Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kirchner12

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor Szijjártó Péter augusztusban részt vett az USA Republikánus Pártjának tampai elnökjelölt-állító konvencióján, meglepően határozott elkötelezettséget jelző nyilatkozatokat tett. Kiemelte, hogy a republikánusoknak és a magyar kormánynak az adósság- és a foglalkoztatási…..
Nemcsak a Vatikán erősödő érzékenységét a környezet védelme iránt, de a Renault - Olaszországban is - rendkívül jó villanyautó-piaci pozícióit is jelzi, hogy őszentsége XVI. Benedek átvette élete első elektromos autóját, egy kifejezetten pápai igényekhez átalakított…..
A város legveszélyesebb biciklis útját tervezik Zuglóban. A forgalmas téren úgy vezetnék keresztül az új bicikliutat, hogy az állandó konfliktus és balesetek forrása lesz. Az úton ugyanis át kell majd vágnia minden gyalogosnak, aki egyik tömegközlekedési eszköztől menne a…..
A legfrissebb hírek alapján az Apple az iPad miniből és a 4. generációs retinás iPadből a pénteki start óta 3 millió darabot értékesített. Persze csak ha nem szó szerint értelmezzük a közleményt. Keresd a különbséget az Apple közleményei között! (Kiemelések…..
Ahogy egy korábbi posztunkban hírt adtunk róla, a független színházak létüket érzik veszélyben a Nemzeti Erőforrások Minisztériuma forrásmegvonása miatt. Videóüzenetet is készítettek, hátha: A Minisztérium se volt rest, visszavágtak. Szintén a youtube-on: A Nemzeti…..
Varánusz Orbán Waterlooja 2012.10.27 04:14:30
November hetedike sokáig piros betűs nap volt Magyarországon. No, könnyen lehet, hogy idén visszakerül a jeles napok közé, és jövőre már a választási kampányban kötelezően Nemzeti Gyásznapként kell ünnepelni akár regisztrációért sorban állás közben is, hogy a…..
Megjöttek a hiénák. Gyülekeznek mind, ahányan csak vannak. A frissen alakult választói mozgalmat kerülgetik. Bele-bele marnak, s láthatóan cseppet sem félnek attól, hogy rúgással, pofonnal, haragos mordulással zavarják őket el. Ez az ő zsákmányuk. Ez az ő mozgalmuk. Ez a zsíros…..
kirchner12 2012.10.29 10:31:24
Horatius: Licinius Murenához
II.10.

Jobban jársz, Liciniusom, ha nem törsz
folyton a nyílt tengerek ostromába
s gyors szelektől tartva nem óvakodsz a
parti hegyekhez.

Akinek szivében arany közép tart
súlyegyent, azt nem nyomorítja rozzant
putri szennye, nem nyomorítja bántó
udvari pompa.

látszik, hogy a Király már nem csak, hogy Licinius Murena nevére nem emlékszik, de a horatiusi Aurea mediocritas is rég kiveszett szívéből... anno pont a hipermoralista Kövér nyilatkozta, hogy olyan jó országot adtak át 2002-ben, hogy a baloldalnak csak hátra kell dölnie majd és terem nekik a babér... akkor elsodorta a Fidesz hajóját a nyílt víz, elővigyázatlanok voltak, buta kampánnyal és kellő hátország nélkül felfalta őket a baloldali propaganda..... 8 év után újra itt vannak és a bourbonokkal ellentétben sokat tanultak.... sajnos túl sokat is... fideszes, pécsi magasház méretű humunculus áll mögöttük a sok sejtből és polgári kör szövetekből összeszőve.. ám még így is minden lépésükből az elmúlt évek félelme süt... hogy megint veszíthetnek.... csak egy kicsit kellett volna jól kormányozni magabiztosabbnak lenni és ahogy Kövér anno mondta, csak nyugodtan hátra kellett volna dőlniük a befejezetlen autópálya torzókkal és házaikban megfagyó cigányokkal ékesített országban, amely teremte volna nekik a romlás babérjait, nyugodtan ráfoghattak volna mindent joggal az előző nyolc évre meg a válságra... minden nehéz intézkedést keresztül vihettek volna... ehelyett amit legjobban müveltek az a demokrácia lebontása és minnél erősebb királyi falak emelése...ha ezt nem teszik még a buta egykulcsos adót is megbocsátották volna nekik sokan akik most nem... a Fidesz hajóját, mint 2002-ben most is elragadta az Aranyközép újtáról a szélsőség, csak épp a másik irányba... de most már nincs visszaút, a hajó feltartóztathatalanul rohan a parti hegyeknek, amiknek tetején egy millió szabadságra éhes "civil" várja tüzes nyilakkal kezükben
Eszter azonosíthatatlan úszó tárgyat talált a grapefruitos Hohes Céjében. Szerencsénkre több jó minőségű képen megörökítette. Meg ha már így felmerült, tudja valaki, hogy ki volt a béltisztítás istene? Íme levelem a Sió-Eckes Kft-nak, képekkel érzékeltetve azt a…..
A morgás joga Ki kivel harcol? 2012.10.23 20:44:50
Orbán vs. Bajnai – a mai nap óta ország-világ tudja, az elkövetkező cirka másfél év róluk fog szólni. Eddig a kormány eredményei és Orbán Viktor folyt a csapból is – kérdés, vajon az ellenfele hol kap majd helyet a médiában? Kap egyáltalán? Agyonhallgatja a királyi tévé,…..
Legutóbb  Hoffmann Rózsa még azzal küldte haza a pedagógusokat az egyeztetésükről (részletesen itt), hogy a november  november 9-ei találkozóra  a szakszervezetek legyenek szívesek jussanak egymás között egyezségre a legfontosabb kérdésekről. Mi volt…..