Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még ki sem hevertétek az esküvő utáni másnapot, a fodrásztól a postásig mindenki fel fogja tenni ezt a kérdést, hiszen a házasságot már kipipáltátok, jöhet a következő szint, ugye. Gondolja mindenki más, mert hát a társadalom minimum furcsa szemöldökráncolással konstatálja, ha házas vagy ÉS…..
Joo 2017.12.20 15:16:42
@Hozzászólok: Az az igazsag, hogy baratok, csalad tagok tudjak mi a szitu, tudjak, hogy valami problema van, vagy csak egyszeruen nem akartok gyereket, stb. szoval altalaban az v an, hogy olyan kerdezi meg, aki egyaltalan nem all kozel hozzad, csak valami rokonnak a rokonanak a rokona, vagy egy olyan haver akivel 10 ev utan futottatok ossze, es ilyen ertelemben szerintem ez nem egy tema indito kerdes, hanem inkabb intim.
Joo 2017.12.21 10:48:33
@Ebbolmilesz: Most hogy belegondolok, ezt a kerdest meg sose kaptuk ferfitol, mindig no kerdezi.....
Sok férfi vélekedik úgy, hogy neki nem kell elegánsan, ízlésesen öltöznie. Megfelelő a munkába, magánéletben a mackó és az agyonviselt póló. Ha ugyan azt az életet akarják folytatni, akkor persze. Én azt tapasztaltam, hogy ezzel a gondolkodással, többet vesztenek, mint nyernek.…..
Ádám harmadik éve él az Egyesült Királyságban (korábbi tapasztalatairól itt és itt olvashattok), írt egy kis számvetést arról, hogy mit ért el, mit nem sikerült megtalálnia, és mi értelme van még egyáltalán annak, hogy még Angliában van. Kérdéseit a poszt végén…..
Joo 2015.02.12 19:29:12
Nos, muszaly nekem is par szot hozza tennem a fentebb irtakhoz. Nekem az a tapasztalatom (7 eve kulfoldon), hogy nem olyan nehez uj emberekkel megismerkedni, csak akarni kell, dolgozni kell erte, ahogy a karrieredet is epited.

Gondolj csak bele, az eddigi barataidat/haverjaidat hogy ismerted meg? Tobbsegevel egyutt jartal suliba, szomszad hazban lakott, esetleg meg ovibol vagy talan egyutt fociztatok valahol vagy szakkorrol?
Ergo napi szinten talalkoztatok mert muszaly volt suliba jarni vagy kozos erdeklodesi korotok reven.
Egy "felnott" viszont mit csinal? Elmegy reggel dolgozni, melo utan haza, esetleg egy-ket sor neha a munkatarsakkal.
Ha ugyan ugy viselkedik az ember mint fiatalabb koraban, azaz edzesekre/kurzusokra/stb. jar, akkor maguktol jonnek az ujabb es ujabb ismeretsegek. Olyan hobbid van, amit egyedul csinalsz? Biztos van valami klub, ahol lehet talalkozni hasonlo erdekeltseguekkel.
En pl. bringazok, megse hatraltat, hogy egy helyi bringas kozosseg tagja legyek, es neha-neha egy turara kozosen elmenjunk, stb.

Persze nem mindenkibol lesz haver. De ez regen se volt mashogy. Hany osztalytarsad/evfolyamtarsad/szakkor tarsad/stb. volt es hany lett belole haver/barat? A szamokat tekintve nem sok, ugye?
Ez nem mukodik maskent idosebb korban sem. Sok emberrel kell talalkozni, hogy talalj koztuk egy-ket igazi gyongyszemet, hogy talalkozz olyannal, akivel akar eletre szolo baratsagot tudj teremteni.

En pl kint ismerkedtem meg a felesegemmel is. ;)

Nem szabad elfelejteni ugyan, hogy mar nem vagyunk gyerekek, termeszetesen szabadidovel is szukeben vagyunk, foleg ha mar gyerek is van, igy egyertelmu, hogy sokszor kell elore megbeszelni esetleges talalkozokat.

Tapasztalatom szerint sokkal tobb ember/ismeros van benne pl. kozos nyaralas vagy programokban, mint ahogy azt gondolnad, csak senki sem kezdemenyez.
En pl.: most szervezek egy kozos nyaralast, raadasul kulfoldi es otthoni baratokat/haverokat osszehozva (iden csak magyarok). En is meglepottem milyen magas lett az erdeklodes iranta.

Szoval en ugy vagyok vele, hogy rengeteg emberrel kell ismerkedni, ki ahogy tud, majd azzal a kevessel, akivel kijossz es ugy tunik akar lehetne is valami baratsag belole, azzokkal meg ezerrel kell kozos programokat szervezni (persze nem tul nyomulosan).
Aztan hogy a kozos program egy hazibuli, vagy valami durva extrem sport, kirandulas, az mar rajtatok mulik, de biztos hogy a kozos elmenyek csak meg jobban ossze kovacsolnak
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Joo 2012.10.26 12:02:49
@Hiacinta: Pont errol ir a blogiro. Valakinek mas a nezopontja, mas , egy kicsit negativ is a velemenye a magyarokkal kapcsolatban es maris: haza se jojjon. Mi ez, ha nem rosszindulatu hozza allas?

Tapasztalataim szerint imadjak a magyar a munkaerot, hisz szorgos es jol kepzett a magyar, viszont rengeteget kell szocialis szempontbol meg fejlodnie. Nem hinnem, hogy meg van egy olyan nemzet, aki egybol elkussol az utcan, ha hallja, hogy mellette egy masik, ismeretlen honfitars tartozkodik (tisztelet a kivetelnek), es ebbol sajnos le is lehet szurni, mennyire is "osszetarto" a magyar.