Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deansdale

579 bejegyzést írt és 4783 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dívány szalagcím: A járvány máshogy hat a nőkre, mint a férfiakra. De miért? Azért, kedveseim, mert amit ti itt "nők" alatt értetek azok valójában a hisztis, idióta feminista picsák, akik szentül meg vannak győződve, hogy az egész világ kizárólag az ő elnyomásukra létezik, így a sör drágulásától a…..
Deansdale 2020.04.01 16:14:24
@-JzK-: Szerintem az igazságnak teljesen mindegy, hogy táltosruhában huhogja valaki vagy sem, de oké, ezúttal legyen neked. A baj csak az, hogy Varga Csabától Kiss Dénesen át Marácz Lászlóig számtalan teljesen normális ember, sok esetben diplomás nyelvész professzorok, olyanok is akik nyugati egyetemeken TANÍTOTTAK, vitatták a finnugor elméletet, és az MTA minden esetben úgy viselkedett velük szemben, mintha táltosruhában vitustáncoló hülyék lennének, és ez gerinctelen mocskolódás.
Deansdale 2020.04.01 19:31:59
@promo921: Időnként felcsillan egy-egy ilyen reménysugár... Már csak meg kell szavazni.

"Cikkünk első változatában tévesen szerepelt, hogy a kormány a nemváltoztatás lehetőségét szünteti meg, a hibáért elnézést kérünk."

Index, b+, ROTFL
Deansdale 2020.04.02 08:08:21
@Sipi81: "mi a francot nem fognak tudni csinálni ezután a transzszexuálisok amit eddig tudtak?"

Nem követelhetik meg másoktól hogy a másik nemhez tartozóként bánjanak velük, illetve férfiak nem nyerhetnek könnyedén női sportversenyeket. Másra nem nagyon tudok gondolni. A szép emlékű közelmúlt egyetlen ismert transz(...vesztita) karaktere Terry Black volt, nem tudom ő lázongott volna-e az ellen hogy az igazolványában az áll, férfi, de erős a tippem hogy nem. Milyen szépek voltak azok az idők, mikor nem erősködött ezernyi zilált agyú fiatal, hogy márpedig ő transzszexuális, a gender dysphoria 1 a millióból jelenség volt, a probléma gyakorlatilag nem is létezett, csak röhögtünk az ország hülyéjén (Terry Black), akinek ez pont megfelelt. Hála a libsiknek mára már idehaza is azt gondolja magáról minden második meleg/leszbikus tinédzser, hogy ő valójában transznemű :P

Amúgy a fityisz tervezete emlékeztet arra amit évekkel ezelőtt felvetettem, hogy az államnak abszolút nem kellene foglalkozni a "gender" témájával semmilyen síkon, helyette azzal kellene törődni amivel mindigis: a biológiai nemmel. Nyilván nem én befolyásoltam őket ez irányban, de azért így is jól esik ez a kicsinyke összecsengés :) És hát ilyen az amikor valaki azért támogat egy pártot mert az a párt azt csinálja amit az illető helyesnek gondol, és nem azért mert fanatikus hívő aki minden baromságba követi a nagyvezírt.
„A szocialistákkal az a baj, hogy mindig kifogynak a más pénzéből!” /Margareth Thatcher/   A jelenleg még működő, bár egyre gyengülő európai gazdaságot egy olyan, kapitalista világlátású nyugat-európai emberi közösség építette fel, amely a baloldaliságot ellenségének tekintette. Nem egy baloldali…..
Deansdale Korona 2020.03.16 15:41:01
Táviratszerűen amit gondolok: A fő probléma az, hogy a média mindent mond és az ellenkezőjét is, ráadásul nem úgy, hogy a mainstream balra megy az alternatívok meg jobbra, hanem mindenki össze-vissza. 5 percenként változik, hogy mind meghalunk, ill. hogy ez csak egy kicsit marconább influenza és…..
Deansdale 2020.03.24 20:36:12
@Borathan: Ez tökéletes ellenzéki értelmezése a helyzetnek, s mint ilyen nem túl objektív, dehát na. Én arra lennék kíváncsi, hogy ki tudott volna JOBBAN kormányozni, és sajnos egyetlen ellenzéki pártot sem tudok akiről ezt akár a legvadabb álmaimban elképzelhetőnek tartanám. Tök jó lenne egy nem létező fantompártra szavazni ami elhozná a kánaánt, de nekünk sajnos Gyurcsányék meg Orbánék között kell választanunk.
Deansdale 2020.03.24 21:24:55
@yotta: Értelmezés kérdése, illetve rossz- vagy jóhiszeműségé. Ragaszkodhatsz a saját szád ízéhez, miszerint JZK egy rohadt szemét aki direkt meg akarja dögleszteni a nyuggereket, csakhát mindketten tudjuk hogy amit mondott az valójában nem erről szólt.
Deansdale 2020.03.28 21:33:19
@Gazellla: Ez is a rohadt fidesz miatt van :)
Nem akartam ilyen hamar újra írni, de egyrészről sok az új lényeges információ, másrészről tegnap rejtélyesen kivágott a blog.hu és nem engedett belépni, úgyhogy írok amíg lehet. Rendkívül érdekes és sokatmondó információk kerültek napvilágra. Nem írom le az egészet újra, olvass vissza ha érdekel,…..
Deansdale 2020.03.27 08:25:33
@Masnikahh: Inkább föl kellene ébredned, akkor ha valamit nem értesz föltehetnél kérdéseket, ahelyett hogy szövegértésbőli bukás után gúnyolódás gyanánt hülyeségeket hablatyolsz.
Deansdale 2020.03.27 10:34:40
@Masnikahh: ...hát nem is számítottam érdemi vitára.
Deansdale 2020.03.27 18:17:42
@tatárfejű kutya: Na igen, ha ezt az átképzési programot elég gyorsan beindítanák lehetne még gyorstalpaló kórházi kisegítő személyzetet is képezni. Értékelem mikor emberek értelmes módon konstruktív javaslatokkal állnak elő, de ez sajnos óriási kontrasztban áll a jellemző ellenzéki hozzáállással, amit itt is láthattunk eggyel fentebb :\
Deansdale Boldog Karácsonyt! 2019.12.24 10:13:48
...és persze egy boldog új évet is...
Deansdale 2020.03.02 18:04:53
@TrollEdomer: Érdekes módon amit leírtál egyáltalán nem hasonlít arra amit Gazella írt.
Deansdale 2020.03.02 18:55:51
@Frederick2: Légy oly kedves ne gyere nekem ezzel a white knight dumával.
Deansdale 2020.03.02 19:17:07
Jó, akkor a kötözködők kedvéért hatszázmilliomodjára is elmagyarázom, hogy mindenki imádta az Alient, a T2-t, a Pengét, és most is mindenki megnézi a Wonder Woman-t, a Gemini Man-t, ésatöbbi, tehát senkinek nincs semmilyen problémája a színesekkel vagy nőkkel. Emellett a Hollywoodi produkciók 100%-ában érintettek valamilyen szempontból a zsidók (pl. az Avengers filmekben is játszott zsidó színész), és emiatt se verjük a tamtamot, tehát a zsidózós vádaskodást is fel lehet dugni ahová a nap se süt. A probléma ott van, amit Gazella is kifejtett a Farmmal kapcsolatban, ha egy modern identitáspolitikától mentesnek induló sorozat n+1-edik évadjában hirtelen van egy szemmel látható törés, ahonnan elkezdi nyomni az unalomig ismert globalista-progresszív propagandát: minden rassz csodás csak a fehérek ostobák és gyűlölködők, minden vallás szent csak a keresztények bigott hülyék, a nők angyalok míg a férfiak macsóerőszakpénisz, LMBTQ vonal, migráció, rabszolgaság, kolonializmus, stb. Hogy ezekből a Farmban konkrétan nem jelent meg mindegyik, csak a zömük, mellékes, az irányvonal nyilvánvaló.

Ha valaki a jövőben igényelné, hogy még egyszer magyarázzam el, hogy ennek az egésznek semmi DIREKT köze nincs a színészek/karakterek bőrszínéhez vagy nemi szervéhez, az inkább spórolja meg magának a banhammert és maradjon csöndben, esetleg szedjen valami tablettát amitől kinő az agya.
Aki nem ismerné Kornya Zsolt "Miért van elegem Tolkienből?" c. írását, az nem tudja mit veszített :) Szerencsére a csorba kiköszörülhető [pdf]. Mindenesetre nekem óhatatlanul ez az írás jutott eszembe a Trónok harca olvastán. Egyrészt azért, mert a könyvsorozat borítóin Tolkienhez hasonlítják…..
Deansdale 2019.05.21 18:44:42
@don Fefinho: Azor Bánviktorral

na ez fájt :)
Deansdale 2019.10.14 12:24:55
@Frederick2: Gondolom jelenleg ezrek hajtanak arra hogy befussanak a következő Trónok harcával... Gratulálok GRRM-nek, lökött egy hatalmasat lefelé az irodalmon, normalizált egy rakás olyan dolgot amit sosem szabadott volna.
Deansdale 2020.02.23 17:26:16
@Frederick2: Láttam, a zömével egyetértek.
Vee barátunk még youtube videót is csinált arról, hogy a kritikusok mekkora idióták, és nagyjából egyetértek vele. Ha a "mezei" nézők több mint kétszer annyi pontot adnak a filmre, mint a vájt szemű megmondóemberek, ott talán valami nincs rendben... Tartalom kattintás után, spoilerekkel...
Deansdale 2018.08.19 08:15:43
@Frederick: Technikailag igazad van, de én örülök hogy nem beteg filmet csináltak belőle. Túl öreg vagyok már ahhoz, hogy élvezzem a cinikus és céltalan bélkiontást. Aki olyasmit akar az kielégítheti az igényeit a trónok harcával :)

Amúgy a második szerintem nem olyan jó mint az első, a sztori erőltetettebb és kevesebb a jó poén.
Deansdale 2019.11.30 12:01:35
@Frederick2: Egy rakás hulladék az egész, minden szempontból értékelhetetlen szemét ami azzal kezdődik hogy nemes egyszerűséggel agyonlövik John Connort, aki köré voltaképp az egész terminator-univerzum épült. Abszolút szimbolikus hogy lecserélik őt egy színesbőrű nőre, bár ettől a film még lehetne akár jó is, de úgy tűnik a fehér férfi ellenes gyűlölet meg a számítógépes grafika elvitte az energiáik javát, egy jó filmet összehozni már nem maradt elég. Nevetséges, cinikus szarkupac az egész, abszolút nem véletlen hogy becsődölt a mozikban.
Deansdale 2020.02.13 17:05:43
@Frederick2: A film médiakampánya arcátlanul ostoba, olyan cikkeket jelentettek meg, hogy "a filmnek nincs szüksége a hetero férfi nézőkre, elegen lesznek a nők meg a homokosok", ésatöbbi. Ezek után az hogy maga a film milyen már nem is érdekel, köszönöm, vettem a lapot hogy nincs rám szükségük, nyilván nem fogok jegyet váltani. Sőt, valószínűleg ingyen sem fogom megnézni, időpocsékolásnak érezném.

Amúgy a film szar, van pár kritikus akinek bízom a véleményében és egyöntetűen lehúzták, nem csak a libsi körítés miatt, hanem mert amúgyis értelmetlen, szarul megírt sztori ami arról szól hogy néhány agybeteg pszichopata nő gonosz férfiakat ver péppé.
Trump azért nyert, mert a normális embereknek elege lett a progresszívek barom vádjaiból. Cirka 30 éve hallgatjuk a modern baloldaltól, hogy mindenki aki nem baloldali ilyenpista meg olyanfób, rohadt tahó, szemét, ésatöbbi. Unalmas. És undorító. Aki szarral dobálózik, maga is szaros lészen - tartja…..
Deansdale 2017.01.02 23:31:07
@Aurelius Respectus: Teljesen igaz, a politikailag semleges emberi jóakaratot fordítják politikai alapú gyűlölködésbe. Elképzeltek egy karikatúrát arról, hogy a jobbosok hogyan néznek ki (fehér, heteró, keresztény patriarchák), aztán elkezdték elhitetni magukkal, hogy a gonosz jobbosok mindent irracionálisan gyűlölnek ami ennek az ellentéte (ami ugye égbekiáltó baromság, de sebaj), úgyhogy azt találták ki, hogy nekik azokat kell támogatni és azokkal kell empatizálni, minden más körülményre való tekintet nélkül. Azokat viszont totálisan és ész nélkül kell támogatni, különben előáll a veszély hogy az empátiát ésszel adagoló ember jobbossá (=nácivá) válik. Ezek a csodabogarak azon mérik a balosságot, ami szereintük az emberi jóság szinonímája, hogy ki mennyire ész nélkül empatizál mindennel ami a jobbosok karikatúrájának ellentéte.

Az egész egy rakás baromság, káros és emberellenes, csak sajnos amikor meg kellett volna állítani a terjedését akkor nem volt senki aki erélyesen fellépett volna, így most a veszett fejsze nyele után kapkodunk.
Deansdale 2017.01.14 21:56:12
@Aurelius Respectus:

TGM: "A fehér többségnek bele kell törődnie, hogy nem vezetheti a romákat"

Tőlem teljesen oké, én szívesen beletörődök abba hogy a magyarok nem vezethetik a cigókat - ez esetben deportálni kell mindet. Mi a másik alternatíva, közénk ékelődve élnek a saját törvényeik szerint? Esetleg ők vezessenek minket?

"a romák a politikai közösség (ha tetszik: a nemzet) egyenrangú, nélkülözhetetlen és minden tiszteletet megérdemlő tagjai"

ROTFL

A tisztelet nem alanyi jogon jár, a kiérdemléséhez TISZTELETRE MÉLTÓ MÓDON kell viselkedni. Az meg aztán minden paródián túlmegy, hogy nélkülözhetetlenek lennének. Nem szándékom a tisztességes cigókat megésrteni, de a magyarságnak még a legtöbb magyar sem nélkülözhetetlen, a többi nemzetiség pedig érthetően még kevésbé. Ha én laknék Tibetben én sem sértődnék meg ha a tibetiek nem tartanának engem mint kisebbséget nélkülözhetetlennek, ilyen az élet.

"még a legjobb szándékú reformokat is csak velük egyetértésben, az ő jóváhagyásukkal lehet megtervezni és foganatosítani"

Aha.

Mert ha nem, akkor tiltakozni fogsz, TGM?

"A romák egyenjogú és a miénkkel azonos megbecsültséget élvező tagjai kell hogy legyenek a nemzeti közösségnek"

Na nehogy már egy sápkóros marxista mondja meg nekem, hogy kit mennyire kell megbecsülnöm. Az egyenlő jog egy dolog, a törvény vonatkozzon minden polgárra egyformán, eddig világos. De ahhoz hogy a cigókat bárki is megbecsülje először nekik kellene valamit letenni az asztalra amivel ezt kiérdemlik. ...és még ez esetben sem követelheti a megbecsülésüket senkitől, magánügy hogy ki mit gondol. Ha TGM nem így látja akkor először is a cigóktól követelje meg hogy becsüljék a magyarokat, utána leülhetünk tárgyalni.

"el kell ismerni őket különálló közösségnek, amelynek vannak kollektív jogai, saját intézményekre, képviseletre jogosult, és saját külön érdekeit és törekvéseit a többségnek el kell ismernie"

Kollektív jogok nem léteznek - a törvény előtti egyenlőség abszolút záloga hogy mindenkit egyénként ítél meg. Nincs olyan, hogy a cigóknak jár valami jog ami másoknak nem.
A saját intézményeit pénzelje a cigányság - engem abszolút hidegen hagy mit csinálnak, csak a magyar adóból egy fillérre se számítsanak. Az nem működik, hogy nekik "járnak" dolgok, nekünk meg kötelességünk állni a cehhet.
Külön érdekekről pedig egy szó se essék, különben mennek deportálásra. Magyarországnak egy érdeke van, ellenérdekelt csoportoknak az ezzel nem egyező munkásságát nem tűrhetjük. Az meg az abszurdumok csúcsa, hogy tiszteljük és pénzeljük az ő miénkkel ellentétes érdekeikben kifejtett munkájukat. (Bammeg, el sem hiszem hogy ember lehet ilyen hülye.)

"Együtt és külön: ez a testvériség meghatározása"

TGM-nek a cigányság a testvérisége, miközben a jobbos magyarokat mocskolja és legszívesebben a dunába lövetné. Érdekes az a "tolerancia" ami kizárólag azt tolerálja ami a szűk kis ideológiájának megfelel.

"emberszeretet"

Vajon a jobbosok is emberek?
Deansdale 2020.02.07 17:43:26
@DennisVT1: Sosem értettem ezt a faszit, kb. évente egyszer kijön egy olyan videóval ami 100% telitalálat és kíméletlenül megmutatja hogy a modern baloldal egy vállalhatatlan hazug gennyhalmaz ami a civilizált világ elpusztítására tör, ugyanakkor az összes többi videója tele van nyomva ugyanannak a gerinctelen bandának a nyilvánvalóan hazug propagandájával. Ez milyen szintű kognitív disszonanciával járhat...?
Nehéz manapság jó sci-fit találni, mert a felhozatal többségében a dögunalmas progresszív vonalat nyomja. Én valahogy képtelen vagyok isteníteni az olyan polkorrekt témájú és kivitelezésű szarokat, mint az új Battlestar Galactica volt - nem érdekel, hogy a túlélők hogyan szerveznek új társadalmat a…..
Deansdale 2019.12.16 17:35:01
@zriff: Na ja, az utolsó évaddal minden hidat felégetett maga mögött a sorozat stábja. A rendezők állítólag már leszerződtek valami star wars projektre de aztán ezt a szerződést később felbontották... Lehet tippelgetni, hogy ki akart jobban kiszállni a buliból.

Egyébként én nem bánom hogy így alakultak a dolgok, és azt se bánom ha még Martin is belebukik kissé, önhibáján kívül is, mert szerintem nagy károkat okozott a műfajnak. A Tolkien-féle klasszikus fantasy még értékek hordozója volt, a Trónok harca meg egy rakás mocsok ami valójában a taplóknak szól, az értelmesebb rétegek csak **bele akarták látni** hogy ez nem egy egyszerű kibelezős-megerőszakolós szappanopera, hanem valami nagyon penge megújítása a műfajnak ami a mocsok túloldalán kijőve majd képes lesz adni valamit az olvasóknak/nézőknek. Ebben a tévképzetükben egyelőre csalatkozniuk kellett, persze a TV-sorozat második felét nem GRRM írta, de szerintem ő is csak kicsit jobban tud majd kijönni az egészből, a várt nagy bravúr nála is el fog maradni (ha megírja egyáltalán a folytatásokat).
Deansdale 2019.12.17 17:38:50
@Borathan: Nem vitatom el senkitől a saját véleményét, én is csak a sajátomat mondom. Szerintem BÁRMELY műfajba mocskot keverni alapvetően az emberek alantas ösztöneihez szóló dolog, aminek az élvezetét civilizáltabb korokban/körökben a többség elutasítja vagy legalábbis letagadja. Manapság inkább divat a civilizáltságot kiröhögni mint felvállalni, úgyhogy nem csodálom hogy a többség el van ájulva a "realizmusnak" aposztrofált horrorpornótól. Persze bárki mondhatja hogy csak én vagyok sznob elitista aki nem halad a korral, az is egy nézőpont.

Igazából nem lett volna ezzel az egésszel semmi gond, ha anno GRRM és az HBO azzal áll elő, hogy van itt ez érdekes új kosztümös történelmi horrorpornó-szappanopera amihez hasonlót még senki nem alkotott, sőt, nyomokban még diót és fantasy elemeket is tartalmaz!, csakhát nem ez történt, hanem előadták hogy íme a legfrankóbb realisztikus fantasy mű a világon, amihez képest a többi fantasy maradi tolkienista vacak... A hab a tortán hogy én hivatásos széljobberként [irónia] még mögé is látom az egésznek a szándékos kultúrrombolást, azt hogy a nyugati civilizáció mostanára züllött le arra a szintre ahol ezt már el tudta fogadni a tömeg, és ezzel tovább lehetett rugdosni még lejjebb. Ez csak egy lépcsőfok volt a pokol felé vezető úton, és valahol már készülnek a következő "művek" amik erre rátesznek majd még egy lapáttal.
Deansdale 2020.01.23 17:44:26
@Madarász Henrik: Az azonnal feltűnik, hogy amikor libsik panaszkodnak valami ideológiai agyfasznak köszönhetően, azt a sajtó úgy tálalja, hogy "a rajongók dühösek" és a mű szar, de ha rajtuk kívül bárki más panaszkodik bármire akkor a sajtó szerint toxikus szélsőjobbfasiszta nőgyűlölők hisztiznek oktalanul a tökéletes művel kapcsolatban.
Az Athenaeum Kiadó szerint egyre kevesebb férfi olvas, ezért mozgalmat indítottak a visszacsábításukra. Az ötlet nem rossz, de van egy olyan érzésem, hogy nincsenek teljesen tisztában a helyzettel, vagy ha igen, akkor a szándékaik nem őszinték. A férfiak irodalom iránti rajongása részben azért van…..
Deansdale 2020.01.15 22:48:46
@Frederick2: "Ideje lenne új hősöket gyártania Nemesnek."

Én arra várok MAGUS vonalon mit alkot, a többi őszintén szólva nem hoz lázba.
Deansdale 2020.01.18 16:07:56
@Frederick2: Ehhez azt tudom hozzáfűzni, hogy 1. nem kellett volna hagyni leszokni az embereket az olvasásról; 2. nem kellett volna hagyni tönkremenni a magyar könyvpiacot, szerintem azzal hogy elöntötte a gagyi.

Ha én könyvet akarnék írni, elsősorban e-booknak szánnám, illetve ha papírra mennék akkor a magam naív fejével először utánajárnék hogy lenne-e realitása venni/bérelni/csencselni egy nyomdagépet (ez nyilván beruházás), emellett megpróbálnék ingyenes marketing lehetőségeket keresni a neten. Ez utóbbi nyilván akkor működhetne jól ha mondjuk egy létező franchise rajongótáborát akarnám megszólítani, saját vadonatúj tartalmat így nehézkes lenne a közönség elé vinni, de mondjuk ha teszem azt a férfiszférával kapcsolatos lenne a dolog akkor a Férfihangon meg hasonló helyeken talán lehetne pár vevőt találni. Saját ihletésű sci-fi/fantasy könyvet marketing nélkül kiadni valószínűleg lehetetlen, mármint ha hasznot is akar látni belőle az ember. Ha bevonásra kerül valamilyen kiadó meg a bolthálózatok, ott már másnak van kiszolgáltatva az ember, bár nyilván az a bejáratott út, de nekem nem tetszene. Többek között ezért is nem írok könyvet, pedig régebben még lett volna kedvem hozzá.
Deansdale 2020.01.19 16:37:57
@Kisgé: Na ne... Minden tisztelem mellett is haragszom rá ezért, most már végleg adós marad olyan történetekkel amik közül némelyikre csaknem 30 évet vártam.

Na ez az a pont ahol igazán szíven üt amiről épp most beszéltünk, hogy az írásból nem lehet megélni - ha lehetne, talán nem lenne lezáratlan szinte minden sztorija. Több pénzt kellene tudnunk a kreatív emberekre fordítani, akik élményeket adnak nekünk.
[ - Vigyázat, csúnya szavak! Én szóltam. - ] Mit lehet mondani arra, aki határozott kijelentést tesz, miszerint a bűnözés, és a bűnözés elleni fellépés nem faji kérdés? RASSZISTAAAAAAAAA!!!!!!!! A k*rva anyját a szemét rasszistának, aki szerint a rendfenntartásban nem a…..
Deansdale 2014.04.30 09:04:52
@aldum: Az osztályozós témára... Ha igaz az, hogy az objektív teszteken a fiúk jobban teljesítenek bizonyos tárgyakból, de iskolai jegyekben mégis a lányok jobbak, az két dolgot jelenthet: vagy a lányok meghülyülnek tesztíráskor, vagy pedig a tanárok kedveznek a lányoknak a suliban. Én az utóbbira tippelnék, megfelelne a korszellemnek. Mit lehetne erre mondani? Rohadt patriarchális férfiuralom...
Deansdale 2014.05.05 10:51:42
@Ahasverus: Félig-meddig igaz, hogy a bűnözés és a szegénység visszaszorításával a jelenleg a cigányokhoz képzettársított problémák jelentős része is megszűnne. Viszont megmaradna a kérdés, hogy mihez kezdünk egy intergrálódni szemlátomást képtelen idegen kultúrával, ami lassan milliós lélekszámot tudhat magáénak az országunkban. Valahogy nem tudok hinni a széplelkű progresszív álmoknak, hogy állami beavatkozzásal egyszercsak megszüntetjük a szegénységet, és akkor nem lesz bűnözés, és mindenki békében fog egymás mellett élni. Egyelőre a tapasztalatban hiszek, ami azt mondja, hogy diversity + proximity = war, vagyis különbözőség + közelség = háború. A deszegregáció egy nemes eszme, amire úgy tűnik az emberiség alcsonyabb lelki-szellemi színvonalú fele még nem érett meg. Így a nemes eszme agresszív erőltetése garantáltalan nemtelen eredményekre vezet. Gandhit összezárhatod Picassoval, valószínűleg nem lesz baj, de egy hiénát egy ketrecbe tenni egy hiúzzal egyáltalán nem bölcs dolog.

Ja, ezt nem mint a kommented cáfolatát írom, hanem mint kiegészítését :)
Deansdale 2020.01.11 10:50:28
@Frederick2: Mit lehet szólni hozzá? Szélsőbalos terrorizmus a bíróságok által megvalósítva, a magyar nemzetiségűek szándékos megfélemlítése és a közösségeink tönkretétele. Nem véletlen, hogy a cikkben a Jobbik népszerűségét emlegetem, anno még kiálltak a magyarság mellett, amire továbbra is szükség lenne. 5 év alatt mennyit változott a világ...
Soros bá' nagyon félti a demokráciát, olyannyira, hogy tökugyanazt a barom szöveget sütögeti el Trumpra, mint Orbánra, a maffiaállamról, amit a jobbosok nyilván létre akarnak hozni mindenhol a világon. Mint a balosoktól tudjuk, a demokrácia szó jelentése az idők során megváltozott: már nem a…..
Deansdale 2018.02.26 07:24:45
@KalmanBlog: Ha lesz egy kis türelmem a témához utánanézek a mondanivalójának, és újragondolom az álláspontomat ha szükséges. A "vén fasz" kitétel jelen esetben csak a saját régi benyomásaimra utalt, jobb lett volna elhagyni.
Deansdale 2020.01.07 17:40:37
@DennisVT1: Nem lesz belőle semmi, a cikkben feltett kérdésre megvan a válasz: igen, következmények nélküli világban élünk, legalábbis az elit.
A Reuters - mivel a legkevésbé sem elkötelezett balos szarfészek - nagy csinnadrattával közétette hogy több mint 100.000 migráns gyerek van jelenleg elkülönítő táborokban az USA területén, de aztán valaki szólt nekik hogy ez az adat 2015-ből való, az Obama-érából, ezért a hírt törölték. Az addig…..
Deansdale 2019.12.31 09:42:36
@Frederick2: "De ősi keresztény bölcsesség, hogy gyűlölettel és haraggal nem találja meg a harmóniát önmagával, környezetével és Istennel. Önfejlesztés a kulcsa mindennek."

Ámen.
Deansdale 2020.01.01 12:36:55
@Frederick2: Megérteném Puzsér okoskodását ha nem lenne előttünk legalább egy tucat aktuális meg ezernyi történelmi példa arról hogy az iszlám mit csinál ha valahol tömegbázist tud építeni. És itt elsősorban nem a késes meg savas bűnözésre gondolok Londonban, hanem az afrikai és ázsiai országokra ahol az utóbbi párszáz évben sikerült gyökeret verniük és aztán lemészárolniuk vagy erőszakkal konvertálniuk mindenki mást. Szudántól Indonéziáig sok ország bejárta ezt az utat, eredetileg elvoltak a maguk csöndességében mint buddhista, keresztény, hindu, stb. országok, aztán odamigrált egy kisebb muzulmán közösség, amint megérett az idő volt némi öldöklés, és mostanára az iszlám hivatalos államvallássá nőtte ki magát náluk. Nyilvánvaló, hogy Európában is ilyen terveket dédelgetnek, úgyhogy ezt letagadni, vagy úgy tenni mintha ilyesmi nem létezne a civilizációnk elpusztításának tudatos előkészítése.
Deansdale 2020.01.06 16:45:52
@Borathan: "egy balliberális embernek belefér, hogy kiáll muszlimok mellett"

A libsik azért állnak ki a muszlimok mellett mert tudják hogy a nyugat elpusztításának az eszközei. Ennyi a nagy titok. Ők egy olyan új világot akarnak amiben a klasszikus fehér / nyugati civilizáció nincs jelen, és hogy ezt elérjék az iszlám nagyon jó szövetséges lehet. Legalábbis ezt hiszik. Igazából persze ezzel maguk alatt is vágják a fát, az iszlám nem csak a gonosz konzervatívokat meg fehér szupremacistákat fogja kicsinálni, hanem a libsiket is pride-ostól meg transzgyerekestől. Mindent elmond a balosokról, hogy még ezt az árat is hajlandóak megfizetni csak hogy minket kicsináljanak. Mint a rák ami tudja hogy a gazdatesttel együtt ő is elpusztul, de csakazértis megöli azt. Cseh Katalin a rákot védi a gyógyszerektől, mert az ő szemében hihetetlen nagy gonoszság ha egy kultúra ellenáll bárminek amivel ő meg akarja ölni azt. Kína meg az ujgurok persze huszadrangúak a számára, csak azért beszél ezekről mert az európai helyzetre lehet vonatkoztatni a dolgot. A világ tele van keresztényüldözéssel, de arról ő nem ír cikket, ahogyan sok más atrocitás sem érdekli ha azokat nem lehet a saját pozícióinak erősítésére használni.
Igen, nemrég írtam ebben a témában, valószínűleg lesz némi ismétlés. Akinek ez probléma, az nyugodtan lapozzon, valószínűleg nem fog sokat veszteni - ezt a cikket csak azért írom, mert kedvem van rá. Ugyanezen okokból csúnya szavakat is használok, mert az jót tesz a hangulatnak. Mandínerék voltak…..
Deansdale 2016.06.28 17:13:42
@zriff: Na igen, de ő még nem köti össze a dolgot a nőkkel, vagyis az elnőiesedéssel, inkább generációs változásnak hiszi.
Deansdale 2019.11.25 07:49:07
@don Fefinho: @Frederick2: Októberben 20,240 darabot adtak el belőle, ezzel a 132. helyet szerezte meg a képregények közt.
www.comichron.com/monthlycomicssales/2019/2019-10.html
Manapság ez szinte már nem is számít nagyon szar eladási számnak, de régebbi adatokkal összevetve még a szánalmas kategóriát sem éri el. Mondjuk az aktuális X-Men-ből még most is több mint 250E fogyott, szóval ahhoz képest Aphra barátnőnk eléggé csődközelinek tűnik.
Deansdale 2020.01.01 10:35:25
@Frederick2: Én abba nem kötnék bele, hogy visszahozták Palpatint, a 8. epizód kinyírta az aktuális főgonoszt, így a 9. epizódra vagy kreálnak valaki teljesen újat, ami lámaság lett volna, vagy előrángatnak valakit a múltból, ami szintén lámaság, de talán egy kicsit kisebb, és a Disney szempontjából érthetőbb. Ahhoz Kylo Ren túl gyökér volt hogy belőle faragjanak főgonoszt, az az opció nem igazán élt.

A fő dolog amit én nem értek, hogy hogyan lehet a Skywalker felemelkedésének nevezni egy olyan filmet amiben a teljes vérvonal totál kipusztul, és azután az univerzum legfőbb gonoszának unokája egy kósza sugallat hatására felveszi a Skywalker nevet... Ez nagyon beteg gondolat, ha egy kicsit belegondol az ember.
A sorozatrandizó Texas girl 2019.12.16 09:59:24
Amanda tinderes találat, 165 magas, vékony (nagyon vékony), szőke haj, barna szemek. Már a bemutatkozója is angolul volt, de azért rákérdeztem, hogy tényleg nem tud-e magyarul (hát nem). Kiderült, hogy Texasi, de öt éves tanuló/ismerkedős körúton van. Angolt tanít egy iskolában, mellette egyetemre…..
Deansdale 2019.12.29 18:14:04
@Deansdale.: Kreatív a nicked, de nem tudom mit akarsz ezzel elérni...
Deansdale 2019.12.29 18:29:28
@Serial Slut: Nem tudod látod-e a két különböző nick végén a pontot, illetve a hiányát, én ide csak azért jöttem hogy rákérdezzek ennél az imposztornál hogy miafasz. Amit neki címeznél azt ne nekem válaszold...
Halloween közeledtével megjelent egy rakás libsi újságcikk arról, hogy a birodalmi rohamosztagosnak öltözést be kellene tiltani a gyerekeknek. Nem értettem miért, eddig ez nem volt műsoron, más baromságokkal voltak elfoglalva (pl. ne öltözz indiánnak mert az mikroagresszió). Sőt, a Star Wars-t…..
Deansdale 2019.11.19 21:38:22
@GABOR2: Ha belegondolsz Obama óta - 3 rövid év alatt - félelmetesen eltorzult a demokrata párt, olyan dolgokat nyomatnak amikrőé Obama nem is álmodott, pl. államilag garantált ingyen EÜ minden illegális bevándorlónak, miközben az állampolgároknak meg fizetni kell a sajátjukért... Ebben a közegben Obamát már nem választanák meg, sőt, azt mondanák rá hogy szélsőjobbos, baszki. 3 év alatt annyit radikalizálódtak hogy az istenített néger elnökük már labdába sem rúghatna.
Deansdale 2019.11.20 16:49:08
@gazellla: Az ilyen off jöhet nyugodtan :)
Deansdale 2019.11.22 18:09:39
@csi szi: Ambivalens a dolog, mert egyfelől ízléstelen és nem kellene a gerinctelenek szintjére süllyedni, másfelől viszont nincs ellenük más eszköz csak amit ők is használnak, és amíg nem nyomjuk az orrukat a saját szarukba addig nem fognak meghátrálni sohasem.
...mert erőszakkal hallgattatják el azokat akik lerántják a leplet a hazudozásukról. A mezei klímafaszok az interneten osztják az észt, a középbarmok mások életét próbálják megkeseríteni (aztán ők sírnak hogy a gonosz áldozatok ellenállnak), a krém pedig az oktatásban, a médiában, a politikában…..
Deansdale 2019.10.30 22:17:18
@Borathan: Csak azt mondom hogy nem látom ebben a kollektív felelősségünket, vagyis amiért szarul kéne éreznem magam. Az iparunk egy részének elvesztése, amivel a szennyezés egy része is kiment, igencsak szarul érintett minket. Fentebb úgy adtad elő a dolgot, mintha aljas módon előre megfontolt szándékkal másokra lőcsöltük volna a környezetszennyezésünket, most meg tetszelegnénk hogy milyen jófejek vagyunk, ez a narratíva szerintem téves.
Deansdale 2019.11.04 08:43:12
@TrollEdomer: Ezekkel egyetértesz vagy gúnyolni akarod őket? :)
Deansdale 2019, yo 2019.10.21 07:59:17
Angol fazon pornókép-sorozatot fotózott volna Britannia legfiatalabban "váltott" transzneműjével, de mikor megtudta hogy az illető csak fejben váltott, a fütyköse még ugyanúgy megvan, inkább visszamondta a dolgot. Heteró szexet férfi és nő között elég nehéz úgy fotózni, hogy mindkét résztvevőnek…..
Deansdale 2019.11.02 10:54:50
@Frederick2: "A 444! egy megbízható portál egy olyan ember számára, aki szimpatizál a Balliberális Networkkal. A 888! egy megbízható portál egy olyan ember számára, aki szimpatizál a NER-rel."

Szerintem ez nem egészen így működik, bár ezúttal lehet hogy tényleg elfogult vagyok egy kicsit. Szerintem ha egy marslakó leesik erre a bolygóra és megnézi a magyar médiát, a jobbos orgánumokból sokkal valóságközelibb képet kap, mint a balosokból. A jobbosok általában csak fényezik magukat, és ehhez elegendő egy minimális torzítás (a dolgok fontossági sorrendjével variálnak illetve 1-2 dolgot elhallgatnak), míg a baloldalnak van egy nagyon erős, nagyon destruktív ideológiai elkötelezettsége, ami kényszeríti őket hogy akár szembetagadják a valóságot is, ha úgy hozza a helyzet. A 888-nak mondhatni egészen emberi módon maga felé hajlik a keze, a 444 viszont egy olyan hazugságba akar belekényszeríteni téged ami neked is árt.

A szó hagyományos értelmében egyik sem megbízható forrás, ilyet szerintem ebben a formában nem is állított senki, mert az azt jelentené, hogy bármit amit írnak nyugodtan szó szerint lehet venni, az a teljes igazság, stb. Ilyesmi manapság szerintem nem létezik a sajtóban. Viszont óriási különbség, hogy a 888 egyszerűen csak azt harsogja, hogy a magyar jobboldal csupa faszagyerek, míg a 444 egy öngyilkos narratívát akar a fejedbe erőszakolni (ne csinálj gyereket, engedd be a migriket és ők majd szépen elfoglalják a helyed, mert ők érdemesebbek rá mint az olyan transzfóbok és neonácik mint te). Ha ezek között kell választani, ha az a kérdés hogy melyik kevésbé megbízhatatlan mint a másik, vita nélkül a jobbosok nyernek.
Deansdale 2019.11.02 10:58:06
@yotta: "Azt persze hozzá teszem, hogy a jelenleg éppen rothadó és eltiport magyarországi sajtószabadság"

A sajtószabadságnak semmi baja, mindössze annyi a gond, hogy manapság az emberek ingyen akarnak a hírekhez jutni, így a médiafelületeknek muszáj valami más forrásból pénzhez jutni, ezért csak azok maradnak a felszínen akiknek van valamiféle, khm, szponzora. Ettől a sajtó még tökéletesen szabad, csak nincs elég FIZETŐ igény olyan médiafelületre ami valóban független és objektív.
Deansdale 2019.11.02 17:27:28
@yotta: Szerintem bármelyikünk képes lenne egy függetlenobjektív médiafelületet üzemeltetni ha ki lenne építve hozzá az infrastruktúra. Nem nagy dolog, egyszerűen csak a tényeket kell leközölni, abból is a hírértékűeket, azt viszont politikai oldaltól függetlenül. Szerintem túl van misztifikálva az az elképzelés, hogy mindenki a saját szélsőséges nézetei rabja, olyan szinten hogy képtelen lenne *nem* hazudni másoknak ha az ő felelőssége lenne a hírszolgáltatás.

"sokkal tisztességesebb felvállalni egy álláspontot"

Na igen, ha van hovatartozás, azt gerincesebb nyíltan vállalni. Ez is megkülönbözteti a balos sajtót a jobbostól, hogy míg a 888-nak vagy a PS-nek esze ágában sincs letagadni a világnézetét, addig a balosok szinte kivétel nélkül tudatosan hazudnak ezzel kapcsolatban, jönnek az alpári dumával hogy ők a független és pártatlan sajtó. Hányadék banda.
A magyar gazdaság határai már a rendszerváltással megnyíltak, aztán az EU-csatlakozás rátett még egy lapáttal. A modern magyar gazdaság első találkozása volt ez a globalizmussal, amitől azonnal egy lefelé vezető spirálba csapott. Így utólag visszanézve nem nehéz átlátni a helyzetet, szerintem a…..
Deansdale 2019.10.18 17:20:00
@csi szi: "Naivság azt gondolni, hogy akár a jobbosok, akár a balliberálisok emberileg jobb minőséget képviselnének, általánosságban"

Jó egy évtizedig így gondoltam, azóta kezdek arrafelé hajlani, hogy a balosság jellemhiba. A nyugatot nézve egyre nyilvánvalóbbnak tűnik, hogy a baloldal különféle pszichológiai gyíkok gyűjtőhelye, a hazájukat/honfitársaikat/önmagukat gyűlölők, a kisebbrendűségi komplexusosok, a magukat szentnek láttatni akarók, a mások nevében önfeláldozók, a kizárólag osztályharcban gondolkodni képesek, autoritáriusok és totalitáriánusok, stb. nagy közös tábora a baloldal, amivel szemben a jobb az egyszerű, hétköznapi, élni és élni hagyni típusú embereké, akik persze lehetnek buták vagy kisszerűek, de legalább nem ez a fő jellemzőjük ami alapján táborba tömörülnek mindenki mást gyűlölni.

Emellett ott van még a Mo-n viszonylag kevéssé ismert SJW jelenség, vagyis a kemény kultúrmarxizmussal agymosott lánglelkű fiatalok, akiknél emberileg alacsonyabb minőség még sosem létezett a földön. Inkább a nácik, mint a progresszívek, és nem azért mintha a nácizmussal szimpatizálnék, de még ők is kevésbé rosszak. Aki nem érti miért mondom ezt, kérdezzen.
Deansdale 2019.10.19 13:14:04
@csi szi: "ők is így gondolják a jobbosokról"

De ez nem jelenti azt, hogy mindketten egyformán tévedünk, vagy egyformán igazunk van. Nyilván vágom, hogy a hülyéi gyűlölnek minket és minden szart ránkfognak, de a szándékaink és tetteink objektíve különböznek, vagyis objektíve megkülönböztetnek minket.

"és ezért rasszisták, nacionalisták, szexisták, bevándorlásellenesek, vallásosak.."

Látod ez tök jó példa, a balosok egyszerűen csak mindenkire ráhazudják a -fób meg -ista jelzőiket és ezzel számukra el van intézve a dolog. [Bár azt nem értem a nacionalista vagy a bevándorlásellenes jelző hogy jön ide, ezek semmilyen értelemben nem negatív dolgok, ezekkel vádaskodni olyan mint ha azt mondanád hogy azok a csúnya emberek szeretik a vadvirágokat.]

"Az "elit" többsége a nyugati országokban balliberális, a tudósok nagy többsége ateista és balliberális (bár vannak ellenpéldák), erre hivatkoznak."

Nyilván, mivel a felsőoktatás balos, és agymosnak mindenkit aki a kezeik közé kerül, de ennek az IQ-hoz semmi köze, és ha a balosoknak lenne gerince ezt be is ismernék és nem mocskolnák tudatos hazugságokkal a nem-balosokat. Amit én mondok a balosokra az nem tudatos hazugság, az esetek túlnyomó többségében egyszerűen csak rámutatok arra amit ők maguk csinálnak, és hogy az mennyire beteg dolog.

"ma sem túl menő "buzisnak" meg "vérző szívű liberálisnak" lenni, talán még Nyugaton sem"

Úgy érzem nem olvasol annyi hírt nyugatról mint én :)

"ez a "kizárólag osztályharcban gondolkodni képesek" kategória - ma már szinte eltűnt"

Nem tűnt el, csak átalakult, a marxi gazdag/szegény osztálybontást felváltotta a férfi/nő, fehér/színes, helyi/bevándorló, stb., de ne legyenek illúzióid, ez TÖKÉLETESEN ugyanaz a destruktív marxi hülyeség, csak modern köntösben.

"Az, hogy csak a baloldal fogadja el vakon az oldala narratíváját, az szerintem így nem jelenthető ki."

Nyilván mindkét oldalnak vannak fanatikusai, de ez nem egészen ugyanaz a téma, mint hogy az egyik oldal lelki/szellemi/világnézeti értelemben objektíve vállalhatatlanabb.

"Az USA-ban is a Trump-rajongók szemében Trump nem csinálhat hülyeséget"

Ezzel mondjuk részben vitáznék, a réteg amiről beszélsz nagyon keskeny, Trump támogatói tábora rengeteget változott ez alatt a pár év alatt. Sok kezdeti támogatója elpártolt tőle mert nem váltotta be az ígéreteit, míg sokan pont azért csatlakoztak hozzá mert rájöttek hogy nem az a szélsőséges protonáci aminek a másik oldal beállította. Csak hogy egy vicces példát mondjak Richard Spencer anno buzdított a rá szavazásra, azóta teljesen ellene fordult.

"a Trump-ellenesek szemében meg Trump abszolút alkalmatlan és gonosz, sőt Putyin bábja stb"

Na látod ez megintcsak ellenpélda arra amit jelezni próbálsz, ugyanis arra mutatsz rá, hogy az ellentábor a végletekig irracionális és vakon érzelemvezérelt, abszurd baromságokat terjesztenek és hisznek bennük annak ellenére is, hogy tételesen cáfolták az összeset. Trump hívei közt elenyésző számban találhatsz ilyeneket, a másik oldalon ez voltaképp a tömegbázis magja. Itthon is hasonló a helyzet, szerintem a fideszesek többsége nem terjeszt és nem hisz olyan hülyeségeket, hogy pl. Karácsony a moszad embere, vagy a tököm tudja, bezzeg a balosok egyfolytában fröcsögik, hogy Orbán Putyin ölebe. Ez teljesen irracionális baromság, de szerintem még a mainstream balos sajtó is rájátszik olykor, biztos találnék a HVG-n vagy az indexen olyan cikket, amiben wink-wink utalnak erre a Putyinos hülyeségre.

"Más formákban ezek a dolgok régen is felütötték a fejüket, vallási ébredések, flagellánsok, eretnekmozgalmak..."

Na igen, csak ebből a jobboldal cirka 40-50 éve kigyógyult, a baloldal meg pont most kezdett bele, ráadásul olyan hévvel és fanatizmussal ami szó szerint rémisztő. Amikor szülők a saját gyerekeiket teszik depresszióssá beteg balos dumával, aztán felhasználják őket propagandacélokra, ott valami istentelenül kurvanagy gáz van. Ráadásul egyértelműen totalitárius a világlátásuk, ha egy kicsit is odafigyelsz szemmel láthatóan készülnek a végleges hatalomátvételre a demokrácia eltörlésével, és ehhez hozzá lehet érteni azt is, hogy az ellenfeleik sorsa igencsak keserű lesz az ő uralmuk alatt. A jobboldalon ilyesmiről szó sincs, bár a baloldal projektálja ránk ezt a vágyát is, erősködnek hogy Trump, Orbán meg Salvini titokban készülnek a permanens hatalomátvételre, holott ennek soha semmi jele nem volt.

Íme egy cikk ami azt feszegeti, hogy a klímakatasztrófa elkerülése érdekében mellőzni kellene a demokráciát:
theconversation.com/both-conservatives-and-liberals-can-agree-on-action-on-climate-change-124878
Találd ki melyik oldalról jön az ötlet :)
Deansdale 2019.10.19 13:41:30
@csi szi: Na ebbe jól beleszaladtál, egyből két szövegfal :)
Oké, huh... megint sikerült beletrafálniuk. Kiválasztani a "jövő technológiáját" amivel vannak "apró problémák". Volt már ilyen, írtam róla, most csak röviden. Például: Orbánék fogadnak arra, hogy az önvezető autóké a jövő és ezek majd netre lesznek kötve, meg felhőbe. Zalaegerszegen is van…..
Történt pedig egyszer, hogy Jehova egy felfegyverzett angyalt küldött Bálám akadályozására, ki szamarán Moáb királya, Bálák kérésére ment volna megátkozni a zsidókat, hogy azok ne tudják birtokba venni Kánaán földjét. Bálám okos ember volt, ám az Úr angyalát ő sem láthatta. Nem úgy a szamár, amelyen…..
Deansdale A vegán szekta 2016.05.08 19:27:52
Egy normális ember azt hinné, mindenkinek magánügye hogy mit eszik és mit nem. Egyes vegák persze mindigis sugározták az örömhírt, miszerint ők sokkal szebbek és jobbak mindenki másnál, de a többség nemigen vette őket komolyan. Amíg a nyugati kultúra ép volt, elbírta a hátán ezeket a hülyéket…..
Deansdale 2016.05.09 08:53:41
@Bambano: Kár hogy az indexen nem lehet kommentelni, mert biztosan odaírtam volna, hogy ez az egész pont olyan mint Sarkeesian munkássága, ráadásul még arcra is hasonlítanak. Csak mondjuk míg "Food Babe"-nek legalább a célja pozitív, addid Sarkeesian egy szimpla csaló aki egy gyűlölködő ideológiát terjeszt. Milyen érdekes, hogy a progresszív sajtó az egyik esetben támogatja a dilettánst, a másikban lefüleli...
Deansdale 2016.05.09 15:50:18
@don Fefinho: Nyilvánvalóan nem hiteles az az erkölcsi felemelkedés, ami mások mocskolásával párosul. Hiába hiteti el magával, hogy ő jobb ember mert nem eszik húst, amíg ezt ebben a formában teszi csak egy szánalmas pozőr marad.

Valaki találjon jó magyar kifejezést az angol "virtue signaling"-ra... Erényvetítés? Eh.
Deansdale 2019.10.13 18:30:45
@don Fefinho: "Avagy milyen új progresszív sérelmet találjunk ki az idén, amire hivatkozva embereket lehet elvitetni."

6oodfella legújabb videója is érdekes esetet tárgyal, egy srác megfogta egy csaj karját, az meg elment a rendőrségre azzal hogy szerinte a csöcsét akarta megfogni, bár ahhoz hozzá sem ért, ezért a srácot elmeszelték szexuális zaklatásért. Még várnak az ítéletre, akár 10 évet is kaphat. Azokat a bírókat akik ilyen esetekben elmarasztaló ítéletet hoznak azonnal kirúgnám, sőt, bevállalhatnák a büntiket amiket ilyen esetekben másokra szabtak. Hogy a faszomba lehet valakit az alapján bűnösnek kimondani, hogy valaki szerint valamit akartak csinálni, amit nem tettek meg? Ahová a progresszívek beteszik a lábukat az szarrá válik, ami elég nagy tragédia akkor is ha a szórakoztatóiparról van szó, de ha az igazságszolgáltatásról, akkor ott kőkemény szopások jönnek. Ez a helyzet tűrhetetlen, de mivel felülről nem várhatunk megoldást, előbb-utóbb eljön a vigilantizmus ideje.
Deansdale "Konszenzus" 2019.09.26 08:14:21
500 nemzetközileg elismert szakértő egy közös állásfoglalást juttatott el az ENSZ-hez, amiben az áll, hogy nincs semmiféle klímakrízis, a változások sokkal lassabbak mint az előrejelzések feltételezték, a témát túlpolitizálták, a döntéshozók szenzációhajhász ostobaságokra alapozzák a tervezeteiket,…..
Deansdale 2019.10.12 08:58:21
@Frederick2: Attól tartok arrafelé halad a világ, hogy tulajdonképp csak idő kérdése hogy melyik férfi vezetőt mikor vádolja meg valami nő valamiféle anyagi/politikai haszonért. Senki nincs biztonságban. Törvényeket kellene hozni a médián keresztüli vádaskodások és karaktergyilkosságok ellen. Akinek gyíkja van a rendőrségre menjen, az a dolgok normális menete.