Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keve

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerdán ismét egy forró lakossági fórumot élhettek át a palotanegyediek, a téma ezúttal a forgalmi rend felülvizsgálata volt. Azt már megszokhattuk, hogy az itt lakók (egy hangos része) fél bármilyen változástól. Ehhez vegyük még hozzá az önkormányzat kissé bátortalan…..
Keve 2012.03.26 14:10:39
@airdace: itt lakom és ritkán járok autóval, kb 2-3 hetente. de ha parkolni akarsz, akkor is keresni kell, tenni kell pár kört mindenképp. nem az itt lakók miatt van nagy forgalom, hanem mindenki más miatt pont. ettől függetlenül a célokkal egyet tudok érteni, de amit a krúdyval csináltak, meg a mikszátthal, az max jószándék díjas lehet, mert az embereknek nem lett jobb. a kálvin már sokkal jobban sikerült.

még egy gondolat a végére. attól, h megszüntetünk sok parkolóhelyet, és szopó lesz közlekedni, nem lesz kevesebb autós. jó szándék, lokális szigor, rossz megvalósítás.
Keve 2012.03.26 14:37:52
@airdace: mindegy, hagyjuk, elbeszélünk egymás mellett. a margit hidat is sokan használják, ergó ott sem kell kritika. mélygarázsokról írsz, de ilyen aztán nagyon sok van a palotanegyedben (a rádiónál max, és ott magasabb a díj jóval.)

szóval nem kell ésszerűen kitalálni a dolgokat, hiszen ha nem jól csináltuk, akkor is sokan használják.

azt hiszem itt pattantam le erről a blogról. bocs.
Az autón kerékbilincs volt, ami elég fura, tekintettel arra, hogy szabályosan parkolt egy félreeső kilencedik kerületi utcában, a Ráday mellett. Ott volt mindenki, az autó tulajdnosa és a kerületi közterületfelügyelő embere, és bár Dórával vacsorázni indultunk, lefékeztünk,…..
Keve 2011.01.19 11:34:34
@Magyarósi Csaba: mondok egy durvábbat, tavaly a nyolckerben mielott kerekbilincset raktak volna (ami ott is ugy megy, h kerekbilincs az nem buntetes, annak a levetele 15 e ft, a buntetes az akkor meg 5 e ft), a rendorok is feljelentettek. igy lett a huszezerbol, otven. hiaba leveleztem, fellebeztem, annyit tudtam elerni, h a korabbi 5000 helyszinit vissza kene kapnom. szerinted visszakaptam? egy fityfenet utaltak azota is... erre varjal gombot.
Keve 2011.01.19 11:36:25
@Keve: ja es a kerdesemre, h mi alapjan mikulascsomag, mi alapjan kerekbilincs az volt a valasz, h amelyik csapat hamarabb megtalalja a kocsit... ha rossz napod van, kerekbilincs, amihez mindig raknak mikulast is. nice.
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
Keve 2010.11.08 20:37:54
 Egyperces, vagy inkább félperces. A szerző kedves engedélyével.      Apám borotválkozó dobozát a spájzban találom meg, két hónappal a temetés után. A legfelső polcon van, egészen a falig benyomva, egy kekszes bádogdoboz. Poros, rég nem nyitotta ki…..
Keve 2010.03.25 11:11:16
"Volna szíves letolni a nadrágját?" - kérdezi az orvos Lebowskitól. "Hogy? Neeem, itt talált el az ütés." - mutat az állára a töki. "Megértem. Volna szíves letolni a nadrágját?"Nem tudom, hogy írtam-e már, de az iPhone-hoz adott headset gombja bemondta…..