Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deansdale

590 bejegyzést írt és 5216 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deansdale Sorosozzunk egy kört 2020.09.18 09:24:05
Íme egy régebbi balos(!) cikk ami azzal dicsekszik, hogy Soros ügyesen megtalálta a kiskapukat az amcsi igazságszolgáltatás "megreformálására". Nem nagyon kell a sorok közé olvasni hogy átjöjjön a lényeg. Ha ezt az USA-val meg tudta tenni, és látjuk az eredményeit, plusz azt is hogy a hagyományosan…..
Szentesi Zöldi László Ne tapicskolj az őstörténetben! c. cikkére reagálnék, szokás szerint csak a lényegre. Mindig meglep, amikor teljesen felkészületlen, műveletlen és alapvetően elfogult emberek szellemi ügyekben mutatnak irányt. Egyszer László Gyula professzorral készítettem interjút. Mutatta…..
Deansdale 2020.09.16 21:26:17
@Glokta: Hja, milyen abszurd hogy a nőket nevezik marginalizált csoportnak, akik folyamatosan a társadalom figyelmének középpontjában állnak, a férfiak meg persze nem marginalizáltak annak ellenére sem, hogy a politikai vezetés és a társadalom törzse egyaránt teljesen nyíltan neveti ki ill. söpri a szőnyeg alá a férfiak gondjait.
www.youtube.com/watch?v=iRWUsn4yyJI
Deansdale 2020.09.17 07:27:45
@nextnick: Én is találkoztam hasonló esetekkel, és elszomorít, hogy ennyire hatásos az agymosás, már a fiatalok körében is elterjesztették a progresszív ökörségeket. Ha már a gyerekeink is ebben nőnek fel akkor mit várhatunk a jövőtől? Pedig azt gondolná az ember, hogy ebben az országban ez még nem jellemző, de sajnos akár a felnőttek háta mögött is terjed a dolog, hogy úgy mondjam. Pl. youtube csatornákon pofázik sok kretén wannabe influencer amit a szülők nem látnak, de sok gyerek igen.
Deansdale 2020.09.17 12:07:38
@Lorrh: Nem ez a gond, hanem hogy aki azt hitte, ha az oktatásban nincs erős agymosás ÉS a fiatalok nem néznek hagyományos médiát, akkor védve vannak a progresszív propagandától, az tévedett: olyan rejtett csatornákon is megy a dolog, amikre a szülők többsége nem gondol.

Kiegészítőleg: nem az a baj hogy a fiatalok hülyék, mert tényleg mindig azok voltak, hanem hogy ezt egyre hatékonyabban fordítja a saját javára egy olyan ideológia ami mögött igen komoly szociológiai/pszichológiai kutatások és félelmetes pénzek vannak. A fiatalok nyilván nem okai vagy gyökerei a problémának, viszont azt nem engedhetjük meg, hogy a kultúrmarxizmus tudtunkon kívül ill. akaratunk ellenére szélsőbalos hasznos hülyéket faragjon a saját gyermekeinkből, akik aztán a kultúránk hóhérai lesznek.
Deansdale Kontraszt 2020.08.31 15:29:44
...hogy ne csak mindig az amcsi lázongásokról beszéljünk, 2020. augusztus 28-án volt egy kis buli a svédeknél: https://www.rt.com/news/499381-malmo-riots-koran-burning/ Kíváncsi vagyok ki mennyit hallott erről a médiában (érdekes módon se a HVG, se az index nem említi), illetve mennyien…..
Deansdale 2020.09.10 08:12:48
@.Delin.: ...és sokan tapsolni fognak ehhez, mert milyen helyes hogy a háttérhatalom megment minket a szabadságunktól és az emberi jogainktól...

Mindenki hajlamos elfelejteni, hogy a politika, a kormány, az állam nem az urunk, hanem a szolgánk.
Deansdale 2020.09.11 08:16:19
@don Fefinho: "Én sokáig ingadoztam, de végülis a Google keresőmotorára dobtam el az ékszíjat. Ma újranéztem, a játék még mindig működik azóta is."

Ez mire vonatkozik? Szenilis vénember vagyok már, adj valami támpontot amihez köthetem a dolgot :)
Deansdale 2020.09.11 08:21:03
@-JzK-: Szürreális, hogy a nyugati világra sorra jönnek a krízisek, de közben az ilyen humanoid termeszek továbbra is nyomják a saját kisstílű hülyeségeiket. A hajó ég és süllyed, és közben a nagyérdemű közönség egy része hazugságokat talál ki magának ami miatt panaszkodhat és vádaskodhat és gyűlölködhet... Az ostobaságnak ez a szintje számomra már szinte értelmezhetetlen.
Kanadában, ahol sosem volt rabszolgaság vagy különösebb rendőri erőszak a négerek ellen, a Carleton egyetem kriminológiai tanszéke felbontotta a kapcsolatait a rendőrséggel, és a diákjainak megtiltotta, hogy a rendőrségen szerezzék meg a kötelező gyakorlati órákat...
Deansdale 2020.08.26 07:49:53
@don Fefinho: @Wildhunt: @Gazellla: Jelen pillanatban azt gondolom, az erkölcsi nyomás "hogyanja" okozza az emberekben a lelki panaszokat, és ennek a keresztény felekezetek csak részei. A modern libsikben is ugyanúgy a pszichológiai értelemben rosszul megfogalmazott elvárások/vádak/bűntudatok okozzák a lelki-szellemi zavart, mint a keresztényeknél, csak mondjuk a libsiknél feltételezem hogy ez lehet szándékos (akik létrehozták a mozgalmat eleve ezt akarták), míg a vallás esetében inkább nem kívánt mellékhatás, esetleg tehetségtelen papok kontárkodásának következménye. Egy keresztény közösségben a pap azt és úgy hangsúlyoz amit akar, megteheti hogy örömöt és lelki békét prédikál a nyájába, nem bűntudatot és félelmet. Mindegy hogy katolikus, protestáns vagy bármi, mindegyik nézetből ki lehet hozni olyan hitet ami felemeli az embert és nem lehúzza.
Deansdale 2020.08.26 14:32:58
@Lorrh: "Amerika felfalja önmagát"

3 kivétellel Mo-n is ezt akarja bevezetni minden párt, de ezt sokan nem értik. A Mi Hazánkon, a Munkáspárton és a Fityiszen kívül mindenki ezt a rendszert építi, hogy rád is így ordítsanak az agresszív, agyhalott aktivisták, és ne legyen más választásod mint behódolni. Igaz, hogy ez így véletlenszerű célpontokra alkalmazott politikai erőszak, vagyis tökéletesen megfelel a terrorizmus definíciójának, dehát na, a "haladás" ezt követeli. A haladás egyúttal a nyugati civilizáció teljes bukását és a fehér faj eltörlését is követeli, és ilyen nemes céloknak kizárólag nácik állhatnak ellen...
Deansdale 2020.08.26 14:44:52
  Ez a poszt nem született volna meg, ha derült égből villámcsapásként nem érkezik váratlanul ide nekem AZ OROSZLÁNT IS egy megható komment! Na jó, legyen! Ha tényleg vannak még, akiket érdekelne ennek a szegény, szegény, 6 éve bezárt blognak az újranyitása, renoválása, ráncfelvarrása,…..
[Cikk átemelve az előző blogomról. Vágott verzió.] A cukorbetegség magyar elnevezése tulajdonképpen kifejezetten szerencsés, hiszen a nemzetközi "diabétesz" sokkal semmitmondóbb. Mi magyarok - hála a nyelvünknek - laikusként is megérthetnénk és átláthatnánk, hogy itt egész…..
Deansdale 2020.08.11 07:52:19
@Opus P.: Köszi. Egy ideje már gondolkodom azon hogy megint írnom kellene a táplálkozásról, a kommented lehet hogy isteni jel volt ezügyben :)
. Itt hamarosan egy új blog nyílik.       ...
Deansdale 2020.08.05 20:04:22
Deansdale Egysoros 2020.07.19 15:32:01
Ezt az idézetet unalomig ismerjük, de most teljesen más megvilágításba helyezi az, hogy elméletből gyakorlattá változott: A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak. - Edmund Burke..
Deansdale 2020.08.02 12:39:57
@Wildhunt: @don Fefinho: 90%-ban egyetértek azzal amit mond, csak szerintem a célok között nem szerepel az államadósságok csökkentése, azon ugyanis az elit semmit nem nyerne.
Deansdale 2020.08.03 07:09:37
@Gazellla:

A cikkből: "A riport szerint a liberális "ökopárt" "szinte végtelen számú tanácsadói megbízásának összértéke meghaladta a 87 millió forintot". A 168 Óra szerint a "Lehet Más a Politika" (LMP) mindössze hatfős parlamenti frakciója ezzel több közpénzt költött magára tavaly, mint pl. a 17 főből álló kereszténydemokrata frakció."

...de nyilván a fityisz korrupt, az ellenzék meg nem.
Deansdale 2020.08.03 16:25:53
@Wildhunt: Tökéletes összefoglaló volt :)
Deansdale A COVID és a jövő 2020.05.15 12:26:50
Tegyük félre a vitákat arról, hogy a COVID-19 kiféle-miféle, honnan jött, mennyire súlyos, vagy hogy tulajdonképp létezik-e egyáltalán. Mindez végső soron teljesen mellékes abból a szempontból, hogy mikor mához egy évre fölébredünk otthonainkban és nekiállunk a napi rutinnak, akkor az hogyan fog…..
Deansdale 2020.06.29 14:05:08
@TrollEdomer: Mihez képest többszörös? Az olaszokhoz vagy az USA-hoz képest biztosan nem. Amúgy sem értem miért kell beszarni ha egy 10 milliós országban egy járvány elvisz ötezer embert, miközben hazánkban az influenza 2017-ben harmincezer embert ölt meg. Persze 5000 halott sem nagy öröm, de tekintve hogy ~90%-uk eleve a halál küszöbén volt igazából egy demagóg, képmutató önfényezés amikor egyesek feltűnően verik az asztalt hogy egyetlen áldozat is túl sok. Senki nem él örökké, ha fennen hangoztatjuk hogy mennyire fontos az emberi élet akkor sem.

Amúgy ettől a svédek még nem lettek mindenben követendő példa, de szerintem a járványt jól kezelték: az emberekre bízták hogy mindenki védje meg magát - tisztára mintha a kormány felnőttekként kezelné az embereket, csezdmeg. Aki akart járhatott maszkban vagy maradhatott otthon, aki meg nem, az vállalta az 5.000/10.000.000 kockázatot hogy meghal. Aztán ha esetleg jönnek az újabb COVID hullámok, ami állítólag már elkezdődött, akkor a svédek máris 20 lépéssel közelebb kezdenek a nyájimmunitáshoz mint bárki más, tehát hosszú távon még lehet hogy sokkal jobban jönnek ki az egészből. Kissé rövidlátás már most ítéletet hirdetni róluk mikor lehet hogy a versenyben még féltávnál sem járunk.

És emellett már csak azt nem értem, minek a gyerekes májerkedés, hogy ha COVID témában máshogy látunk dolgokat akkor "röhejes lett az egész blog".
Deansdale 2020.07.06 15:50:33
@TrollEdomer: Á, szóval ha a 150 különböző reagálási modell közül nekem egy másik tetszik mint ami neked, akkor szerintem a föld lapos. Fantörpikus.

Igen, vírusról van szó, és a világ minden országa másképpen reagált rá, és még amúgysem értünk a dolog végére, tehát nincs "helyes modell", nincs kihirdetett végeredmény, lehet hogy végül a Svédeken kívül az egész világ bekrepál. Ehhez képest olyan elképesztő fölényességgel tolod hogy a te véleményed az abszolút igazság és mindenki más hülye, hogy az valami fenomenális.

Japánban sem volt kötelező karantén, csak ajánlott, akkor ezek szerint ők is hülyék? Pedig náluk alig volt haláleset.

Amúgy ha a józan ész felől közelítesz a témához és minimalizálni akarod a károkat, akkor az az optimális stratégia ha a kórházak közel teljes kihasználtságon üzemelnek, de azt nem lépik túl, mert így megy át mindenkin a leggyorsabban a vírus úgy hogy annak a legkevesebb az áldozata. Ehhez képest üresen kongtak a kórházaink, vagyis csak annyit csináltunk hogy idén tavasz helyett eltoltuk a tömeges járványt idén őszre, vagy jövő tavaszra, ki tudja. Nagy öröm. Vakcina még nincs a láthatáron, szóval később kiderülhet hogy ezzel a halogatós módszerrel adtunk a szarnak egy pofont.

De ha már így szóba hoztad, szerintem az az igazi fundamentalista aki zsigerileg van rágörcsölődve az érzelmi alapú demagóg banalitásra, hogy "egyetlen áldozat is túl sok", és ilyen mentalitással bármit beáldozna a COVID elleni védekezés érdekében, még az sem érdekli hogy a túlkapásokkal több embert öl meg mint amennyit a COVID. Emberek ezrei lettek kitéve kórházakból és nem kapták meg a szükséges kezeléseket, mások ezrével késtek le az időben felállított diagnózisokról, de az hogy ezek feldobják a talpukat lényegtelen számodra, ugye?

"Fundamelistákkal szemben csak az segít, hogy szellemi karanténba helyezzük őket és értelmes ember nem kommunikál velük.
Ezzel tényleg végeztem."

Vicces ez azután hogy már a múltkor elbúcsúztál.

Én, a fundamentalista, baszod, ezt pólóra fogom nyomtatni :D
Régen fiskeltem már, rozsdásodnak az izületek, úgyhogy most csak úgy könnyedén és felületesen, lássuk mitisír a hogyishívják. Annyit elöljáróban, hogy a reakcióim zöme nem direktbe a szerzőnek, vagy a szerzőről szól, inkább afféle szabad asszociáció, amit ne vegyen magára akinek nem inge. Tavaly…..
Deansdale 2020.07.24 07:20:35
@Sipi81: 100%-ig biztos vagyok abban, hogy egyetlen cégnél sem létezik leírt szabály arra, hogy fekának hangzó nevű embereket kevésbé hívjanak be állásinterjúra, tehát a "rendszerszintű" jelző szokás szerint téves: vagy agymosás eredménye, vagy pedig szándékos hazugság. A legrosszabb esetben is egyes HR-esek saját személyes előítéleteiről beszélhetnek, ami viszont kétélű fegyver, mert nem tudom észrevették-e, de fekák is lehetnek HR-esek.

Azt meg már kitárgyaltuk, hogy ez a téma mennyire tré, szerintem nincs normális magyar ember aki ha jelentkezik hozzá egy munkára Kovács István és Kovács Lájonel Perzeusz akkor nem automatikusan az előbbit részesíti előnyben, és még csak nem is feltétlenül azért, mert az utóbbiról sejthető (bár nem bizonyos) hogy cigány, hanem mert az utóbbinak a szülei nyilvánvalóan értelmi fogyatékosok voltak, és az ilyesmi sajnos könnyen öröklődhet.

Mellesleg különösebb lelkifurdalás nélkül kiszabnék fejenként 20 év börtönt mindenkire aki érintett volt abban hogy a választható magyar keresztnevek listáját kibővítették minden szarral-huggyal, ez is egy egyértelműen szándékos lépés volt a magyar nemzeti karakter eltüntetésére. Kurvanagy szükségünk volt arra, hogy a következő generáció tele legyen Rikárdókkal meg Ramszeszekkel... A Tamás meg a Sándor gondolom már túl ciki volt a sok européernek.
Deansdale 2020.07.29 08:25:14
@Glokta: "A 'rendszerszintű rasszizmus' az nem is azt jelenti, hogy államilag/vállalati szinten utasításba van adva, hogy a feketéket - vagy Afrikában inkább fehéreket - diszkrimináljanak."

Pedig csak így lenne értelme a fogalomnak. Ha valami rendszerszintű akkor a rendszerbe kell kódolva lennie, szerintem ez magától értetődik. Még árulkodóbb ugyanez, ha a másik hasonló jelzőt nézed, amit a legtöbben a systemic szinonímájaként használnak: institutional, vagyis intézményesített. Ez aztán végképp szó szerint azt kellene hogy jelentse, hogy az intézmény aktívan rasszista, de mikor erre rámutatsz akkor körbemagyarázzák, hogy az mégsem úgy van. Színtiszta szofizmus, a nyelv és a fogalomkészleteink eltorzítása, a diskurzus megmérgezése.

"Amerikában jóval inkább azt, hogy azonos sorba született fekete és fehér közül valószínűleg az utóbbi jut többre a társadalomban meglévő előítéletek miatt"

Nem látod, hogy ez csak homályos, általánosságokból összerakott alaptalan vádaskodás? A rendszer rasszista mert a négerek csórók... Na persze. Tipikus kultúrmarxista társadalomromboló vádaskodás, amikor konkrétumot senki nem tud mutatni, csak általános társadalmi jelenségekre fogják rá hogy azok valamilyen eltorzított osztályharc-elképzelés eredményei (pl. a fehérek elnyomják a feketéket), és az egész másra nem jó mint a polkorrekt identitáscsoportok hergelésére és uszítására a társadalom gerince ellen.

Amiket felsorolsz azoknak általában van normális magyarázata (pl. a fekék jellemzően ugyanazokat a bűncselekményeket több súlyosbító körülménnyel követik el, pl. fegyverrel, erőszakkal, stb.), de ahol véletlenül nincs, ott megintcsak oda lyukadsz ki, hogy a rendszer vagy az intézmények abszolút nem rasszisták, legföljebb 1-1 rendőr vagy bíró. Amúgy ha a balos aktivistákat bármennyire is érdekelné a "társadalmi igazságosság" az igazságszolgáltatásban akkor a férfiellenes szexizmus ellen küzdenének, ugyanis a statisztikák szerint az legalább tízszer olyan durva diszkrimináció mint a négereké... Ebből önmagában is egyértelművé válik, hogy mekkora kamu ez az egész.

"A fegyvertelenek rendőrök általi megölése kapcsán viszont pont nincs (vagy legalábbis elég vitatható hogy van-e) ilyen megkülönböztetés."

Na igen, ez van, ha általánosságokról lemegyünk a konkrétumok szintjére, a diszkrimináció hirtelen láthatatlanná válik :) Egyébként igen, van megkülönböztetés, csak szokás szerint a fehéreket sújtja, nem a fekákat.

"Ha két embert különbözőképp kezelsz csak és kizárólag a bőrszíne miatt, az szerinted nem rasszizmus?"

Mivel ez esetben a bőrszínükről fogalmam sincs nem értem a kérdésed.

De hogy kicsit érdemibben is válaszoljak, a rasszizmusnak (mint minden hasonló különbségtételnek, vagyis diszkriminációnak) van teljesen normális és elfogadható, akár még azt is mondhatnám pozitív, sőt, szükséges szintje. Mikor pl. a harmadik világ söpredéke elé kerítést teszel a határra, azt is nevezheted rasszizmusnak (sokan meg is tették), ugyanakkor a hiánya gyakorlatilag egyenértékű a kollektív nemzeti öngyilkossággal. Van, hogy a sajátot előnyben kell részesíteni az idegennel szemben, akkor is ha sok évtizedes agymosás KIZÁRÓLAG A FEHÉR FAJÚ EMBEREK fejébe verte, hogy ez "gonoszság". Minden más faj összetart, és minden más faj esetében ezt mindenki teljesen normálisnak veszi, még a fehérek is(!), kizárólag a mi esetünkben hápog mindenki, hogy ez csúnya dolog. Ha egy cigány munkaadó cigány munkaerőt vesz fel némi diszkriminációval, vagy analóg módon ha zsidó zsidót vesz fel, nő nőt, néger négert, marxista marxistát, az mind rendben van és az egész világ tapsol, de ha fehér fehéret vesz fel, az g*ciség és azonnal fel kell számolni. Érdekesen működik ez a világ, nem gondolod? Én magyar emberként természetesen előnyben részesítem a magyarokat az idegenekkel szemben, de ennek semmi köze a rasszizmus hagyományos értelmezéséhez. A saját hazámban a saját népemet jobban szeretni mint az idegeneket a világ legnormálisabb dolga, és ha én költöznék indiába, akkor nem kifogásolnám ha egy munkára indiait vesznek fel helyettem. (Sőt, még ha Mo-n egy cigó cigókat alkalmaz, azt is elfogadhatónak tartom, mert az ő dolga, bár mivel Mo-ról beszélünk elvi síkon kevésbé indokolható mint ha magyarok magyarokkal kivételeznek pozitívan.)

"Jó tudni milyen ember vagy"

Igen, MAGYAR ember vagyok aki a magyar nép ellen irányuló támadásokat nem komálja. És ezt még csak nem is szégyellem, most mondd.

"azt propagálja, hogy a hunoktól, valamiféle pogány, keresztényellenes népségtől származunk"

Látok némi különbséget a magyar nemzet védelme, ill. akár a kereszténység, akár adott történelmi nézetek erőltetése között. (Mellesleg a hunokról ne az ellenségeik leírásaiból tájékozódj :) Amire te gondolsz, létezik, a holokauszt tagadása börtönnel jár. Milyen érdekes ez is, Mo-n a magyarokat pozitívan diszkriminálni bűn, a zsidókat viszont extra törvények védik. Hmmm.
Deansdale 2020.07.29 08:45:36
@Glokta: "Ha két embert különbözőképp kezelsz csak és kizárólag a bőrszíne miatt, az szerinted nem rasszizmus?"

Ezt alapvetően félreérted, maximum nacionalizmussal vádolhatnál, ugyanis nem a bőrszíne érdekel, hanem a nemzetisége. Ha John vagy Pierre vagy Luigi jelentkezne a melóra azonos kvalifikációkkal akkor is Józsefet részesíteném előnyben. Ez az egész nem a cigányok ellen szól, hanem a magyarság mellett.

Ettől függetlenül amit fentebb írtam továbbra is érvényes.
Deansdale Zsidó gyíkemberek, ja 2013.11.22 17:58:39
Az index hozta formáját, és mint minden hivatalos orgánum az utóbbi 30 évben, ők is órabérben harsogják az arcunkba, hogy összeesküvések márpedig nem léteznek. Kezdjük a címmel. Pfff. Az összeesküvés-elméletek 99,9%-a teljesen hétköznapi dolgokra vonatkozik: bizonyos…..
Deansdale 2020.07.19 16:03:13
@Glokta: Ha a táblázatban találsz 1-2 hibát attól a jelenség még létezik, mellesleg az hogy te egy gyors guglival nem találsz bizonyítékot valamire, még nem jelenti, hogy az nem igaz. De úgy érzem erről igazából nincs mit vitázni, még magyar viszonylatban is egyértelmű, hogy a zsidók messze-messze felülreprezentáltak minden tárdsadalmi szempontból fontos pozícióban a médiától kezdve a bankvilágon át a politikáig. Emlékszem a Heti hetesre, meg arra mikor elkezdtem számolgatni, hogy nahát, a szadeszes propagandát nyomató műsorban nem ritkán hétből hét zsidó ül. Nem érdekes ez egy olyan országban, ahol a lakosság kb. 2%-át teszik ki? De, érdekes. Az MNB élén is többször ül zsidó mint magyar, meg megvan még az a fotó is amin Orbán és Gyurcsány egy zsinagógában futnak össze. Orbán is "mintegy véletlenül" zsidó családba házasodott be, és mint tudjuk náluk a származást női ágon tartják számon (csak az a biztos...), ezért Orbán gyerekei már mindenképp echte zsidók, ha ő maga nem is feltétlenül az.

Mindegy, szerintem tényleg nincs ezen mit vitatkozni. Ha szerinted az normális, amit te magad idéztél, hogy az amcsi médiát már 25 évvel ezelőtt is legalább felerészben kontrollálták zsidók, és nincs benne semmi kockázat, akkor tiszteletben tartom hogy te így gondolod. Persze ha mondjuk az amcsi média fele szomáliai voodoo-hívőkből állna, azt gondolom furcsállnád, merthát azért izé... De jól megtanultad, hogy a zsidókra már csak gondolni is nácizmus, és ha valahol felülreprezentáltak, akkor ezt kritikátlanul el kell fogadni és nem szabad foglalkozni vele.

"Ha pedig a zsidók felülreprezentáltságát olyan, nagyon sürgető problémának tartod, amin feltétlenül változtatni kell, akkor miért nem gondolod annak a feketék vagy a latínók elképesztő alulreprezentáltságát a médiában?"

Izrael számomra a minták mintája, a csodálatos követendő példa, az alap amiről az egész világot mintázni kellene. Imádom a zsidókat, ezért gondolom, hogy nekünk is ugyanazt kellene csinálni mint nekik :) Ott dúl a nacionalizmus, az állampolgárság elnyeréséhez genetikai tesztet csináltatnak, a palesztinokat egyszerűen a tengerbe dózerolják, a négereket titokban kényszersterilizálják ill. bebörtönzik, meg úgy általában igen hangsúlyosan képviselik saját faji ill. vallási érdekeiket. EZ A NORMÁLIS. Ha szerinted nem, akkor antiszemita vagy :D Szerintem minden nemzetállamban azoknál kellene lenni a hatalomnak, akik azt a nemzetet képviselik, és nem jó az ha az egész világon mindenütt ugyanaz az egy csoport van a húsosfazék közelében. Nigériában a négereké legyen a média meg a bankvilág, Izraelben a zsidóké, Mo-n meg a magyaroké. Ez a normális. Orbitális hülyeség egy nemzetállamban bevándorló csoportok érdekeit a helyiek fölé helyezni... Dehát sajnos mégis megtettük. Ezt kellene visszacsinálni, sürgősen, mielőtt a vérszemet kapott idegenek felkoncolnak minket, és ne hidd hogy agyament hülye vagyok, a kultúr- ill. fajháború már több helyen megkezdődött, csak a balos média nem nagyon közvetíti. A franciáknál még egy katedrálist felgyújtottak, az USA-ban keresztény templomokba járnak be Jézus-szobrokat lefejezni, stb. Lehet persze azt mondani, hogy ez csak másfélmillió egymástól független egyedi eset :)

"Vagy azt hiszed, az előbbi azért van, mert a gonosz zsidók összejátszanak és "senkit sem engednek a hatalom közelébe", az utóbbi meg azért mert a feketék és a latínók egyszerűen hülyék?"

Már leírtam régebben, a zsidók átlag IQ-ja elég magas, általában ezért emelkednek fel, de van egy olyan aspektusa is a dolognak, hogy igen, faji/vallási alapon segítik egymást akár a helyiek kárára is. Teljesen magától értetődő dolog, a jelei ott vannak mindenhol. És igen, a fekák hülyék, meg a latínók sem valami nagy lángelmék. Ez van. A földre leszületni egy lottó, és hiába köpköd valaki az eredményre amit kapott, a tények makacs dolgok. Mikor szóba kerül, hogy a fekák általában lőcsösebbek, akkor maximum idétlen vihogás megy, mert ez statisztikai tény amit senki nem tagad, de ha az kerül szóba, hogy az átlag IQ-juk viszont alacsonyabb akkor megfagy a levegő, ilyet tilos mondani, faji különbségek márpedig nincsenek. Érted, ugye? És hát igen, ha egy kisebbségnek általánosságban véve 20-30 IQ ponttal kevesebb van, mint a környezetének, akkor ott nem ők lesznek a bankvezérek meg a sztárügyvédek. Ez van, és nem azért mert én vagyok g*ci rasszista aki utálja a fekákat, hanem mert 80-as IQ-val nem jutnak el még egy gépészmérnöki diplomáig sem, magától értetődő okokból. 1-2 kiemelkedő tehetségük viszi valamire, de a többség marad örökre utcaseprő, a saját genetikájuk erre kárhoztatja őket. Ez persze a teljes IQ-totemoszlopra igaz bármilyen relációban, mi fehérek ugyanúgy nem rúgunk kollektív labdába a nálunk okosabbak között, ahogy a fekák közöttünk. Az USA-ban is a zsidók és távol-keletiek élnek a legjobban, nem a fehérek, szerinted ez miért van és hogyan lehetséges?
Deansdale 2020.07.19 19:56:42
@Glokta: Nézd, a kivételek nem teszik semmissé a statisztikákat. Arról SOHA nem volt szó, hogy minden egyes zsidó X vagy Y. Ez gyermeteg szalmabáb amit a zsidók használnak a jogos kritikák szétverésére, pl. amikor valaki Izrael problémás lépései ellen szólal fel. Léteznek ateista zsidók, buta zsidók, keresztény vallású zsidók, konzervatív zsidók, stb. A "jelenség" arról szól, hogy

1. a zsidók felülreprezentáltak a hatalmi pozíciókban;

2. a zsidók felülreprezentáltak a mindenkori politikai szélsőbaloldalon, a nagy októberi szocialista forradalomban éppúgy mint Mo-n a tanácsköztársaság vagy Rákosi idején, de a jelen helyzetben is Sorostól a nagy balos entellektüellekig;

3. az 1. pontban említett zsidók a hatalmi pozícióikat sokszor arra használják, hogy ártsanak a befogadó társadalmaknak ill. segítsék a 2. pontban említett szélsőbalos erőket.

Ennek a megértéséhez abszolút nem kell az, hogy te minden zsidót gyűlölj, elég ha hajlandó vagy felfogni, hogy Kun Béla Kohn Bélaként született, Rákosi Rosenfeldként, Soros pedig nem azért hajóztatja a migránsokat mert annyira filantróp, hanem mert azt akarja hogy a nyugati világ teleb*szódjon arabokkal meg négerekkel. (Ha filantróp lenne akkor kórházakat és iskolákat építene afrikában.) Ha a tényeket végre megérted és elfogadod, akkor persze még mindig megmarad az okok kérdése: a zsidó néplélek ilyen, vagy vallási jellegű messiás-komplexusuk van, netán a magas IQ-val jár hogy ennyire elrugaszkodnak a hétköznapi gondolkodástól? Ilyesmin lehet évekig rágódni, de a tényeken semmi nem változtat, hogy ha megkaparod valami modern probléma vagy konfliktus felszínét akkor valami érthetetlen okból szinte mindig zsidó nemzetiségű embereket fogsz találni.

Ez a tortán hab, hogy tízezrével vannak egyszerű zsidók, akik ontják magukból a fehérgyűlölő maszlagot, a twitteren ezekről egész gyűjtemények voltak, amíg nem bannolták őket, nyilván. Ha azt látod a médiában vagy a szocmédián, hogy valaki "fehér embertársaim" felkiáltás után ostorozni kezdi a fehér fajt, akkor 99% eséllyel zsidó az illető. Mo-n nem _annyira_ gyakori az ilyesmi, de azért nem is ritka. Csak gondolj bele, hogy ők egyébként nem tartják magukat fehérnek, szóval mekkora gerinctelen gyűlöletes mocsokság a részükről ilyesmit csinálni. Ha te kimennél Vietnámba élni, csinálnál kamu vietnámi szocmédia accokat amikről olyasmiket posztolnál, hogy "mi vietnámiak rohadt szemét rasszisták vagyunk"? Feltételezem, hogy nem. A zsidóknál ugyanez szinte már nemzeti sport.

www.youtube.com/watch?v=tn8d2vEslCM

Nézz bele ebbe a videóba.

"így semmiképp nincsen valamilyen "egységes tervük" a "világ rombadöntésére""

Ne bohóckodjunk már baszki.

"Izraellel kapcsolatban meg gondolom tudod"

Elég ellentmondásosak az információk, igen, élnek ott arabok, és folyamatosak is a konfliktusok velük. Ha létezik példa arra hogy a divrzitás működhet, akkor NEM az arabok és a zsidók együttélése az :)

"kulturális kérdésnek látom"

Na ja, pl. a zsidó kultúra része a faji nepotizmus, egymást hozzák helyzetbe amint lehet. Persze ezt értelmezhetjük úgy is, hogy egyszerűen csak van bennük egy pozitív faji összetartás, amit viszont a fehér fajban gyűlölnek és mocskolnak valami érthetetlen okból. Ami szerintük a fehéreknél nácizmus meg rasszizmus, azt ők a saját részükről vígan nyomatják ezerrel. Már-már kezdem azt hinni, hogy ez a rasszistázós duma csak egy fegyver amit a saját érdekeik érvényesítésére használnak ellenünk...
Deansdale 2020.07.20 13:17:27
@csi szi: Úgy tűnik sosem tanulunk a múltból, persze nehéz is ha szándékosan el van takarva előlünk.
Yrénke blogja MGTOW 2020.05.24 00:42:26
MGTOW. Men Going Their Own Way. A saját útjukat járó férfiak mozgalma. A leírások szerint ez az életmód válasz a radikális feminizmusra. Ezzel tiltakoznak a férfiak az ellen a szerep ellen, amit a társadalom szerintük rájuk kényszerít, vagyis, hogy munkájukkal el kell tartaniuk a náluk gyengébb…..
Deansdale 2020.07.20 12:04:28
@blahai láma: "Vannak társadalmi irányzatok, amelyek ezeket a feszültségeket, különbségeket akarják csökkenteni."

Ne keverd össze amit valaki állít azzal amit ténylegesen csinál. Bármi ami Marx szellemi örökségéhez akár csak áttételesen is köthető abszolút nem enyhíti ezeket a feszültségeket, hanem pont gerjeszti, mert az az elképzelésük hogy az elnyomottaknak agyon kell verni az elnyomókat és a kánaán azután jön. A szoci/komcsi nézetek legáltalánosabb alaköve a csórók etetése azzal a mákonnyal, hogy a gonosz gazdagok kizsákmányolják őket, és nélkülük mennyivel jobb lenne. Aztán vlaami furcsa okból akárhányszor is agyonverték a gazdagokat utána sosem lett jobb. Talán nem kizárt, hogy hibás az az elképzelés, miszerint ha a lusták és hülyék agyonvernek mindenkit aki okos és produktív, akkor jön az örök habzsidőzs.

Persze világos, hogy a vagyoni különbségeket nem árt(ana) csökkenteni, de erre más módszerek kellenek, nem a kapitalizmus ostorozása, ami amúgy szintén marxista ostobaságokon alapul. (A mohóság meg a harácsolás pl. nem a kapitalizmus terméke, hanem alapvető emberi sajátosság, ami a szoci rendszerekben legalább ugyanannyira érvényre jutott.)
Deansdale 2020.07.20 13:03:27
@MsIreneAdler: Politika és párkapcsolat...? Nem könnyű téma. Az persze adja magát, hogy a konzervatívok általában boldogabbak, de ha ezt ki merem mondani megint sárdobálás jön :)

"a haldokló nyugat mítosza"

Na várj, ne keverd össze a 40 évvel ezelőtti komcsi ostobaságot a jelenkor eseményeivel. Én pont ellentétesen állok a dolgokhoz, szeretem az európai gyökerű kultúrákat, szerintem fantasztikusat alkottunk mindenféle téren, és épp ezért elszomorít, hogy úgy tűnik ezen kultúrák közül sokan leszálló ágba kerültek. Persze kínkeserves dolog úgy beszélgetni erről a témáról. hogy a többség agya gúzsba van kötve, ha véletlenül szóba kerül a migráció akkor máris indul a nácizás, plusz 10-20 éves gyepes sztereotípiákban gondolkodnak sokan, hogy mi végleg mucsai betyárok maradunk, a nyugat meg örökké a civilizáció számunkra elérhetetlen dicsfényeként fog ragyogni... Ezek képtelenek arra reagálni, hogy az idők változnak. A történelemben még soha semmi nem volt örök, és valószíűleg nem ez lesz az a kor amikor ez elkezdődik. Ha valaki nyomon követi pl. az USA híreit, akkor szembeszökő hogy óriási a baj. Nem elsősorban azért, mert az antifa meg a BLM közösen gyújtogatnak és fosztogatnak, milliárd dolláros károk vannak és többtucat halálos áldozat (köztük egészen kicsi gyerekek is), hanem az, hogy ezt a politikai baloldal nyíltan támogatja. Szerinted mi lesz a következménye annak ha politikusok fennen hirdetik, hogy a rendőrséget fel kell számolni, a négereknek pedig anyagi "kárpótlás" jár 150 évvel ezelőtti dolgokért? S közben a bűnözőket támogatják, a magukat törvényesen védő polgárokat pedig megbüntetik. (Bármire tudok linket adni ha kell.) Ez recept egy civilizáció tönkretételére. A fehérgyűlölet egyre elfogadottabb és drasztikusabb, embereket kirúgnak, meghurcolnak, tönkretesznek, megölnek mert fehérek, és a politika nem foglalkozik ezzel, sőt, a baloldal inkább még ünnepli is. Szerinted mi lesz ennek a következménye? Tényleg én vagyok a hülye, mert szerintem ez nem fog jóra vezetni?

"Európa azon fele még így a nagy agóniájában is magasabb életszínvonalat biztosít"

Ezt a 40 év szovjet megszállásnak köszönd, azalatt tett szert a kapitalista nyugat cirka 30 év gazdasági előnyre velünk szemben, amit csak marhalassan tudunk ledolgozni. De az életszínvonal nem minden, nem lehet mindent pénzben mérni. Ha Brémában vagy Malmőben élsz és a gyereked az egyetlen fehér az osztályában és ezért a többiek minden nap zaklatják, akkor megéri hogy több pénzt viszel haza munkából? És ne mondd, hogy én vagyok a rasszista, méltasd magad arra hogy nem dugod a fejed a homokba, hanem szembenézel a szar helyzetekkel is.
www.dailymail.co.uk/news/article-2283777/Boy-9-hanged-bullied-white.html
Erre mit tud mondani a sok széplélek, aki szerint velem van a baj?
Nem egyedi a dolog, és minden nappal egyre gyakoribb lesz.
www.netmums.com/coffeehouse/being-mum-794/bullying-42/1718920-child-being-racially-bullied-being-white-what-do-i-do.html

"De örömmel olvastam a megoldást is"

Hagyjuk a gúnyolódást, te is tudod hogy az nem "megoldás" volt. Szerintem ha figyelemmel kíséred a világ eseményeit egyértelmű, hogy a nyugat tényleg tökön szúrta magát és nem lesznek képesek fenntartani a jelenlegi életszínvonalukat, de ez senkinek nem öröm, nekem sem, és jobban örülnék ha nem így lenne. Mi lassan emelkedünk(!), közülük páran viszont már jóideje süllyednek (olaszok, görögök, stb.), mások csak most kezdenek szívni, de a trendek sajnos egyértelműek. Macron ellen hónapok óta tüntetnek az adóemelési tervei miatt... Párizs utcáin a tömegek rendszeresen összecsaptak a rendőrökkel a csökkenő életszínvonal miatt, szóval miről is vitázunk itt?

"Ez a magyarság fényes jövője?"

Értsd úgy, ahogy mondom, és ne fordítva.

"kialakulhat-e egy olyan helyzet, eljöhet-e az a pont, amikor a visszaélések már a te ingerküszöbödet is elérik?"

Érdekes, hogy ha valaki egy párt mellett letesz 1 voksot akkor mindenki más egyből azt feltételezi, hogy ott örök fanatikus párthűség van és akár a pokolba is követi a bálványait a szerencsétlen hülye. (De ez persze mindig csak más pártok híveire vonatjozik, saját magunkra soha... LOL) Én a rendszerváltás óta ha jól emlékszem 3 alkalommal szavaztam, ebből nem volt két ugyanolyan. Mindig megvoltak a saját elképzeléseim, és mindig arra a pártra szavaztam amiről úgy tűnt hogy a leginkább képviseli az én véleményemet. Sosem maradtam "párthű" senkihez aki meghülyült, és ugyanígy a fideszhez sem vagyok párthű. Ha eltávolodnak attól amit gondolok akkor egyetlen álmatlan éjszakám sem lesz attól hogy nem rájuk fogok szavazni. De könyörgöm, mit nem lehet azon érteni, hogy a jelen felhozatalból ők a legkisebb rossz? Pont ugyanúgy lopnak mint mindenki más ezelőtt és ezután, de lopás közben legalább megpróbálják az ország ügyét is előbbre vinni, több-kevesebb sikerrel. A DK, mszp, momentum és társaik csak egy ideológiát akarnak megvalósítani rajtunk, a magyar nép sorsát olyan nagyívben leszarják hogy öröm nézni.
Deansdale 2020.07.20 13:13:54
@Womb Rаider: Pont ezért kellene nacionalistább irányba menni a globalistább helyett, mert az utóbbi csak a kiszolgáltatottságunkat növeli. Trump is nacionalista irányba ment és az egekbe tolta az amcsi gazdaságot, persze tisztában vagyok vele hogy az USA és Mo nem ugyanaz, de szerintem az alapelvek itt is működnének. És ha teszem azt nem is adna sokkal magasabb életszínvonalat a nemzeti érdekeink erősebb figyelembe vétele, a nagyobb stabilitás garantált lenne. Most ha lelép 1-2 autógyár minimum 5 évet zuhanunk vissza gazdaságilag, ez ebben a formában nem normális.

"A tulajdon szentsége, a piac mindenhatóságának mítosza és a történelmi családok kapzsisága kb fel is vázolta a jövőt. A technológia ráadásnak az ő kezükre játszik, az atomizált tarsadalom dettó"

Igen, és ezzel ők tisztában vannak, és vissza is élnek vele. Nem kell alusapka hogy az ember felismerje, odaföntről valakik báboznak a világgal, mert van akkora vagyonuk hogy megtehetik. A társadalom atomizálódása pl. a töredékére lenne lassítható ha meglenne hozzá a politikai akarat... Hehe.
Deansdale Korona 2020.03.16 15:41:01
Táviratszerűen amit gondolok: A fő probléma az, hogy a média mindent mond és az ellenkezőjét is, ráadásul nem úgy, hogy a mainstream balra megy az alternatívok meg jobbra, hanem mindenki össze-vissza. 5 percenként változik, hogy mind meghalunk, ill. hogy ez csak egy kicsit marconább influenza és…..
Deansdale 2020.04.14 15:41:52
Észak-Itáliában a véradók által adott vért vizsgálták koronára, és 60-ból 40 mintában antitesteket találtak, vagyis a véradók 2/3-a már átesett a koronán, úgy hogy egyikük sem tudott róla.
www.lastampa.it/topnews/primo-piano/2020/04/02/news/coronavirus-castiglione-d-adda-e-un-caso-di-studio-il-70-dei-donatori-di-sangue-e-positivo-1.38666481
old.reddit.com/r/Coronavirus/comments/futefm/in_northern_italy_60_volunteers_who_thought_theyd/
Nyilván ez reprezentatív felmérésnek túl kicsi, de mégis, feltételezve hogy az önkéntes véradók nem koronásabbak mint a környezetük általában, ez azt jelentené hogy az észak-olaszok kétharmada már átesett a járványon, úgy hogy a többség észre sem vette. Ez a halálozási mutatóikat a töredékére veti vissza. 20E halottjuk van az egész országban, ami elsőre talán soknak tűnik, de ha úgy vesszük, hogy a 60 milliós lakosság kétharmada már átesett a betegségen, akkor ez szinte semmiség. A halálozási arány még az 1 ezreléket sem éri el.
Deansdale 2020.04.14 16:58:07
@csi szi: Nem tudom a 150E hogyan jött ki nálad, illetve legföljebb a Castiglione-s adatokból, amik szerintem komolyan vehetetlenek. Ahogy a linkelt anyagból látszik az emberek 2/3-a úgy esett át a koronán, hogy észre sem vette, és a halálozási arány mikroszkopikus, a 1,5%-nak körülbelül a harmincad része, és ez a betegekre vonatkozik, nem az összlakosságra. Amúgy ha csak annyit teszel hogy az olasznyers adatokat arányosítod a magyar helyzethez, akkor 60M olasz -> 20E halott alapján 10M magyar -> 3,3E halott. Persze az olaszoknál fognak még meghalni, de mivel mi eleve jobban védekeztünk mint ők idehaza szerintem még a 3E halottat sem fogjuk elérni. Az mindenesetre az abszolút garantáltnál is holtbiztosabb, hogy a lakosság másfél százaléka nem fog belehalni ebbe a hülyeségbe.

Castiglione vagy kamu, ami az olasz helyzetet ismerve igen valószínű, vagy valami fatális szopásba szaladtak bele, mondjuk többezres idősek otthona van ott ahol százak szörnyethaltak már a korona gondolatára is.

Ja, igen, még amit én számoltam fentebb az is túlzottan pesszimista, mivel hivatalos források szerint az olasz koronás haláleseteknek csak 12%-a garantáltan az, ahol a halotti bizonyítványon is a korona áll mint halálok, a többi 88% kétséges, vagyis a 20E koronás halálesetük közül csak ~2,4E tutibiztos, a többi bármi lehet.
Deansdale 2020.07.13 05:23:40
@Reactor: ""medmeksz" szerű világ lesz, katonák járőröznek majd mindenütt, totalitárianizmus, éhínség lesz, és a komplett infrastruktúra összeomlik"

Nem tudom kiről beszélsz, de lehet hogy féligazsága lesz. Van egy olyan érzésem, hogy a nyugati világban a követekző marxista forradalomig nem kell 2 évnél többet várnunk. Bizonyos értelemben már meg is kezdődött, halálos áldozatok is vannak, csak még lassú tűzön fő az egész.
Tanítsd az iskolákban és harsogd a médiában, hogy a fehérek gonosz elnyomók és rasszisták, hogy az emberiség történelmének egyetlen fontos aspektusa a fehér rabszolgatartás és gyarmatosítás, és aztán elég egy szikra a robbanáshoz. [Szerk.: a videót természetesen törölték, hiszen minden gondra az a…..
Deansdale 2020.07.11 19:57:53
@Nahoten: A világtörténelem egy olyan pörgős fázisában vagyunk, amikor 4 év egy örökkévalóság - csak nézd meg mennyi minden történt az USA-val Trump elnöki székbe ülése óta, pedig az csak 2017 elején történt meg, alig több mint 3 éve. 20 évvel ezelőtt sokkal lassabban mentek a dolgok, gleccsersebességgel, de azoknak az időknek vége. Ha itt kormányra juttatsz valami baromállatot az 4 év alatt annyi kárt tud okozni, amit talán soha nem hever ki az ország. Nem lehet mindent egyszerűen csak úgy visszavonni ha szar volt az előző kormány és megszavaztunk egy másikat, nemzetközi egyezmények vannak és szerződések, 2/3-os törvények, stb. úgyhogy egy világnyi kárt lehet okozni úgy hogy azt a következő kormány ne vonhassa vissza. Hogy az anyagi vonzatokat ne is fejtegessem túlzottan, pl. hánymilliárd forintot lehetne elbaszni mondjuk a határkerítés lebontása után a visszaépítésére, stb. Ilyen körülmények között azt a kormányt megpróbálni elmeszelni ami a libsizmus elleni küzdelemben világszinten dobogós, amire nyugatról irigykedve néznek, hogy milyen jó nekünk mert Orbánunk van, míg nekik Merkelük/Trudeaujuk/Macronuk/stb. kibaszott nagy fogyatékosság lenne. Arra az esélyünk, hogy a következő kormány ennél jobb legyen, nagyjából nulla a végtelenhez. Ehelyett nekünk is jutna egy Trudeau, csak hülyébb, akinek abból állna a tevékenysége hogy aláírná amit Verhofstadt vagy Soros elfaxol neki. Egyszerűen képtelen vagyok elfogadni, hogy lehetséges annyira hülyének lenni, hogy valaki ne értse ezt meg. Ilyesmi kizárólag úgy lehetséges, ha valaki zsigerileg, irracionálisan gyűlöli Orbánt, és csak ezt palástolja olyan "érvekkel", hogy ami nem tökéletes azt mindenképp le kell váltani, akkor is ha utána szarabb jön.
Deansdale 2020.07.12 15:12:53
@csi szi: Ilyesmikről általában csak a szájuk jár, de mondjuk ha ez esetben tényleg megpróbálnák, na akkor tényleg nem lenne visszaút az ő 4 évük után. Sőt, felgyorsítva hoznák el azt a polgárháborút amivel az USA jelenleg még kb. 10-15 évvel előttünk jár.
Fred barátunk ajánlott egy csokor WMN cikket, viszketésem támadt mindre reagálni, de egyelőre maradjunk a feminizmusra vonatkozónál, a régi szép idők emlékére. Évek óta foglalkozom egyenjogúsággal, ha álmomból felébresztenek, akkor is tudom, melyek a leggyakrabban megfigyelhető kommentek egy-egy…..
Deansdale 2020.07.10 18:26:26
@MsIreneAdler: "De ezek szerint nem azért kötik az orromra ezt az infót, hogy érezzem a nyomást, hogy szüljek, sokasodjak, mert az ugye csak valami baloldali magyarázás, hogy ezt kellene a jobboldal szerint éreznem."

Ha téged "nyom", hogy valami kormányhölgy a tévében valamit nyilatkozik a demográfiáról, akkor pszichológiai gondjaid vannak... Amúgy az ellenzéki retorika alapján minimum azt gondolná az ember, hogy a fidesz ágyakhoz kötözött nőket termékenyít meg erőszakkal futószalagon, ehhez képest annyi a "nyomás", hogy kibővítették a családtámogatási rendszert, már minden szarért pénzt lehet kapni, ha jelentkezel hogy te már láttál egyszer gyereket az utcán akkor a kezedbe nyomnak egy milliót.

"mégis mihez kezdjek ezzel az infóval? :)"

Ha bizonytalan vagy a gyermekvállalással kapcsolatban akkor dőlj az "igen" irányába.

"a jobb oldalt sokan hibátlannak tartják"

Nem tartozom ezek közé.
Deansdale 2020.07.10 18:28:08
@Frederick2: A kommentjeidtől részegülök meg, haver :D
Deansdale 2020.07.10 20:02:12
@MsIreneAdler: A jobboldal attól egyenesen kommunikál, hogy te nem tudod mit kezdj az infóval :)
Már többször olvasgattam red pillhez kapcsolódó írásokat. Pusztán kíváncsiságból.  Gondolom a piros pirula kifejezést nem kell megmagyarázni, főleg a Mátrixból ismerhetjük. De átvitt értelemben használják minden olyan információra, aminek a birtokában gyökeresen megváltozik az ember szemléletmódja…..
Deansdale 2020.07.10 16:45:05
@MsIreneAdler: "Csak, hogy tudjátok, kívülállóként semmi különbséget nem látok a kettőtök narratívája között, persze ezt csak amolyan felületes megfigyelőként mondom."

Hát az igen durva felületesség, ami minket ugyanolyannak lát... Ennél többet vártam tőled :)
Deansdale 2020.07.10 16:47:18
@MsIreneAdler: Amúgy egy kicsit szar ez a blogsablon abban a tekintetben, hogy a linkek nem különülnek el a sima szövegtől.
Deansdale 2020.07.10 17:18:45
@Womb Rаider: Nem én hiszek olyan hülyeségekben, hogy a férfiak összeültek és megbeszélték, hogy el fogják nyomni a saját szeretteiket, úgy hogy ebből semmi hasznuk nem származik. és ennek megvalósítására azt a metódust választották, hogy elvégeznek minden nehéz és veszélyes munkát, miközben a nők a háztartást vezetik kényelemben és biztonságban...

Laposföld, mi?

A feminizmus minden idők leghülyébb konteója, esküszöm még a laposföldnél is hülyébb.
 Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)    Tudni kell rólam, hogy én mindenre vevő vagyok, ami szuperhős, DC, Marvel, csoda, varázslat, sci-fi ilyesmi. Tehát rohadt nehéz nekem olyat mutatni ebben a témakörben, ami ne tetszene vagy harmadik nézésre ne találnék…..
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény. /József Attila: Hazám/    Feldereng gyermekkoromból, amikor az általános iskolában még büszke úttörőként ünnepeltem a tanácsköztársaságot. A megemlékezést a tornateremben tartottuk,…..
Deansdale 2020.07.08 21:23:48
@Mr Falafel: "Elnézést kérek mindenkitől, aki olvas."

Erre reflexből az ugrott be, hogy ne aggódj, manapság nem sokan olvasnak :)
Mármint alapvetően, nyilván. A könyvtárak üresen panganak, a fiatalok igazából már nem is értik hogy mi ez az "olvasás" dolog ami olyan nehézkes és unalmas, nem is interaktív, semmi szórakoztató nincs benne.

A cikk jó, csak nem nagyon van mit hozzátenni. Ezek szerint még nem egészen tökéletes, mert ahogy Exupery mondta: Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away :D

Na ma már nem iszok többet...

...de kevesebbet sem.
bircahang Döbbennek a ballibantak 2020.07.05 06:06:00
A ballib 24.hu lerombol egy gondosan épített balos narratívát egyik múlt heti cikkükben. A legkeményebb ballib tábor szerint ugyanis a Fidesz sikerének a titka a következő, a Fideszre a következők szavaznak: magyarul nem is beszélő határontúliak, hálából a nyugdíjért, gettócigányok, mert…..
Deansdale 2020.07.05 19:58:07
@chrisred: A fideszellenesésget az ellenzékiségtől megkülönböztetni ugyanolyan meddő, hajszálhasogató akadályozása a vitának, mint azon kötekedni hogy Pest nem az egyetlen város. Szándékosan mész el a lényeg mellett hogy részletekbe köthess bele, ez általában az intelligens de érvtelen emberek sajátossága, akik nem ismerik fel / be, hogy tévednek, és ezért a végtelenségig képesek úgy vitázni hogy a nézeteik központi elemeire vonatkozó minden kérdést messze elkerülnek. Nem a csipcsup részletekben tévedsz, hanem alapvetően, a gyökereknél.
Deansdale 2020.07.06 13:57:34
@chrisred: Ha nálad az az "érv", hogy nem Budapest az egyetlen város, akkor válaszoltam. Mellesleg ha magam ellen kellene vitáznom szégyellném magam ha csak ilyen érvekre futná. A libsikkel ezer meg egy baj van, amik közül messze nem a legjelentősebb, hogy legtöbbjük abszolút vitaképtelen, és ez általában hihetetlen arroganciával párosul.
Deansdale 2020.07.06 16:21:04
@Gery87: Megnyugtató, hogy van akivel lehet érdemben kommunikálni a témában :) A kapitalizmus alapvetően jó gondolat és jó rendszer, csak néhány kisebb gyerekbetegsége van amit simán lehet(ne) orvosolni. A fürdővízzel kiönteni a gyereket és lecserélni az egész rendeszert valami nem kapitalistára kivétel nélkül mindig hatalmas bukáshoz vezet.

Mondjuk én maximálbér helyett vagyonadóban gondolkodnék, ami általában eléggé böki a kapitalizmust pártolók csőrét, de szerintem az lenne az egyetlen lehetséges módszer a szupervagyonok kialakulása ellen.
Vannak olyan élethelyzetek, amelyekben az ember képtelen objektívan véleményt alkotni. Amikor érzelmeink oly mértékben hatalmasodnak el rajtunk, hogy elveszítjük a józan ítélőképességünket. Amikor az elkeseredett, tehetetlen düh kitörni készül, s felülkerekednek bennünk ősi ösztöneink, amelyek…..
bircahang Amikor komcsi voltam 2020.07.04 06:06:00
Életem egy szakaszában, 1984-1985 között kommunista voltam. Akkor is rendszerellenes módon persze, pl. a KISZ-nek sose voltam tagja. Direkt nem léptem be. Tulajdonképpen egyetlen ember hatására lettem kommunista, az ember neve George Orwell. Az Orwellt felületesen ismerők azt hiszik róla, ő…..
Deansdale 2020.07.05 10:28:03
@Mr. Hyde: Ez eredetileg nem így szól, és sajnos ki kell ábrándítsalak, úgy helyes.
bircahang YouTube cenzúra 2020.06.30 06:06:00
Néhány közérdekű infó, amit a nem tapasztalt felhasználók nem tudhatnak. A három legnagyobb liberális internet cégcsoport cenzúrázási technikája más és más. Azért kell így írni, hogy "legnagyobb liberális", mert ma már - hála Istennek - a kínai cégek is bekerültek a legnagyobb netes cégek…..
Deansdale 2020.07.04 15:09:15
Ilyen az amikor a szélsőséges libertáriusok és a gerinctelen progresszívek megkülönböztethetelenek egymástól :) Persze ez a libertáriusoknak intő jel kellene hogy legyen, dehát na.

A lényeg rövden: nem, az nem egy normális világ ahol a telefontársaság lehallgatja amit beszélsz és ha más politikai nézeteid vannak mint nekik akkor szerződést bontanak veled. Főleg nem, ha világviszonylatban 3-4 fő telefontársaság létezik ami mind ugyanazt a poliktikai cenzúrát tolja nyilvánvaló összehangoltsággal és szervezettséggel.
A szocmédia felületeken pár évvel ezelőtt minden kommunikációt háromoldalúvá tettek, már nem csak a közlő és a fogadó között zajlik a párbeszéd, de beszállt maga a platform is, ami mondjuk elég érdekes, mondhatni orwelli. Valójában se a twitternek, se a redditnek, se a facebooknak, se semelyik google fő- vagy leányvállalatnak nincs semmi köze ahhoz hogy te a kommunikációs szolgáltatásukon MIT mondasz, ők ugyanis csak a vonalat biztosítják. Nem tartalomszolgáltatók, hanem csak technológiai hátteret adnak a felhasználóik EGYMÁSSAL VALÓ kommunikációjához... vagy legalábbis így volt ez kb. 10 évvel ezelőttig. Már az is túlkapás hogy egyáltalán beleolvasnak/hallgatnak az emberek dolgaiba, az pedig egyenesen agyrém hogy kontrollálni akarják ki mit mondhat és mit nem.

Kedves libertárius barátaim, aki a 21. században még ott tart, hogy elnyomni csak az államszervezet képes, úgyhogy a nemzetközi gazdasági rendszer zömét uraló politikai mozgalom ámokfutása kritikán felül áll, az minimum 10 év lemaradásban van a világ változásaihoz képest, és a véleményére is 10 évnyi ostobaság porosodott rá.

Az meg külön röhej, hogy a sok szargerincű progresszív aki otthon a konzervatívok tömeges elnémítására maszturbál túl gyáva ezt nyíltan beismerni és inkább libertárius érvek mögé rejtőzik, amikre amúgy köpni szokott, és a libertáriusokat (is) simán átnevelőtáborba küldené, ha tehetné.
Deansdale 2020.07.04 15:16:20
@chrisred: "Ha a más alatt a rasszizmust érted, évezredekke ezelőtt. "

Ha a balosokat csak egy fikarcnyit is érdekelné a rasszizmus akkor milliószám törölnék a nyíltan és durván fehérgyűlölő cikkeket és kommenteket, de inkább bátorítják és jutalmazzák ezeket, szóval ennyit a "rasszizmusról". Nagyon, NAGYON nagy gyökérség ez a burkolt rasszistázós duma egy olyan közegben ahol egy rassz gyűlölete voltaképpen már kötelező, és pont azok köteleznek rá akik egyfolytában ontják a krokodilkönnyeket a rasszizmus létezése miatt.
bircahang Kétfajta baloldal 2020.07.03 06:06:00
Nem fogok beszélni a magyar ballibekről, ők ugyanis nem baloldaliak. Számukra a "baloldal" szó egyszerűen a liberalizmus szinonímája. Ami persze marhaság, mert a liberalizmus a legteljesebben jobboldali eszme. vitaműsor, melyről eszembe jutott a téma A bal-jobb jelentése a modernitásban…..
Deansdale 2020.07.04 14:38:05
Ja, még annyit, hogy szar ez a helyzet amiben mindenkinek saját nomenklatúrája van és minden egyes vitához át kell hangszerelni a szótárakat. Szerintem nem nehéz az évezredes yin-yang filozófiát meglátni a jobb-bal felállásban, és elég egyértelmű a filozófiai háttere is a dolognak:

A baloldal alapvetően "anyai", pátyolgató, közösségi/kollektivista, a biztonságot a szabadság fölé helyező, érzelemközpontú, ugyanakkor mindennek a sötét oldalát is megtestesítő ideológia. Abszolút nem véletlen hogy még a modern SJW-k is identitáspolitikában utaznak és az elesettek védelmének örve alatt tolják a beteg romboló dumát. Fő vezérelvük az, hogy az ő kollektivista ideológiájukat mindenkire rá kell erőszakolni, ha lehet az államhatalmat megszerezve és azzal visszaélve, mer' az a biztos.

A jobboldal férfias, individualista, racionális (értelemalapú), szabadságszerető, szarik a biztonságra ugyanakkor neki senki ne mondja meg hogy mit csináljon "a saját érdekében" (lásd covidmaszk elleni tüntetések), de persze könnyen belecsúszhat abba hogy nem tanúsít elég empátiát az elesettekkel szemben, ezért kell neki a keresztényi eszme hogy a helyes úton tartsa. A jobboldal fő vezérelve a "mindenki hagyjon békén, én tudom a legjobban hogy nekem mi a jó".

Ezekbe tökéletesen beleillenek a balos és jobbos gazdasági nézetek is, a mindenkiről gondoskodó jóléti/marxista államanyuci vs. az abszolút szabadságot megtestesítő vadkapitalizmus ahol mindenkinek az egyéni felelőssége a boldogulása.

Az érdekes rész az, hogy miért a szabadságszerető jobboldal ragaszkodik a rendhez és szabályokhoz, miért nem a baloldal, de ez is simán levezethető. Az anyai ösztön a rögzített szabályok szerinti fair versenyt egyszerűen szólva leszarja, ott többet jelent az hogy senki ne maradjon éhen, senki ne nyafogjon, mindenkinek jusson minden egyenlően akkor is ha lusta, hülye, vagy szarember. Ezt igazából csak akadályozza bármiféle rend vagy szabály, azok ugyanis szükségszerűen egyenlőtlenségekhez vezetnek. A baloldal egyetlen valódi szabálya az, hogy az ő érzelmi alapú igazságosság-eszményüknek mindent alá kell rendelni - ha szerintük az az "igazságos" hogy a fehér embert le kell nyomni a négerek nevében akkor az van és kész, aki ellenáll az meg gonosz akit el kell pusztítani. A jobboldal ezzel szemben mélyen racionalista és az igazság-eszményét mindenkire egyformán vonatkozó szabályokból eredezteti, amiknek a betartása maga a rend. Ezért konzervatív a jobboldal, mert őrzi a rendet és vigyáz a létező értékekre, és ezért progresszív a baloldal, mert nekik ami van az sosem elég jó, mivel nincs "egyenlőség" muszáj változtatni, a múltat végképp eltörölni, ésatöbbi.

Aztán hogy ezek a filozófiai összefüggések nem mindig átláthatóak, illetve hogy nem mindenkinek koherens a saját életfilozófiája, az teljesen normális. Fiatalabb koromban én is balosnak mondtam magam, mert hittem a nagy szavakban, csak aztán rájöttem hogy a nagy szavak mögül jobb esetben az üresség ásít, de általában a hagymázas őrület tátog rám, míg a gonosznak feltüntetett konzervatív eszme valójában nem több, mint hogy vigyázzunk arra amink van, mert tovább kell azt adnunk a gyermekeinknek is.

Ez az egész messze több, sőt, egészen más, mint az hogy "aki jobbos az a tőke oldalán áll". A tőke egy olyan hülye marxi fogalom aminek az oldalán jó 20 éve egy 1 ezreléknyi gazdasági elit állt és senki más, manapság meg már az sem. Ez a fantomjobboldal csak a balosok képzeletében él. A klasszikus liberálisok, ill. a jó értelmemben vett balosok pedig jelenleg szar helyzetben vannak, mert a progresszív/globalista erők egyáltalán nem képviselik őket, a jobboldaltól meg félnek mint a tűztől, mert túl mélyen van beléjük égetve az égbekiáltó hülyeség, hogy aki jobbos az utálja a szegényeket, ésatöbbi. Sokuk kényszerűségből a modern balra szavaz mert annak a retorikája valamennyire emlékezteti egy normális balos retorikára, de ezzel csak a saját civilizációját elpusztítani akaró őrülteket támogatja. Jelenleg a jobboldal messze normálisabb mint a bal.
Ezzel indult: A középső oszlopot kell nézni, a Levélváltás rovatot. Egy nő panaszolja el benne a 05.20 - i lapszámban, hogy a férje pofon ütötte őt, és nem tudja magát túltenni rajta. Úgy tűnik, a kapcsolat nem volt bántalmazó kapcsolat, a férfi elveszítette a munkáját, a figyelme beszűkült a…..