Regisztráció Blogot indítok
Adatok
supanova

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben többségünk alighanem maximum egy hosszú hétvégét engedett meg magának valamelyik wellness-szállóban, addig a gazdag kölykök másképp lazítottak. Volt itt minden: jachtozás, pezsgőzés, magánrepülő, mi szemnek és szájnak ingere. Meg is…..
Na jó. Tegye fel a kezét, aki nem szereti a tejkaramellát! Ugye, hogy nem nagyon van ilyen! Azt a lengyelt, ami beleragad a csomagolásába. Ami édes és morzsálódós. Amit már gyerekként is imádtál, de valahogy most is elfog a nosztalgia, ha meglátod. Aztán amikor szembejön tuti, hogy veszel is. A…..
Az instagram account, ami hajszál híján pornó. Morgen Hultgren, ismertebb nevén swedishkiller_xoxo perpillanat az a lány, aki minden "Top 10 dögös csaj akit követni kell Instagramon" listát dominál. A képek láttán senkinek nem lesz kétsége afelől, hogy miért. Sötét haj,…..
  Ennyire menő, extravagáns lakást régen láttam. Tegnap találtam a képeket, miközben kedvenc blogjaimat nézegettem. Érdemes részleteiben végigböngészni, mert a lakásban minden zug rejt valami különlegességet - egy ajándék, egy sztori, egy limitált kiadású tárgy,  és sok-sok olyan dolog, melynek…..
Mi a hasonlóság a zanglai király, és egy hirtelen meggazdagodott budapesti polgármester közt? Az előző részek tartalmából: Újságírónk az indiai Tibetbe utazik, ahol magyar építészek újítják fel Kőrösi Csoma egykori lakhelyét, egy 700 éves palotát. A világtól elzárt…..
Izé, kissé ismerős ez az egysoros leírás, nem? Na mindegy, örülni jöttem, nem temetni, scifi+Rideley Scott+idegenek kombó nálam nyertes. A Fox Hieroglyph címmel fejleszt saját sorozatot az ókori Egyiptomról, az HBO pedig Ridley Scottal száll be a bizniszbe, ráadásul Scott az…..
supanova 2014.04.24 19:34:24
@worxland: nekem is ez volt az első gondolatom! :)
Dreadfort (mostantól: Rémvár) Azzal nyitunk, hogy Ramsay Snow és egy csaj egy szerencsétlen szőkenőt kerget az erdőben, az meg az aljnövényzetnek és a rendező szemétségének köszönhetően csetlik-botlik, pedig nem kéne, mert két kutya is van a nyomában a szadista üldözők…..
supanova 2014.04.15 20:37:54
@XocoLatte: Nem, mert a nyakláncnak eredetileg hét köve van. (Minden hetes vagy hármas esetleg tizenkettes, az ötös nem túl mágikus vagy mesebeli szám :) ) A biztonság kedvéért lecsekkoltam az előző részben,mikor Ser Dontos odaadja.
supanova 2014.04.15 23:18:24
@XocoLatte: Két ember van az udvarban, aki mindig mindent tud. Varys tudta, mi fog történni. Az epizód elején meg is jegyezte, hogy el fog húzni innen (melegebb éghajlatra), mert már nem neki való ez a hely.
Ugye furcsa a kérdés, nem a kakálás jutna eszünkbe elsőként egy romantikus randevú kapcsán. Viszont kétségtelen, hogy a szükség nem ismeri a romantikus pillanatokat. Úgyhogy bizony a probléma felmerülhet. Micsoda ötlet, erről valaki könyvet is írt, ami most eladási rekordokat…..
Ez egy olyan fejezete a CV-nek, amit mindig kínok közt hoz össze a jelölt, mert annyira életidegennek tűnik. A legtöbb esetben a leírt karriercél valahogy így fest: „Egy olyan állást szeretnék betölteni, ahol az eddig szerzett szakmai illetve személyes tapasztalataimat…..
supanova 2014.03.28 08:55:51
hoppá, megtaláltam a kérdésemre a választ :)

www.profession.hu/cikk/20140326/a_10_legidetlenebb_interjukerdes/4056

9. Hogyan látja magát 5 év múlva?
Ezt a trükkös kérdést a negatív kérdésekhez hasonlóan nem érdemes őszintén megválaszolni - írja a Forbes magazin. Ne beszéljünk arról, hogy az aktuálisan meghirdetett állást 2-3 évig szeretnénk csinálni, majd szívesen előre lépnénk a vállalati ranglétrán, esetleg az interjúztató állására pályázunk. A helyes válasz: "ez az állás ötvözi azokat a készségeket, amelyeket eddig elsajátítottam és szeretnék bennük tovább fejlődni. Úgy vélem, hogy akár életem végéig képes lennék ebben a munkakörben tevékenykedni."
Az HBO az amerikai premier előtt két nappal mutatja be a Trónok harca új évadának első részét, és meghívott minket is, ezzel a pöperc plakáttal. Perszehogy elmegyünk. ..
supanova 2014.03.21 18:51:40
addict Ilyen érzés az első csók 2014.03.12 11:50:08
Rég aratott ekkora sikert egy vírusfilm a neten, talán Van Damme spárgázós Volvo reklámja szaladta ilyen gyorsan körbe az összes interneteket, néhány nap alatt közel 25 milliós nézettséget produkálva. Ezúttal egy kedves kisfilm hódította meg pillanatok alatt a fél világot,…..
supanova 2014.03.12 14:02:06
@maxval a gondolkodó birca: Szerintem, egyrészt kötelező, másrészt minden lehetséges célcsoportot meg kell szólítani. Egyébként semmilyen különbséget nem tapasztaltam! :P
Igen, kipróbáltam.Már régen érdekelt a konkurencia.   Pár hete regisztráltam egy társkeresőre nőként, mert kíváncsi voltam, hogy valójában milyenek vagyunk mi férfiak.Egy hölgy ismerősöm azt mondta egyszer, hogy a férfiak nem hiszik el, hogy a nő azt keresi, amit leírt,…..
supanova 2014.02.22 17:07:47
@Pipas: Nem, a szemetek! Hogy rohadjanak meg! :DDD

@ogreblog: Ahol én vagyok regelve, ha látni akarod a veled azonos neműek adatlapját, akkor be kell állítanod, hogy a saját nemed iránt is érdeklődsz. Viszont én hölgytársaim iránt nem érdeklődöm ilyen téren :D
Akkor kösz nem! A blog indulása óta talán ez az első olyan film, amiről nem akartam írni. Ha a Valentin-napos posztban pár napja nem jelentem be, hogy ez az ajánló fel fog ide kerülni, akkor biztos nem írom meg. Nem tetszett. Ami nagyon fura, mert még kb. tavaly ilyenkor láttam az…..
supanova 2014.02.15 10:31:48
@gloriousstream:

ó, nem csak te érzed magad szarul ettől. miközben a média azt sugározza felénk, hogy mindent és mindenkit bármikor lecserélhetünk egy még jobbra és az igaz szerelem egyszer csak meg fog jelenni az orrunk előtt, amiért természetesen nem kell tennünk, valahol mind társas lények vagyunk és kurvára nem akarunk egyedül meghalni...
Az immáron kétszeres Oscar-jelölt színész a Graham Norton Showban járt Stallone és DeNiro társaságában, és elmesélt egy nagyon kínos repülős sztorit, amiben szerepel egy lány, Hill, a repülő meg egy vécé. Úgy 01:00-kor kezdődik, érdemes meghallgatni. Ha egy nap nem 24…..
Ha eddig nem aggódtunk repülés előtt, mert megbíztunk a reptéri biztonsági átvilágításban, akkor most egy amerikai férfi belénk ültetheti a frászt. Ugyanis úgy sikerült összeraknia egy rendeltetésszerű használatra alkalmas fegyvert, hogy csak olyasmit használt fel, ami a…..
Zseniális reklámszöveggel adja le mától a Viasat tévécsatorna azokat a Dragon Ball Z-epizódokat, amiket 1999-ben az RTL Klub (betojva az ORTT határozatától, a pszichológiai szakvéleményektől és a tévésorozat erőszakossága maitt lázongó szülőktől) már nem volt hajlandó…..
Ez itt kérem szépen a majdnem tökéletes Eurovíziós produkció, teljesen besorolhatatlan metálnak látszó izé, amit főleg akusztikus hangszereken, plusz egy elengedhetetlen villanygitáron ad elő a szegény ember Slipknotjának tűnő, zenekar. A YouTube kommentelők egyike szerint ilyen a…..