Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rhewaa

80 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamikor 1993–94 tájékán: – És akkor rámarkol az Élienre, miközben esik le az olvadt lávába, és azt mondja neki: Velem maradsz. És meghal! – Hmmm... tényleg rámarkol? – Hát, hogy nehogy elszökjön. – És azt mondja: Velem maradsz? – Azt! – Oké megnézem, kösz a kazit! Utólag belegondolva,…..
Dióhely Blog Szeretnémha... 2014.05.29 15:34:42
Gyermeteg áhítozások a szerelem terén. Olyan szerelemre vágyom, mely nem mérnöki tervezés hosszú munkája, kínos játszmázások mértani eredménye, hanem hirtelen, spontán, egyszerre lavina, szökőár, és meteorzápor.Ami kirángatja belőlem a régi kudarcok rút kullancsait, a…..
Rhewaa 2014.05.30 12:22:34
tehát a folytatás ...SérülésekAz edzőtermi szabadsúlyos és gépes edzések nagyon sérülés veszélyesek, ez egy tény. Vajon miből adódhat ez? Alapvetően abból, hogy a gyakorlatok nagy része a kisebb izomcsoportokat is izoláltan próbálja kezelni (7.). Ezek a technikák úgy vannak…..
Ez a cikk Tóni barátomnak lett címezve. :-) Hosszabb vélemény formálásának több oka is van. A fő ok, hogy bosszant az emberek sztereotipikus gondolkodása. Mindent szűk skatulyákon keresztül próbálunk megközelíteni (tisztelet, kivétel a neved). Ha valaki alternatívát akar…..
Hihetetlen, de elméletben előfordulhat bármelyik párhuzamos univerzumban... http://www.booker.hu/konyvek/harry_potter_konyvek_angolul/ ..
SF.blog Tévedni undead dolog 2013.12.21 06:01:00
Hiába no, nagy az a stúdió, ez bárkivel megeshet... http://www.booker.hu/reszletes_kereses/?fejkereso[kereso]=martin+angolul ..
Vásárolj a Telekom ‘txtr e-könyv áruházban legalább 1000 Ft értékben e-könyvet, és megnyerheted az öt ‘txtr beagle e-könyv olvasó egyikét! Részletes feltételeket keresd itt. Látogass el a hu.txtr.com-ra ahol több, mint 3000 magyar és közel 900 000 külföldi e-könyv közül…..
Amikor valaki tudja honnan indult, mit akar, és hova tart... http://www.booker.hu/reszletes_kereses/?fejkereso[kereso]=star+wars+angolul ..
Egy szép napon, amikor  Frodó, Samu, Pippin, és Trufa betértek a kocsmába... http://www.booker.hu/konyv/a_hobbit_-_egyszer_oda_aztan_vissza_j_r_r_tolkien/ ..
Amikor a nagy, epikus könyvek, és filmek véget érnek, a Jó győzedelmeskedett, a Gonosz elbukott, senki sem gondol a tisztességes, kétkezi munkásemberekre. Hiába, nagyon nehéz rendes munkát találni manapság, ha a múltunkon ott sötétlik egy folt.Vagy, mint esetünkben világít egy…..
Amennyiben azon gondolkodnak, hogy karácsonyra könyvet rendeljenek, úgy gyorsan ragadjanak billentyűzetet, mert ha azt szeretnék, hogy időben meg is érkezzen a rendelés, arra még a mai napon van lehetőségük, a személyes átvételére pedig legkésőbb december 23-án, hétfőn,…..
Ilyentájt mindenhonnan a már unalomig ismert, őszintén szólva hihetetlenül giccsesnek hangzó karácsonyi melódiák csilingelnek a fülünkbe. A rádió, a tévé, és még a bevásárlóközpontok hangszórói is teletömködik hallószerveinket, és őszintén szólva, néha szívesen…..
SF.blog Nap képe: Tolkien virágai 2013.12.07 05:59:00
Azt hiszem a legtöbb embernek nem igen ötlik eszébe, hogy rajongásának tárgya hús-vér ember, hétköznapi gondolatokkal, problémákkal, és átlagos napi cselekedetekkel, úgy mint reggelizés, kávé szürcsölgetés, vagy éppen kertészkedés. Vannak olyan hírességek, akik…..
A Fibonacci-körút nem az utcaátnevezési lázban született nagyratörő vízió, de vajon lehet-e véletlen várostervezési bravúr, vagy még inkább több generációnyi mérnökcsoport látnoki zsenialitása?!Kérdezzünk meg bárkit az utcán, azt fogja mondani, hogy a pesti nagykörút…..
Eddig úgy tudtuk, hogy szegény Anakinnak elég sanyarú gyermekkora volt, és azt is, hogy elég sűrűn tette próbára a Sors; döntése a sötét oldal mellett szinte törvényszerűen következett be...Ügynökeink azonban olyan bizonyítékkal tértek vissza a minap, amely arra késztet, hogy…..
Van az úgy, hogy egy-egy sorozatban felbukkan egy crossover epizód; pl. Eurékában feltűnik a Warehouse 13 csinos, és zseniális tudóspalántája, Claudia Donovan, Fargo legnagyobb örömére.Ezúttal azonban az élet produkált egy kisebbfajta crossovert természetesen szigorúan csapón…..
Az ember képzeletét ősidőktől fogva foglalkoztatja egy különleges, mítikus lény, amelynek létezésére ugyan bizonyítékot máig nem találtunk, de például az első kínai donoszauruszcsontok felfedezése bázisként szolgálhat e mágikus, misztikus óriás hüllő…..
SF.blog Darth Vader, te szemét! 2013.10.08 13:40:19
A használt számítógép alkatrészek újrahasznosítása nem kis feladat; a panelek, alaplapok, hang-, és videókártyák, lemezolvasók, egerek etc... szétszerelésére egész iparág szakosodott. Nem ritkán a fejlődő országok szegénynegyedeiben élők egyetlen kereseti lehetősége,…..
Egy franchise népszerűségének mondhatni fokmérője, hogy megjelenik-e legó változatban is.Nos, a Star Wars mindenképpen az egyik legmenőbb franchise-zal büszkélkedhet; nem csak uzsitáskák, bögrék, kitűzők, PC-játékok formájában köszönnek ránk a figurái, hanem a legó is…..
SF.blog In memoriam Ray Dolby 2013.09.13 10:57:02
 Dolby 5.1-es hangzás... hányszor hallhattuk ezt reklámokban, mozikban, hányszor olvashattuk plakátokon, vagy kütyüink használati utasításában?!Rengetegszer. És vajon elgondolkodtunk azon, hogy mit is jelenthet ez?És, hogy honnan kapta a nevét? A Dolby Surround rendszer nem…..
SF.blog CSILLAGIDŐ 130914. 2013.08.23 06:01:00
Hogy stílusosan kezdjem... van az úgy, hogy az ember lánya - fia-, elkeveredik egy sci-fi táborba, ahol a jó szándékú hiperszuper előadó tőle minden telhetőt megtesz, és valóban érdekes, izgalmas előadást kanyarít az exobolygók természetéről, előfordulásuk gyakoriságáról,…..
Akik a galaktika.hu-ról tévedtek ide, azoknak nem meglepetés, e szösszenet, akik pedig csak úgy bekukkantottak, azoknak szíves figyelmébe ajánlom a poszt első részét... majd a cikk alján egy link formájában. Addig is, Nádor Gábor tolmácsolásában nézzük csak, hogy mit keresett…..
Rhewaa 2013.08.21 19:58:08
A Vissza a jövőbe sztoriját valószínűleg a legtöbb sci-fi rajongó ismeri, szóval, talán nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy a forgatókönyv szerint jó néhányszor kellett bő harminc évvel megöregíteni a színészeket.Akkoriban a CGI-t ugyan ismerték, de nem igazán…..
SF.blog Explorer, a randiguru 2013.08.05 11:05:31
..