Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Makk

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fantasztikus "Dark Vampires" készítőitől... Itt az új mestermű!  ..
Írásos cikk helyett inkább készítettem egy hülye videót. Ha minden igaz a játék má több mint 10 éves, de nem emiatt maradt ki. Nem volt igazán alkalmas bemutatásra és nem is volt annyira rossz.Most felirattal (youtube videó) ..
Különös kegyetlenséggel verik a lábujjait. Nem csoda, hogy nem bír semmit csinálni  UI: Remélem senki sem érti úgy a bejegyzést, hogy szidnám a Prehistoric-ot... Jelentem, a második részével pont nagy küzdelmeket folytatok. Retro forever..
Maglódi Nyaraló Ki mit tud 2010 2010.08.19 12:10:00
Örömmel láttam, hogy az alig egy napos oldalt már több, mit 100 látogató olvasta. Emailben értesítettem a 6-os választó körzet képviselőjét és néhány indulót is az oldal létezéséről. A teljesség igénye nélkül. Hiszen nem tudunk még mindenkiről, aki indulni szándékozik.…..
Makk 2010.10.04 19:49:13
@cke-maglod:
Elgondolkodtató matematika.
Egy másik megközelítés.

Választópolgárok száma szavazatok sz.
Pavlovicsné 1137 284

CKE /8 jelölt/ 9076 233
Mint az első bejegyzésemben írtam. "kb. 2 hetente hibásodik meg a Nyaralói állomásnál lévő átemelő." Azóta majdnem 3 hét telt el. Sokáig bírta. De ma reggel ismét nehezen folyt le a víz a lefolyóba. (helyi zsargonnal: buborékolt a WC, zuhanyzó, stb.) Az első képen…..
Makk 2010.09.29 16:08:59
@cke-maglod:
Ellenfeleit EZEK-nek nevezni rosszindulatúan majdani
visszaélésekkel vádolni,hát..........
Végül is tudjuk:
"A stílus maga az ember!"

Üdvözlettel Falusi-Tóth Béla
Remélem IMAX-ben adják :P Viccet félretéve, ez vagy nagyon gigászi lesz, vagy egy hülye ötlet. De bízom tehetségében és kreativitásában. Biztosan jó lesz.  ..
Már nem akartam több ilyen bejegyzést, mert bíztam benne, hogy sikerül az utolsó nagy küldést megúszni át nem vett csomagok nélkül, de sajnos most sem jött össze. Úgyhogy még eladó 3 2 0 darab kukás póló, következő méretekben: S , XL, XXLUpdate: Elkeltek mind Aki úgy…..
Régen többször téma volt, hogy a Media Markt PC Játékok Top 10 rangsorában a Mesterlövész (és más itten bemutatott játék) évekig jól szerepelt, sőt, az élen is volt. Onnan sajnos időközben kipottyant (ami vérlázítő!), de "VB1050" nevű kommentelőnk helyette az…..
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
Még mindig nem nagyon fogom fel, mik ezek a modok, attól függetlenül tetszik és köszönöm a készítőknek munkát :)  ..
Marci felajánlott nekem egy játékot, hogy hihetetlenül unalmas és élvezhetetlen. A játék alapötlete valóban innovatívnak is mondható, nevezetesen egy kapust menedzselhetünk és rajtunk múlik hogy egy Király Gábor lesz belőle, vagy egy ilyen pancser. Mielőtt valaki belémkötne,…..
Átélhetjük milyen jó buszt vezetni, hisztis utasokkal, betarthatatlan menetrenddel, idétlenül beállított közlekedési lámpákkal és akkor a fékről még nem is beszéltem Soundtrack: George Thorogood - Bad to the Bone  ..
G-Vee hívta fel a figyelmem az egyébként egész korrekt UAZ Racing 4x4 nevű játék hátsó borítójára. Már azt sem igazán értem, miért kap +7 jelzést egy ártatlan terepjárós játék, de miért kapott félelmetes (pók) jelzést? Itt megnézhetitek a játék profilját. Aki meg…..
Makk 2009.05.29 10:43:55
@Békakirály: Természetesen nem, mert ingyenes letölthető...
ESZMÉLETLEN JÓ LETT! :D Hihetetlen mik voltak a múltban Ha nem látszódna a videó, az azért van, mert a Gametrailers szervere túlterhelt. Nézz fel később újra. ..
Na kérem szépen, ez is meglett! 2007 április 22.-én jelent itt meg a legelső bejegyzés és jól emlékszem, ahogy egyesek még 2007-ben cikiztek, hogy "Max fél évet adok neki, azt eltűnik", erre tessék. Ezúton is köszönöm nektek a hűséget (már akik még itt vannak :P),…..
'Toxicity' küldte nekem és enyhén szólva unfair ez az endboss. Egy japán "Mushihimesama" nevű játékban ez az utolsó ellenség akit le kell győzni. Igen, a lilák azok az ő lövedékei.   Életerőt elnézve túl sokat nem vesznek le, de ha nincs baromi sok plusz életed…..
Rengetegen írták, sok helyen olvastam, hogy a Mortyrban bizony megcsodálható Hitler is, ahogyan nagyban magyaráz és hiába lőjük le, állandóan feléled.Anno egyszer végigvittem a Mortyrt, de nem láttam sehol. Gondoltam, "áá, biztos nem voltam elég figyelmes". Most, hogy…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.  Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Megint kaptam egy e-mailt, hogy ne csak olcsó játékokat figurázzak ki, mert azoknál ne is várjunk mást. Nem először kapom ezt, Alien Anarchy után is írt valaki, hogy 250 forintos játéknál mégis miért csodálkozom...?Itt egy alapvető félreértés van:- A blog/videók címe…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.01.30 09:28:48
Ember azt hinné, hogy több mint másfél év után végre megoldódnak ezek a hülye jelenet felvételes gondok, de mindig meglepnek ezek a fránya programok. Anarchy volt a mélypont, de Lula barátnőnk sem adta könnyen magát. Csinálhattam amit akartam, zöld felvételeket kaptam. Próbáltam…..