Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zaphodbeeb

0 bejegyzést írt és 711 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki nyugodjon le a picsábam VV Dennis (nem rokonok) magja csak nem olyan erős. A tesztre azért volt szükség, mert VV Fanni és VV Dennis óvszer nélkül kúrt. A képen a szintén csak névrokon VV Ádám markol rá VV Fanni puttonyára. ..
zaphodbeeb 2014.12.19 16:26:45
@sixx: jóvanna! aszittem azért írsz ide is, mert van értelme.
VV Fanni, aki már az őt az első napról fogva lelkesen kúrogató VV Dennisnek is ciki - pedig Dennis ugye az a jellembajnok, aki a beköltözésekor, élő tévéműsorban rúgta ki a nézőtéren döbbent arccal ülő csaját - a tegnapi összefoglalóban kimaxolta a villaprostitúciót: olyan…..
Két tengely mentén haladunk: Dennis-Fannika és Vikcsu-Zsuzsa konfliktusozik végig. Ez az egy mondat is elég lenne szerintem erről a részről, de hát csak kifejtem, ha már itt vagyok. Dennis és Fanni tengely, avagy Inkább beszélgetnék egy cserép petúniával Dennis és Fanni…..
zaphodbeeb 2014.12.05 16:31:17
Ha egy olyan piacon dolgozik az ember, amin tulajdonképpen két szereplő van, ami oszt és szoroz, akkor egy dolgot tutira elkerül: mindkét félnél felrúgni a szaros bilit. Gáspár Győzőnek sikerült a ritka bravúr, és az RTL Klubot és a TV2-t is sikerült felidegesítenie, aminek…..
Mivel Istenes faktorzik, Liut kapjuk szűk gatyában, pólóban, és végre nem abban az ortopéd cipőben, amit ráadtak vagy két adáson keresztül, és amit tán Bencus cipőjeként aposztrofált. A mai műsor főleg Maciról szól, aki az ilyet nem bírja, ne olvasson tovább. Hibrid poszt lesz…..
zaphodbeeb 2014.11.30 11:47:46
@Ybl: ott a pont.
A True Detective-nek ott volt Matthew McConaughey és Woody Harrelson, a Big Little Lies című sorozatnak meg ott van az Emmy-díjas író, David E. Kelley és két Oscar-díjas főszereplő, Nicole Kidman és Reese Witherspoon. A sorozat egy ausztrál író, Liane Moriarty azonos címú regénye…..
zaphodbeeb 2014.11.27 18:15:47
Amióta vezetek, mindig is motoszkált a fejemben a gondolat, hogy taxizni kéne. Szeretek vezetni, ismerem a várost, bírom a budapesti éjszaka hangulatát. Ha belegondolok, taxiztam is eleget, hoztam-vittem a rokonokat a reptérről, sofőrködtem a buliból hazafelé nem egyszer, százszor.…..
A Bors úgy tudja, hogy elkaszálták az Édes életet, a TV2 celebhakniját, szóval mostantól mehet vissza a balettba ugrálni Zámbó Krisztián, Kelemen Anna, Győzike és Cinthya Dictator valamint még sokan mások is. A lap szerint ráadásul azért volt a kasza, mert a kutya nem nézte a…..
Minden reggel végigpörgetem a Delmagyar.hu kínálatát. Szegről-végről szegedi vagyok, és érdekel, ami ott történik. Temetőjében nyugszanak a szüleim, és sok ismerősöm, egy-két barátom is él a városban. Ma reggel nyolckor figyelemre méltó információra bukkantam, amelyet még…..
zaphodbeeb 2014.08.07 09:06:32
150 másodperccel a mérkőzés vége előtt a BATE Boriszov befejelte a gólt, ami kiejtette a Debrecent az Európa Kupából. Ez rendben is van. Magyar csapat az utolsó pillanatokban ki szokott esni mindenféle kupákból. A Debrecen ekkor már több mint egy félidőt emberhátrányban…..
Jerome Valcke,a  FIFA főtitkára felháborodott azon, hogy a brazil vb-n a szurkolók be vannak rúgva. Nem tudni miért, hiszen pont ő volt az, aki a nemzetközi labdarúgó szövetség nevében arra kényszerítette a rendező országot, hogy a futballmeccsekre az arrafelé törvényben…..
Orbán fociakadémiájának elnöke, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester az elmúlt években rengeteg közbeszerzést nyert el. Mészáros hivatása gázszerelő, vállalkozása pedig néhány éve csődbe ment. Mostanra milliárdossá vált és szeret is költeni: villát vett, a budapesti…..
zaphodbeeb 2014.07.11 17:58:12
Nem elég, hogy nem pártatlanok, közhelyeket pufogtatnak és néha a játékosok neveit sem sikerül megjegyezniük, a vb kommentátorai néha olyan dolgokat is elnéznek, amiket minimális felkészüléssel simán tudni lehetne: például azt, ki a Costa Rica-i elnök mostanában. Menczer Tamás…..
Már csak pár óra, és az amerikaiaknál elkezdődik a Kaliforgia, született Californication utolsó része, és most ide kellene egy keserédes tagmondat, vagy mittudomén, valami sirám a sorozat befejezése miatt, de kurvára nem lesz. Mert egyáltalán nem kár, hogy vége van. Én aztán…..
Tóth Miklós lassan fél évtizede dolgozik a napelemes tetőcserépen. Hírportálunkon 4 éve jelent meg az első hír a találmányról, azóta időről-időre felbukkan egy hír, hogy épp indul hamarosan a gyártása. Most magát a feltalálót kérdeztük.  Hol tart most a napelemes…..
Most, hogy hivatalosan is nyár van -habár az időjárás még mindig nem kedvez a strandolóknak-, talán már neked is megvannak  a terveid, hogy hová mész nyaralni. Ha idén csak a 'low budget' opció maradt - mint nekem -, és biztosan nem lesz lehetőséged sok pénzt költeni, akkor…..
Még 2011 októberében, azaz már több, mint két és fél évvel ezelőtt készítettem egy TOP10 Kedvenc sorozatom című videós toplistát. A nemrég frissült képregényfilmes toplistánál azt írtam, hogy a korábbi rangsor bővített és aktualizált változatáról van szó, viszont ez…..
Címlapügyeletben lapozgatom épp a Blikket, és a 10. oldalon csodálatos szociológiai látleletet találtam a mai magyar társadalomról, pompás szegények-gazdagok törésvonallal: Cannes-ban sem enged igényeiből a Vajna házaspár: Naponta egymilliót fizetnek a luxusért Izának…..
Lalekowsknak sikerült nagyjából rekonstruálnia az ingyenes készpénzfelvételen fennakadt naiv ügyfél történetét az OTP-vel. Ő édesnyja számlájára csatlakozott be, és ezért nem vehet most egyikőjük sem kedvezményesen pénzt. Ahelyett, hogy bitcoinra váltottak volna, és nem…..
Look at this beágyazás, bazmeg! Az első közel húszperces etapban masszív takarítás zajlik. Iza és Teó követi el ezt a csodát. Hogy mégis mi a rücskös lófaszért? Hát mert egy szponzor (SUPRA) baseballsapka a tét. Ben kell ennél több a lányok konkrétan csitti-fittire nyalják a…..
Nem bírom! Nem bírom kivárni a villa következő paplan alatti heves, műkörömgyilkos handjobját. Szóval előre borítékolhatja mindenki, hogy slendrián módon fogom felskiccelni az eposzi ejakulációig vezető több szálon futó történéseket, mert amúgy ez az adás is a dögunalom…..
zaphodbeeb 2014.03.27 22:58:46
zaphodbeeb 2014.03.27 23:12:20
zaphodbeeb 2014.03.27 23:41:36
@Nem Penny hajója: köcce, megvan
Ha az európai államok az induló vállalkozások számára bankgaranciát nyújtanának, azzal hirtelen megugrana a startup cégek és a munkahelyek száma és rövid úton szárnyra kaphatna a gazdaság. Az induló vállalkozás számára ugyanis a legfontosabb a versenyképes hitel.Nagyon…..
A párbaj előtti napok pont olyan izgalmasok, mint amilyennek elképzeljük őket, de hát mi az istent lehetne az egyre jobban lepukkanó villában, mint veszekedni, dögleni, egymás bugyijában matatni és helikopterezni, esetleg foltnélküli sonkáét majszolgatni vagy dikkelni. KokkIza…..
zaphodbeeb 2014.03.16 00:34:25