Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KisA

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem mindenki lábadozik már a bejgli mérgezéséből és már alig várta, hogy újabb sztárról írjak egy gonosz posztot.:) Végy egy ír krumplit, csapdosd meg egy kicsit baltával minden oldalról, ragassz rá két gülüszemet és nyomjál bele két botox injekciót, majd a végén…..
Az ötödik évad jön januárban, és beindult az ABC médiagépezete is: kikerült a netre egy új promóvideó, amiben a The Fray nevű zenekar új, meglehetősen szar nótáját próbálják meg Lost támogatással népszerűsíteni. A klipben van pár új felvétel is, ha valaki már nem bírja…..
Frei Tamásnak igaza volt, ebben a műsorban tényleg nem a celebeket szívatják. Inkább a celebek szívatják az afrikaiakat. Új formátum, saját fejlesztés, gratula.Amikor pár nappal ezelőtt óvatosan azt írtuk, hogy ki tudja, hogy fog elsülni ez a beköltözés a busmanokhoz, még nem…..
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
Michael Phelps most nyerte meg nyolcadik aranyérmét a pekingi olimpián. Ennek az elképesztő teljesítménynek az okát sokan kutatják, pedig egy magyarázat igencsak kézenfekvő lenne. Allie Janson genetikai tanácsadó szerint Phelps egyértelmű jellegzetességeit hordozza magán a…..
Filmdroid Kis Vuk képek 2008.03.28 14:29:00
Nem tudom elhinni, hogy ezt komolyan gondolták, erre hogy áldozhatott valaki pénzt? Április 17.-én lesz a bemutató. Itt pedig elolvashatjátok, hogy kit szeretnének megnyerni az angol szinkronhoz. ..
Most ébredvén belenéztem az Oscar-gála végébe, a bulit idén a Cinematrix-stáb nyomta élőben, így nekünk nem kellett, hála a jó Istennek, mert az RTL Klub ismét sikeresen el tudta intézni azt, hogy aki fennmaradt hajnal kettőig, egy percig se élvezhesse a közvetítést. A tavalyi…..
Doris naplója Jobb vagy bal 2008.01.09 10:50:20
Este a Házon kívül- ben volt egy cikk a balkezességről.Gyorsteszt: tedd keresztbe összfűzve az ujjaidat! Melyik hüvelyk van felül?Keresztbe tettem.A bal.Aztán egy kép: nyuszi, vagy kacsa? Nyuszi.Konklúzió: Balkezes, és balszemes vagyok.Minden 5. ember születetten "balos".…..
Subba Subba iWiW: Na rendes voltam? 2007.12.21 08:58:00
Tegyétek le a kényszerzubbonyt, van válogatás. Voltak dobásaim az életben!19évesen lefeküdtem az 54éves tanárommal!Mindig az időseb pasik vonzottak!Eddig sajnos mindenkit meg csaltam!De hát ez vagyok én!Azt mondják sunyi és megbizhatatlan, hazug vagyok, de meg probálok meg…..
KisA 2007.12.21 11:17:27
Az SSrib@ncnak miért kell 2 adatlap?

egy jelentem! gombot mindenképpen megérdemelne....

www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=10368787
Ő itt Timi 2 hónapos afrikai ecsetfarkú peléje, mi pedig a fotó mellé találtunk egy érdekes cikket egy nemzetközi pelekonferenciáról. Ön tudta hogy létezik olyan kifejezés, hogy "pelész"? ..
Kisorsolták a kivégzőosztagot: a magyar fociválogatott VB-esélyeit a következő selejtezősorozatban Portugália, Svédország, Dánia, Albánia és Málta fogja a sírba dönteni.Várhidi mester, a szövetségi kapitány - bár eredményei alapján legfeljebb szövetségi őrvezető lehetne,…..
Ő Péter, Timi achát csigája, aki ugyan sajnos már nem lehet köztünk, de a róla készült fotók bizonyítják, hogy a kedvenceink iránt érzett szeretet nem szőr, toll, vagy láb kérdése. ..