Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bond aquablue

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolkoztam azon, hogy leírjam-e kirúgásom történetét, végül úgy döntöttem, megteszem. Hosszú lesz, néhol talán zavaros, előre is elnézést.Miután ez év tavaszán megszűnt a pozíció, ahol korábban dolgoztam, gyorsan kellett döntenem, hogy merre tovább, sajnos, nem voltam…..
bond aquablue 2013.10.10 20:09:38
@gnme:
tök mindegy, hogy hol van vagy ki ez!
www.eletmod.abbcenter.com/?cim=1&id=99222
Odamész és lehet, hogy neked a világ legszimpatikusabb emberének fog tűnni, akkora játékosok.
Nem várt fordulat-tal értek egyet, mert ha már az interjún ezeket adta elő, pénz ide v. oda, menekülni kellett volna onnan
bond aquablue 2013.10.10 17:59:13
@borzimorzi: ha azt hiszed, hogy kamu adj hálát a jó égnek, mert még nem volt szociopata főnököd! Teljesen tipikus amit itt leírtak és amíg nem tapasztaltad meg a saját bőrödön el sem hinnéd, hogy ezek itt vannak körülöttünk úgy, hogy nem is sejtjük milyenek valójában! Hogy miért működik még a hely, t.i. a szálloda? mert a megtévesztés művészei, a vendéggel bűbájosak és a végletekig simulékonyak. Szörnyű. Volt benne részem.
Matolcsy szerint az állami bagómonopólium munkahelyek tömegét hozza majd létre. Kevesebb füst és több munka, nem is hangzik rosszul. Előreláthatólag 6-7 ezer dohánybolt nyílik Magyarországon, ennek következtében, ha mindenhol csak két személy dolgozik, akkor is 12-14 ezer új…..
bond aquablue 2012.10.18 20:11:40