Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deansdale

687 bejegyzést írt és 8279 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fura ember vagyok, ezért gyakran vannak fura ötleteim, amiken szeretek morfondírozni. Ezt sokan időpocsékolásnak vagy értelmetlenségnek tartják, hiszen minek olyasmivel foglalkozni ami nem kézzelfogható, vagy nem egy adott probléma megoldására irányul. Mások megpróbálják kitalálni, hogy vajon mire…..
Deansdale 2024.04.16 21:42:00
@F.M.J.: Hátizé, fűteni csak télen kell, arra meg pont elég az a pár hónapnyi komposztérés, főleg ha walipinit csinálsz. Ha nyáron is fűtene a komposzt akkor hűtened kéne az üvegházat :) És tekintve, hogy az "eredeti" rendszerben 3 hónap után már szétszórták a földre és vetettek bele, szerintem 1 év érés nálad bőven elég lesz, de ha aggódsz akkor keverd felesbe valami más forrásból származó jó cuccal. Esetleg ha nem vetsz bele rögtön ősszel, akkor állhat még tovább is, bár ha télen is üzemelő üvegházad van akkor miért ne vetnél ősszel.

A napelemes témáról: na igen, ha lesz napelemem biztosan szigetüzemű lesz, nem a hálózatba szeretnék termelni, főleg úgy hogy aztán ha áramszünet van akkor a napelemeimmel kitörölhetem. Persze úgy nem kell beruházni akkumulátorra, csakhát akkor az egésznek semmi funkcionális értelme nincs, szó szerint csak egy kis potenciális pénzkereset az egész - ha közbe nem jön valami gikszer.
És persze erre is igaz amit írtál, hogy házépítésnél jó erre is gondolni, mert én szívem szerint kihagynám az inverteres bohóckodást a témából és 12V-os cuccokkal raknám tele a házat. Kempingezéshez, yachtokhoz létezik 12V-os hűtő, TV, stb, csak általában drágák, de nem feltétlenül.

Azon filóztam, hogy ha az embernek van annyi használt étolaja, ami a családi ház fűtéséhez pont nem érne jóformán semmit, akkor azzal lehetne az üvegházat bebiztosítani. Amúgysem feltétlenül jó ómen a lakásban egy olajkályha, mármint az asszony vagy a gyerekek lehet hogy kifogásolnák, de az üvegházba tökéletes olyan hideg napokra, amikor a komposzt esetleg nem elég. A dieseles áramfejlesztés is jó gondolat, csak még soha sehol nem láttam elérhető árú áramfejlesztőt. (Ha valaki tud ilyet eladót, szóljon :)

"Sajnos" nálunk a ház már adott, strukturális dolgokat nem tudok változtatni rajta, de egy üvegházat talán hozzá tudnék csapni, ha felgyűrném az ingujjakat...

Amíg a WEF nyilatkozgat a számunkra elképzelt jövőképükről addig nincsenek fóbiáid, csak józan ítélőképességed.
Deansdale 2024.04.23 10:58:00
@F.M.J.: "Durva megközelítésben egy fogyasztó a hálózati feszültséghez képest 20x nagyobb áramerősséget igényel 12v-nál, tehát brutálisan vastag vezetékeket kellene alkalmazni."

Ez elméletben igaznak tűnik, de a létező 12V-os rendszerekben nincsenek ilyen bivaly kábelek, tehát nem lehet olyan ordító a különbség. Ha csak azt nézed, hogy a 220-as berendezéseken belül a trafó után milyen a kábelezés... Persze nem vagyok szakmérnök, csak a tapasztalataim alapján gondolom.

Az olajat egy ideje kötelező állami cégekhez leadni a lacikonyhákról, legalábbis egy lángossütő ismerősöm ezt mondta. Persze biztos van, aki nem szőrözik ezzel, mert nemhogy pénzt kapnának a használt olajért, még nekik kell fizetni az elszállítást. Frankó rendszer.
Deansdale 2024.04.23 20:35:06
@F.M.J.: Jól van, meggyőztél :)
Ez a cikk a budapesti albérletárakról szól.Vagyis inkább arról, hogy a lakástulajdonosok azt csinálják, hogy figyelik a híreket arról, hogy mennyivel nőnek a fizetések és szépen annyival többe kerül az albérleted. Az utóbbi pár évben Budapest valóságos kis külön gazdasággá vált, olyanná ami nem ad…..
Deansdale 2024.04.20 11:27:05
@Koenigsberger: "Civilizált országokban nem fogadnak el járművet lakcímnek. :D"

Ennek ellenére az USA-ban nagy divatja van a kocsiban élésnek. A lakcím olyan probléma amit nem nehéz áthidalni. És persze nem azt mondom, hogy lakjon mindenki furgonban mert az csodálatos, csak furcsállom, hogy a "lehetőségek hazájában" hétköznapi dolog, itt a csóró keleten meg ismeretlen.

Erős feltételezésem, hogy az árak emelkedése piaci manipuláció eredménye - kissé túlegyszerűsítve a Blackrock a nyugati világ minden pontján folyamatosan veri fel az árakat, ezzel is készülnek a nagy reszetre. A másik tényező ami ezt a piacot nyomorgatja az a migráció, ami persze szintén a globalisták műve. Ezek mellett az egyszerű emberi kapzsiság már csak hab a tortán. Ha nem lenne akkora kereslet, nyilván lemennének az árak.
Deansdale 2024.04.20 11:34:10
@GABOR2: Ha mindenki maradna a p*csáján akkor a potenciális főbérlőknek felkopna az álla. Beteg ez a globalista rendszer amiben az a "normális", hogy embertömegek mozognak össze-vissza, üldözve a megélhetést mint anno amerikában az aranyláz idején az aranyásók. Ha a kormánynak érdeke lenne rendet teremteni, kicsit jobban odafigyelnének, hogy ne minden új munkahely a megyeszékhelyekre települjön, vagy MINIMUM a közszféra munkahelyeit megpróbálnák úgy pakolni, hogy lehetőleg a vidék fejlődjön. Amúgy nem lenne nehéz pár törvénnyel elérni, hogy javuljon a helyzet, mondjuk ha a termékek szállítását adóztatnák vagy korlátoznák akkor sokkal több dolgot kellene helyben gyártani, csakhát ezt gondolom még az EU is elkaszálná.
Deansdale Vallásismereti kisokos 2024.04.09 10:37:45
Páran a twitteren felfedezték a zsidó vallás egy érdekes vonását: a napi gyakorlatban arról szól az egész, hogy hogyan ne kelljen teljesíteniük a parancsolatokat, milyen kiskapukkal hogyan lehet átverni a zsidók istenét. És a szóban forgó deitás annyira hülye, hogy tiltja a kávéfőzést szombaton, de…..
Deansdale 2024.04.18 09:10:42
@Deansdale: "A marxi eszmék alapérzelme pl. az irigység."

A modern haladár mozgalom gyakorlatilag egy gyűjtőakol az összes negatív, emberellenes, beteg, romboló érzelem számára. Minden olyan betegséget és gyűlöletet és ártani akarást normalizálnak, amik a gazdatársadalom szétesését eredményezik. Ezért tilos náluk pl. a migráció ellenzése, mert az külső ellenségkép, az a társadalmat MEGERŐSÍTI, nem rombolja. És persze okos módon a migráció ellenzését gyűlöletnek hazudják és gyűlöletet keltenek az irányában. Végtelenül cinikus és pszichopata, de zseniális a maga pusztító voltában. Ezért záratták be a diliházakat és ezért nyomorítják meg a fiatalságot is, pl. a transzhülyeséggel, mert így futószalagon gyárthatják a sérült lelkű embereket akiket becsatornázhatnak a saját mozgalmukba.
Deansdale 2024.04.18 15:36:37
@Mia and Me: "mondjuk az adakozásnak nincs sok köze az erkölcshöz..."

Ha olyan értelemben nézed, hogy ki mennyire jó ember, elég sok köze van hozzá, mert mondani ugye akármit lehet, de konkrét áldozatot csak olyan ember hoz aki komolyan is gondolja.
Deansdale 2024.04.19 10:12:26
@Hartrigel: "miért hülyeség a tudat számítógépre való feltöltése, ami szerintem eleve egy paradoxon"

Ebben egyetértünk, többek között azért, mert a tudomány azt sem tudja mi az a tudat, nemhogy lemásolni képes lenne, és még ha valami csoda folytán le is tudná másolni, azzal az eredeti még az ember fejében marad. Ráadásul ez feltételezi, hogy lehetséges olyan digitális futtatási környezetet teremteni amiben a tudat egyáltalán képes működni, mert a jelenlegi nullák és egyesek vagy épp a windows nem hiszem, hogy ugyanúgy kiszolgálnának egy tudatot mint az agy. A jelenlegi szinten, meg még legalább 100 évig legföljebb annyi lehetséges, hogy egy AI-nak csúfolt programba beillesztenek pár információt arról, hogy milyen volt az illető, aztán ez a program bohóckodik. Ilyesmire már vannak is kísérletek, ha jól tudom.

"amit mi ma ateizmusnak és szekularizmusnak élünk meg az sok gondolkodó szerint valójában gnoszticizmus"

Megnéztem a videót, volt benne több érdekes gondolat, de mintha nem merne elég mélyre nézni a posványba, megelégszik azzal amit a felszínen lát. Kb. olyan világképet ad elő, hogy a politikusaink modernisták ill. gnosztikusok, és ezért szar minden, holott szerintem nem nehéz rájönni, hogy van mögöttük legalább még egy réteg, ami leosztja a lapokat a politikusoknak, és ezek a háttérben garantáltan nem modernisták, és szerintem a gnoszticizmusban sem hisznek. Amit ők csinálnak velünk, az úgy néz ki mint a gnoszticizmus, ez igaz, de a háttérhatalomnak nem kell hinni valamiben ahhoz, hogy fegyverként használhassa ellenünk. A társadalmainkat tökéletesen lerombolja ez a modernista/gnosztikus katyvasz akkor is, ha a rócsildok és rokkefellerek nem hívők.

"Sokan azt hitték, hogy Trump egy tulok, ki fogja robbantani a III. Vh-t"

Ebben az az érdekes, hogy Trump maga sosem tett vagy mondott semmi olyasmit ami ezt a hitet alátámasztotta volna, 100% balos agymosás és illúziókeltés volt az egész, de olyan gyökér szinten, hogy azóta nettó szégyen balosnak lenni. Vagy embernek. Kb. mintha a fityisz-média sulykolná, hogy Magyar Péter szó szerint az antikrisztus, és ehhez nyilvánvalóan photoshoppolt képeket mutogatnának, ahol csecsemőket eszik, a sok jobber meg birkamód skandálná, hogy igen, MP az antikrisztus. Amikor ilyesmikkel szembesülök én is úgy érzem, hogy jöhetne már a világvége :)
Deansdale Nem valós veszély 2024.03.07 08:42:09
Már többször találkoztam woke idiótáknál azzal az érveléssel, hogy valami amit a jobbosok szeretnének elkerülni az "nem valós veszély". Pl. ilyen a migráció Magyarországon, hiszen nem vagyunk tele négerekkel, vagy a gyerekek transzneműsítése, hiszen nem vagyunk tele levágott pöcsű/mellű…..
Deansdale 2024.04.07 09:48:26
@GABOR2: Milyen vicces, hogy egy rassz kitüntetett szerepet élvez, de erről tilos beszélni, és sok majom még így is azt hiszi, hogy az a rassz az áldozat és tök normális, hogy ők fogják be a mi szánkat és ők büntetnek minket :)
Deansdale 2024.04.11 15:08:38
@GABOR2: Szerintem ő szándékosan kamuzott, de a nézők között biztos vannak egy millióan akik elhitték.
Deansdale 2024.04.12 15:36:44
@GABOR2: A kínai hadiipar is őket szolgálja, nekik mindegy hol gyártják a cuccot.
Deansdale Hányszor együnk naponta 2024.02.28 13:00:06
Ez a cikk azért születik, mert a címben feltett kérdésre 2 homlokegyenest ellenkező válasz divatos manapság, én pedig a saját szempontjaim szerint szeretném megvizsgálni, hogy melyik a jobb opció. A modern dietetika álláspontja az, hogy naponta ötször kell enni, csak oda kell figyelni a kalóriákra…..
Deansdale 2024.03.18 14:15:46
@Bayaz: "Nekem ezek jobb magyarázatnak tűnnek az elképesztő progressziv túlsúlyra, mint az összeesküvés-elméletek"

Amit leírtál az mind tökigaz, teljesen egyetértek, csak a Soros-milliárdokat és a még súlyosabb Rockefeller- meg Rotschild-pénzeket felejtetted ki a képből, holott tényszerűen fel van jegyezve, mennyi mindent szponzoráltak az utóbbi évszázadban. Minden igaz amit leírtál, azzal a kiegészítéssel, hogy a sok progresszív siker zöme hosszú előkészítést és finanszírozást igényelt a globálelit részéről. A legjobb példa a feminizmus. Az oktatásban és a médiában is a Rockefellerek pénzelték hosszú évtizedekig.

Az más tészta, hogy ki mit gondol, a parazita elit mennyire pontosan tudja befolyásolni a dolgokat. Nyilván nem tudnak minden apró részletet előre kiszámítani, de ettől a tény tény marad, hogy ezermilliárd dollárokat öltek már social engineering-be, és az utolsó fillérig kultúrmarxista célokat toltak vele. Talán az sem véletlen, hogy a kultúrmarxizmus deklarált célja a nyugati civilizáció lerombolása, és lám, a lerombolás küszöbén állunk.
Deansdale 2024.03.18 14:16:35
@Bayaz: Amúgy remélem nem érted félre, semmi gúny nem volt abban, hogy egyetértek azzal amit leírtál. A te mondandód és az enyém abszolút nem üti egymást, csak kiegészíti.
Deansdale 2024.03.18 14:30:44
@Bayaz: "a konzervativok hosszú ideig inkább választottak olyan állásokat, amelyek jól fizetnek (valószinüleg mert az segit családalapitáshoz) mint amelyek rosszabbul fizetnek de nagyobb státust/önmegvalósitást tesznek lehetővé és később gyakorlati hatalmat adnak (mint az oktatás vagy az újságirás)"

(ismétlem, a nyugatról beszélek)

Ez régen lehetett igaz, de a DEI és ESG kvóták mindenhová betették a lábukat, sőt, már korábban is voltak ilyenek, és csak egyre több lesz. Ráadsául ahol akár libsi aktivisták, akár nem-fehérek befolyásos pozícióba kerülnek, automatikusan elkezdik kitúrni a fehéreket és konzervatívokat, még csak kvótákra sincs szükség ehhez. Nézd meg a gugli legújabb botrányát, az AI-t ami feka nácikat rajzolt, hát minden egyes nyilatkozó gugli-illetékes indiai származású. Gondolod az USA-ban nem találtak elegendő kvalifikált fehér embert? LOL Egyszerűen kitúrják a fehéreket, főleg a férfiakat, és hatványozottan a konzervatív fehér férfiakat minden multicégtől. Legyen az coca-cola, boeing vagy disney, mindenhonnan a fehér férfiakat küldik el először, a felvételükre viszont tiltás van. Ez így elsőre biztos semmitmondó dolognak tűnik, de csináld következetesen 20 évig, és mi lesz az eredménye? Főleg ha hozzávesszük, hogy már a felsőoktatásban is ez megy évtizedek óta. Sok fehér srác már az egyetemre se jut be a kvóták miatt.

Hál'istennek itt Mo-n 20 év lemaradásban vagyunk, ráadásul nincs is elég migránsunk ehhez a hülyeséghez, és az SZDSZ is le lett lőve mikor a cigókat akarta hasonló módszerekkel a fejünk fölé emelni. De a veszély ettől nem múlt el, csak kicsit elodázódott.
 Alternatív logó: tenr.ai   A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP), a magyar politikai élet egyik olyan, nyugatról átvett eleme volt, melyet jó minőségben valósítottak még és ennek köszönhetően valóban működött. Protestpártként a politikai kínálattal elégedetlen, de állampolgári jogával élni akaró…..
Deansdale 2024.03.16 09:59:09
@Deansdale: ...nyilván minden ilyen kamupártban vannak az alapításnál olyan arcok, akik elhiszik, hogy a párt majd centrista lesz, azért vesznek részt benne, csakhát ott vannak mellettük a haladár szekértolók is akik idővel egyre nagyobb teret nyernek a párton belül. Ebből látszik, hogy ki mögött van támogatás, és ki a balek akinek csak az arcát használják a szavazók átverésére (ugye, Schifferkém).
Nemrég megjelent a Microsoft legújabb diverzitás és hasonlók jelentése, amiben kifejezetten kiemelik, hogy az egyenlőség nevében a fehér alkalmazottjaiknak kevesebbet fizetnek, legalábbis ha férfi az illető. Persze felmerül, hogy az ember bőrszíne miatt kevesebb fizetés kapás nem igazán egyenlő…..
Deansdale 2024.03.14 18:37:04
@GABOR2: Én nem csak a tech cégekre gondoltam, az USA-ból rendszeresen jönnek olyan jelentések, hogy fehérek százezrei veszítik el az állásaikat miközben bevándorlók milliói kapnak munkát. Ennek a tech szektor csak egy része.

Minden fehér embert munkanélküli hajléktalanná akarnak tenni minden nyugati országban, és ez a folyamat már megy is néhány éve, csak a többség még nem ébredt rá, hogy mi a cél, és mi a tét. És persze azt hiszik én vagyok a hülye hogy ilyesmit képzelődök, de a számok nem hagynak más következtetést.
twitter.com/Geiger_Capital/status/1766109789266882959
Deansdale Konteó, konteósoknak 2023.11.08 09:41:04
Csak alusapkásoknak!..
Deansdale 2023.12.01 20:50:45
@Opus P.: A szaúdi és egyéb sejkek meg kalifák játszi könnyedséggel uralják az arabokat nyers erőszakkal. Ugyanez Európában abszolút nem működne.
„Soha példának senkit se vettem  magam házában óv a magány És minden mestert kinevettem, ki nem nevetett önmagán.” /Nietzsche   A morális felsőbbrendűségbe vetett hit tévhit. A világnak a hét szabad művészet értelmezéseiben fellelhető rendjét torzítja ez az elv, ez az attitűd, amelynek az…..
Deansdale 2024.02.13 07:37:19
@élesi: Angliában és az USA-ban is hasonló a helyzet, és biztosan még más helyeken is, csak azokat nem ismerem eléggé. Lassan ráébredhetnének az emberek, hogy ha csak nagyon rossz, és még annál is rosszabb pártok közül lehet választani, ott valami alapvető hiba van a rendszerben, és azt szavazással nem fogjuk tudni megoldani.

Amúgy Bukele a legjobb példa, hogy ha a politika nem old meg valami problémát az kizárólag azért lehet, mert nem is akarja. Ennek fényében érdemes nézni az utóbbi 30 év politikai tevékenységét a teljes nyugati világban.

Valami nem stimmel.
Deansdale 2024.02.18 16:45:07
@Frederick2: Én még mindig ott tartok, hogy ha van Orbánéknak stratégiai érzéke, akkor lelőhették volna az egészet annyival, hogy "álláspontunk szerint K. Endre ártatlan és tévesen lett elítélve". Minden arcnak következetesen ennyit kellett volna mondani, és bár a közfelháborodás egy része ugyanúgy megvan, a következmények 90%-át megspórolhatták volna. Senkinek nem kellett volna lemondani.

Amúgy félig értek egyet - a fityisznek tényleg kijárna már egy büdös nyakleves, csak ezt a mostanit pont nem azok kapták akiknek kellett volna. A maffiarészleget kellene megrendszabályozni, nem a viszonylag tisztességes fiatalokat.
Deansdale 2024.03.09 15:02:17
@Mr Falafel: Erről a beslő megtisztuálsról mondhatnál bővebbet, ha publikus.
Deansdale A nagy titok 2014.05.09 09:39:40
Az emberiség civilizált fele úgy tesz, mintha nem értené, hogy miért utálja egyik rassz a másikat. Pontosabban majdnem mindegyik majdnem mindegyik másikat - de kizárólag abban az esetben, ha egy területen kénytelenek osztozni. Egyszerű megoldás lenne a szociológusok által régóta…..
Deansdale 2014.06.06 21:37:26
@Go Jóska: Tényleg róla szól... Képes volt 20 sort megtölteni a semmivel - illetve 1-2 kiadós vádaskodás azért belefért :) Ez a két mondat Deepblue kolléga teljes életművét összefoglalja:
"A liberálisok sosem akarnak egy témáról vitázni. Ők arról akarnak vitázni, hogy a te véleményed az adott témában miért nem érvényes."
Deansdale 2016.06.01 15:32:48
@GABOR2: Korábban már utaltam rá, hogy szerintem nem teljes pusztítást akarnak, csak a nemzetállamok meggyengítését. Ha itt-ott fellángol némi helyi konfliktus az teljesen rendben van, de azért azt kétlem hogy atomfegyvert hagynának a _valódi_ iszlamisták kezére jutni. Ha valaha is atomrobbantás történik az iszlám nevében és nem Izrael a célpont akkor tudni lehet hogy az izraeli titkosügynökség áll a hátterében... Egyébként is elég gyanús az ISIS működése, hogy mindenkinek nekimennek csak a zsidóknak nem. Van aki szerint ez logikus?

Szóval a végcél valami olyasmi lehet, hogy Európa területén ne alakulhasson ki komoly ellenállás az elit vezetésével szemben, amihez bőven elég ha a fehérek a muzulmánokkal vannak elfoglalva. Egy kis terror itt, egy kis retorzió amott, és közben senki nem figyel arra hogy a bankok a szemünket is kilopják, meg hogy Brüsszel egyre-másra hozza a leghülyébb törvényeket a beleegyezésünk nélkül. Az elitnek addig jó amíg a közemberek maguk között viaskodnak és nem őket keresik...
Deansdale 2024.03.09 10:20:34
@Glokta: Az intellektusukra és tanultságukra büszke libsik gyűlölik a legjobban a tudományt, mert a tudomány objektív, vagyis szarik az ő szubjektív érzelmeikre és dogmáikra. Náluk az egyetlen "helyes tudomány" a szociológia köntösébe öltöztetett libsi dogma, minden más tudomány rasszista, szexista, nácista.
A leonardo.ai szerint ilyen Magyarország. Ez nagyon kedves tőle.  Az izraeli mészárlás mindenkit meglepett, még az arabokat is. Pedig olyan nagy meglepetés azért nem volt abban, hogy ilyenre igény bőségesen volt a környéken. Az volt a váratlan, hogy úgymond ilyen nagyban meg tudták csinálni.…..
Deansdale 2024.03.05 14:10:15
@megamovieboy: Európaiként az iszlamisták ugyanolyan ellenfeleim mint a zsidók, mindketten jobban gyűlölik a fehér embert mint amennyire egymást, és ha beengedjük őket az életterünkbe mindkettő uralkodni akar rajtunk. Épp ezért ebben a konfliktusban nekem tökmindegy, hogy kinek mennyire jogos az igénye a területre, csak üssék egymást, nem érdekel. Őszintén szólva közünk sincs hozzá, ez a belügyük. Ide viszont ne jöjjön senki "menekültnek". Csakhogy a zsidók már mondogatják, hogy Európának kellene benyelni a 2M palesztint, mert nekik az lenne kényelmes. Hát elmennek a k. anyjukba. A great replacement a zsidók műve, és nem kellene hagyni, hogy még tovább gyorsítsák a fehér faj tönkretételét. A tömeges migráció már így is olyan károkat okozott nekünk, hogy az felmérhetetlen.

Nem érdekel a hamász, ami amúgy többféle értelemben is Izrael kreálmánya, oldják meg a problémát ahogy akarják, csak ne próbáljanak beteg hazugságokkal megetetni, hogy nekik jogos a népirtás mert X, vagy Y. A népirtás semmiképp nem jogos, se a palesztinoké, se a fehéreké, a zsidók mégis mindkettőt nyomatják.

És azt az érvet, hogy a terrorizmust nem lehet ártatlanok halála nélkül felszámolni, senki másnak nem fogadná el a világ. Erről beszéltem. Ha bárhol az épelméjű világban a rendvédelem úgy sejti, hogy egy kórházban terroristák lapulnak, akkor megpróbálja őket ártatlan áldozatok nélkül kifüstölni, és ha nem megy, akár el is engedi őket. A zsidók tucatszám bombázzák a kórházakat úgy hogy fogalmuk sincs mi van bent, csak odahazudják a hamászt. Megnézném mondjuk Orbánt, ahogy nyilatkozik, hogy a kecskeméti kórházat felrobbantotta a TEK, mert állítólag terroristákat láttak bent, és a 180 ártatlan áldozat nem számít. Ja, persze ebben a képletben mindkét oldal magyar, így kicsit sánta a hasonlat, találóbb lenne úgy, hogy a magyar hadsereg az egyik bécsi kórházat bombázza le. Tudod, mert ott a hamász, szóval jogos, és nincs más módszer, ugye.
Semmi különösebb ideológiai célom nincs ezzel a cikkel, bár biztos lesznek hülyék akik szerint ha ilyesmivel foglalkozok nyilván csak náci lehetek, dehát na. Igazából az motivál, hogy a II. VH-val kapcsolatban rengeteg olyan részlet van, amit a többség nem ismer, elsősorban azért, mert a győztesek…..
Deansdale 2024.02.24 10:18:57
@Bayaz: "Ebben nem hiszem hogy bármi meglepő* vagy titkolnivaló van, egyszerűen csak tényleg nem releváns a háború későbbi lefolyását illetően."

Olyan értelemben abszolút releváns, hogy a jelenlegi narratíva szerint minden a gonosznácik hibája akik az egész világot el akarták foglalni és ezért támadták meg Franciaországot is mindenféle különösebb ok nélkül. Ja, hogy a francia támadtak először? Az nem releváns :)
Deansdale 2024.02.27 08:44:17
@Opus P.: Na ezért érdemes blogot írni.
Nem tőlem származik, de van annyira jó, hogy én is töprengjek rajta egy sort: A haladárok feladták a családjukat, nemzetüket és hazájukat a globohomo rezsimhez tartozás igazolványáért cserébe. Ha netán kiderül, hogy ez utóbbi teljesen értéktelen, akkor a semmiért lettek árulói a mindennek, és ezt…..
Deansdale 2024.02.14 15:57:18
@Bayaz: Ahogy most a fityisz szavazói Magyar Péterre reagálnak sajnos azt jelzi, hogy nagyobb mértékben volt igazad mint reméltem. :/
Deansdale 2024.03.03 12:27:51
@vodkasprite: A tények ismeretében abszolút nyilvánvaló, hogy hadban állnak az emberiséggel, és ők állnak nyerésre.
Deansdale 2024.03.03 13:47:25
@Frederick2: A cikkíró álfelháborodása garantáltan szelektív, pénzt mernék tenni rá, hogy az olyan filmek nem háborítják fel amikben nők követnek el bűncselekményeket, és alkalomadtán még dicsőítve is vannak érte.

Az is nyilvánvaló, hogy egy bűn értéke a feministáknál ideológiai alapon dől el, pl. egy sorozatgyilkosnak levelet írnak a börtönbe, hogy szeretnének vele randizni, de 40 évvel ezelőtti filmekben a nemi erőszak az irgum-burgum, mer' patriarchátus. A tömeggyilkosság szexi, a nemi erőszak alól viszont nem létezik felmentés, az az ember onnantól nem ember és nincs neki megbocsátás. Érdekes erkölcsi álláspont.

Mellesleg van egy olyan sejtésem, hogy ezt az erőszakolós hülyeséget kizárólag a médiának adják elő, ez valójában színtiszta ideológiai észosztás, miközben a valóságban a nemi erőszakolókat is szexinek tartják és nekik is levelet írnak a börtönbe, hogy randizhatnának. Erről egyelőre nem láttam statisztikát, de kíváncsi lennék.
Deansdale Mi is az a fasizmus 2024.02.19 11:26:03
Általában nem jellemző rám, hogy definíciókon lovagoljak, elvégre minden normális ember tisztában van a legtöbb alapfogalommal, de a Csillagközi Invázión kirobbant sokadik vita után úgy éreztem kénytelen vagyok kicsit jobban elmélyedni a témában, hátha a ballerek tudnak valamit, amit én nem. Már itt…..
Deansdale 2024.02.27 09:26:00
@valis47: Jó ez a wikipédia :)

"Lwów (modern: Lviv) was a multicultural city just before World War II"

Amúgy kicsit jobban átrágva a Lviv-es témát, a ruszki megszállás alatt a bolsevikok, vagyis magyarul a zsidók, irtották elsősorban az ukránokat, de azért a lengyeleket is - aztán az orosz megszállás alól felszabadulva a helyiek valami érthetetlen oknál fogva a zsidók ellen fordultak. Megmagyarázhatatlan dolgok ezek, az antiszemitizmus mindig irracionális.

Ez amúgy sokmindent megmagyaráz a jelenkori azov-hülyeségből is, a zsidók rendesen irtották az ukránokat több körben is, szóval a legkevésbé sem érthetetlen ha néhányan felmentő seregként tekintenek a nácikra. Ehhez képest maró gúny, hogy a háttérhatalom megint egy zsidót tett a nyakukra aki megint irtja őket... Hanyadik zsidó ukránirtás is ez, harmadik vagy negyedik? Mi magyarok megúsztuk kettővel, szerencsések vagyunk.
Deansdale 2024.02.27 11:47:01
@Wildhunt: Van némi igazság abban amit mondasz, csak nekem a racionális elmémet tüzes vassal böködi a hülyeség, hogy a világtörténelemben minden csoport aki ki akart irtani valaki mást az simán kiirtotta és kész, kivéve a nácikat, akik EXTRA GONOSZAK voltak mert úgy irtották ki a zsidókat hogy nem irtották ki őket, hanem évekig utaztatták meg táboroztatták meg etették őket. Rühellem a hazugságot, nekem ez a szenvedélybetegségem, nem tudok ellene mit tenni.

A másik vetülete ugyanennek a témának, hogy a zsidók maguk is beismerik, évezredek óta egy folyamatos vérbosszúban élnek a fehér faj ellen, aminek - szintén beismerik, hogy - szerves része a fehér emberek kizsákmányolása, tönkretétele, megrontása, ésatöbbi. Száz videót tudnék linkelni amikben különböző zsidó rabbik erről beszélnek, sőt, régebben volt is már belinkelve néhány. Erről szólt Weimar is. Ennek fényében nehéz benyelnem a hazugságot, hogy a híresen hidegfejű németek egyszercsak arra ébredtek egy random reggelen, hogy minden ok nélkül irracionálisan gyűlölik a tökéletesen ártatlan zsidókat, és ezügyben szigorúan elhatározták hogy inkább elveszítik a 2. VH-t de akkor sem hajlandóak a haláltáborokra szánt erőforrásokat átcsoportosítani a hadsereg ellátására. A zsidókat árokba lőni túl humánus lett volna, ők ennél gonoszabb módon akartak végezni velük, ezért alakult úgy végülis, hogy a szövetséges haderők százezreket találtak életben és szabadítottak fel, mert a németek annyira, de ANNYIRA meg akarták ölni őket... A holokauszt a történelem egyetlen népirtása amiben a kiirtottak tömegeit sikerült élve megtalálni és kiszabadítani. A holodomor pl. nem ilyen volt.

És persze ezeknek az önellentmondó narratíváknak nyilván semmi köze ahhoz, hogy a 2.VH-t végülis a zsidók nyerték és azt hordtak össze amit akartak, tilos volt kétségbe vonni, mert a kétkedés nácizmus.
Deansdale 2024.02.27 19:34:48
@Wildhunt: Nem gond, hogy nem sikerült, ugyanis eleve elhibázott gondolat volt. Ezért sem szimpatizálok a nácikkal.
Deansdale Pedofilügy 2024.02.13 09:44:27
Előszóként annyit, hogy a pedókat minden normális ember elítéli, amelyik pedig gyerekhez nyúl azt minden normális ember drasztikus büntetéssel sújtaná - aki ezzel mismásol az utolsó féreg, vagy haladár, de ez a kettő voltaképp ugyanaz. Viszont én személy szerint sajnálom, hogy a pedók rühellése…..
Deansdale 2024.02.26 07:48:36
@Mme.Brioche: (Mármint ja, a cikkben úgy fogalmaztam, hogy feltételeztem Kónya ártatlanságát, de ez ott is csak egy feltételezés akart lenni, nem állítás. Nem kardoskodom Kónya mellett, csak Novák szemszögéből próbáltam kitalálni, hogy mi lehet az ügy hátterében.)
Deansdale 2024.02.26 18:02:59
@F.M.J.: Nagyjából tényleg ugyanarról beszélünk.
Deansdale 2024.02.26 20:56:23
@F.M.J.: Én úgy emlékszem több dologban is sikerült, mielőtt kisiklottunk :)
Csillagközi invázió, leánykori nevén Starship Troopers. Heinlein könyve egy olyan társadalmat ábrázol ahol nem csak a jogok, de a felelősségek is komolyan vannak véve, és a rendszer felépítőjeként a hadsereg veteránjait szemelte ki, tehát a péppé hülyített nyugati nyálhadak szemében fasiszta ő is,…..
Deansdale 2024.01.25 17:07:59
@GABOR2: "egyes háttérhatalmi csoportok pl. a kabbalát követik"

Szerintem ez kamu. A piramis csúcsán olyanok vannak akik semmiben nem hisznek, de bármit felhasználnak a hatalmuk növelése érdekében. Ha nem ilyenek lennének már évszázadokkal ezelőtt megbuktak volna. A rócsildok és rokkefellerek nem valami idióta szektások, annál sokkal több eszük van.
Deansdale 2024.01.26 08:00:45
@GABOR2: A zsidókat szolgálta a buzipropagandával, de mivel hülye volt elfelejtette ki a főnök, úgyhogy picsánrúgták. Így megy ez. A világ uraival nem érdemes ebben a formában packázni.

Greta viszont továbbra is a háttérhatalom szócsöve, és céljuk van azzal, hogy a Palesztin oldalon vetik be - az egyik ilyen cél talán pont az, hogy felbátorítsa a Nagy Boldizsár-féléket és nyíltan leleplezzék magukat, ami után ki lehet őket csinálni. Persze nemzetközileg értem, nem elsősorban Magyarországon.
Deansdale 2024.02.24 10:23:39
@Bayaz: @valis47: Kicsit furcsállom, hogy szerintetek az ex-KGB-s politikus aki szó szerint megöleti az ellenfeleit amúgy egy naív, hiszékeny ember aki meggondolatlanul ugrik bele mindenféle háborúkba :)
Utólag mindenki hápog, hogy erre az eredményre senki nem számított, holott ha engem kérdeznek a választás előtt, nagyjából lekottáztam volna nekik. Persze lehet azt mondani, hogy csak utólag okoskodok, és erre mindenki azt gondol amit akar, de szerintem ennél kiszámíthatóbb választásunk nem volt a…..
Deansdale 2024.02.22 15:11:30
@valis47: Igazából nem a választási rendszert akartam kritizálni, úgyis mindegyiknek vannak hibái, a miénk meg van olyan jó mint a legtöbb. Csakhát amíg a legtöbb szvazatot kapó párt alakít kormányt, addig 1 megapárt mindig le fog verni 6 kispártot, még akkor is ha a saját oldalán is van 1 kispárt (jelen esetben a miatyánk). Ráadásul sok maszopos nem fog elmenni szavazni egy ballikosra, és viszont, akkor sem ha a pártjuk ezt kéri tőlük. Ha feltesszük, hogy az ellenzék felét az orbáncgyűlölet mozgatja, és akkor is elmenne szavazni ha fizetni kellene érte, még az is bőven kevés a fityisz legyőzéséhez, ha az ellenzék másik fele otthon marad.
Deansdale 2024.02.22 15:23:35
@Bayaz: Ha azokat a pártokat egybegyúrják akkor sokkal egyszerűbb lesz a tömegeket úgy manipulálni, hogy forduljanak a fityisz ellen. Számomra egyértelmű a szitu, hogy amíg a maszoppal fej-fej mellett mentek, addig váltogatták egymást. Aztán az mszp szétesett és azóta az ellenzék labdába sem rúg. Nem matekként tekintek erre, hogy dk+párbeszéd az x%+y%, hanem egy nagy ellenzéki birkatömeg könnyebben fog több szavazatot kapni, mint az összefogás. Persze ehhez az imént említett manipuláció is kell, amit jelenleg csak alacosny szinten nyomatnak, de lehet itt még majdan is ha sürgőssé válik a kormányváltás, csak pénz és akarat kérdése. Jelenleg az ellenzék mögött csak félárbócon van a pénz és akarat. Persze, jönnek a dollárok, de csak olyan szinten ami pont ezt teszi lehetővé, hogy a sok médirikácsolás mellett a fityisznek meglegyen kényelmes 2/3.
Deansdale 2024.02.22 16:11:24
@Bayaz: Az mszp szétesésének az okát nem is említettem, csak azt, hogy azóta impotens az ellenzék, ami tökéletesen igaz. Persze, hogy válságba kerültek 2010-re, de annak a megoldása az lett volna, hogy kivárnak 1 ciklust, maximum kettőt, közben a szavazók visszatérnek mert O1G, aztán most legutóbb már ők nyertek volna. Így, hogy fragmentálódtak totál esélytelen az egész bohócsereg, de azt mondom már sokadjára, hogy ezzel ők is tisztában vannak és pontosan azért csinálják, hogy a fityisz nyerjen, szándékosan, mert a piramis csúcsáról ez az utasítás. Nincs kedvem megint körbeírni, így inkább túlegyszerűsítek, mert abba máshogyan fogsz belekötni: a rócsildok azt akarják hogy orbán legyen itt a trónon (aki ugyanúgy az ő csicskájuk mint fegyőr vagy makizaj vagy gyurcsány), és ezt úgy érik el, hogy megmondták az ellenzéki politikusoknak, hogy 6 különböző párt színeiben fognak bohóckodni amíg más utasítás nem érkezik. Ez ma a magyar politikai rendszer.

Arról meg ne is nyissunk vitát, hogy Orbánc is ribánc, mert szemmel láthatóan ezerrel tolja a WEF agendát miközben a szóbeli propagandájában marhára ellenzi. A kovidhülyeségtől a digitáis pénzig mindenben sztahanovista, csak a szavazóit hülyíti azzal, hogy ő mennyire brüsszelellenes. Ukrajnának is megszavazták a pénzt, ésatöbbi. Mia jól írta a frissebb cikk alatt, Novák feladata a kezdetektől az volt, hogy aláírjon mindent amire Orbán a sajtóban nemet mond.
Deansdale Nyugaton mindenjobb 2024.02.07 16:37:37
Ha az internetnek hinni lehet, ami kétséges, de ez alkalommal miért ne, akkor ez egy sorbanállás a fogorvosi rendelőhöz Bristolban, Angliában. Két dolog szembeszökő azonnal: egyrészt aki a magyar EÜ állapotán rugózva arról álmodozik, hogy nyugaton mennyivel jobb, annak ideje felébredni. A másik,…..
Deansdale 2024.02.18 16:46:10
@Frederick2: Kicsit más egy munkahelyi meeting, mint a pride...
Deansdale 2024.02.20 12:32:47
@Frederick2: Na igen, és azt is mind tudjuk, hogy amúgy a nők szava mindenhol máshol el van nyomva és értéktelen, ezért van külön szervezetük mindenhol az EU-tól az ENSZ-en át a WEF-ig...
Kommentár nélkül:..
  Vagyont szerezni sokféle képen lehet. Ezeket elsősorban két fő csoportba oszthatjuk. Vannak a legális utak, melyekhez a vagyon alapja adózott bevételeken át vezet, és vannak az illegális források, amik eleve bűncselekményt jelentenek, ha másért nem, hát az adó elkerülése miatt. Ez utóbbi…..
Deansdale 2024.02.14 13:29:25
@F.M.J.: "Az objektív mérlegeléshez szükség van az ellenoldal erényeinek és a saját diszóságainknak a számításbavételére is."

Ez teljes mértékben így van, ugyanakkor úgy tűnik ha valaki a fehérek pozitívumait vagy a mások negatívumait emlegeti te egyből arra következtetsz, hogy az illető csak rohadt fajgyűlölő lehet.

"nem látom, hogy a fehérek összességében külöbnek lettek volna a történelemben"

Nem is mondtam, hogy azok voltak, csak néhány történelmi tényt emlegettem fel. Olyasmit, amiről épp most írtad, hogy szükség van rá az objektív mérlegeléshez :)

Ha racionálisan vizsgálod a nyugati világot, a napnál világosabb hogy bivalyerős fajgyűlölő propaganda megy a fehérek ellen már évtizedek óta. Ebben a kontextusban ezerszer nagyobb szükség van a fehér ember becsületét védeni, mint beállni sokmilliomodik hangnak a táborba, ami mocskol minket. A fehérek pozitívumairól ki beszél a mainstream médiában? Csak azért kérdezem, mert bármely általad megnevezett magyar vagy nemzetközi mainstream médiafelületen mutatok neked akármennyi "újságírót", aki mocskolja a fehéreket. BBC, CNN, Guardian, NYT, de akár telex, index, ésatöbbi. Szerintem ha nagyon akarom még a mandin és az origón is találok neked fehérgyűlölő narratívát. Fehérpozitívat legföljebb a kurucinfón. Objektivitás...
Deansdale 2024.02.14 15:02:45
@F.M.J.: Hát, nem tudom miért emlegetsz objektivitást ha utána objektív tényeket érzelmi alapon elutasítasz, pl. hogy a világon a legtöbb említésre méltó dolgot fehérek hozták létre, úgy általánosságban a demokráciától az interneten és az űrutazáson át a monalizáig. És persze ha én ezt így gondolom, az azt jelenti, hogy gyűlölöm az eszkimókat és a japánokat, mert csak :D

A cigóknak autonómiát adnék, amit lehet rezervátumnak is nevezni, és ennek szintén semmi köze a gyűlölethez, csak nem kívánok kisebbségbe kerülni velük szemben a saját hazámban. Megértem, hogy neked ez nem szempont, de erre alapozva személyeskedni szerintem kissé túlzás. A problémára még soha senki nem tudott adni semmilyen más megoldási javaslatot, mármint ha a radikális dolgokat félretesszük, pl. hogy irtani kéne őket. Te sem ajánlottál alternatív megoldást, illetve amennyiben igen, az legalább olyan rasszista volt mint az enyém, csak kevésbé hatékony :) Megcélozni a cigókat azzal, hogy kevesebb gyereket csináljanak, konkrétan kimeríti a népirtás definícióját. Ahhoz képest az autonómia adása libsihaladár ultraprogresszív cigánybarát elképzelés :D

"ez nem az a kontxtus. Ez egy blogposzt"

Ha visszaolvasol, kifejezetten arra reagáltam, hogy szerinted a rohadt fehérek olyanok voltak és azt csinálták, ami amúgy objektíve és a valóságban a zsidókra jellemző, nem a fehérekre. És most persze megint felugrik a vérnyomás, hogy zsidózok, amiben az az érdekes, hogy te meg fehéreztél, és az nem számít, holott a fehérekre nézve az hazugság volt, a zsidókra nézve meg igaz.

"Nincs is más értékmérő mint a pénz és a társadalmi pozíció."

Ez egy idézet a talmudból, és tökéletes ellentéte a keresztény értékrendnek. Az más kérdés, hogy a keresztényi értékeket az utóbbi évtizedekre már agyonverték, és a hulláikat meggyalázták. Amit a fehérek szemére vetsz, az egy olyan dolog amit fehérgyűlölők csináltak a ellenünk, és mi az áldozatai vagyunk. Ugyanakkor az ő fehérgyűlölő propagandájuk az is, hogy ez mind a fehér ember hibája.

Persze az is lehet, hogy a fehérgyűlölet tök frankó és csak én vagyok náci :)
Deansdale 2024.02.15 10:44:09
@F.M.J.: Kifejezetten nem akartam már hozzászólni a témához, de amit nemfehér érdemek alatt felsoroltatok annak a 90%-a egyszerű épület, amivel a világ kitörölheti, miközben én az internetet emlegettem meg az űrutazást. De még a nemfehér találmányok kérdése is vicces, mert pl. amit a kínaiak feltaláltak (lőpor, papír), azt nem terjesztették el a világon, sőt, van amit el is felejtettek, és fehér emberek találták fel újra, Kínától függetlenül.

De persze alapjaiban értitek félre az egészet, én nem azt állítottam, hogy DDööööööÖÖÖÖÖÖöööhhhhh fehér szupremacizmus, hanem csak a tényt szögeztem le, hogy a modern világ vívmányainak a túlnyomó többsége a fehér embernek köszönhető (és most hogy ne a netet és az űrt emlegessem) a vattacukortól a modern orvostudományon és a sportcipőn át az atomerőművekig. Lehet ezt tagadni meg ellene ágálni, hogy így rasszizmus meg úgy rasszizmus, de bakker, ezek tények :) Ha a tények rasszisták ott alapjaiban van megbaszva minden.

Piramidálisan értelmetlen dolog a saját érdemeinket kisebbíteni és a másokéit nagyobbítani valami félreértett jóindulatból kifolyóan, mint ha pl. az Istár-kapu ugyanolyan léptékű és jelentőségű teljesítmény lenne mint a belső égésű motor vagy a géntérkép.

Faszom.
Kép: Információs társadalom a leonardo.ai stílusában megfestve    A köztársasági elnök lemondásához vezető út számomra végig értelmezhetetlen módon történt. Hiszen nem volt olyan információm, ami alapján megítélhettem volna az okokat. Ezzel szemben nagy tömegek, többek között jobboldali…..
Deansdale 2024.02.14 09:46:41
@F.M.J.: Ha a bírósági döntést nem fogadod el helyesnek akkor semmi értelme ennek a párbeszédnek és semmilyen megoldás nem létezik a problémára...
Deansdale 2024.02.14 10:16:17
@F.M.J.: Úgy jön ide, hogy az én javaslatom a bíróságilag elmeszelt sajtóorgánumok megbüntetéséről szólt, te pedig azt mondtad hogy ez visszaélésekre ad lehetőséget, vagyis nem tartod mérvadónak a bírósági döntéseket.
Ezzel önmagában nincs semmi baj, én se tartok hitelesnek minden döntést, csak akkor nem tudunk semmit kezdeni a sajtóval, mert ha nincs retorzió akkor sosem fognak maguktól megjavulni. Ha meg retorziót akarunk, azt nem tudjuk a bírósági ítéleteknél jobb alapra helyezni.

A letiltott weblapok helyére ki lehet írni, hogy XY konkrét hazugság miatt büntiben vannak. Aztán hogy erről az olvasó mit gondol, az már az ő dolga, engem kizárólag az érdekel, hogy a hazudozó sajtóorgánumok eltűnjenek. A kormánypártiak éppúgy mint az ellenzékiek.

Mellesleg az igazságszolgáltatásunk nagy részét nem a fityisz uralja, szóval pont ez az a rendszer ahol nem lenne tiszta kormányterror. Bár persze az se sokkal jobb, hogy a rendszer különböző részei a sajtó különböző részeit terrorizálnák nyers pártpolitikai alapon... De mivel az egész rendszer rohad, engem nem zavarna, ha az egész elsüllyedne cakkompakk. Aki a sajtóból tájékozódik az eleve nem egészen normális :D
Deansdale 2024.02.14 12:37:06
@F.M.J.: Összekombinálhatjuk a kettőnk elképzeléseit abba, hogy egy hónapig a helyreigazítás legyen az egyetlen elérhető cikk az adott orgánumon. De ha ezt túl radikálisnak tartod legyen csak egy hét.
Olvasom a bolsevik médiában, hogy a köztársasági elnök kegyelmet adott egy pedofil ügyben is érintett pedagógusnak. Több cikket is elolvastam, azonban a bolsevista médiára jellemző módon oly mértékben volt torz, aljas, a valóságot elferdítő mind, hogy első blikkre kamunak nyilvánítottam a…..
Deansdale 2024.02.07 09:18:46
Ehhez csak konteósként tudok hozzászólni, akit az ilyesmi nem érdekel az ne is olvassa, viszont akit érdekel annak leírom a gondolatmenetet:
1. Novák nem hülye, ha ismerte a papír tartalmát amit elétettek aláírni akkor tisztában volt azzal is, hogy ebből botrány lesz. Sőt, ha nem hülye tudta azt is, hogy a jogos felháborodáson a közbotrány messze túl fog mutatni, mert az emberek összemossák, az ellenzéki sajtó pedig túllihegi a dolgot.
2. Namármost ha mégis aláírta akkor igen valószínű, hogy nyomást gyakoroltak rá ezügyben.
3. A köztársasági elnökre nem egyszerű nyomást gyakorolni, és kapásból csak két dolgot tudok feltételezni e konkrét ügyben, de az egyiket rögvest el is vetem, és ez a fideszes érintettség. Nem tartom valószínűnek, hogy a kegyelmet kapó bűnözőnek annyira magas fityiszes kapcsolatai lennének, hogy Novákot rá tudják szorítani egy ilyen botrány benyelésére. Az, hogy esetleg személyesen ismert valami önkormányzati vagy akár parlamenti képviselőt, Novák kényszerítéséhez messze nem elég.
4. Biztos vannak még más lehetőségek is amiket nem ismerek, de számomra a leglogikusabbnak tűnő opció az, hogy valami mazsihisz-féle szervezet jelentkezett be a pedósegítő helyettesért. Nekik van annyi befolyásuk, hogy ezt megtehessék, és nem is lenne idegen tőlük a dolog. Az amcsi ADL-t pl. kifejezetten egy hasonló ügy miatt alapították, náluk a faji összetartás vonatkozik a bűnözőkre is.
5. Ezt támasztja alá a maszatolás is, amit Novák azóta előadott, hogy van ám a kegyelemnek indoklása is, csak titkosított. A mindenféle hollywood-szagú kémsztorikat félretéve frankón beleillik a képbe, hogy valakik eljöttek a helyettesért, csak nem lehet (nem engedik) megmondani hogy kicsodák, mert az még nagyobb közfelháborodást okozna.
6. Lehet mondogatni, hogy bigott vagyok, csak akkor kéretik mellé odatenni valami ésszerűbb magyarázatot.
Deansdale 2024.02.13 07:31:37
Megnéztem Budaházy youtube videóját, az némileg árnyalja a képet. Nem pont tőle számítottam higgadt hozzáállásra és érdemi információkra ezügyben, bár amúgy logikus, hogy jobban ismeri a procedúrát mint az átlagember.
www.youtube.com/watch?v=YuHg214KSbg
Szóval lehet, hogy túlgondoltam a dolgot, férfiasan bevallom, lehet hogy egyszerűen elk*rták a dolgot akik Novák asztalára tették az anyagot. Ez esetben persze ő is hibás, hogy nem olvasott át mindent rendesen.
Itt egy hír arról, hogy állítólag egy halom AI-t megkértek arra, hogy hozzák el a világbékét és a legtöbbjük szerint a megoldás erre a nukreális apokalipszis lenne,mert: ""Csak békét akarok a világban", közölte az OpenAI GPT-4 modellje, amikor a szimulációban megkérdezték tőle, hogy mégis miért…..