Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zjuhasz

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan kértétek már, hogy írjak biztonsági kamerás teszteket is, leginkább az olcsóbb szegmensből. Itt van tehát az egyik legközkedveltebb és legolcsóbb darab: a neves ESCam QF001. HD felbontást, távoli stream-et, kétirányú mozgatást, kétirányú hangátvitelt, helyi és távoli rögzítést, VMS-t, és még…..
Múlt kedden rendezték a stájerországi Schladmingban a méltán népszerű, több évtizedes múltra visszatekintő éjszakai szlalomot. Stábunk is képviseltette magát e jeles eseményen, hamarosan olvashatjátok is Zsuzsi visszatekintését, ám még előtte egyik olvasónk is megosztaná…..
BusBagoly férje ugyanabban az évben vásárolt családi házat, mint amikor a garzonját eladta, ezért úgy gondolta, hogy az APEH feleslegesen számlázott ki neki 475 ezer forint illetéket. Az viszont másfél évig tartott, amíg tisztázták, hogy ez a tartozás nem létezik, addigra pedig…..
D döbbenten tapasztalta, hogy nem csak a segítségnyújtás nem várható el egy-egy kifőzde/étterem alkalmazottaitól, később kiderült, hogy a panaszkönyv átnyújtása sem tartozik kötelességeik közé. Legalábbis a Bosnyák téri piacon egy bizonyos vendéglátó egységben.Az…..
Mutti és barátnője szerint amikor a Barát Taxinál fél orája nem sikerül egy előre kifizetett reptéri transzfert megoldani, ordibálással és bunkóskodással ütik el az időt az operátorok. A történet vélhetően az előrefizetésen bukott el, többet ilyet ne csináljanak:A mai napon…..
A rövidke hagyományoknak megfelelően csapatversennyel zárult a 2010/2011-es Világkupa-sorozat alpesi síben. Vasárnapra eltűntek a gomolyfellegek, a köd is tovaszállt, előbújt a nap, megállt a széljárás, magyarán először a hét folyamán tökéletes körülmények közt…..
Befejeződött az alpesi sí VB Garmisch-Partenkirchenben, utolsó versenyszámként a férfi szlalomosok csaptak össze. A francia Jean-Baptiste Grange bombaformában érkezett ide, leginkább saját magát kellett legyőznie, hisz az utóbbi időben világversenyen nem sikerült jól szerepelnie.…..
Tina Maze világbajnoki ezüstérmeit körüllengi az a bizonyos kilences szám. Pontosan ennyi századdal kapott ki két évvel ezelőtt Val d’Isère-ben Hölzl-től, majd néhány nappal ezelőtt szuper-kombinációban Fenningertől. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a tavalyi olimpián,…..
  Eufória és letargia egyaránt jellemzi ezekben az órákban az osztrák szurkolók lelki világát. Hannes Reichelt tegnapi, Szuper-G-ben aratott győzelme után ma is egy nem várt sikernek örülhettek a sógorok, Philipp Schörghofer 28 éves életében először győzött a…..
A kitzbüheli hétvége és a schladmingi esti szlalom után a hétvégén Chamonix-ban száll harcba a férfiak világkupa mezőnye. A mai napon lesiklásban, míg holnap szuper-kombinációban indulnak. A mezőny első embereként induló Dominik Paris álmait a svájci Didier Cuche húzta…..
Mariborban komoly gondokat okozott a meleg, ám úgy tűnt, mégis lezajlik a mai női óriás-műlesikló verseny. Aztán a zsűri mégis másképp döntött: a túl jó idő (?!!) miatt törölték a versenyt... Kétségtelen, hogy az olvadozó pálya nagy hátrányt jelentett a később…..
Most megjelenő életrajzi könyvében árulta el az ausztrál, hogy az év utolsó négy nagydíján sérülten indult. "A Japán GP előtti hétvége vasárnapján először ültem bringára a két évvel ezelőtti balesetem óta - idézett a BBC a pilóta Mark Webber Up Front, azaz Mark…..
Kikerült tegnap egy poszt egy ingatlanirodáról, amiből azóta eltüntettünk naiv ügyfél egyre aggodalmasabb kérésének eleget téve a cég nevét:Legytek szívesek a tegnap hozzátok elküldött ingatlan csalásról szóló blogomat (most "Óvakodj a jóságos ingatlanostól!"…..
Tessenek már nekem elmagyarázni, miért kell nekem közjegyzőnél igazolnom, hogy nem volt bejegyzett élettársi viszonyban a gyermekem anyja, amikor ezt az anyakönyvvezető lepecsételte, illetve nem szerepel egy saját adat lekérdezésére sem ingyenes adatbázisban, amiből amúgy nem is…..
A ma délutáni Mónika Showban gigászok összecsapása várható, egymásnak feszül a szakállas faszkirály és kihajított nőfalkájának elemei közül néhány, no meg ott lesz a párás szemű menyasszony és maga Mauni is, a tévés konfliktuskezelés nagyasszonya, isten irgalmazzon…..
Prod esete vélhetőleg nem egyedi, hiszen sokkal többen rendeltek iPhonet interneten, mint ahány embert később visszahívtak. Azon belül már változhat, hány embert hívtak vissza azzal, hogy felborult a DHL kamionja, illetve valaki misztikusan törölte a rendelését, ezért nem kap…..
Boglárka elmondása szerint a Jysk bútorüzletben tanúja volt, ahogy az üzletvezető némi ordibálással egybekötve elhajtott egy nyugdíjas vásárlót a kerti székével együtt. A cég honlapján 2 év szavatosságot vállal minden termékére, jótállást viszont csak a 10 ezer forint…..
comment:com Ha szerda, akkor 2006.06.07 18:25:00
Talán azért szeretem, mert annyira hasonlít az összes magyar orvosra. Mínusz persze a szakmai hozzáértés. A lényeg, hogy megint szerda, ilyenkor különleges születési rendellenességekről, egzotikus vírusokról és soha sem hallott bakteriális fertőzésekről fantáziálok már este…..
comment:com Pártatlanság, oh 2006.05.29 09:23:00
Léderer Ákos, az RTL Klub sportriportere, akinek a nevét még egy nótában is megénelekték a szurkolók ("Ki a f....m az a Léderer" - a pontok helyére tessék az "a", "s", "z" és "o" betűket behelyettesíteni, menni fog) vasárnap a…..
Olyan nemigen fordul elő, hogy a Csillagvirág Klinikán idő előtt végeznek egy műtéttel, vagy ha mégis, akkor még felébredhet hirtelen a kómás beteg, hogy elmondja a nagy titkot: Pongrácz Péter valójában egy genetikailag módosított fikusz. Ezért is jó előre felvett, gondosan…..
comment:com A minőség forradalma 2006.04.27 10:44:00
Nincs mit szépíteni: az olcsó show-elemekkel fölütött (megújított) Mindentudás Egyeteme egy terráriumhoz hasonlít, amelyben megtekinthető az értelmiségi interaktív üzemmódban. Az új sorozat új helyszínen, új díszlettel vágott neki, a nem fogják kitalálni, de új…..