Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bolondok közt viktor a király

0 bejegyzést írt és 228 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha az az ember érzése, hogy a nyilvánosságot csakis arra használja az Orbán-kormány, hogy naponta szajkózhassa azokat a mondatokat, melyekről a szóvivőik, minisztereik, megmondó embereik is jól tudják, hogy köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Hatalmas kommunikációs gépezetükbe folyamatosan…..
bolondok közt viktor a király 2019.01.25 17:14:26
@MAXVAL bircaman közíró: Ezt látod el is hisszük. Csak azt nem értsük, hogy akkor mi a kurva anyjáért mondja azt, hogy sohasem hazudott??? Inkább kussolna, bölcsebb maradna. De ennek a majomnak szófosása van. Meg akar minden szart magyarázni, látszik, hogy a majom híveket hülyének nézi és ezért nekik mondja, a szintjükön.
bolondok közt viktor a király 2019.01.25 17:20:04
@László Csatári: " Ennyi alaptalan vádaskodást még az ellenzék stílusának ismeretében is ritkán lehet olvasni. " Honnan tudod biztosan, hogy alaptalan vádaskodások?????? Ahogyan neked alaptalannak tűnik, ugyanúgy lehetnek igazak is. Kérdés, hogy a glóbuszban lévő értelem mit tud feldolgozni, mi az amit a gazdája be akar fogadni. Ha téged a csúti pofán fosna, te arra is azt mondanád, hogy csokival maszatolt össze. Mert neked fájdalmat okoz az igazság ezért nem is vagy hajlandó befogadni. Csak magad győzködöd, az értelmes ember reálisan látja a dolgokat.
bolondok közt viktor a király 2019.01.25 17:23:40
@MAXVAL bircaman közíró: Akkor vissza kérdezek én is. Ha politikus akkor szerinted szabad neki hazudni, sőt kötelező és ez neked jópofa dolog?? Ne hazudjon, inkább kussoljon. Még a szocialista rendszerben is adtak a látszatra, ott sem merték nyíltan ezt csinálni, mint ez a gátlástalan elmebeteg.
Mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek. ..
bolondok közt viktor a király 2019.01.25 17:07:15
@Magánvéleményem: Azért látszik, hogy fideszes vagy, mert egyedül ennyire hülye nem lehetsz. Vagy mégis??? Akkor én is írok neked egy szép jelzőt: divatkeresztény, jobboldali orbán hulladék vagy.
Teljes médiaarzenálját mozgósította a Fidesz, hogy a porba tiporjon egy 18 éves kiskunfélegyházi gimnazistát. Nagy Blankának annyi a bűne, hogy kemény szavakkal ostorozta Orbán Viktor rendszerét egy kecskeméti kormányellenes tüntetésen. A fiatal lány azért keltett feltűnést kormánypárti és ellenzéki…..
bolondok közt viktor a király 2019.01.17 17:39:25
@havrilla: Azért bízunk benne, hogy egyszer megszűnik, hogy a fidesz háttérhatalma ezeket a fiatalokat is ellehetetlenítse. Az általad felsoroltak eltűnésének hátterében a fidesz vidéki faszszopó, senkiházi nyaló emberkéinek volt a feladata ezek eltüntetése. Csak, csak egyszer azok az emberkék fognak elmenekülni.
A Népszabadság bedózerolása vagy kemény számítás eredménye - 2018-ig nem lehet belőle olyan engedelmes szócsövet csinálni, mint a Magyar Idők, akkor viszont ellenzéki szócső se legyen -, vagy puszta bosszú. Gondosan kidolgozott undorító bosszú. Hajlok az utóbbira, bár van…..
bolondok közt viktor a király 2016.10.11 18:30:06
@bircaman maxval szerkesztő: Ahogy elnézem, a te kurva anyád sem lesz többet tisztességes asszony, törődj bele.
Az Isten pénzét is propagandára költené a fideszes bagázs. Most 3 milliárd forintból indítanak  gyűlöletkampányt a menekültek ellen. Hogy újabb hónapokra eltereljék a szájtáti nép figyelmét az égbekiáltó belföldi problémákról, a saját bődületes korrupciójukról és kudarcos kormányzásukról. És most…..
bolondok közt viktor a király 2016.07.21 19:50:16
@recommented: Azért ahogy elnézem te sem lehetesz egyedűl ennnyire hülye. Vagy rohadt sokat loptál már az elmúlt 6 évben, vagy csak szimplán ilyen gyönge elméjű hülye vagy. A szo ik az összes kormányzásuk alatt még az egy tizedét sem lopták el annak, amit ez a szar maffiozó, rühes hitvány banda. A szocikban volt annyi tartás, hogy legalább arra adtak, hogy mit hazudjanak. Ezek szemrebbenés nélkül hazudnak, utánna meg azt is le tagadják, az ilyen roggyant majmokmint te is vagy képesek napokon keresztül szsjkózni mint a papagáj. Rohadt tolvaj divat náci vagy te is.
bolondok közt viktor a király 2016.07.21 20:03:06
@Soványka: Te, és azt a szájba baszott divat náci jó kurva édesanyádat mennyiér is basznád szájba. Ha nem vennéd észre te hitvány tolvaj gyökér, hogy nem csak a bal liberálisok hanem az ország egyharmada van mély szegénységbe és ebben benne vannak azok is akik a hozzád hasonló szar genyláda miatt hittek ezekben a tolvajokban és rájuk szavaztak, valamint a hozzád hasonló embernek nem nevezhető gennyláda, aki nemzetinek vallja magáta a még valamilyen csoda folytán meg maradt munkahelyen zsarolta a dolgozókat. Te is aki éjjel nappal lop mint a szarka ezzel a rühes fidesz divat keresztény bandával biztosan jobban éltek, de ne félj te is fogszegyszer menekülni ha nem akarsz a lámpa vason lógni. Tudod minden csoda egyszer véget ér, így ez a ti nagy nemzeti hazugság gyáros csodátok is. Akkor költözzetek rohadt gyorsan.
Mi a közös az amerikai nagykövetben, az Európai Bizottság bürokratáiban és egy evangélikus püspökben? Az, hogy mindannyian Soros Györgyöt szolgálják és a közelmúltban emelték fel a szavukat a magyarországi korrupció ellen. Fabiny Tamás evangélikus püspök az…..
bolondok közt viktor a király 2016.07.15 00:22:45
@N. Barbie: te egy ritka fideszes, hitvány kurva vagy. Azt a minimális értelmi szintedet ami még megmaradt, amit nem szívott el a fidesz birka banda, próbáld meg arra tartalékolni, hogy ne szarj maga alá, el tudj jutni a klozetig. A hozzá szólásaidban sikít a koklerség a suttyóság a semmihez sem értés, de te ugatsz gyülölködésről és közben nálad gyűlölködöbb a világon nincs. Ezért csak egy rossz fidesz ribanc vagy semmi más.
Bólogató János október másodikára írta ki a kvótás népszavazást. Napnál világosabb, hogy a Fidesz a menekültellenes uszításban találta meg az utolsó lehetőséget, hogy túlélje azokat a korrupciós botrányokat (Rogántól Andy Vajnáig, az Orbán-kastélyoktól a Matolcsy-alapítványokig), amelyekbe minden…..
Combosodik a DK, a Jobbik metamorfózison megy át, az MSZP-t belső viták emésztik, az LMP elveszítette vezetőjét. Röviden így jellemezhetnénk a fontosabb ellenzéki erők helyzetét szűk két évvel a következő parlamenti választások előtt. Gyurcsány Ferenc pártja a jelenlegi folyamatok tükrében a legfőbb…..
bolondok közt viktor a király 2016.06.12 08:22:58
@Nincs ingyen ebéd: Nagyon mélyen orbán seggében van a fejed, az a munkád az ebédért.
Tíz éve hangzott el az elmúlt 25 év legnagyobb hatású politikai beszéde, az őszödi. Gyurcsány beszédének első értelmezését elvégezte a fideszes vágóasztal. A 25 perces szövegből a Kondor Katalin-féle állami rádió (majd nyomában a többi média) néhány kiragadott mondatot szajkózott orrvérzésig. Azt…..
bolondok közt viktor a király 2016.05.27 00:07:42
@Namir: És azok az emberek mi a lófasznak mentek oda szétverni mindent? Ja mert az orbán kérte.
bolondok közt viktor a király 2016.05.27 00:13:13
@Ramil Safarov: És mi a jó édesanyádat kéne még el nem évülőnek tekinteni? Az enyém és mások szemét miért nem lőtték ki te főgyökér? Azért mert mi nem mentünk bazalt kővel dobálni és karókkal verni a rendőröket, nem mentünk autókat felgyújtani, meg nem vertük szét fél Pestet. Aki kurvának áll, az ne csodálkozzon azon, hogy megbasszák.
Szégyen, hogy Lánczi András a fideszes tolvajtempó legfőbb ideológusává "emelkedett". Gábor György reagál a Corvinus egyetem rektorának Figyelő-interjújára. A héten a legújabb, nagyjából ötvenharmadik interjújában Lánczi András – egyebek mellett – az alábbiakat mondja: 1. „A Századvég Alapítvány…..
bolondok közt viktor a király 2016.05.23 05:57:28
@Diorella Queen: És ez egy lent lévő fidesz fan filozófiája. Vagy csak egy elmebeteg orbán hívő nyögdécselése, hogy nem az a baj, hogy most mi van, hogy már mindent szét loptak és röhögnek a markukban hülyének nézve bennünket, hanem majd ha mások jönnek akkor azok mit csinálnak? Kérem szépen ha mások jönnek és ezt akarják csinálni, azoknak is 500 év börtönt kell ki oszatni kényszer munkával, hogy termeljen, nem csak röhögjön a börtönbe. És egy másik fontos dolog, újra nyitni az OPNI-t és a hozzád hasonló felfogásúakat vissza hordani mert az elmében zűrzavar van, nem kevés.
Gyanús. Nagyon gyanús, hogy Plagi bátyánkat új szerepkörben használják föl kormányoldalon. Legalábbis csak erre tudtam gondolni mikor elolvastam EZT a minisztériumi kérdőívet és Gábor barátom alábbi véleményfolyamát: Feleletválasztás: Hetente kevesebb, mint egyszer   - AZ MENNYI, wazze!? Küzdök…..
bolondok közt viktor a király 2016.05.22 06:16:17
@nincs_itt: Szerintem meg az igazi tragédia akkor történt amikor megtanították vele az első szavakat kimondani, a következő meg akkor amikor azt hitte, hogy megtanultál írni és olvasni.
Amikor a Kétfarkú Kutya Párt kitalálta, hogy ingyensört ígér a szavazóinak, még nem sejthettük, hogy lesznek majd, akik komolyan veszik a zseniális demagógia-paródiát. A magukat „újbaloldalinak” becéző kommunisták legújabb kattanása, hogy az állam osztogasson mindenkinek munkamentes alapfizetést,…..
bolondok közt viktor a király 2016.05.22 05:47:19
@CsipkeRózsa: Majdnem most is így működik, csak a felszabadult pénzeket, ortbánék maguknak és családtagjainak utalják át, amit munka nélkül kapnak meg.
bolondok közt viktor a király 2016.05.22 05:53:43
@júliusz48: Te most miről is beszélsz jó ember? Valamikor is voltak akik rendbe tették a környezetet, mert az önkormányzatoknak volt egy üzeme, amit úgy hívtak, hogy kommunális költségvetési üzem. Ott az emberek normális fizetésért, napi 8 órában dolgoztak. Most ugyan azok a emberek dolgoznak ott, csak közmunkának hívják és 57 000 Ft-ot fizetnek érte és lófaszt sem kapnak. Ugyan ezt csinálták rengeteg munkahellyel, ahonnan elküldték a bejelentett szakmailag hozzáértő dolgozókat, szakembereket, hogy ne kelljen 200.000 Ft-os fizetést és egyéb juttatásokat adni, hanem vissza foglalkoztatták közmunkásként nettó 74000 Ft-ért. Na ez neked a tisztességes közmunka. Na akkor te is és az egész családod vegetáljon rajta, és naponta basszatok egy csókot orbán seggére.
bolondok közt viktor a király 2016.05.22 06:08:27
Na még annyival ki lehet egészíteni, hogy a közmunkába sem a rászorulók többsége jut be, hanem akit be ajánlanak, elkötelezi magát a fidesz mellett, gyakorlatilag pofára lehet bejutni. Így kordában lehet tartani a rászorulókat is mert ha ugatnak ellátás nélkül onnan is kihullanak, regisztrálva nincsenek, így hát hurrá örülhetünk csökkent a munka nélküliség, kevesebb munkanélküli van, meg lehet az embereket zsarolni. Itt is csak aki jó módban él az látja rózsásan a helyzetet, mert eben a szaros életben az elmúlt 6 évben a realitás érzéket módszeresen kiölték az emberekből. A gazdag leszarja a szegényt, ő nem érzékeli, hogy az éhen döglik, ő keres havonta 6000-el többet és hú de fasza minden. Csak egyszer betegedjen le, jusson el a szétbaszott kórházba, vagy nézzen szét egy egyházinak de szerintem szarházinak nevezett agymosó iskolában, ahol az a fő szempont, hogy a gyerek vett e 2000 Ft-ért hittan könyvet, reggel megjelenik e áhitaton, minden nap tornázik e, hetente egyszer részt vesz e a kötelező tánc órán, és hogy fejlődik ének órán. Az le van szarva, hogy a nevét nem tudja leírni, de eltudja majd énekelni a zsoltárokat, ha éhes lesz majd táncol és énekel, és jöhetnek a kommunista mozgalmi dalok helyett a fidesz mozgalmi dalok, a kötelező ifjú fidelitasosok avatása, nyakkendő kötése orbán születésnapján. Szörnyű kilátások ezek, de a valóságban már javában benne vagyunk, csak nem a lenini úton hanem az orbáni úton.
Hát a hülyének is megéri! Kivéve a webshopot, ugye. Nem is adták oda. Az eset analóg a hirhedt Media Marktos esettel, ahol már megismerkedhettünk a feltűnő értékaránytalanság fogalmával. Itt csak ismétlünk, hogy tudjuk. Tisztelt Homár Hilda, Történt, hogy a Samsung…..
bolondok közt viktor a király 2016.05.21 06:14:48
@The Crazy One: Van egy olyan, hogy " elálláshoz való jog ". Ezt szokták a kereskedők leszarni.
Orbán kegyence, akit a mi pénzünkből béleltek ki, és aki csak és kizárólag emiatt lehet a Corvinus rektora, úgy gondolta, megfenyeget mindenkit, akinek nem tetszik, hogy lopnak. Ez a rothadt erkölcsű alak azt bírta mondani, hogy ha sokat maffiázzák a Fideszt, és kutatják, hogy mennyit raboltak a…..
bolondok közt viktor a király 2016.05.17 06:06:25
@miller light: Te tényleg ennyire hülye vagy vagy csak megjátszod magad? A fenyegetés az csúnya dolog és visszafelé fog elsülni. " egy ócska falusi köpködő színvonalasabb " ugye itt a fideszről beszélsz, aki nem párt, hanem egy fidesz név mögé bújt csorda, akik egy csúti dzsudit támogatnak a lopásban és közben ők is dézsmálják a vagyont. Nagyon telhetetlen tolvajok vagytok.
A Kormány a népszavazási eljárás módosítását kezdeményezte, javaslata már csak a zárószavazásra vár. Az új népszavazási eljárás látszólag megkönnyíti az országos népszavazások kezdeményezését. A TASZ álláspontja szerint azonban ezután semmivel sem lesz könnyebb a népszavazást kezdeményezők dolga –…..
bolondok közt viktor a király 2016.05.11 06:37:12
@BircaHang Média szerkesztősége: Te faszkalap bírka, hát még mindig nem vetted észre, hogy itt aki fél a demokráciától az csúti dzsudi és a hozzád hasonló észnélküli barom, aki csak a szopásból és a nyalásból él. Te egy akkora birka vagy tényleg, hogy a saját szarodat is megeszed drazséként. Hülye szellemi toprongy, ha neked ez a demokrácia amit dzsudi csinál, akkor nálatok tényleg nagy baj van. Mifelénk a mutatványát inkább nemzeti szocializmusnak hívják.
Gábor György filozófus, vallástörténész nagyon kiakadt a Pesti Srácok alpári gyalázkodásán, ami a Budapesti Fesztiválzenekar remek koncertjét követte, és felháborodását megírta a Nyugati Fénynek. Hej, most megmutatta az újságírás fene oroszlánkörmét a Pesti Srácok nevű közpénzből összegründolt…..
Karaktergyilkos támadást indított Stumpf András a Budapesti Fesztiválzenekar igazgatója, Fischer Iván ellen – akinek a cipője talpáig nem ér fel. A Mandiner nevű troll-etető szerzője egyúttal megvédi Tarlós Istvánt, aki az elmúlt napokban egy kocsmai tahó stílusában ugatott a világhírű együttes…..
bolondok közt viktor a király 2016.05.07 21:25:32
@vNHM: Sajnos ez a dögevő polgármestered tényleg csak ugatni tud, úgy mint te. Egy értelmes megszólalása sincs a férgének, csak mások ócsárolása, lenézése. A lopást ő is magas szinten műveli mint a fidesz vezérkara, nem hiába egy alomból valók. Téged meg apád a kotonnal együtt ki baszhatott volna a lefolyóba, nem lett volna kár érted. A karmester többet tett az országért mint a fidesz-divatkeresztény-jobbik hulladékpárt együtt véve. Csak ahhoz valamennyi értelem kéne, hogy a hozzád hasonló fidesz gyökér valamit is megértsen belőle.
„Vigyázz, el ne császárosodj!” − jutott eszembe Marcus Aurelius római császár kétezer éves figyelmeztetése a mindenkori hatalmasoknak két éve, amikor felavatták a felcsúti, makovecziánus csodastadiont, természetesen Orbán Viktor, annak családja, no meg Mága Zoltán hegedűmaestro, ejtőernyősök,…..
bolondok közt viktor a király 2016.05.01 15:11:06
@Szindbad: viszont kívánjuk neked is meg a felcsúti dzsudinak is.
1000 leütés Gyurcsány: Ne má'! 2016.01.24 08:42:06
A hvg.hu tudósítása pontosan eltalálta a Gyurcsány-eseményhez illő stílust: "ne má'!". Dögletesen unalmas egy magának a "baloldali" posványban stéget kovácsoló, egyébként a maga idejében minden nap megbukó politikusra újra és újra rábizonyítani, hogy semmi realitásérzéke nincs: már maga az újságíró…..
Az egyházügyi államtitkárság közleménye nevetséges vádakkal illeti a pernyertes egyházakat és a TASZ-t, plusz hazudik, mint a vízfolyás...
bolondok közt viktor a király 2014.09.22 16:35:13
@Fejesrob: Ezt a kormánynak nevezett szarházi bandát nem lehetne már megkérni, hogy a hozzád hasonlóakkal húzzon innen a ku.a anyjába. Már felháborító amit műveltek. Szarházi népség.
Az egész mai jobboldal a (nemzetellenes) kommunistákra alapozta az identitását, ez volt a legnagyobb közös osztó a budai keresztény polgárok, a debreceni cívis hagyomány, a soproni nyugatos régió, az alföldi paraszti leszármazottak, a szoci klientúrából kimaradt ügyeskedők, a…..
bolondok közt viktor a király 2014.09.22 11:59:53
@Szúrófény: Mi ez a zagyva szöveg. Háromszor átolvastam, de egy értelmetlen szöveg, SZDSZ, Gyurcsány meg náci. Azon az oldalon??? Noooooormális??? Ehhez már tényleg nagy hülyének kell lenni.
bolondok közt viktor a király 2014.09.22 12:01:33
@maxval a bircaman: Öcsém végre olyat is írtál, amivel egyet lehet veled érteni. Na végre.