Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atlatszo.hu

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kor kihívásainak megfelelő, mobil eszközökön is jól olvasható reszponzív dizájnnal ajándékozta meg portálunkat a Pioneers.hu fejlesztőcsapata. A dizájnváltással párhuzamosan újabb tartalmi fejlesztésbe is fogtunk, célunk az, hogy az Átlátszó profiljába illő blogokkal…..
A Krím orosz megszállásának első pillanatától az ultranacionalista Szvoboda (Szabadság) párt és a szélsőjobboldali, javában futballhuligánokból és militaristákból álló Právi Szektor (Jobb Szektor)  általános mozgósításra szólította fel az ukrán társadalmat és…..
Nem új politikusok kellenek, hanem olyan civil intézmények és erőközpontok, amelyek odateszik a politika torkára a kést és kikényszerítik a közhatalom meg a szervezett üzlet szétválasztását, a proli tömegek hergelése és butítása helyett a felemelésükre, öntudatra…..
Megkezdődött az egykori érdi lőtér lakóövezetté való átminősítése, derül ki az önkormányzat honlapján elhelyezett közleményből. A tervhez az illetékes szakhatóságok is hozzájárultak. Érdi civilek nehezményezik, hogy - bár az Aarhusi egyezmény kötelezővé…..