben letudnának minden sütési folyamatot. Következzen a lusta ember serpenyője!..
bati67 2021.07.12 10:09:38
@DominoFX: Erről nekem is az angol reggeli jutott az eszembe! :-)
   Manapság egyre több mobilgyártó jön rá arra a szomorú igazságra, miszerint a specifikációk és a készülékek valódi képességei csak másodlagosnak mondhatók az eladásokat tekintve. Sokkal fontosabb ugyanis az adott típus vagy épp az egész cég marketingje. Ide értendőek a szlogenek, a megvásárolt…..
1946. április 16-án, kedden délután 14:47-kor egy a náci Németországból zsákmányolt V-2 rakéta szállt fel az amerikai hadsereg Új-Mexikói White Sand rakéta tesztelő területéről. De nem jutott túl messzire. Mindössze 5,5 kilométeres magasságot ért el mielőtt a giroszkópos vezérlő rendszer…..
bati67 2021.06.01 18:09:10
@Kedélyes Paraszt: Igen, csak le kellett volna menteni a képeket és felrakni saját tárterületre, mert nem jeleníti meg. :-(

Error 1011 Ray ID: 6589b01479b5627d • 2021-06-01 16:06:11 UTC
Access denied
What happened?
The owner of this website (static.thisdayinaviation.com) does not allow hotlinking to that resource (/wp-content/uploads/tdia/2019/05/gallery-1509650162-gettyimages-176653830asdgah-1024x622.jpg).
Ez az első Az első walkman 2021.05.24 15:18:51
Az első walkmant, a Walkman TPS-L2-t, 1979. július 1-jén dobta piacra a Sony Japánban. A készülék ötlete Masaru Ibukától, a Sony társalapítójától származott. Utazásai során egy TC-D5 típusú kazettás magnót használt zenehallgatáshoz, de túl nagynak találta, ezért megkérte a cég mérnökeit, hogy…..
Szomorúan tapasztalhatod, hogy nap mint nap újabb hírek érkeznek katalizátorlopásokról. A némi nemesfémet (platinát, ródiumot és palládiumot) tartalmazó alkatrészt pár perc alatt gyerekjáték szinte hangtalanul leszerelni a legtöbb autótípus alól. A katalizátorok lopása egyébként Európa nyugati felén…..
bati67 2021.05.12 13:52:18
@eßemfaßom meg áll: Remélem, hogy a végén "félmillamínusz"-ért vetted meg! :-)
1847. Fotó a fényképezés hőskorából. Amerikai katonák Saltillóban, a mexikói-amerikai háborúban. Az 1846 és 1848 között tartó konfliktus elsősorban a renegát államnak nyilvánított Texas Mexikóból történő kilépése miatt robbant ki, és Mexikó vereségével ért véget, amiben újabb jelentős területeket…..
A szovjetek komolyan gondolták a 12 km magasan lebegő, 30 tonnás erőművet, melyet kötéllel rögzítettek volna a földhöz...
Szavak, melyeket ma is használnak az idősebbek, de senki sem tudja, hogy honnan származnak. Mi utánajártunk!..
Erre a kérdésre nagyon sokáig nem tudtam a választ, valami olyasmire gondoltam, hogy befecskendezik a konyakot injekciós tűvel. Azonban nincs benne olyan sok alkohol, sőt alkoholmentes verzió is létezik. Ha szétvágjuk, eléggé sűrűn folyó, viszkózus anyag folyik ki belőle és némi fehér masszát is…..
Mi jut az eszedbe, ha azt hallod fekete hálószoba? Komor, rideg, csúnya és "csak barbároknak"? Akkor bizony nagyobbat nem is tévedhetnél! Lapozd át a fekete hálószobák fotóit és meglátod a cikk végére téged is le fognak nyűgözni. ;)..
bati67 2021.03.01 18:05:14
@élhetetlen: Mi van? Tán most nézted meg az 'Eredet' c. filmet? :-)
bati67 2021.03.02 08:54:27
@élhetetlen: Hmmm... ismerős, amit írsz... Nekem is csurrant már be álmomban, úgy, hogy azt álmodtam, hogy pisilek. (a hirtelen felébredéstől emlékeztem az álmomra)

Azóta inkább nem iszom annyira tele magam vacsora után... :-)
Ha van klasszikus "felnőttfilm", akkor az az Emanuelle, amMi a rendszerváltás környékén lázban tartotta az egész országot. Köszönhetően többek között a Filmslágerek magyarul kazinak is, amelyen az egyik legnépszerűbb szám a filmzene magyarított verziója volt. Bár az tény, hogy szabados tartalmak a…..
bati67 2021.02.26 13:02:22
Vajon annak kell beilleszkednie egy országba, aki odaköltözik, vagy a befogadó társadalomnak is alkalmazkodnia kell? A kérdés elég régóta vita tárgya, miként az is, milyen elvárásoknak kelljen megfelelni annak, akik állampolgárságért folyamodnak...
Nőként, anyaként a fél házat be tudnám pakolni az autóba, mert hát mi lesz, hogyha pont, azaz 1 dolog kell majd, ami nincs nálunk. Találtam is egy 100-as listát, de egy csomó olyan holmi van rajta felsorolva, ami egy női táska alapvető része. Nézzük meg, mi az a 7 dolog, ami tényleg fontos, hogy a…..
Üljetek le gyerekek és figyeljetek, egy érdekes történetet fogok elmesélni Nektek. Valamikor olyan rég, hogy tán' igaz sem volt, volt egy General Motors nevű nagyvállalat. Gyártottak népautókat Chevrolet név alatt; gyártottak autókat a középosztálynak Pontiac néven, bár egy magyar származású migráns…..
FRISSÍTVE! Tényleg luxusautót vásárolt magának a székesfehérvári polgármester, Cser-Palkovics András az adófizetők pénzéből egy világjárvány okozta gazdasági válság idején? Attól függ, kinek mi a luxus. Mi mindenestre körbejártuk a témát. Az is kiderül, milyen szolgálati autókkal járnak egyes…..
Ebben a videóban egy elhagyatott szanatóriumot mutatunk be, ami az Alpok csodálatos hegyei között bújik meg. De nem is ezért érdekes, hanem mert teljesen érintetlen!..
bati67 2020.12.30 20:40:06
@betamàs: Milyen hibát javított ki? Mert én most (2020.dec.29. 13:40-kor) találtam meg a videó alapján... :-)