Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BBea24

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Húz a szívem haza 2012.10.19 06:57:00
Rendre visszatérő kritika a bloggal szemben, hogy a külföldi élet és munkavállalás pozitív oldalára koncentrál. Hát akik ezt róják fel, azok ma jól figyeljenek, mert Beáta posztja mindennek tekinthető, csak elfogultan pozitívnak nem. Lassan közeledünk az 500. poszthoz, de…..
BBea24 2012.10.22 12:08:00
@duvadüpp: Akkor tisztázzuk...
Leszarom a véleményed! köszi hogy itt voltál!Szevasz!
BBea24 2012.10.22 13:48:12
@duvadüpp: Hú de kemény vagy hallod! mindjárt megijedek, várj... csak nem érek most rá erre a hülyeségre...Inkább foglald el magad és tanulj egy kis magyar nyelvtant hogy kioktathass másokat is...de most már húzz el mert nem vagyok kíváncsi rád!
BBea24 2012.10.22 13:50:43
@Muscari: Köszönöm! Én nem haragszom senkire, mint mondtam sokban igazatok volt, és segítettetek arra rájönni hogy sokszor magunkban kell először keresni a hibát! Változok én is, mióta eljöttem otthonról pl azóta nyíltabb lettem sokkal, és boldogabb is vagyok, és ettől félek hogy ha hazamegyek újra egy kicsit otthon kell laknom mire felköltözhetek pestre és félek visszaesek megint ebbe a depis állapotba amiben otthon voltam egészen kiköltözésemig...
Mindenképp írok emailt:) és köszönöm mégegyszer!
Határátkelő Amit a sors hoz 2012.10.20 06:57:00
Németországon, Skócián és Anglián át egészen Magyarországig vissza ível Péter útja, aki IT-s végezettséggel volt mosogató és szobapincér is, míg végül aztán Magyarországon helyezkedett el, ismét a szakmájában. Tanulságok? Azok is akadnak... „Volt szerencsém kalandozni…..
BBea24 2012.10.20 13:36:46
Na én is elolvastam mert itt sokan írjátok hogy nekem is el kéne olvasni! Megtettem! Tényleg jó poszt, és igazatok van hogy sokszor negatívan látom a dolgokat! Én így jöttem ide ki, egy zárkózott és negatív ember voltam, ez a két év rengeteget segített nekem a megnyílásban abban hogy jól dolgozzak, hogy próbáljak pozitívan gondolkozni. Én csak azért vagyok negatív még mindig egy kicsit, mert pl nem kapok semmi megbecsülést a melóhelyen, holott éreztetik azért velünk hogy mi jók vagyunk és kellünk. Csak az az idegesítő néha hogy pl a litván kolléganő ugyanannyi pénzt kap mint én, holott én kirohanom a belem, segítek mindenkinek, sose hagyok ott senkit pl feltöltés nélkül és mindig próbálok valami pluszt hozzátenni a dologhoz....amíg ő leszarja hogy te megszívod az estét ha otthagy téged semmi nélkül, leszarja hogy szükségem lenne még rá, de ha kattan az óra ő már ott sincs, és leszarja hogy a kasszába az ember vár a kajára, de ő csak beszélget meg röhögcsél a konyhán....de őt pl nem rakják ki kasszába mert szegénykém fél és nem rakhatják ki...ő megteheti hogy kijelenti hogy ő csak konyhán dolgozik..minket meg kihasználnak és jogunk nincs semmihez, ezért persze hogy az ember kicsit negatív mikor látom hogy nincs egyenjogúság...de próbálok változni, próbálok pozitív lenni, ha nem lennék az akkor én is szarnék bele mindenbe aztán majd lesz valahogy alapon dolgoznék...