Regisztráció Blogot indítok
Adatok
botond89

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai asztalunkat Morcimarci küldte. Tetszik ez a színátmenet, szerintem jó hangulata van az asztalnak. Az összhatás szép, az ikonsor is jól néz ki. A start gomb is ötletes, és külön öröm, hogy eltüntetted az órát. Nálam ez már elég nívós minimal gyártmánynak számít, talán…..
Ma esti asztalunk a minimal kategóriát képviseli, ráadásul nem is rosszul. Összességében tetszik az asztal. A leggyengébb pontnak az ikonokat találom, de a token ikonok még ma is megállják a helyüket. A skin tetszetős, ahogy a háttér is megfelelő választás. Várjuk további…..
botond89 2012.12.13 09:44:06
@majomfarka: Hello!Rainmeter skin FLIP CLOCK V 1.3 nevet viseli!
Egy minimal stílusú deskkel van dolgunk. Őszintén szólva nekem nem tetszik, mert oké, hogy minimal, de akkor is túl egyszerű. Szerintem egy minimalista stílusú asztal akkor jó, ha azzal a kevés dologgal is tudunk egyedit alkotni, amire az ember elismerően bólogat, hogy ez igen. Nálam…..
A következő beküldött asztal egy minimalista próbálkozás. Főként a fekete alapon piros színkombinációra épül. Egy minimalista stílusú dátum és óra skint tartalmaz.A tálca és a hozzá tartozó dolgok el lettek rejtve, ikonnak nyomát sem látjuk. Így a használhatósága…..
Ma Pincehely munkájával van dolgunk. A megszokott színvonalas munkáját küldte be hozzánk. Az asztalon lévő elemek harmonizálnak egymással, a felső sáv egy minimalista rainmeter "bar". Alul pedig egy vékonyított tálca fogad minket, ecqlipse 2 ikonokkal megspékelve. Háttérnek egy…..
Gondoloom Porfogo erre a munkájára utalt vissza levelében.  És valóban, letisztultabb bár nekem a másik is tetszett. Az a háttér annyira jó, hogy még rá is kerestem de sajnos nem találtam kielégítő minőséget 1080-as felbontásban. Nagyon tetszik Porfogo látványos…..
Manson Karcsi postagalambja eltévedt, véletlen Japánba küldte a párbaj szakkörös levelet, de szerencsére mostanra ideért, szóval megkésve bár (de törve nem) íme a második párbaj. Azt kell mondanom Porfogonak könyebb dolga volt, mert ezt a skint elhelyezni egy 3000…..
botond89 2012.11.06 15:36:38
@buffybot: akkor megbeszéltük!
Mai asztalunk beküldője ugyan nem mellékelt leírást asztalához, de egy általam jól ismert windows 7 témát használ. Név szerint a Nude-ot, amit én is szívesen használok a mai napig.  A háttér a téma beépített képe, ami egy közepes szintű háttér, van ettől azért jobb…..
botond89 2012.11.04 10:32:26
A mai beküldött asztalhoz ugyan nem küldtek leírást, de látszik hogy a tálcát eltüntették, és helyét egy dockkal elkészített ikonsáv vette át. A benne található iknok mutatósak, kilétük ismeretlen. A rainmeter skinek egy része tükröződő effektet használ, a másik fele…..
botond89 2012.10.31 00:37:39
@Krishnam: igen hat ha az ora ill datum is tukrozodne akkor paszolnanak na de elso asztalom amit csinaltam!