Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elmentek otthonról

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 4-es metró napi utasforgalma 158 ezer volt a legutóbbi felméréskor, ám az ígéretek időszakában nem voltunk restek az Uniónak 340 ezret mondani. Ezért a metró elindulása óta félvén attól, hogy a pénzt vissza kell fizetni, már mindenfélét bevetettünk: ritkították a 47-es és 49-es villamost, a…..
A napokban eldőlt: sajnos belátható időn belül mégsem épülnek fel az Ipoly-hidak a folyó alsó folyásán. A partnerek abban győzködték egymást, hogy a következő uniós költségvetési időszakban közösen újból benyújtják a három új határátkelő, ebből két Ipoly-híd (a…..
A doni magyar hadsereg pusztulására emlékezve elképesztő mennyiségű ostobaságot öklendezett elő magából a szónokok némelyike. Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakciójának vezetője szerint a Horthy-rendszer vágóhídra küldte a magyarokat. Hanti Vilmos, a Magyar Ellenállók és…..
Orbán Viktor nem kis pechjére éppen most dől el, hogy milyen lesz az Európai Unió költségvetése. Amit egyébként valószínűleg szerinte úgy összegészében ki nem szar le, viszont az is ebben a terjedelmes dokumentumban szerepel majd, hogy az egyes országok mennyit kapnak…..
Moszkva Brüsszel nem késlekedett sokáig: Orbán Viktor miniszterelnök a kétnapos brüsszeli csúcs utáni sajtótájékoztatóján elárulta, hogy már meg is kapta az Európai Bizottság válaszát a szerdán bejelentett egyenlegjavító intézkedésekről és ezért péntek reggel…..