Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wittigen

913 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt már Okunk bizakodni a jövőnkben, mert történjék bármi, mi az űrcsótányok (népszerű HFY megnevezésünk) mindig visszatérünk. Az a videó azonban széles spektrumú spekuláció volt, most nézzünk egy konkrét forgatókönyvet arra az esetre, ha bezörgetne hozzánk a Chicxulub meteor nem ismert rokona, és…..
Nem olyan régen morogtam pár sort, hogy mennyire kiábrándultam az új irányból, és mennyire dühít, hogy mindent amit az Expanded Universben szerettem effektíve tönkretesznek. Nos a Remnants pont az EU olyan korszakába kalauzol el minket amivel eleve megismertem azt. És ki nem vágyott volna még több…..
Most már lassan egy éve írtunk a Remény haláláról, és a cikk végén említettem, hogy remélhetőleg nem sokára láthatjuk a folytatást, bár esély nem sok van rá. Nos, ezúton is lezárom a sztorit, mert a folytatás soha nem fog elkészülni, de az alkotó legalább elénk tárta, szintén egy elnagyolt guide…..
Olyan dolgok történnek éppen az autó világban, mint subscription alapú ülésfűtés (mondjuk ott addi cseszegették a BMW-t míg az visszakozott), egyre nagyobb fokú digitalizáció, egyes autókban a hátsó üveget épp kamerával akarják kiváltani... A legutóbbi IOT hülyeségeket gyűjtő posztban volt egy apró…..
Rég volt már napi kell, de most van, és ismét egy karórát hozok nektek. Ghost in the shellhez kapcsolódót...
Nem hittem volna hogy olvasok majd szürreálisabb sorokat az MU ban, mintsem az erőtér védelme alatt űrruha nélkül egy, egy légkör nélküli bolygón, nem szintetikus lovon lovagló magyar (pardon turáni) titkosszolgálati tiszt, aki instant erjesztett kumiszt iszik mielőtt elindul, hogy szétverjen…..
Láttál már csőrös teherautót hasítani egy palentáris köddel a háttérben? Nem? Éééééés.... akarsz?..
A Wings of Honnȇamise című animét a Shiny Toy Guns - Major Tom feldogozása és egy AMV miatt ismerem, és egy megtekintés után belakta a fejembe magát, és muszáj voltam megnézni. Szerintem az egyik legjobb mechanikus dizájnt birtokló anime...
Most már régóta Traxxor végzi az előszűrést nekem a HFY sztorikhoz, és rábízom magamat, hogy mit érdemes elolvasni, így nem kell magamat átrágnom kaptafasztorik százain, és a legjobbakat hozhatom nektek. És most sem okozott csalódást. Cuki is lesz, és szerintem a jövőre nézve megfontolandó...
Az előző cikk végén volt egy tangens videó, ami az utolsó egy jelenetet bontotta ki, és megtudhattuk, hogy mégis mi az a 0-D gömb és potenciálisan mit jelent ez narancssárgának, bár választ maga a matematikai magyarázatot szolgáló videó készítője sem tudott adni. De pár hónapja kijött a folytatás,…..
Sok-sok várakozás és periodikus körbenézés után végre feltűnt a radaron a Kíhívás című orosz akciódráma, ami nem kevesebbel dicsekedhet, minthogy részben az ISS-en forgott. De vajon jó film lett?..
Már a Mirrors Edgnél is vakartam a fejem, hogy mégis mivel van megindokolva, hogy eléggé feltűnő figurák játrszanak egy steril világban futárt, mert hát valljuk be, az egyenszínű városban eléggé nagy célkeresztet festesz magadra az egyéniségeddel (meg azzal, is ha gyakorlatilag mindenki tud a…..
Az Astartes sorozat egy űrt hagyott maga után, mind az adott univerzumban, mind pedig minőségi rajongói animációk terén. Amikor véletlenül rátaláltam egy kiragadott klippre azonnal az előbbi projekt jutott eszembe, és azonnal utána is mentem. És így derült ki számomra, hogy ugyan az az ember…..
A rajongás egy nagyon erős hajtóerő (ha épp ki nem nyírják), tulajdonképpen én is ezért csinálom az Almanach projektet és magát a blogot is. És hasonló indítatásból készült el ez a kisfilm is. Fogadjátok szeretettel ezt az apró Nauszikaä szösszenetet egyenesen Brazíliából...
Képzelj el egy világot, ahol mammutcégek egész bolygót tesznek automatizált gyárteleppé, melyek soha nem fognak leállni. Nos a távoli jövőben ez az elképzelt jelene a Solstice-5 nevű bolygónak...
Hiába csak egy eszköz, nem csillapodnak a kedélyek és mindenki tüzel mindenkire. Ennek a jelenleg is folyó háborúnak a farvizén jelent meg egy új eszköz, mely szeretné a művészek irányába billenteni a képzeletbeli mérleg nyelvét. ..
Előző cikkben foglalkoztunk a vádakkal, miszerint a tesztmajmok a beültetésbe haltak bele, ám ezek az állítások akkor még megalapozatlannak tűntek főleg hogy az azt megszellőztető oldal, illetve szervezet hitelessége és érdekkapcsolatai megkérdőjelezhetőek (több szál fűzi őket a PETA szervezethez,…..
Egy hosszabb-rövidebb cikk érkezik SW-vel kapcsolatban, picit morgósabb és ingerültebb lesz, mint általában, de ki akarom adni magamból, mert elegem lett, belefáradtam és legvégezetül: fáj, hogy szétbarmolják gyerekkorom kedvenc emlékeit. Lesz itt minden, Mandalorian, folytatás trilógia, fércelés,…..
A halántékodra pöttenytesz egy transzmittert, a szemedbe csepegtetsz egy aranyszínű lötyit, és rögtön egy AR világot is látsz a saját látóidegeiden keresztül a valóság mellett, ugye milyen jó? Neeeem, nincs mellékhatás, se függőség. Legalábbis nem a brossúrán feltüntetve...
Nem feltétlen sci-fi, de Shadowrunba tökéletes concept lenne egy mammut cég szívatására, úgyhogy muszáj vagyok írni róla. Meg nem utolsó sorban: marhára nevetséges. Hogyan halhat meg egy cég teljes gyártókapacitása hála egy szerszámnak?..
A Youtube klippekben vetette elém a sorozatot, és azok a darabok voltak annyira érdekesek, hogy felkeltsék érdeklődésemet, és egyáltalán nem bántam meg, mert egész pofás rajzfilm sorozatot találtam...
Imádom a retardált munkaszimulátorokat, mint pl. a Visceral cleanup detail, egy zseniális Unreal hajtotta takarító szimulátor, vagy a Zomboid (ami ugyan nem meló szim, de egy zombi apokalipszis szimnek azért elmegy) ami egy kimondottan szívatós játék. Valakinek pedig az a zseni ötlete támadt, hogy…..
A Lángvörös égbolt kiadása rendesen megcsúszott, pár nap híján egy évet, de most kezünkben van, és lássuk hogy röffen be egy új ív...
Olvasónk küldte, én meg lefordítottam nektek a képregényt. ..
Ott hagytuk abba, hogy a dev pici szünetet tart, de azért még visszatér. Igazából már bőven korábban visszatért, csak azok az updatek patreon paywall mögé voltak zárva, aztán egy hónapja posztolt egy új buildet...