Regisztráció Blogot indítok
Adatok
X.Y.Z

3 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Tókfalvi kolléga rendesen lelőtte a posztom,  ez most nem lesz hosszú.        1944. július huszonhetedikén Magyarország a hazaárulás állapotában volt. Ez az ország eladta Hitlernek a zsidó származású, esetenként a saját zsidóságukat el sem fogadó, azt szinte nem…..
X.Y.Z 2015.02.25 12:53:36
@jotekony koc:
A törvényes magyar hatóságok nem tudtak a németek ellen harcolni, mert sokszoros túlerőben voltak, és a seggünkben voltak a szovjetek. Utóbbitól a magyar társadalom túlnyomó többsége jobban félt. Joggal.
Ságvári bűnöző volt, mert a magyar törvényekkel ellentétes módon fejtett ki politikai aktivitást. Nem akarta volna senki megölni, ha megadja magát. A rendőrök végezték a dolgukat, ő meg ellenállt, tehát lelőtték. Terrorista volt. Tiszta sor. Breiviket is meggyászolod, ha leszedik?
Ha a magyar kormány akkor kollaboráns volt, akkor az a lengyel király is az volt, aki belépett a targowicai konföederációba, amikor az oroszok megszállták őket, mondván: "A kapitány nem robbantja fel a hajót!". Horthy belépett a nyilas pártba? Adott lengyel "igen", mégsem nyáladzanak rá gyűlölettel...
Orbán csak annyiban miniszterelnököm, mint neked. És neked annyira, mint nekem. Ez közjogi kérdés.
X.Y.Z 2015.02.25 13:04:01
@Evezős: Az lenne felszabadulás, hogy lefejezték a polgárságot, és a parasztságot, és egy keleti birodalom részévé váltunk?