Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kornéliusz Who

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világhálón egyre több olyan oldal található, ami egyfajta alternatív egészségszemléletet közvetít az olvasói felé, s igyekszik jó tanácsokkal ellátni az oldal látogatóit. Maradjunk annyiban, hogy ez nem mindig sikerül. Most egy ilyen oldalról tallóztam egy cikket, amely a húsleves-evés veszélyeire…..
A címben olvasható mondat jutott eszembe, amikor megkaptam az alábbi körlevelet. Figyelem, maratoni mélyszántás következik! (Akinek nincs ideje végigolvasni, elárulom: 76 tanácsból 29 ér valamit, a téves javaslatok között pedig több igen súlyos következményekkel is…..
A macskákra mindenképpen, különösen akkor, ha az állatot a mikrosütőben szárítjuk. Egy több változatban terjedő városi legenda szerint ugyanis az USÁ-ban megtörtént, hogy egy gondos gazdi a mikróban szárította meg elázott házikedvencét, majd miután az állat elpusztult,…..
Kornéliusz Who 2012.10.20 13:52:46
@sera79: A műanyagban való melegítés függ a műanyag fajtájától és attól, hogy mennyi ideig milyen hatásfokon melegítik. Ezen az oldalon írnak erről: tudatosvasarlo.hu/cikk/rossz-es-jo-muanyagok
Kornéliusz Who 2012.10.21 11:17:13
@wmiki: A mikrohullám és a rádióhullám nem ugyanazt jelenti. Nem véletlen, hogy eltér a kettőnek a frekvenciája. Itt nem a rádióhullámokról beszélt a posztoló hanem a mikrohullámokról.
Az a kijelentés, hogy minden élőt elpusztít a mikrohullám számomra értelmezhetetlen.

@Gyulimali: Én nem szoktam főzni a mikróban, csak melegítek, de az biztos, hogy én még mindig úgy tapasztaltam, hogy ha nem elég ideig melegítem az ételt a belseje mindig hidegebb.
A népi tapasztalat szerint székrekedésre, és aki próbálta, tanúsíthatja, hogy szorult helyzetben valóban hatásos. Enyhe (vagy túladagolva nem is annyira enyhe) hashajtó hatása annak köszönhető, hogy magas cukor- és gyümölcssavtartalma miatt ozmotikusan aktív (vizet "vonz"), így…..
Kornéliusz Who 2012.10.21 00:29:57
@mlakatos: Erre vonatkozóan tudnál linket adni?
Kornéliusz Who 2012.10.21 00:34:47
@☉ ☾: Nem értem miért lenne ez a blog szánalmas. Jól megfogják a lényeget és érthetően rávilágítanak a csúsztatásokra.