Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madzsar_huszar

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Előre szólok: az indonéz videó csak erős idegzetűeknek ajánlott!) Van abban valami báj (és közben valami félelmetes), ahogy egy fejlődő ország, jelesül Indonézia C-kategóriás fiú(?)csapata a szebb napokat megért O-Zone slágerével akarta megváltani a világot. De nem csak…..
Madzsar_huszar 2008.10.19 10:11:06
A gyöngyösi Fidesz népszavazást mert kezdeményezni az indiai Apollo gumigyár létrejöttéről. A gyár gyöngyösi létesítéséről amúgy akkor hallott az ország először, amikor Gyurcsány bejelentette Indiában, hogy már megegyeztek a gyárról, még idén januárjában. Se…..
Budapest Ne fikázd a BKV-t! 2008.08.21 13:03:00
BKV-s ismerőseim szerint Vitézy Dávid (a közlekedési vállalat független, de a Fidesz által terelgetett felügyelőbizottsági tagja) pszichopata, továbbá homoszexuális, ráadásul még mindig az anyjával él, nem jó ember. Nyilvánvaló, hogy a BKV-s ismerőseim Vitézy Dávidot nem…..
Madzsar_huszar 2008.08.22 08:11:23
  Aljas indokból. Vagy célból. Rágalmazás, becsületsértés. Azt gyanítja Tomcat, hogy az áprilisi, boltja előtt tartott flash mobunkon ezekbe, azaz a BTK 179.§ (1) bekezdésébe és a (2) bekezdés a. pontjába ütköztünk.  Frankón kihallgattak a rendőrségen. Kicsit…..
Madzsar_huszar 2008.08.12 15:53:00
Vasárnap Piliscsabára kellett mennem. Az óbudai állomáson szálltam fel a vonatra, de kicsit korán értem ki. Jó 20 percet kellett várnom. Gondoltam sebaj. Csend van, viszonylag jo levegő, idő így kényelmesen sétálgattam a pályaudvaron. Ott hallottam fél füllel, ahogy a vasútőr…..
Arról beszélünk sokszor, hogy milyen jó lenne, ha ez vagy az az állomás kultúráltabb lenne. De mi a helyzet a kis pályaudvarokkal? Oda már valahogy nem jut pénz. Persze az ottani utasok is kifizetik azt a pénzt, amit mások. Most akkor hogy is van ez? Miért van az, hogy egyre több…..
Beryék házában zajlik az élet, bizony előfordul a bebaszva pörgés-forgás, a lakóközösség azonban nem vevő a kortárs művészet korlátokon végighányó válfajára. Ejnye "Robi"! A lakók újra lesújtottak! Egyszer már szóvá tették, most azonban az inkriminált…..
Tulajdonképpen borítékolható volt, hogy a nyári uborkaszezon és a rettenetes tulajdonosi inkompetencia elegye valami különösen fényes kisülést fog okozni Széles Gábor birodalmának egy pontján, a pénteki Magyar Hírlap "Országos kedvenc az Echo Tv" szövegű címlapja…..
Többhetes sorozatunk lezárásaként rögzítjük, melyik mezterv tetszett a legjobban olvasóinknak. És ahogy ígértük, bemutatjuk a Nike tervei közül kiválasztott jövő évi vázlatot is. Egy pirosat és egy fehéret, mindkettőt elölről-hátulról.A szavazás elején élre állt és…..
Az állami ünnepek alkalmával szemet gyönyörködtetően öltözik piros-fehér-zöldbe a város. Kikerülnek a nemzeti színű zászlók a közintézményekre, iskolákra, hidakra. Szép is lenne, ha egész évben így lenne ... Illetve magas rangú külföldi állami delegációk érkezésekor…..
Ákosság, machete, kalács, totál, kispárna Ruhapróba után és borítófotózás előtt fogadta a Reakció firkászát Ákos, aki a dalban hisz, ahogy egy ember énekel. A negyedik ikszhez ért ideális popsztár idén nem terpeszt bőrnadrágban, viszont underground hiphopot hallgat, és…..
Az RTL Klub jó előre beharangozott botránya holnap este a Fábry Show-ban beérik, a magyar polgári és prosztó humor Jay Lenoja a geci és a fasz szavakat is bevetette a műsor sikerének érdekében. Ráadásul mindehhez Tereskovát használták fel, aki ugye a Heti hetesben már…..
Madzsar_huszar 2008.04.03 13:25:06
Az év elején hirtelen távozó Kovács Ákos után újabb műsorvezető hagyja ott a magyar MTV-t. Jövő hét szerdán lesz utoljára Winkler Róbert a Swungban, az MTV késő esti megmondó műsorában. Fél éves szerződése lejárt, és ahogy kérdésünkre elmondta, fáradt szerda este,…..
comment:com Horn Gábor nénikéje 2008.03.05 09:22:00
Durvul a kampány. Vagyis fenét durvul, inkább egyre viccesebb lesz. Tarlós István Vanek úrhoz hasonlította Horn Gábort, Horn pedig nem hagyta szóhoz jutni Tarlóst. A kampány kezd érdekes, állatkert alakú formát ölteni és emlékeztetni a jó kis amcsi pankrációhoz, amiben…..
Tematikus hetünk újabb firkája a Zsindex riporterét ábrázolja, amint Nevük Elhallgatását Kérő Goj Állatokat kérdezget. Természetesen egy míting gyümölcse, itt még volt bennem annyi élet, hogy eljussak az emlősöktől az újságírókon át a bogarakig...
Madzsar_huszar 2008.02.25 14:09:51
 Kilenc órakor megint felfüggesztette az éjfélkor újrakezdett a vasutassztrájkot a Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezete. A magyar irodalmat fantasy stílben megírt sztrájktudósításokkal gazdagító szakszervezet munkabeszüntetése kezdi minden komolyságát elveszíteni.…..
Sajnos úgy látszik, hogy áthághatatlan szabály: aki vezető beosztásba kerül, előbb-utóbb kitör belőle a Nép Gyermeke. A jelenséget "vidékisrácosodás" és "hármanhordunkegycsizmát-miközbenanyánkeldobottszívószálakbólszívtakiakólát-hamulatniakart" néven…..
Madzsar_huszar 2008.02.20 12:26:12
Madzsar_huszar 2008.02.20 12:26:47
Írjatok dalt a No Thanx-nek! Itt a lehetőség! Májusban jelenik meg a NoThanx új albuma, amelyen az egyik dal szövegét akár Te is írhatod. Jövő héten kerül ki az oldalra a meghallgatható és letölthető zenei alap, amelyre a szövegeket várjuk. Szakmai támogatást adunk a szöveg…..
Ezt a zseniális képet Péter lőtte a szigetszentmiklósi Auchanban. Az agresszív vásárlók több ízben széttéphették a pultost korábban, hogy ilyen megoldásra fanyalodtak, de az is lehet, hogy a nosztalgiázó nyugdíjasok kedvéért hozták vissza a jegyrendszert...