Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kohn-orsós-munteanu-francois

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az megvolt, hogy a megnyitó első műsorszámaként a kis Puskás Ferenc felcsúti színekben szaladt ki a pályára? Nagy-nagy szerencse, hogy a felcsútiak egyáltalán nem akarják kisajátítani maguknak Puskást. Sem, amikor lenyúlják a nevét, sem, amikor ellopják a hagyatékát. És…..
kohn-orsós-munteanu-francois 2014.04.23 22:50:17
@Nyugodtság van!:

teérted is hiába halt meg Jézus , majd amióta feltámadt, azóta fogja a fejét hogy mégis miért engedett fel az internetre
a középső csoportban szoktak ilyeneket mondani az ovodában, mint amit idekommentáltál
gondolom akadémikus vagy és hamarosan ENSZ főtitkár leszel
A jobboldali pártmédia, élén a Magyar Nemzettel, már annyi mindent leleplezett az elmúlt négy évben, már annyiféle fajta titkos és kevésbé titkos felvétel a birtokába került, hogy a legújabb lepel lerántása a Fidesz egyetlen komolyan vett ellenfeléről legfeljebb mosolyt csalni…..
kohn-orsós-munteanu-francois 2014.03.02 10:35:15
@Bölcsészmérnök:

a sikhülye primitiv tajparaszt bunkóknak is!
ja hogy nekik megvan minden joguk?
VV Aurelio belóbálta, VV Alexandra markolászta egy kicsit. Mármint mindenki saját magának. Jó szórakozást!..
kohn-orsós-munteanu-francois 2014.01.14 00:06:31
@Shopping:

az üzenet a következő:
reménykedjél büdös paraszt, te is megütheted a főnyereményt egyszer
addig meg robotolj mint egy barom, és még csak véletlenül se jusson eszedbe, hogy olyan durván kibasztak veled már a születésedkor nagyjából, amennyire csak lehetséges
meg se próbálj belegondolni, hogy valami nincs rendben, és hogy szervezetten basszák a pofádba a hülyeséget, mit hülyeséget, az ócska szar fos szemetet, szedálják le az agyadat, stabilan lent tartanak a béka segge alatt! éljed le az életed, járjál be a munkahelyre, tartsad be a megírt szabályokat, gürcölj, rakjál félre némi aprót hogy legyen valami amikor megszületik erre a kibaszott világra a gyereked, aki pont olyan nyommorult szerencsétlen lesz mint te. aztán utána pusztuljál el
Ma ismét a doni katasztrófára emlékezik az ország. A szovjet csapatok 71 éve indították meg támadásukat az urivi és a sztorozsevojei hídfőkből kiindulva a magyar csapatok állásai ellen. Az ekkor a fronton szolgálatot teljesítő katonák közül kevesen sejtették, hogy a legtöbben…..
kohn-orsós-munteanu-francois 2014.01.12 21:11:35
@freehckr:

"(kulcsszavak: revízió, bécsi döntések)"

ezt a négy szót sikerült használnod mint komoly érvelés a témában

ha te olyan messze laknál fiam mint amilyen hülye vagy, soha az életben nem érnél haza
kohn-orsós-munteanu-francois 2014.01.12 21:35:23
@freehckr:

Magukat baloldalinak vélő suttyó prolikkal szemben nincsenek túlzott elvárásaim, velük az alapoknál kell kezdeni, mindig csak és kizárólag a lényegre szorítkozni, lehetőleg egyszerű mondatokkal, legfeljebb egy bekezdésig. Többet egyébként sem értenek jellemzően foghíjas értelmi képességeikkel, csak magamat fárasztanám... :)

és most azt gondolod, hogy megsértettél ezzel engem is meg hogy "betalált" igaz?
egy magát egyáltalán nem baloldalinak vélő , gyakorló történelem tanár meg nyilván nem kiváncsi arra, hogy kifejtsed ezt a négyszavas érvelést, mert a stílusodon látszik, hogy egy neveletlen fráter vagy aki vadidegen embereket csak úgy lesuttyózik az interneten, úgyhogy további jó utat hazafelé, de te tényleg soha nem fogsz hazajutni
Na kérem akkor ez ennyi vót, holnap reggel jön az első hogyvolt, utána meg a többi szépen sorban. Jóccakát. Ez is egy elképzelhető forgatókönyv: (sixx) VV Iza a platformcipőversenyt máris megnyerte. SzabóZ: Iza az agy ebben a műsorban. Mármint tud folyékonyan beszéli a…..
A TASZ tevékenysége során kormányzati szervekkel is konzultál, hogy céljait elérje. A konzultáció minőségét gyakran kritizáljuk akár a lehetetlen - pár napos, órás - véleményezési határidők, akár a javaslataink érdemi vizsgálat nélküli lesöprése miatt. A következő sorozatban az Emberi Jogi…..
kohn-orsós-munteanu-francois 2014.01.07 23:53:39
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

bezzeg ha téged örökbe fogadtak volna de nem kellettél a kutyának se te ronda féreg
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
kohn-orsós-munteanu-francois 2013.08.19 00:03:51
@roki: főnök én nem akarok beleugatni mert egy ostoba bunkó vagyok csak de ez:

"a Fradi-tábor pedig azon kacagott egy jót, hogy megmakkant a nagy nehezen összevadászott halacska és így kicsúszott a magyarok lejáratására skandallumot felépíteni akarók markolásából... "

télleg bocs hogy ilyet kérdezek tőled de tisztában vagy vele hogy kikről beszélsz? jártál már közöttük? tudod hogy a legnagyobb részük egy lábos vizet nem tud felforralni és olyan sötét bunkó ostoba paraszt, hogy szegény pittbull elcsattogtatná az összes fogát ha megpróbálná megharapni őket éjjel?

úgy egyáltalán én nem fogok vitába szállni senkivel arról hogy a CSatáry zsidó volt-e, vagy náci főbűnös, vagy ártatlan kórista fiatalember....meg azzal kapcsolatban sem akarok vitázni tényleg hogy Magyarországon simogatnak-e zsidókat, vagy köpködik őket, meg, hogy foralnak-e magyar vért hétvégenként a nem tudom melyik bank vezetésében

de egy dologban nem lehet sajnos velem vitába szállni, mert jómagam is éveken keresztül a b közép tagja voltam kistinédzserként, és nem olyan régen voltam egyet nosztalgiázni ott: ordas büdösszájú bunkó alávaló tahó paraszt bandáról beszélünk, függetlenül attól, hogy mit raknak ki hova. a nagy részének fingja nincs arról, hogy ki volt a csatár vagy a védő, általában magukról sem tudnak a legtöbben, tizből legalább 4 embert találhat bárki a K szektorban, olyat, aki a saját nevét képtelen érthetően kimondani. ezt jegyezze meg minden vitatkozó itt kérem szépen
kohn-orsós-munteanu-francois 2013.08.19 00:33:48
@Pletyi: ezt meg már ellőtték páran, de akkor noszarajta pajtások, menjetek és jelentsétek fel a dotoho-t, ha olyan biztosak vagytok benne, hogy megállja majd a helyét ez a vád amit felhoztatok ellene

de le is írhatjátok még párszor, megkérdezhetitek tudja-e, hogy büntető eljárás is indulhat ellene emiatt meg amiatt, de javasolhatom, hogy a következő madár aki ezt leírja, az tegye már oda a mondat végére, hogy SZERINTEM
Olvasónkat megfenyegették azért, mert meleg, majd a kiérkező rendőrök a fenyegető pártját fogták. 2013. augusztus 14-én hajnali három óra körül egy buliról sétáltunk hazafelé. Egyikünk betért a Baross utcai / Harminckettesek terei nemzeti dohányboltba. Ketten az utcán…..
kohn-orsós-munteanu-francois 2013.08.16 12:43:01
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

mi a büdös picsat tudsz te Berlinröl te szerencsetlen nyomorult ?
jartal mar ott eletedben?
A TETT Facebook-oldalán jelent meg a következő történet. Buzizás, amit a rendőrség először leszar. Aztán már a támadókat támogatja. 2013. augusztus 14-én hajnali három óra körül egy buliról sétáltunk hazafelé. Egyikünk betért a baross utcai / harminckettesek…..
kohn-orsós-munteanu-francois 2013.08.16 10:52:37
@roshen: ki fog halni hat fiam, ez meg nagyobb okossag volt mint hogy iden new yorkban megöltek huszat

van itt valaki aki tud ertelmesen vitatkozni es nem valami blikk-kacsamagazin szöveggyüjtemeny- tenytarral harcol?
kibaszott idiotak
kohn-orsós-munteanu-francois 2013.08.16 11:09:31
@hekhekhekhekkinen:

ezt izlelgessetek kicsit, buzik
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
kohn-orsós-munteanu-francois 2013.03.23 12:12:41
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
kohn-orsós-munteanu-francois 2013.03.23 12:11:08
Ma hajnalban brutálisan agyonvertek egy magyar fiatalt a délvidéki Óbecsén. A szemtanúk állítása szerint négyen rugdosták és verték, majd kővel is megdobták. A delhir.com értesülései szerint a támadók szerb nemzetiségűek voltak, tehát a gyilkosság hátterében…..
kohn-orsós-munteanu-francois 2013.03.17 23:15:31
Tüntetni jó. Emeli az adrenalin szintet, letöri a fásultságot, összetartást erősít, erőt demonstrál, hitet ad, megmutatja és versenyezteti az ellenzéki arcokat a saját szűk pártköreiken kívül -- és mellesleg hírértéke van. Más eszközökkel az ellenzéknek esélye sincs úgy…..
kohn-orsós-munteanu-francois 2013.03.03 19:09:23
@Negyvenértelmiségi:

neked is egy rabbi megkúrta a csajod
Bakó Bea írásában Karsai László interjújából és György Péter publicisztikájából idéz, illetve válaszol is említett szerzőknek: úgy véli, álszent dolog felhördülniük és másra mutogatniuk, ugyanis a bölcsészkar(ok)on megtalálható ideológiai egyoldalúságért és ezért…..
Jávor Benedek szerint aggasztó a kormányfő valóságérzékelésének teljes hiánya. Szerintem meg az aggasztó, amit Jávor (Schiffer, Bajnai usw.) a politikáról gondol. A szimpatikus (és unszimpatikus) hülyék gyülekezetében, ami a hazai "demokratikus" ellenzék, nincs egy figura (na…..
"A magyar élet ára, a szovjetek halála" - virított a jelszó a Tábori Posta levelezőlapjain - nem jött be, a magyar hadsereg történelmének legsúlyosabb vereségét szenvedte el a II. világháborúban. De vajon mennyire vették komolyan a korabeli propagandát a ma már egyre…..
Újabb és újabb listák kerülnek elő - és csak reménykedhetünk, egyiken sem szereplünk. Ha pedig már rajta vagyunk, akkor legalább a lista készítőjének szempontjából a pozitív oldalon legyünk. Mert a negatív-pozitív besorolás ki tudja milyen hátrányt hoz majd, ahogy…..
kohn-orsós-munteanu-francois 2013.02.19 20:25:36
@willdataa:

neked is egy rabbi megkúrta a csajod
mindenhova kommentálsz hogy Izraelben így meg úgy, ki a faszt érdekel szerinted????
Természetesen számos oka lehet annak, hogy miért fél valaki a fogorvostól. Lehetnek rossz élmények gyerekkorból, a kötelező iskolai fogászatról, félelem a fájdalomtól, vagy a különböző fúró-, szúró-, vágó eszközöktől. Biztosan mindenkinek van olyan ismerőse, rokona, vagy akár önmaga aki sorolni…..
Jönnek a tudálékos kommentelők, akik szerint, ha én azt akarom, hogy egy hajléktalan n fagyjon meg, ne adj isten tudjon munkát vállalni, akkor én fogadjam be magamhoz. Egyrészt ezt nem tudom megtenni a 40 négyzetméteres albérletemben, másrészt pedig ez nem az én dolgom. Ez az állam…..
kohn-orsós-munteanu-francois 2013.01.21 11:45:47
kohn-orsós-munteanu-francois 2013.01.22 14:18:55
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

rendben nem te vagy az államtitkár

abban azért megegyezhetünk hogy egy zsák pillangónak több esze van mint neked, ugye?
Nem tudom, hogy a Bayer-ellenes tüntetés célját és finalitását tekintve a bűnelkövetőket fogja-e bátorítani, miként azt Kocsis Máté, a rendészeti bizottság Fideszes elnöke vizionálja. Végképp nem tudom, miért gondolja azt a kormánypárt, hogy a Bayer minősíthetetlen roma…..
Schmitt Pál korábbi személyi titkára, Kiss Norbert fennhatósága alá kerül a kábítószerügyi koordináció a kormányadminisztráción belül, akit volt főnöke kérésének engedve nevezett ki az emberi erőforrások minisztere helyettes államtitkárnak a sportügyi államtitkár,…..
kohn-orsós-munteanu-francois 2013.01.11 22:42:12
Varánusz Matolcsykám, pofa be! 2013.01.11 09:17:52
Te, Gyuri, édesmamára szoktál gondolni néha? És nem sajnálod? Eszedbe jut időnként, hogy a rendszeres heveny csuklás rohamoktól bizonnyal neki van a legfejlettebb rekeszizma ma az országban, de azért nem ez a létezés legkellemesebb formája?  „Világunk nem ésszerű, nem…..
kohn-orsós-munteanu-francois 2013.01.11 12:24:28
@$$$=$$$:

" szegény fábrikusznak már csak ez az öröme maradt az életben. elképzelem mindig ahogy nyáladzó fejjel írja a posztjait valami zuglói panelből a szerencsétlen hülyéje.
"

és te honnan írsz te hitvány kutya????
Orbán jobbnak látja, ha inkább nem mondja el, mit gondol erről a zárt kapus meccsről, nyilatkozza a sajtófőnöke, Havasi Bertalan. Mert gondolni azért gondol ám Orbán is, egyelőre nincs ő még annyira lepusztulva, hogy ne legyenek gondolatai, s mondjuk Eduardo Rosa Florest…..
kohn-orsós-munteanu-francois 2013.01.10 16:44:30
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

te meg abból élsz hogy seggbekúr a semjén zsolt minden nap
kohn-orsós-munteanu-francois 2013.01.10 16:45:04
Döbbenetes sokkok érték a magyar futballt a mai napon. A két eset messze nem tartozik egy lapra, de mindkettő hatása kíméletlen. 2012. január 8.-án 19:00-kor a FIFA nyilvánosságra hozta, hogy zárt kapus meccsen kell lejátszanunk a románok elleni sorsdöntő VB-selejtezőt, ami…..
kohn-orsós-munteanu-francois 2013.01.09 11:58:46
@kertesz:

és akkor esetleg 20 évre kitiltaná Magyarországot a teljes nemzetközi porondról
eddig is extra keményen basztattak minket ha sportdiplomáciáról meg büntetésekről volt szó
gratulálok annak aki megszervezte az Izraeli barátságos meccset
azokat akik kimentek hőbörögni én nem hibáztatom, mert mindegyik egy szánalmas véglény, egytől egyig, őket felesleges okolni bármiért, egy zacskó pillangónak ezerszer több esze van mint nekik együttvéve