Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darwi Odrade

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!  Sokszor van szó a hálapénzről itt a blogon is. Én a magam részéről nem igazán érzem kötelességemnek, hogy minden egyes orvoslátogatás alkalmával adjak. Igazából akkor szoktam, ha tényleg meg vagyok elégedve az orvossal, azaz a hálámat szeretném…..
Darwi Odrade 2011.05.12 14:59:25
@SusanneF: Én szeretnék megosztani két jó tapasztalatot: volt főnökömnek szívproblémái voltak, ezért felkereste az egyik helyi (Pécs) kardiológus nagyágyút. Számos vizsgálat után az derült ki, hogy panaszait stressz okozza. Főnök számára természetes volt a boríték, alaposan ki is volt bélelve, ám az orvos nem fogadta el, mondván: valójában nem tett semmit, ő a stresszt nem tudja kezelni, nem járult érdemben hozzá a gyógyuláshoz, így a paraszolvencia "nem jár" neki.

Nekem pedig felnőttként vették ki a mandulámat, amiért nem adtam pénzt az orvosnak, ám amikor hat nap múlva egy minimális vérzés miatt visszamentem, nem kaptam rosszabb ellátást, csak azért szúrtak le, hogy nem a vérzés észlelésekor, hanem csak reggel mentem vissza.
Varánusz Pá, kis mártírom, pá! 2010.12.11 08:00:00
A közönség elejtette szent tehenét tegnap este. Szíj Melinda a Megasztár 5 életében nagyjából először hagyta el az sms szavazás első helyét, és máris a kijárat felé vezető folyosón találta magát a ténytől. Még hallotta a búcsúdal utolsó taktusait, mikor elsírta…..
  Hétvégére vendégeket vártunk bográcsos főzicskéléshez és eszembe jutott, hogy ahhoz a legjobban a kovászos uborka illik. Kicsit izgultam, hogy 2 nap elegendő lesz-e, hogy beérjen, de annyira nagy hőség volt, hogy szerencsére pont jó állagú és isteni finom lett. Én…..
A vakációzást, felhőtlen lángos és palacsintaevést semmiképpen nem zavarnám meg oktalanul új bejegyzéssel, de most mégis ezt kell tennem. A Retro Gastro történetének kiemelkedő mérföldkövéhez érkezett a mai napon: a Goldenblog gasztroblog versenyében elnyerte az első…..
"Született 4 kisvizslám, érdekes módon mind kan, és 1 héttel később születtek mint kellett volna... ez pedig az egész napos programom mostanában: " - írta Andrej...
Darwi Odrade 2010.07.06 13:22:29
A vi@SanDan: A vizslák a simogatást szeretik a legjobban. Meg a rágicsálást. Aztán majd a rohanást.
Darwi Odrade 2010.07.06 13:23:37
zoli voltam Bullshit 2010.07.05 21:30:00
 ...a természet ihlette Pro-Retinollal... Egen. Magam falusi gyerek lévén, kiskoromban rengetegszer mentem ki az erdőbe a Nándi pajtásommal, és szedtük nagy csokorba a Pro-Retinolt, hogy alig győztük hazacipelni.Nagyapám már a kapuban állt, kedvenc csiócsipszét ropogtatva.…..
Darwi Odrade 2010.07.06 09:10:06
Világutazó Templomból nightclub 2010.06.24 10:03:00
Szentségtörés, bizarr trend vagy minek neveznétek, hogy egyre több templomot alakítanak át, luxuslakássá, könyvesbolttá vagy most épp nightclubbá? Ha elég nyitott vagy és Brüsszelbe járva szeretnéd kipróbálni a belga éjszakai életet mindenképp látogass el a Spirito-Martini…..
Végre egy minőségi belga csokoládé, ami nem csak a szakboltokban kapható, és még az ára is a magyar pénztárcának megfelelő. Napjainkra annyira könnyen elérhetővé vált a márka, hogy minden nagybevásárlás alkalmával beléjük ütközöm. A termékcsalád annyira széles…..
Darwi Odrade 2010.06.21 10:35:33
Fábry SándorBagi vagy NacsaHeti7esKész átverésBoros - Bocskor biciklis plakáton feszítő egyébként minden kerékpárost halálba kívánó slágerrádió bezárásból személyes targédiát csináló majd pár hónap múlva az egészen nevető, messzemenőkig túl értékelt, egymagukban…..
Subba Nyugodj békében Dio! 2010.05.17 00:23:00
Ma reggel hunyt el a legendás metálénekes, Ronnie James Dio, aki sikeres szólókarrier mellett olyan bandákban nyűtte a hangszálait, mint a Black Sabbath, vagy a Rainbow. A rengeteg sárkány és ellenség után sajnos a gyomorrákkal nem tudott megbirkózni a 67 éves korában elhunyt…..
A sivatagi házakra specialzálódott Rick Joy Architects kapta a megbízást a képeken látható Woodstock Farm külső és belső tervezésére. A végeredmény egy, a hagyományokat tiszteletben tartó, ugyanakkor nagyvonalú, tekintélyes méretű ház lett, amely tulajdonosai mellett számos…..
Darwi Odrade 2010.05.01 10:55:19
Jim Parsons a Big Bang Theory Sheldon-ja mintha a fiatal kori Rowan Atkinson lenne. Nem csak mosolyában, de színészi játékában is Mr Bean köszön vissza. Nem hiába tartja mondás, hogy az őrültet a zsenitől csak egy hajszál választja el...
A napokban beüzemeltem a negyediket. Közzéteszem a tapasztalataimat, de aki a lényegre kíváncsi, annak az elején összefoglalom: az összes gép egyformán silány, csapnivaló minőségű, gagyi, tehát a legolcsóbbat kell megvenni, lehetőleg olyan helyen, ahol barátságos a…..
A '80-as évek magyar édessigépiarának egyik nagy vállakozása volt, hogyan lehet csokoládé és mogyoró nélkül mogyorós csokit előállítani. Ennek a kezdeményezésnek az eredménye lett az Africana. Olcsó volt, édes és határozottan ehető. A piros mogyoróst persze meg sem…..
retro gastro Iskolatej 2010.04.08 06:11:00
A '70-es években az iskolatej 2 dl-es poharas kiszerelésben került forgalomba, mint a joghurt, a gyümölcsjoghurt, a kefír, a tejföl és a csokoládés tej. A záró alufólia színe különböztette meg őket. Kék volt a tej, piros a tejföl, narancssárga a joghurt, színes a…..
Anikó három videót töltött föl az Indavideóra Diegoról, a kölyökmopszról. Nem tudtunk választani, úgyhogy tessenek parancsolni: az elsőn megcsodálhatjuk, ahogy a 6 hetes kis vakarcs esetlenkedik, a másodikon viszont már kezd belőle előbújni a vadállat. És mivel ezek mind nagyon…..
Darwi Odrade 2010.04.09 18:48:47
Az dél-afganisztáni Marjah tartományban állomásozó amerikai katonák furcsa módját választották a tálibok elűzésének a környékről. Óriási hangerővel játszanak nekik rockot és metált az autóikról, ami állítólag még kilométerekkel távolabb is zavaróan hallatszik. A…..
Darwi Odrade 2010.04.08 14:11:33