Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öszödi mém

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VKL kedves demokrata olvasónktól - köszönjük szépen. Villámcsapásként érte az elkötelezett demokratákat a hír: Gerendás Péter sem lát más kiutat, mint a magyargyűlölő Akos Kertesz nyomában külföldre szegődni. A Művész Úr a facebookon osztott meg egy szívbemarkolóan…..
öszödi mém 2013.04.02 23:20:31
Gerendás Péter zenész tegnap egy, a Facebookon közzétett írásában jelentette be, hogy felhagy magyarországi karrierjével és külföldön próbál szerencsét. Önmagában a levél is illeszkedik a Határátkelő profiljába, de nem ezért szeretnék írni róla, hanem a kapcsolódó…..
Gébics Nem szégyelli a kormány? 2013.03.30 23:43:15
Most húsvétkor még hosszabb lett a sor.   Magyarországon immár az ünnep része, hogy ingyen ételt osztanak a segélyszervezetek a rászorulóknak. Egy tál meleg, tartalmas levest vagy húsos ételt, egy műanyag pohárka bort, forralt bort vagy teát, kedves mosolyt, néhány jó…..
Laodumin Happy Birthday Fidesz! 2013.03.30 21:15:21
A 25. életév betöltése mérföldkőnek minősül minden ember életében. Ilyen nagyszerű alkalmakkor illene jókívánságainkat küldeni az ünnepeltnek, esetleg megemlékezni a negyedszázadnyi életút jeles eseményeiről. Azonban a Fidesz születésnapja kapcsán szeretnék eltekinteni…..
öszödi mém 2013.04.01 00:01:13
@kissiú: Mennyit fizet a Ron Werber, kisfiú? Vagy pénz helyett simogatja a farkadat?
/A látványterveken egyelőre parkolóként kialakított, a Népligeti buszpályaudvar felé eső L alakú telekrészt az állam a későbbiekben értékesítené. - hg/  Az ígéretek szerint nem sokára a Fradié lesz a legkorszerűbb és a legkörnyezetkímélőbb (hogy ne mondjam a…..
öszödi mém 2013.03.31 23:57:21
@Altaïr: Nem felesleges. Pont. Szégyen volt az Üllői úti stadionunk állapota. Most lesz egy jó, modern stadionunk a következő 40-50 évre. Kit érdekel a többi szakosztály. A kézilabda még népszerű a többi elenyésző népszerűségben. Utálom a szarrágó proletárokat, akik a szaros kis sikertelen életük miatt mindent elkaszálnának ami kicsit szebbé teszi a várost, az országot. 12 milliárdba kerül a stadion, ez a Magyarország által fizetett államadósság éves kamatának kb. 1 %-a. Az államadósság kamatára nem sajnálod a pénzt?
Bölcs Lázadó A városi paraszt 2010.10.14 02:41:00
Van, amikor egy szerencsétlen, jobb sorsra érdemes városi paraszt nyakába szakad a szerencse. Ilyenkor van amelyik gondol egy nagyot, és az addig fikázott, általa büdösnek, koszosnak gondolt gyönyörű fővárosunkat szemeli ki új lakóhelyéül. Esetleg a kisebb vagyon, amit örököl,…..
öszödi mém 2013.03.31 23:47:41
@Juhász Jácint: Mi az anyádnak zsidózol egy kiváló elhunyt színművészünk neve mögé bújva. Te ultraparaszt.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónknak!   Tisztelt Munkahelyi  Terror!   Érdeklődve olvastam a munkahelyi terrorról. Engem is próbáltak terrorizálni, viszont én nem az a típus vagyok, akit ez kiborít. Érdekelne, vajon a vagyonvédelem…..
Egy személyes vallomással kezdeném. Az egyik meghatározó élményt még kamasz koromban az Orvos voltam Auschwitzban könyv nyújtotta egy olyan szerzőtől (Nyiszli Miklós, nagyváradi zsidó orvos), aki megjárta az Auschwitzi haláltábort, ahol Mengele boncolóorvosa volt. Ez a könyv…..
 Az MTI szerint ma Navracsics Tibort valaki halálosan megfenyegette a nevemben: http://www.magyarhirlap.hu/e-mailben-fenyegettek-meg-navracsicsot  Úgy látszik már annyira be vannak tojva a hangomtól, hogy bármi baromsággal megpróbálnak egybemosni a hitelrontásom érdekében.…..
Majdhogynem könnyes, drámai momentum volt:  a megindultsággal küzdő Szaniszló Ferenc térdre borult a „pusztuló aljas világrend” előtt. Már nem kell neki a Táncsics-díj, lemondott róla, vigye az amerikai nagykövet, ilyen áron nem tart rá igényt. Tulajdonképpen semmi…..
A negyedik alkotmány-módosítás a diplomáciában is nagy port kavart: Kövér Lászlót nem fogadja a bajor parlament keresztényszociális elnöke, Angela Merkel közös sajtótájékoztatóján Áder Jánossal kifejtette aggodalmát a kormány lépéseivel kapcsolatban, Erzsébet királynő…..
öszödi mém 2013.03.14 11:19:38
Megőrültek a Sparta futballistái, elképesztő laza videón, brutális harlem shaket tolnak az öltözőben. Ráadásul felvették, és szerdán kitették a klub Facebook oldalára is. Valamennyire furdal a kíváncsiság, Torghelle "Air" Sanyi bevállalna-e ilyet fellépést, de…..
öszödi mém 2013.03.07 08:33:07
Vicces, hogy Majkát, alias Majoros Pétert mindenki a Pizza Kinggel azonosítja - jó, bevallom, nekem is van egy ilyen hűtőmágnesem, de ezt ne mondjátok el senkinek. Kevesen tudják viszont azt, hogy tavaly ősszel nyitott egy burgerezőt is a 13. kerületben (hát hol máshol), ami a…..
öszödi mém 2013.03.05 08:45:39
Plágiummal vádolják Radics Gigi Úgy fáj című számának dalszerzőit, mivel a szám állítólag nagyon hasonlít a román énekesnő, Paula Seling Timpul című, 2003-as slágerére. A Huba Kelemen–Jack D. Elliot–Jánosi hármas által írt magyar szám a vádak szerint hangulatában…..
hacsaknem Isten éltessen, Zsolti! 2013.02.27 13:16:55
Majdhogynem könnybelábadt szemmel olvastam Kövér László baráti, meleg szavait, amelyeket az ötvenedik születésnapját ünneplő Bayer Zsolthoz intézett kedd este. A Magyar Hírlap főfőmunkatársát nem kis, zártkörű családi összeborulás keretében, hanem a kamerák előtt,…..
Varánusz Orbán király beszéde 2013.02.23 03:22:01
Fénylő Csillagunk ismét világosságot hozott borús hangulatú közéletünkbe. Igaz, hogy engem leginkább egy gondosan felhúzott de szerencsétlen idézetkészlettel felinstallált, remegő kezű játékfestő által csálé nyakkendősre pingált kelj fel Jancsira emlékeztetett - mélyen…..
Legalábbis ezt állítja az angol Sun bulvárlapnak egy Karesz becenevű, állítólagos egykori szerb maffiózó (A szerb és a horvát sajtó "Kareš"-két emlegeti, valószínűleg egy Károly keresztnevű vajdasági magyar emberről lehet szó. Nem tartozik szorosan a tárgyhoz, de szomorú,…..
Hiába látott napvilágot a borzalmas adat – félmillió magyar dolgozik külföldön – kevesen fogták föl, milyen elképesztő zuhanás kezdetét jelenti ez a szám. A Véleményvezér, a Kard, pár éles eszű szerző foglalkozott ugyan a témával, ám közíróink többnyire a politikai…..
öszödi mém 2013.02.04 22:49:59
@ijontichy: gondolom őseid észak-keleti határ felől jöttek úgy 100-150 éve, jól gondolom? Egy deka nem kell belőletek. Az anyanyelvet meg felejtsed el, abban semmi biznisz nincs. Igazából azt sem értem, hogy miért nem dobbantasz azonnal. Ja, írtad, hogy a gyereked (gondolom jó drága adófizetők pénzén finanszírozott orvosi v. mérnöki kar) tanulmányait még befejezné. Hát a biznisz a biznisz.
öszödi mém 2013.02.04 23:14:46
@Kormányváltás, önáltatás. Volt, lesz.: Persze varrjál mindent a Fidesz nyakába liberina. 2003-2009 között ki adósított 1 millió családot svájci frank hitellel? Az imádott Mszp-d.
Az Oxfordi Egyetem statisztikái alapján 1993 és 2011 között Nagy-Britanniában közel megduplázódott a külföldi születésű lakosok száma, jövőre pedig a két legújabb uniós ország, Románia és Bulgária munkavállalóit érintő korlátozások is lejárnak. Így, amikor a…..
Evolúsön 14 évnyi indexelés 2013.02.01 01:38:31
Az ország egyik legolvasottabb hírportálja, az Index.hu, közel 14 éve fáradhatatlanul villogtatja irányjelzőit, és hajtja fel gőzerővel nap, mint nap a friss információkat. Az uralkodó webes trendeknek mindig készségesen alávetették magukat, igaz, a logó nem túl sokat változott…..
Már régóta egyik nagy kedvencünk az egyre több helyen felbukkanó Hummus Bar. Közülük pedig különösen szeretjük az Október 6-a utcán található éttermet (ez volt talán az eredeti?), hiszen itt igazi laffával törölhetjük tisztára a hummusszal megkent tányérunkat, és teát is…..
A nemzetgazdasági miniszter a minap állítólag azt találta mondani egy kormányzati PR-rendezvényen, hogy körülbelül félmillió magyar dolgozik külföldön. Ha igaza van, akkor ez többszöröse annak, mint ahányan az 1956-os forradalom után elhagyták az országot. Van-e visszaút? –…..
öszödi mém 2013.01.30 23:38:46
@Szanyi Tibor: Gratulálok, kapitány! Bevált a tervetek és gyorsabb ütemben fogy a lakosság. Faszán csináltátok 2003-tól 2009-ig a svájci frank hitellel egymillió család eladósítását. Remek ötlet az Szja emelés is amit 2014-től akartok, akkor még a mardék fiatalt is sikerül elüldözni. Ron Werbernek még van pár hasonlóan kíváló ötlete?
Olvasóink jelezték: ma reggel óta, minden további nélkül bekapcsolták az RTL II-t a UPC kábelhálózatán is, lehet hullámozni. Vélhetően tesztadásról van szó egyébként, és hivatalosan csak holnaptól lenne elérhető az RTL kistesója, de ne hasogassunk szőrt a kákán, jó ez…..
öszödi mém 2012.12.31 22:35:49
Az elmúlt két évtizedben Szlovákia nemcsak felzárkózott, de meg is előzte Magyarországot, ahol csak lehetett. Posztunkban kitallózott adatok alapján, közép-európai összehasonlításban Szlovákia többnyire a középmezőnyben végzett, Magyarország pedig Ukrajnával csatázik az…..
öszödi mém 2012.12.31 18:08:48
öszödi mém 2012.12.31 18:08:59
öszödi mém 2012.12.31 18:09:02