Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vpi

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Átalakulás 2013.01.11 01:08:11
Három év alatt minden nap készített magáról fotót a transznemű iiGethii, az átalakulásából csinált egy jó kis videót. ..
vpi 2013.01.11 11:37:38
TComment Átmeneti kellemetlenség 2012.12.19 06:04:49
Csak bő egy évig kerüljük el Budapest belvárosát, vagy akár le is takarhatjuk a térképen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
vpi 2012.12.20 10:54:29
@Hurri kán: miért is? mivel a cikkben a Kossuth Lajos utcáról van szó azt gondoltam megugrod azt a szintet, hogy az arra = Kossuth Lajos utca.
Bocs ha félreérthető voltam, és feltételeztem a 80-as IQ-t.
vpi 2012.12.20 11:14:54
@Nancsi: Látod erről beszélek, te vagy a prototipus. Legalább lásd be, hogy soha nem fogsz BKV-t használni, ne azt mond, hogy majd...
Nem tudom hol laksz, nem is érdekel, de lássuk be nem reális, hogy ha minden amit leírsz megvalósul, akkor te Gödöllőről Szfehérvárra BKV-val, MÁV-val fogsz menni, de még a Márc 15. térre sem igazán hiszem ;)
Nincs evvel gond, autós típus vagy, csak ezt lásd be. De valahol cikinek érzed, és mindenféle kifogást találsz, hogy miért NEM használod a tömegközlekedést.
vpi 2012.12.20 11:49:50
@MidlifeCrisis: Még az is kéne hozzá (mármint az EU-s pénzek lehívásához), hogy a régió egy főre jutó GDP-je az EU átlag 78%-a alatt legyen ami szerencsére (vagy ebből a szempontból sajnos) bőven felette van. Ezért volt még anno, hogy a Demszky Nógrád megyét akarta a központi régióba, hogy lehúzza az értéket. Emellett az EU autós közlekedési fejlesztésre (város elkerülő utak kivételével) nem igazán ad pénzt.
Persze ettől még jól hangzanak a tervek, és sok mindenben egyetértek veled.
mi minden is?ez a dalocska pl. tuti nem... ..
Míg az "Isten, haza, család" szentháromságból a Fidesz "intézi" a hazát, vívja a szabadságharcot, addig a nem érhető KDNP kisebb kormánypártként viszi a másik kettőt projektet, igazán dicséretesRétvári Bence például 33 évesen már a KIM államtitkára, aki az "Új alkotmány…..
Európa egyik legfigyelemreméltóbb teljesítménye a rasszizmus és az antiszemitizmus elleni küzdelemben következett be: amikor amatőr és hivatásos gyűlölködők e jelenségről beszélnek, szinte kivétel nélkül, múlt időben mondják: a németek elkövették a holokausztot. Európa a…..
vpi 2012.05.23 19:50:36
@rdos: Nincs ellentmondásod abban, hogy

<i>de milyen érdekes, német megszállásunkig itt a zsidó (hitű? etnikumu?) népesség legnagyobb problémája az volt, hogy nem mehet a gyerek jogásznak, orvosnak, ..., mert a kvóta betelt. </i>

és aközött, hogy <i>nem vagyok büszke. Mármint arra, hogy elődeim kb. fél millió "magyar zsidó" holokausztjához hozzájárultak.</i>

Most akkor a Horthy rendszer alatt kiírtották a vidéki zsidóságot vagy "csak" nem mehettek egyetemre?

Döntds már el, ha okoskodsz.
A törvényhozás mai ülésén - várhatóan kora este - módosítja az Országgyűlés munkájáról szóló törvényt és az ehhez szorosan kapcsolódó határozatot, amely a Házsszabály rendelkezéseit rögzíti. Utóbbi dokumentumból idézek: Az országgyűlési képviselőcsoportok A…..
vpi 2012.04.16 13:09:11
@TubiTubiNixTubi: <i>nem a frakció vagy párt kormányoz, hanem a kormány</i> világos, de a kérdésre nem válaszoltál, mert ha pl a legnagyobb képviselőcsoport nem vehet részt a bizottsági munkában, akkor nehezedik a dolog.
A felvetésemmel mindössze annyit próbáltam érzékeltetni, hogy sikerül ismét a napi pozíció előny érdekében baromságot csinálni. Egyébként ha a képviselők egyéniben jutottak be, akkor sem alakíthatnának frakciót?
Ritkán érez az ember mélységesen együtt Bayer Zsolttal. Kedvenc mérsékelt hangú demokratikus pacsirtánk, ha nem is felháborodásának, de azért néminemű meglepettségének adott hangot a Heti Válaszban, hogy ugye ő, aki szerteszét zsidózta a pájsliját, három műszakban uszult,…..
Subba A nap száma: 315 2011.11.14 12:29:00
Ez az euró középárfolyama...
vpi 2011.11.15 09:43:19
Steve Jobs biológiai apja a közelmúltban reményét fejezte ki, hogy egy nap újra láthatja rég elvesztett fiát, akárcsak egy kávé erejéig, de kijelentette azt is, hogy Jobsnak kell megtennie az első lépést. A nyolcvanéves szíriai emigráns John Jandali Abdulfattah-hal a New York…..
Néhány napon belül kétszer is szerepelt Szlovénia a fontos hírek között. Az első hír hétfőn érkezett és ritka erős wtf élménnyel járt (legalább is nálam). Szlovénia barátságos hely, és rövidke tengerpartja miatt a magyaroknak általában nincs olyan mély benyomása róla,…..
vpi 2011.06.22 15:37:14
@kumin: Konkrétan az a baj, hogy egy ilyen szintü, a dolgokat összemosó "elemzés" nem üti meg azt a minimális szinvonalat, amit egy éretségizett embertől elvárunk. Nemhogy a Köztársasági Elnök volt tanácsadójától.

Egy az írást 2007-ben cikinek érezted volna.
Most mindenki cikinek érzi, csak te nem.
Varga Péter! Múlt héten volt ugye az a poszt, amiben a jövő MacBook Prójáról írtunk, pontosabban arról, hogy átalakulhat a dizájn, és arra kértünk titeket, hogy küldjétek be pályaműveiteket, elképzeléseiteket a jövő laptopjáról, értékes nyereményekért. Nem szakadt bele a…..
vpi 2011.05.06 14:41:49
@Kecske Úr: Igen, egy egyszerü giroszkóp (kelj fel jancsi) mondig jó irányba pozicionálja ;)
Írtam egy rövid összefoglalót a legnagyobb különbségekről a magyar és a svéd rendszer között. Egész biztosan egy csomó minden kimaradt. Nincs olyan, hogy ez a jobb, vagy az a jobb, ezek helyett következzen a lista. Mindenki döntse el maga, érdemes-e, megéri-e a váltás. Nekem…..
vpi 2011.01.12 13:51:12
@billy reed: <i>Nekem van ismerősöm, akiknél a nagypapa lakását el kellett adni, hogy ki tudják fizetni a sürgős szívműtét "háláját".
Igaz, ez baromi rég volt, 6-8 éve is megvan már...</i>

Ezt nem hiszem el.
A többi gondolatoddal egyetértek.
Könnyen előfordulhat az, hogy Vona Gábor mentelmi jogának felfüggesztésével kezdődik az erre illetékes bizottság munkája. Hiszen szabálysértést követ el a Jobbik elnöke, ha a parlamentbe a betiltott Gárda egyenruhájába grasszál be. A szélsőjobbos vezér még akkor is megszegi a…..
Simor elmozdításának helyességét az fogja igazolni, ha az új kormány a saját kinevezéseinél is ugyanazt a mércét alkalmazza. (Fotó: Reuters) "Nem offshore-lovagok szálláshelye" - utalt hétfői nemzetközi sajtótájékoztatóján Orbán Viktor az MNB-re, kedden…..
Bigyóblog Az első iPad kritikák 2010.04.01 09:47:00
Tucatnyi újságban jelentek meg ma kritikák, tesztek az iPadről. A legtalálóbban a New York Times kritikusa, David Pogue fogalmazta meg az iPad körüli felhajtást, sokéves pályafutása alatt még soha nem találkozott olyan temékkel, mely ennyire megosztotta volna a felhasználókat. Pogue…..
Az utóbbi idők egyik legérdekesebb interjúját készítette Orbán Viktorral ma reggel Süveges Gergő a közszolgálati tévében. Releváns kérdéseket tett fel, jókor szólt közbe, érdemi megjegyzései voltak, de nem akarta túljátszani sem a szerepét, s földbe döngölni sem kívánta…..
Frissítve!A verseny végeredményéhez nem férhet kétség. Amint azt minden BKV-t használó rendes ember tudja, a legkényelmesebb ülések a 74-es vonalán közlekedő régi trolikon a menetirány szerinti bal oldalon, elöl lévő négyes ülések. Igen, ez tény. Azokon az üléseken nem csak…..
Magyaridióta Világszabadalom 2010.01.06 07:47:00
Gyerekkoromban a Moha és Páfrány című, örökbecsű rajzfilm-sorozatnak volt egy része, melyben szegény Moha megbetegedett, Páfrány pedig egy jégcsappal mérte meg a lázát, számolva a jég olvadása során lehulló cseppeket.Minden évben tele van a sajtó, az internet a…..
Oké, én tévedtem. Azt hittem, hogy ezek a béna spotok, amikben különböző emberek kapnak pénzt azért, hogy többnyire valamilyen HP-laptoppal távozzanak a boltból, szóval hogy ezek hatástalanok lesznek. Sőt, közös vélemény volt ez, hiszen bár a kommentekben voltak, akik szerint…..
Bokros Lajos MDF-es áljelölése van annyira szórakoztató hír, hogy gravitációs ereje további remekműveket rántson a rivaldafénybe, ha szabad ilyen fantasztikus hülyeséggel villantanunk. Olyat mi legalábbis még nem pipáltunk, hogy valaki egyenesen a szállodai medence mellett ragadjon…..
Négy meccsel elkezdődik a rájátszás végre. Lehet tippelni kommentben eredményeket. A győztesnek összehozunk egy amerikaifoci-ajándékot a Super Bowl után (ezt hamarosan pontosítjuk). A következő fordulókat is ebben a posztban tesszük közzé.Ha eltalálod a végeredményt: 5 pontHa…..
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..