Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pepe135

0 bejegyzést írt és 329 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeledik a nyár és eljön a hűsítő italok ideje. A kánikulában mi eshet jobban, mint egy pohár hideg szörp. A gyerekek és persze a felnőttek egyik kedvenc íze a málna, ezért teszteltük most a országos láncokban kapható málnaszörpöket és málnaízű szörpöket. 19 szörp tesztje!..
Pepe135 2019.07.04 17:31:53
@kilgore42: Kb 205 éve ittam Máltán Scweppes narancsot, jégbehűtve! Na az tökéletes édes narancsos ízű volt! A mostanin csak szénsavat, meg édesítőízt érzek
Nyár van. Az árnyékban egy hideg, frissen felpattintott doboz sör elég jólesik ilyenkor. Elég sokunknak jól esik, mert nyáron ugrásszerűen nő a sörfogyasztásunk. Az egyik közkedvelt sörfajta a lager, amit frissessége és letisztultsága miatt szeretnek nagyon sokan. Következzen a 14, országosan…..
Pepe135 2019.06.21 10:56:06
@Fülig José: Ott a pont. Én sem veszek licenc sört. Főleg a borsodi nem jön be.
A staroval is ez volt... Finom, jó kis sör. Mire megszerettem lecserélték itthoni gyártással. Azóta ihatatlan.
Pepe135 2019.06.22 12:24:05
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Sajnos megszűnt, ha jól emlékszem a Komáromi sörgyárban készült.... Ha igaz, a sörgyárat is bezárták...
Pedig az egyik kedvencem volt.
Az utasok gyakran ki tudják akasztani az óceánjárók legénységét. Az alábbiakban következzenek azok a legidegesítőbb dolgok, melyek leginkább kiborítják a hajókon dolgozókat...
Pepe135 2019.05.07 14:09:23
Mit pakoljunk a hátizsákba és mit hagyjunk ki belőle? Tippek, ötletek, dilemmák - főleg nőknek - grammonként adagolva... :-) Úgy gondoltam, hogy mivel nem ez az első utam az El Caminón, hipp-hopp összepakolom a hátizsákom, ez nekem már nem jelenthet gondot. Elég sok mindenem maradt viszonylag jó…..
Utazás közben sokszor jön elő az emberből „az állat” és valahogy kevésbé toleránsak mások, utastársak, személyzet, stb.. iránt. Sok módja van annak, hogy valaki magára ragassza a „bunkó utas” jelzőt, kezdve a biztonsági előírások be nem tartásától, majd a személyzettel ezen való hisztizéstől, a…..
Pepe135 2018.03.11 09:19:52
Heti rendszerességgel utazom InterCity-n és higgyétek el, hogy az alábbi esetek mind megtörténtek. Analfabéta Nem tudja elolvasni, hogy az ajtó automatikusan záródik, és ész nélkül rángatja. A számokkal bajban lévő Képtelen megérteni, hogy a számok azért vannak az ülések fölött, mert az…..
London, mint nagyváros a megfizethetetlen lakásairól híres, és mint minden nagyváros, ott is van igény a megfizethető minőségi és élhető terekre. Ilyet mutatunk most be...
Egész nap Facebookozol? Felkelés után első dolgod csekkolni az Instát? Na és 10 évvel ezelőtt milyen honlapokat böngésztél? Képzeld, a legtöbb még ma is működik, csak már jóval kevesebben kíváncsiak rájuk. Fedezd fel velem újra az internet legjavát!  1. KvízPart.hu Tisztán emlékszem a napra,…..
Bevallom, a wellness hotelekre és egyéb szállásokra érkező panaszokat fentartásokkal szoktuk kezelni, mert néha még a dokumentáció alapján is nehéz eldönteni, hogy a körülmények vagy a levélíró érzékenysége áll a levél születésének hátterében. Most is ez történt. Még a fotók megnézésénél is…..
Pepe135 2017.09.24 06:50:58
@szolgáltatás: Éjszakánkén 39 ropiból esetleg már telhetne a személyzet bérezésére is!
Meg kell fizetni végre azt aki munkát végez, ahogy azt tőlünk nyugatabbra is teszik.
1969: Simándy József (ha minden igaz) először énekli el lemezfelvételen a Hazám, hazám című áriát Erkel Bánk bánjából. 1961: Rátonyi Róbert egy tévéfelvételen énekli el a Csárdáskirálynő című operett egyik leghíresebb dalát, a Jaj, cica, eszem azt a... kezdetűt. 2017: a Sztárban sztár ötödik…..
Megint levelet kaptam egy séftől, szeretem, ha segíthetek a prábeszéd kialakításában ilyen módon is, hiszen ők interjúkban nem nagyon mondhatják el szabadon a gondolataikat, mindig arra is kell gondolniuk, hogy mit szól hozzá a főnök, a tulajdonos, a potenciális vendég. Akinek ugye mindig igaza van.…..
Bármennyire is divat valami a nők terén, az korántsem biztos, hogy az elnyeri a férfiak tetszését is. Sokszor képtelenek megjegyzés nélkül hagyni, ha meglátják rajtunk a bizonyos darabot. Ilyenkor kisebb harcok alakulhatnak, de végig rajtunk áll, kitartunk-e mellette. Sokan azt állítják, a…..
Grandiózus, lenyűgöző, és egyszerűen: ámulatba ejtő! Ezek voltak az első gondolataim, mármint közvetlenül azután, hogy felvetődött bennem a kérdés: mi a franc ez?!? Igen, tényleg ennyire ellentmondásba kerültem önmagammal! Mondhatni: vegyes érzésekkel néztem a híres/hírhedt Vizes VB megnyitóját.....
Keverjük bele egy kicsit a papucsot is a dologba és máris sokkal nehezebb kérdés előtt állunk, mint azt gondolnánk. Oké, épeszű ember zoknival nem veszi fel a szandált, de mivel igen? És hova? Mikor? ..
Nem is olyan régen, miközben Budapest egyik pontjából a másikba utaztam, szemtanúja lehettem egy szinte mindennapos konfliktushelyzetnek a villamoson. Az eseményeket ezúttal mérhetetlen izgalommal kísértem figyelemmel, amik aztán ennek a bejegyzésnek a megírására is ihlettek. Az eset a 6-os…..
Abban megegyezhetünk, hogy amikor bármilyen kínai gyártmányú terméket vásárolunk az első dolog, ami felmerül bennünk: vajon meddig bírja? Sokan azt is kétségbe vonják, hogy a kínai gyártmányú termékek esetében lehet-e érvényesíteni maradéktalanul a garanciát. Ezeket a kérdéseket nincs miért…..
Blue Lemon Csabai kolbász 2016.12.27 15:51:37
A különféle helyi élelmiszerek eredetét és elkészítési módját sokszor legendák veszik körül. A békési kolbászok és szalámik is ilyenek, általában titkosak. Ez már nem az. Viszont nem kellenek disznót tartó rokonok ahhoz, hogy saját házikolbászunk legyen, mert egy 65 négyzetméteres lakásban is…..
Végre megérkezett a mozikba a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet, amiben helyén van a látvány, a sztori és a színészi játék is, ugyanakkor a klasszikus Csillagok háborúja-hangulat mégis mintha hiányozna belőle. Ettől függetlenül kötelező mozis nézés, hiszen abszolút van…..
A magyar étteremkultúra - a vendégek viselkedésének tekintetében - még hagy kívánni valót maga után. Alapvetően vannak illemtani hiányosságok is, például illik köszönni, ha bemegyünk valahová - ahogyan a pincérnek, eladónak is illik köszönni, vagy vissza köszönni. Összeszedtünk saját kútfőből és a…..
Komoly összeállítást közöl az Entertainment Weekly aktuális száma a decemberben érkező Star Wars-filmről. A lap megszólaltatja többek közt a Zsivány Egyes (Rogue One) rendezőjét, Gareth Edwardsot, Kathleen Kennedy producert és az Oscar-díjas Star Wars-veteránt, John Knollt is, aki a film ötletének…..
A stabil kiadás előtt elsősorban a magasabb prioritást élvező hibákat semlegesítik. Könnyen elképzelhető, hogy már jövő hét kedden elkészül az 1.0-s verzió, ugyanis a Vivaldi alapítói közül ketten (Jon és Tatsuki) reggelivel összekötött beszélgetésre hívják a nagyérdeműt – az összejövetel Palo…..
Ez a telefon egy igazi kínai édes-savanyú. Ettől édesebb meglepetés alig lehetett volna, és ettől savanyúbb megválás is. Életem első Ulefone-ja rendesen meglepett, és ezt kivételesen a szó legpozitívabb értelmében mondhatom. Ami most következik, az pedig egy jó, szaftos, autentikus, magyar lecsó,…..
Ha ilyen intenzitással folytatják a műsor készítői a háziállatok behozatalát, akkor lassan rohadt nagy gondban lesznek, mert néhány baromfit kivéve, gyakorlatilag már minden van itt, ami egy tanyán létezik. Tűkön ülve várom, mikor kapnak a lakók egy zsiráfot, vagy egy koala…..
Vasárnap este mutatkozik be az USA-ban a feltámasztott X-Akták új évada (egy napra rá, a Cool adásá meg magyarul is látható lesz), az, amitől a Fox azt várja, hogy majd olyan nézettséget hoz, hogy a heti Hany Istók- és lápiembervadászatot idegen lények utáni kajtatással megfűszerezett teljes évadot…..
Ez a poszt a büntetlen örömökről szól. Olyan brownie készült ma a konyhámban, ami nem tartalmaz lisztet, cukrot, tejet, ráadásul sütéssel együtt 35 perc alatt elkészül. Ha még tartod az új évi diétás fogadalmadat, akkor ideális választás lesz: anélkül ehetsz igazán finomat, hogy utána bűntudatot…..