Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kommunistadisznó

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégposzt: pizzaszeletvágó   Jó múltkorában, mikor egyszer töltött káposzta recepteket keresgéltem, és ezen a számomra kedves blogon csak egyfélét találtam, arra gondoltam, hogy belekezdek egy idevaló, hiánypótló, töltött káposztát dicsõítõ írásba. Utána is néztem dolgoknak, múltnak és…..
Stresszblog Kutyaszar-háború 2014.07.05 16:45:35
Ha huzamosabb ideje nagyvárosban lakik valaki, biztosan megesett már vele az az eset, hogy kutyagumiba lépett. Bosszantó, kellemetlen, gusztustalan, fúj! Másrészt viszont, tekintve, hogy a kutyák milyen tökéletes stressz-terapeuták, és milyen aranyosak tudnak lenni, itt a blogon,…..
Eddig több mint 3,5 milliárd forint uniós támogatást fizettek ki annak a 74 magyar cégnek, amelyek tulajdonosai között az offshore paradicsomok valamelyikébe bejegyzett tulajdonosokat is találunk. Köztük van a tévériporterből kávézólánc-tulajjá avanzsált Frei Tamás cége is. A…..
Azt hittem, rosszul hallok a mai kormányszóvivői tájékoztatón! Legutóbb ilyet a Kádárék csináltak, valamikor 1987-88-ban. Az akkor egy döglődő diktatúra végnapjait jelezte előre..."...ne forduljon az elő, mint ahogy itt nézem, hogy van olyan hallgatói önkormányzati vezető, aki…..
Hétfő után szerdán is utcára vonultak az egyetemisták és középiskolások a diákhitel mögé bújtatott költségtérítéses képzés, magyarul a tandíj ellen. Ráadásul fagyos hideg ide vagy oda, valószínűleg folytatás is lesz, márpedig ez ismét egy nagyon kellemetlen szituáció…..
Proszektúra Semjén nem mond le? 2012.12.07 15:33:43
Semjén plagizált, állapítja meg az index írásának címében igen tömören. Pedig ebben a dologban tulajdonképpen nem is az a legszégyenletesebb, amit ez a PhD tudományos fokozatú úriember művelt egykoron. Hiszen mondhatnánk azt is, hogy ez egy húsz éves történet, fiatalság,…..
A sat-tv-radio.hu híre szerint más hasonló televíziós csatornákhoz képest háromszor nagyobb díjszabásai miatt nem sugározza a Discovery csatornákat a Digi TV. A kiadott közlemény a román változás nyomán született, de hazánkra is érvényes.„Nem tudjuk követni az 1 százalék…..
Szokatlanul korán, másfél évvel a 2014-es választások előtt elindult a kampány, bár az is igaz, egy permanens szabadságharcban nincs külön kampány, minden nap kampány. És még csak most fordulunk rá október 23-ra, az "ünnepre" ....A tegnapi Naplóban leadott "riportot" egy ideig…..