Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stand Up

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A műsorvezető Kőhalmi - csak jó lehet az adás. Felléptek: Beliczay, Benk és Mogács. Fincsi!  Linkajánló   Stand Up Fellépők megrendelés I StandUp…..
A Showder tizedik évadának harmadik adásban Kiss Ádám országos cimborája, Hajnóczy Soma bűvész-világbajnok is felbukkan. Az adás videója mellett bónuszként Ádám és Soma egy korábbi ökörködését is közzétesszük!   S10E03 Bónusz Kiss Ádám-Hajnóczy Soma…..
A tizedik évad második adása teljes egészében megtekinthető itt: Linkajánló Stand Up Fellépők megrendelés ingyen I Stand Up Fellépők I Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Gyerekműsor I Gyerekműsor videók I Humoros…..
Aki nem látta a Showder Klub 10. évadának késő esti adását, nem marad le a humoristák poénjairól: a lenti Showder Klub videó 10.évad 1. adásának teljes hosszúságú felvétele. A fellépők videó-bejátszásokkal is próbálták színesíteni a műsort.  Érdekesség, hogy a…..
A blogban Stand Up Comedy fellépők videóit mutatom be a Showder Klubból, vagy a Comedy Central műsoraiból.  Október végén a 10., jubileumi évadát kezdi a Showder Klub. Amíg kijönnek az új részek, a régebbi szériák legjobb pillanataiból válogatok.  Első videó:…..