Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fl4me

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók! Felmerült a kérdés, hogy én és Fehér Vándor mit gondolunk, mit "várunk" december 21-től. Sajnos ő nem tudott most írni, abszolút nem volt szabadideje. Én személy szerint úgy gondolom, ennek nincs jelentősége: mindenkire rábízzuk az ő saját érzéseit és…..
fl4me 2012.12.27 13:48:34
Sziasztok!
Remélem Mindenkinek Szeretetben és Békében telt a Karácsonya!

Szeretnék néhány gondolatot hozzáfűzni az elmúlt napok kommentjeihez. remélem sikerül érthetően fogalmaznom és nem lesz nagy katyvasz az egész. :)

Mindenki maga teremti a Maga valóságát.

Egészen addig amíg nem tudunk más szemével nézni (közös tudatot elérni/létrehozni) senkinek nem lehet teljes képe a Valóságunkról.

Pl: Van egy kocka, minden oldalán más a minta.
Több ember nézi, több szemszögből. Van aki csak egy oldalát látja, van aki, kettőt, de egyszerre maximum csak 3 oldalát láthatja mindenki.

A kockát nem lehet elmozdítani és a szemlélők sem képesek elmozdulni, de beszélni lehet róla. Mindenki elmondhatja, mit lát a kocka felé eső oldalain. Lesznek olyan oldalak, amiket többen is látnak - így azok, akik a másik oldalról nézik, a beszámolók alapján pontosabban el tudják képzelni, mi van a kocka számukra "láthatatlan" oldalán. Lehet olyan oldal is, amit csak egy ember lát - ezt vagy elhiszik, vagy nem - vagy jól tudja elmesélni amit lát, vagy nem.

Amíg nem tudnak "egymás szemével" látni, addig senki nem látja egyben a kockát. A kockát csak akkor láthatod teljes egészével, ha a képes vagy összekapcsolódni tudatilag a többiekkel és így rajtuk keresztül megalkothatod a saját es egyben közös képet.

Ekkor jöhet el az a pont, amikor elkezdheted megérteni a látvány. Aztán persze majd jön a kérdés, hogy mi van a kocka belsejében… :) De az már egy másik "felemelkedés", mert ahhoz már a kockával kell eggyé válni.

A lényeg, hogy ami most elkezdődött (nem, nem 21.-én, hanem már sokkal hamarabb) az az, hogy szépen lassan megtanulhatunk EGYként látni / érzékelni / teremteni EGY közös valóságot.

...Van egy valóságunk, amit mindenki egyénileg szemlél. Mindenkinek más. Mindenkinek mást hoztak az elmúlt napok - attól, hogy elmesélik mit éltek vagy nem éltek át, az még nem lesz a te valóságod. Csak képet kapsz az övékről - amit vagy elhiszel, vagy nem - szabadon lehet választani. Ez természetesen fordítva is igaz.

Mindezek alapján pedig nem érdemes haragudni, számonkérni vagy csalódni. Szerintem.

Szép napot!
2012 Felemelkedés 2012.10.22 10:28:58
Köszönöm mindenkinek, aki a korai óra ellenére felkelt és megcsinálta a meditációt, úgy hiszem remek munkát végeztünk, erős energiahullámok vonultak keresztül rajtam, nagyon intenzív élmény, bizsergető volt, érzésem szerint rengetegen voltunk 'együtt' a világ…..
fl4me 2012.10.23 08:52:42
Sziasztok!
Én is meditáltam hétfő hajnalban. Előtte nem tudtam aludni, akár mennyire is akartam... :) De a meditáció olyan megnyugtató / felemelő volt, telis tele képekkel, néha zenével! Utána viszont 4 óra alvás is elég volt ahhoz, hogy kipihent legyek.
__________

Érdekes riportot találtam itt:
tudatvaltas2012.blogspot.hu/2012/10/interju-mr-x-szel-landers-california.html

Kiemelnék egy kis részletet:
B: Volt olyan amit abban az időben olvasott, az 1980-as években, ami arra vonatkozott mi fog történni a jövőben?

X: Igen. Volt szó róluk, amit leírtak az egy tömeges landolásról szólt a 2012-es év végén.

B: 2012 végén?

X: Egy tömeges landolás.

B: És ez volt a dátum amit a leírásokban olvasott?

K: Ez egy olyan dolog volt amit az idegenek mondtak az amerikaiaknak hogy meg fog történni? Vagy ez…

X: Nos, azt mondták nekik hogy ez meg fog történni arra való tekintet nélkül, hogy ők akarják e, vagy sem.
________

Ez meg más, de érdekes és kedves - igaza van a bálnának, megérdemlik a búvárok.
...Ideje lenne tisztelni és hagyni szabadon élni minden állatot.

index.hu/tudomany/2012/10/22/emberhangot_utanoz_a_balna/
fl4me 2012.10.23 11:01:34
@DJu: Azt gondolom, hogy inkább félreértelmezésről/félreértésről van szó. Olyan ez, mint a fülbesúgós játék - mire a végére ér a sor már teljesen más az info.

Valószínűleg aki lejegyezte az infót/kommunikációt, már ő maga sem értette teljesen azt, ezért a saját "szűrőjén" keresztül próbálta megfogalmazni. Aztán Mr X elolovasta, ő sem értette, de megpróbálta a számára ismert fogalmakkal leírni. Tehát minimum kétszer torzult az információ. + jön még ehhez a fordító "torzítása".

Viszont egy olyan egyértemű információ, hogy tömeges leszállások lesznek - ha akarják, ha nem - elég egyszerű, megfogható és érthető, tehát feltételezhető, hogy ez kevésbé torzult.

Persze, majd kiderül :)

@Agenor: Ezt én is olvastam. Szeretném egyszer megérteni/átlátni a céljaikat és, hogy ehhez mire kell egy 10 éves gyerek... A velük való találkozást elég különös, ellentétes töltetű volt. Egyrészről jelen volt az a "szeretet" szerű érzés, másrészt érdekes módon az "emlék" (ami valójában szinte nem is létezik, csak valamilyen megfoghatatlan nyomot hagy) mindenképpen negatív. Nem beszélve a fizikai tünetektől, amit hátrahagy.
Remélem tényleg nincsenek már itt...
fl4me 2012.10.23 21:25:47
@FehérVándor: Lehet, hogy én olvastam félre - úgy értelmeztem a cikket, hogy tömeges leszállásokról nem a szürkék, hanem a visszautasított (egyszerűség kedvéért) magas szőkéknek nevezett csoport beszélt. Ha félreértettem, akkor elnézést kérek! :)
Üdv
flame
Kedves Olvasók, úgy hiszem ez valóban egy nagyon fontos esemény lesz, akik a kezdetektől követik oldalunkat emlékezhetnek milyen fantasztikus és erőteljes  3 meditációnk volt május-június folyamán.  Szeretnék idézni a Fátyol c.…..
fl4me 2012.10.21 08:27:37
Érdekes, amit a meditáció második fázisáról írtok. Nekem ezt nemrég valaki/valami szó szerint megmutatta.

Elmondom, hogy történt:
Fényes nappal (kb délelőtt 10:45-11:00 között) volt, hétköznap. Mivel előző este sokáig dolgoztam, ígyegy kicsit ledőltem aludni. 10:45-kor felébredtem, mert kaptam egy smst, amit gyorsan megválaszoltam. Nem keltem fel azonnal, próbáltam még pihenni - visszaaludtam egy-két perce. Aztán arra ébredtem, hogy nem vagyok egyedül és nem tudok megmozdulni... Mivel már jónéhányszor átéltem ezt gyerek/kamaszkoromban, először megijedtem. Minden akaratommal azon voltam, hogy megmozduljak, gondolatban kb kikértem magamnak a helyzetet.

Aztán jött az érzés, hogy nyugodjak meg, nincs semmi baj, senki nem akar bántani, nem szürkék vannak itt (gyerekkoromban kb átjáróház volt a házunk/családunk, szinte mindenkinek voltak "érdekes" élményei). Beleegyeztem, hagytam, hogy történjenek tovább a dolgok. A mellkasomon nagyon erős nyomást éreztem (kb mintha rámült volna valami).

A következő pillanatban (az akaratomtól függetlenül, valamilyen külső hatásra) a tudatom/asztráltestem/? elekezdett (nem tudom más szavakkal leírni) "összesűrűsödni" a testem egyik oldalán (mintha egy hatalmas mágnes vonzana és mindjárt lecsúsznék a kanapéról), majd egyszercsak kiléptem a testemből. Nagyon jó érzés volt, és már száguldottam is ki a házból a falon keresztül. Innentől nem tudok mindent szavakkal megfogalmazni, de bolygók és csillagok között száguldoztam/"táncoltam". Egyszerre voltam minden. Olyan boldogság, harmónia és egység volt amit éreztem, hogy annak leírására sajnos még a mi nyelvünk is nagyon kevés. Fantasztikus élmény volt!!!

Aztán visszatértem. De még mindig nem tudtam megmozdulni. Kipróbálhattam, hogy "egyedül" mármint saját akartból léphetek ki a testemből. És sikerült! :) - kalandozhattam egy kicsit még itt a földön, érezhettem a minket körülvevő tudatot/egységet. Csodálatos volt.

Aztán megint visszatértem. 1-2 perc múlva lassan fel tudtam kelni és olyan friss voltam, mintha 12 órát aludtam volna... :) A lényeg, hogy tudtam/éreztem, hogy ez lecke volt.

Azthiszem/érzem/tudom nagyon jó úton jártok, ha a meditáció közben azokat vizualizáljátok, amiket fent írtatok. :)
Üdv:
flame
Kedves Olvasók, fogadjátok szeretettel az interjú 2. részét. A beszélgetés július 3.-án zajlott, azóta egy-két dolog megváltozhatott, hamarosan várható új interjú.. Javaslom, mindenki használja a saját intuicióját / belső iránytűjét annak eldöntésére mennyiben fedik a…..