Regisztráció Blogot indítok
Adatok
speedy gonzales

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akár beismerik, akár nem, igazából mindenki szeretne lapos, vagy éppen kockás hasat. Egyesek veszíteni szeretnének a hastájéki zsírból, másoknak az a célja, hogy erősebb törzsizmokat szerezzenek. De ha a férfiak nagy többségét vesszük, akkor az egyetlen céljuk, hogy kidolgozott kockás hassal…..
A kardió edzés olyan nálunk, mint a foci. Mindenki ért hozzá. Helyén kezelve a dolgot egy nagyon fontos része lehet egészségünk fenntartásának, de a többség vagy ellazsálja dolgot és ezzel értelmetlen időpazarlássá degradálja, vagy túlzásban viszi, ami viszont ahelyett, hogy segítene, már ártani…..
speedy gonzales 2016.06.28 13:06:02
@Eszel Te rendesen?: Mit csináljak, ha az egész írásod hemzseg a tévedésektől? Tudom, hogy ez egy blog és nem tudományos folyóirat, de ez nem mentesít az alól, hogy ne árts másoknak. Pl. ha egy főzőblogban a blogger azt írja, hogy nyugodtan tegyél galócát a pöribe, mert a főzés ártalmatlanítja a mérget, akkor igenis felelős azért, amit leír, hiába nem tudományos az írás. És itt nem jogi felelősségre gondolok, hanem etikaira. Semmi gond nem lenne, ha ez pl. egy szabás-varrással foglalkozó írás lenne. Mert hát mi történhet, ha valaki felemásra vágja le a nadrág szárát? Semmi. De a téma, amiről írsz, nagyon is komoly, és sajnos még mindig vannak olyanok, akik mindent készpénznek vesznek, ami az interneten megjelenik. Ezért javasoltam, hogy akit érdekel, inkább hiteles irodalomból tájékozódjon. De igazad van, ez a te blogod, azt csinálsz, amit akarsz...
Legalább 6 harckocsi látható azon a videón, amit a Donyeck felé vezető úton filmezett le egy fotós hétfő délelőtt. Az ukrán hatóságok szerint péntek óta legalább 32 harckocsi és több tucat egyéb jármű lépte át az orosz határ azon részét, amelyet a szeparatisták…..
A legtöbb háztartásban mától már elérhető az AMC, az egyik legfontosabb amerikai kábelcsatorna, ami a The Walking Dead, a Mad Men és a Breaking Bad mellett olyan sorozatokat tett le az asztalra, mit a The Killing, a Low Winter Sun, a Turn, a Hell on Wheels vagy a Rubicon, de ezek közül…..
Azt már éppen eleget sulykolták, mi az, amit egy önéletrajznak tartalmaznia kell. A dayjob.com viszont azt foglalta össze, mi az, amit mindenképpen hagyjunk ki. A kudarcok Ezt valószínűleg mondani sem nagyon kell, hiszen az önéletrajz alapvetően marketing eszköz, amellyel saját…..
speedy gonzales 2013.06.03 17:10:37
@Patricia Kolosy: ugye ezt nem gondolod komolyan?! Mondjuk öt, szinte mindenben azonos tudású, képzettségű, kvalitású stb. jelölt között nehogy már az döntsön, hogy mit csinálnak szabadidejükben!? Persze, az úgynevezett HR "szakemberekről" ezt is el tudom képzelni...
speedy gonzales 2013.06.03 22:09:10
@wartburg1963: így van! Lásd: "humán erőforrás menedzser"... :)

@vernarancs: "a CV-be ugyis azt hazudnak amit csak akrnak" - miért, a hobbinál nem hazudhatnak?

@ubu1: persze, befolyásol, de mi van, ha a negatív irányba?

Teljesen fölösleges olyan információkat kérni a jelentkezőtől, ami 1. ellenőrizhetetlen, 2. lényegtelen, 3. abszolút magánügy.
Hónapok óta tervezgettem a cserét. A Nike Lunarglide 3. bevált, írtam már róla ódát is, ahogy a tavaly szeptemberi félmaratonon váratlan beugróként igen jól vizsgázott, de azóta eltelt egy év. Nem készültem semmilyen versenyre, épp az volt a lényeg, hogy különösebb,…..
speedy gonzales 2012.10.25 23:02:02
@DaMartian: @viito: megértettem, amit írtatok, pedig nem vagyok agysebész :) ezért is írtam tegnap BGy-nek, hogy bár a cikk meggyőző(nek tűnik), mégis inkább hiszek a gyakorlati tapasztalatokkal bíró futóknak. Ezért kérdezek itt, és nem írok emailt a Nike Laboratory-nak :)

@viito: hidd el, egy olyan embernek, aki csak pár hónapja hallott először a pronálásról és a szupinálásról (sőt, szégyen vagy sem, a DaMartian által írt rice módszernek is utána kellett olvasnom...), nem annyira egyértelműek és logikusak ezek a dolgok. Főleg úgy, hogy minden boltban, minden eladó, minden cikk írója, minden tanulmány szerzője mást és mást állít. Nehéz egy kicsit kiigazodni, de majd belejövök :)

És bocsánat, egy kis személyes adalék: annak ellenére vagyok ilyen laikus, hogy sok-sok évvel ezelőtt az akkori barátnőm nagyon komolyan futott, tájfutott és triatlonozott, rengeteget versenyzett, voltam bringás kísérője ilyen-olyan hegyi (Bükk? Mátra?) versenyeken, a Bécs-Budapest maratonokon kenegettem a lábát mindenféle trutymóval stb. Ennek ellenére maga a futás akkor még egyáltalán nem érdekelt. Bocsánat a kitérőért.
speedy gonzales 2012.10.26 21:00:24
@saaby.: nem mondták még nekem, hogy gyorsan futok, köszi, ezt dicséretnek veszem :))) A lényeg: a fő problémám az volt, hogy a 2 ezret már többször simán futottam 12:30 körül (a legjobb 12:08 volt), és néhány hete nem hogy nem fejlődöm, hanem mintha fokozatosan lassulnék, és ez jutott odáig, hogy 1500-nál elpusztultam, ma pl. már ezernél abbahagytam... Nem tudom, miért van ez. Mondjuk éppen ma próbálgattam a talpra érkezést, ráadásul az új cipőben, lehet, hogy ezért volt. De 30 perc folyamatosan nem megy, ez tuti. Ez normális 3 hónappal azután, hogy komolyan (magamhoz képest) elkezdtem úgy 300 méter kocogással?

@Enemy No 1: ezt az öblítő-tabut sok helyen olvastam. Egyébként azt is, hogy az ecetes öblítés nem árt neki (???).

@viito: nem is gondoltam, hogy nekem címezted, csak hát magas labda volt :) Te/ti sosem hsználsz/használtok ilyen kenőcsöket? Először Nicoflexet kentem, egyszer... Valamelyik futóblogban azt írta valaki, hiogy a sátán krémje. Igaza volt. Most lóbalzsamot használok, de ha túlzásba viszem, akkor az első 200 m sprint, hogy hűtsön a menetszél :)