Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vol'Jin

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég Selmeczi Gabriella mellett Zsigó Róbert bajai polgármester és Hoppál Péter pécsi képviselő is Fidesz-szóvivő lett. A létszámbővítésre Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója tett javaslatot, és a két konkrét személyre is. Kocsis szerint azért van szükség…..
Vol'Jin 2013.04.19 23:17:26
@sírbateszezazegész: "Szerintem nem állított valótlant. Biztonságban van az annyit jelent, hogy nem kell miatta aggódni, nem érheti baj. Ez meg is valósult. Akik maradtak a manyupban, na azok pénze még nincs biztonságban, ők aggódhatnak, de kurvára!"

Ja, az cseppet sem zavar, hogy azóta elköltötte az állam.
A Való Világ 4 nyertese ma tudta meg a bíróságon, hogy az RTL Klubbal nem lehet szarakodni, írja a Blikk. A csatornán két valóságshow-t is lehúzó, majd onnan élő szerződése tiltó passzusai ellenére a Tv2 Összeesküvők című műsorába átlépő mondvacsinált celebritás biztos…..
Vol'Jin 2013.04.19 03:00:54
@Con Storm:

Te egy akkora barom vagy, hogy az fáj. Egy okoskodó kis buzeráns pöcs vagy. Ráadásul el is hiszed a saját rögeszméidet.
Azt már szinte mindenki tudja, hogy a lélek súlya valahol 21 gramm körül van, azzal viszont talán már kevesebben vannak tisztában, hogy grammja olyan 120 000 forint körül mozog. A Lányom nélkül soha című megkérdőjelezhető minőségű kalandregény alapján készült valóéletbeli…..
Tisztelt Uraim! Mielőtt még az uniós bíróság a magyar devizahitelesek perében igen nagy valószínűséggel a bankok oldalára áll, felhívom szíves figyelmüket egy olyan köztes, ám igen drasztikus gazdaságpolitikai megoldásra, ami mindhárom félnek (devizahitelesek, bankok,…..
Pár napja kb. felrobbantak a hírportálok George Church Spiegel interjújától, konkrétabban annak a neandervölgyi gyerekek klónozását illető részétől (pedig az interjú hosszabb és a többi részében is vannak bőven meghökkentő, kontrariánus kijelentések, rendesen) - szinte…..
A KARD Gyüttment 2013.01.22 07:22:48
"Igaz-e, hogy Pálffy Kinga, a Miskolc Holding vezérigazgatója az ő rokona és beszéli a román nyelvet?  Igaz-e, hogy Perecsenyi Attila, a Miskolci Városgazda igazgatója az ő barátja, s korábban ugyanabban a nagyváradi Ady Endre Líceumban tanult, ahol ő is? Igaz-e, hogy Szélyes…..
Vol'Jin 2013.01.24 05:27:43
@Balt: "Mo.-n, már az MSZP is "rossz válasznak" tartja a 2004-es gyurcsányista kampányukat."

Tisztán emlékszem, hogy a szocik hivatalos álláspontja az volt, hogy mindenki szavazzon a meggyőződése szerint.
Vol'Jin 2013.01.24 05:40:28
@Kandeláber: "naponta, egymást váltva ítélik el a számtalan balliberális fórumon és orgánumban, most miért nem visítoznak az ég felé fordított arccal a dagadt miskolci maszopos listázása hallatán?
Még egy nyomorult elhatárolódásra felszólító kiáltványt sem tudtak kiizzadni magukból.
Mi ez a némaság?"

Nem hiszem, hogy tapsikálni kellene ahhoz, hogy Magyarországra született magyar állampolgároknak esélyük sincs Miskolcon vezető közhivatalnokká válnia, mert egy polgármester:

- úgy gondolja, hogy igaz magyar virtus kizárólag határon túliakat pozícióba emelni,
- valamilyen alku alapján a preferált külhoni magyar szervezetnek eladták a delegálás jogát,
- a polgármester haveri kört nyomat be mindenhova,
- a polgármester annyira hibbant, hogy víziója volt egy könnyező feszületnél, és klerikális érzékcsalódásos átszellemültségében azt súgta a fülébe a mindenható, hogy külhonból importáljon szürkeállományt, mert a honi az magyari elkötelezettségében tisztátalan lett a liberálbolsevik média által ontott szenny lelket és nemzettudatot romboló fertőző propagandájától.
Vol'Jin 2013.01.24 11:29:32
@Balt: Engem meg totálisan nem érdekel, hogy más hogyan emlékszik rá. Interjú a tévében, az volt egyéni állásfoglalás, de sajtótájékoztatón talán a döntsön mindenki a saját lelkiismerete szerint volt az álláspont.

@Kandeláber: Ja, persze, érv az nincs, hogy miért helyes, hogy minden friss kinevezés határontúliakat tolt pozícióba, csak annyi, hogy aki ezt firtatja, az szanyikapitányos szoci, aki magyargyűlölő.
Tegnap mondtuk, hogy majd ma derül ki, mit vállal és mennyiért VV Veronika, az egykori villalakóból lett botcsinálta prosti, aki a Blikk szakállas nője lett, az az elem a cirkuszban, amin elborzad az ember egy picit, de azért megnézi, mert csak kíváncsi a produkcióra. A tegnapi cikk…..
Azonnal ki kell találni valamit a szénhidrogén alapú energia kiváltására Hányszor hallottuk, hogy egy évtizedünk van, vagy három évünk, vagy hogy 2020-ig kell megoldani? A nyolcvanas években az ökológusok azt mondták, hogy 2000-ig meg kell oldani ezt a problémát. Ez a határidő…..
Vol'Jin 2013.01.22 00:28:52
@Gera: Igen, és akkor további probléma még, hogy ugyanarról a helyről származó adatsorok sem összevethetők. Mondok egy példát Mondjuk Ferihegynél kiraktak egy műszert 100 éve, és mérte az erdőben a hőmérsékletet. Most meg egy nagy betonplacc van ott. Hogyan vethető össze a két időszak adata? Nyilván sehogy.
Vol'Jin 2013.01.22 01:21:01
@$pi$: Igen, az egyes pontodra én is utaltam, hogy a felmelegedés következménye a természetes széndioxid felhalmozódás a légkörben. Ezt ügyesen azzal kerülik meg, hogy az visszacsatoló tényező, amivel még súlyosabb a probléma.

A környezetvédők talán a vegyi mérgezések ellen akartak fellépni, és a széndioxid az iparosodás jelképe, és ezért szálltak rá, de már régen elfelejtették a saját céljukat, az ipar visszaszorítását (ami szintén egy értelmetlen cél), és helyette az álproblémájukkal vannak elfoglalva.
Január 9-én szerdán délelőtt a szaúd-arábiai Dawadmy településen lefejezték a sri lankai Rizana Nafeek-ot. A nőt 2007-ben azt követően ítélték halálra, hogy az igazságszolgáltatás bűnösnek találta egy újszülött meggyilkolásában. A vád szerint a nő 2005-ben megfojtott…..
Vol'Jin 2013.01.18 02:22:46
@VonS: Irak szaudi kérésre lett lerohanva.
Az amerikai óriásbolha tapsra ugrik. Az amerikai óriásbolha tapsra akkor is ugrik, ha kitépjük három lábát. Az amerikai óriásbolha nem ugrik tapsra, ha minden lábát kitépjük. Következtetés: az amerikai óriásbolha megsüketül, ha minden lábát kitépjük. Hát kábé ilyen a…..
Vol'Jin 2013.01.14 23:16:24
@Rozsomák2012: "Nem a bloghoz konkrétan,de érintette a devizahitelesek helyzetét.Ismét leírnám, a Magyarországon működő bankok által kihelyezett "devizahiteleknek" semmi közük a devizához, forintban gyűjtött betétekből finanszírozták azokat, így nekik semmiféle veszteségük nem származott pl a végtörlesztésből"

Elhiszem, hogy te elhiszed ezt, de ez sajnos nem igaz. Lévén, hogy nem volt annyi megtakarítás, amit kihelyeztek hitelbe. Ezek bizony nem hazai megtakarítások voltak, hanem külföldi kötvények.

Még akkor is, ha te magadban mondogatod, de hogy igen.

Hogy ez valóban így van, arra a legjobb érv, hogy egyik bank sem lett volna olyan hülye, hogy 3-4 százalékra adja ki azt a hitelt, amit 7-8 százalékos betétekkel kalapozott össze. Ezek mind külföldön 1-2 százalék kamatra eladott kötvényekből folytak be. A nemzetközi bankok a saját anyabankjaiktól, az OTP meg kötvényeladásból szerzett forrásokat. Még a híreket is olvashatta bárki, hogy 500 millió euró, svájci frank kötvényt bocsátott ki ekkor meg ekkor az OTP.

Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy teljesen feleslegesen írtam ezt le az irányodban, mert füleden be, füleden ki, és hajtogatni fogod tovább, hogy de igen, az úgy volt, ahogyan te gondolod.

Nem is neked szántam ezt, hanem azoknak, akiknek nincs kialakított véleményük nulla ismeretre, hanem mérlegelnek. Akinek van esze, az rájön, hogy nincs bank, aki 3-4 százalékra ad hitelt, amikor a betétekre 7-8-at fizet.
Sokféleképp hívhatja fel magára egy férfiember a női nem figyelmét, az azonban, amit egy indiai férfi talált ki, alighanem példátlan: nem volt neki elég a drága ékszer, ő egy aranyinget csináltatott magának. Ha már semmi sem működik, se a lehengerlő stílus, se a külső…..
"Hetven éve, 1943. január 12-én kezdődött a doni katasztrófa. Idegen földön, idegen érdekekért négyszer annyi ember veszett el, mint a mohácsi csatában." (Heti Válasz)   Tilinkós, horthymikiszobros  jó reggelt kívánunk!  Milyen érdekekért a kicsoda-micsoda?…..
Vol'Jin 2013.01.13 06:11:21
@Siri Keeton: Itt nem a Horthy bírálatán van a hangsúly, hanem azon, hogy van olyan agyhalott, aki szobrot állít neki, meg közteret nevez el róla.

KISZ-titkárságból liberálisba, liberálisból néppártiba abból keresztényibe, majd nemzetibe ferdülőktől ez kitelik. Volt itt kérem minden. Büdös panelprolik, középosztály, majd a dolgozó emberek, és már csak a mi, a magyarok, mert aki nem velünk van, az nem is magyar.

Normális embernek csak egy dolgot érdemes mérlegelni. Volt értelme százezreket vágóhídra küldeni? Kurvára nemzeties dolog százezreket vágóhídra küldeni? Magunkra is rántottuk a ruszkikat 40 évre. Emberek úgy élték le a teljes életüket, hogy beleszülettek egy posványos rabságba, és úgy öregedtek meg, hogy körbe kellett nézniük, mielőtt kimondják a véleményüket. Itt nem arról van szó, hogy valaki, hibás döntésekkel elcseszett pár évet, amit majd jól kikorrigál az utána jövő, hanem sok évtizedes, teljes emberi életeken átívelő kilátástalanságba sodorta az egész nemzetet. Százezrek haltak meg, és millióknak kellett úgy leélni az életüket, hogy reményük sem volt a szabadságra.

Ha valaki annyira nemzeti érzelmű, hogy úgy kel fel, hogy hű a nemzet, úgy tesz-vesz nappal, hogy hű a nemzet, és úgy fekszik le csicsikálni, hogy akkor is a nemzetre gondol, az gondolja már végig, hogy egy nemzetnyomorítót tiszteleg körbe hajlongással, amikor a Horthyról elrévülten áradozik!
Nem tartom okos ötletnek, ha akár hatásvadászat céljából, akár vágyvezérelt gondolkodás alapján olyasmit akarunk belelátni egy eseménybe, ami nincs, nem lehet benne. Nem hiszem, hogy helyesen mérték fel a decemberi diáktüntetések súlyát azok a megmondóemberek, akik jelentős…..
Vol'Jin 2013.01.13 00:10:42
@inreallife: Orbán nem államfő, hanem kormányfő. Az ország államfője Áder János.
Úgy szeretném kitörölni az emlékezetemből azt a félórát, amit a Tv2 új Bűnök és szerelmek című sorozatával töltöttem, de nem lehet. Minden egyes képsora örökre beleégett a retinámba, kezdve a Bodzás klán fejét szórakoztató Blikk-pucérnő Larion Zoé majdnem kivillanó…..
Vol'Jin 2013.01.08 18:45:02
@Aureliano Buendía ezredes: "Nincs azzal alapvetően semmi baj, hogy bűnöző cigányok a főszereplők. Nyilván van ilyen, lehet ilyet. A gond az, hogy a magyar kertévékben a cigányság jóformán csak így jelenik meg (vagy zenészként). Na, ez a gáz. Az USA-ban is vannak bűnöző négerek a sorozatokban, de ott a jófiúk között is mindig van néger. Itthon a kertévék csak a sztereotípiákat tudják felböfögni, nincs olyan, hogy az egyik szereplő, csak úgy mellékesen, minden felhang nélkül cigány."

Az USA-ban olyan filmek is vannak, ahol nem kell tölteni a fegyvert, csak lőni vele. Egy forgótárasból akár 20-at is. Lerágott csont már az amerikai filmeket azért kritizálni, mert sok az irreális elem bennük.
Vol'Jin 2013.01.08 18:51:12
@Aureliano Buendía ezredes: "Igen, az RTL nagyon büszke rá, de azért engem érdekelne, hogy a BK nézőinek vajon hány százaléka van vele tisztában, hogy ő cigány. (Mellesleg amennyit az RTL ártott a magyar cigányságnak a Mónika show-val, meg Győzikével, bőven lenne mit kompenzálniuk)."

Miért, mit kellett volna Dr. Balogh Nórának csinálnia a BK-ben? Késelni, óbégatni? A Mónika Show meg csak hagyta őket szerepelni.
Vol'Jin 2013.01.08 19:02:49
@MaLiBu: Hát igen, számomra is érthetetlen, hogy a készítők nem látják előre a bukásaikat. Mert mondjuk az, hogy valami jó, de van egy konkurens, aki elszívja a nézőket az vállalható bukás, de amikor valami önmagában szar, amitől a néző csak menekülhet az maga a belterjes dilettantizmusra utal. Gondolok itt arra, hogy itt minden tótumfaktum, aki dönt, az a másiknak a barátja, rokona, a megkúrta, leszopta háló eleme. Hogy ide a buzi a buzit, a playboy a kurváját, a díva a selyemfiúját nyomja, tolja be, és ezért születnek ilyen vállalhatatlan szarok.
Kincstári magabiztossága ellenére rendkívül kínos perceket szerzett saját magának és a kormányoldalnak péntek este Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, aki megpróbálta meggyőzni a nézőket, hogy egy héttel korábbi sajtótájékoztatójukon Szájer Józseffel nem is…..
Vol'Jin 2013.01.07 03:01:24
@szist: "a vezéretek a sasorrú kijelentette a tv-bne ,hogy innen el lehet menni!!!!
ha nem tetszik az ország
ti ballibes szerencsétlenek fogadjatok szót ..."

Hazudsz, mint a kedvenc pártod politikusai.

Gyurcsány a szlovákiai alacsonyabb adókat feszegető kérdésre mondta azt, hogy ellehet menni megnézni, hogy ott viszont nincs szociális ellátás, gázártámogatás, stb. Nem azt mondta, hogy ellehet húzni az országból, csak azt, hogy ránézni a példaként emlegetett szlovák adórendszerre.

Nem is akkor kezdtek tömegesen elhúzni a fiatalok külföldre, hanem most. Akkor azért mentek ki, hogy nyelvet tanulva, jól mutasson az önéletrajzban egy rövidebb külföldi tapasztalatszerzés.

Ma azért mennek el, hogy soha vissza se nézzenek. Ennyit a nagy nemzeti értékekről. Orbán 2/3-a a fiataloknak volt köszönhető. De a mai fiatalok már nem fognak Orbánnak hinni soha.
Miután az Alkotmánybíróság gyakorlatilag lehúzta a WC-n a kormány nem is annyira titkos fegyverét a választási regisztrációt, két lehetőség maradt. Az egyik, hogy a már korábban Szájer József által megszellőztetett unortodox módszerrel csak azért is megcsinálják, vagy…..
Vol'Jin 2013.01.06 16:53:59
@din viesel: "mondjuk-ha mar ennyire kihegyezted ra a mondanivalod-akkor par tenyt is idefirkalhattal volna,hogy a regisztraciobol mifele elonyei szarmazhatott volna a fidesznek,mert az meg egyik hiszterolib blogon sem volt olvashato...
vagy ilyesmit ne is varjunk,ugye,marad a fekalival dobalozas???
:)"

Minek strapálod magad? Semmi más oka nem volt, mint a kubatovi magatokféléknek a nagyobb hajlandósága, mint a bizonytalanoké.

Te ezt kurvára tudod.
Vol'Jin 2013.01.06 17:02:04
@Balibgeczyk: Tök jó, hogy te itt vagy. Minden szavaddal a fidesz esélyeit rontod.
Itt az Armageddon: az egyik hazai torrentoldalról Áder János újévi köszöntőjét is le lehet tölteni, ráadásul nemcsak sima tvripben, kókány sd.ben, hanem rendes 1080i-s hd-ban, ahogy kell. A találatért kösz LouiS-nak. ..
Vol'Jin 2013.01.05 04:29:33
@Nagyon_Komoly: "Nem értem, hol itt a probléma? DVB-T vagy DVB-C adásban az M1 adása H.264 1080i Transport Stream-on vehető. Ezt minden rendes set top box fel tudja venni akár egy egyszerű (megfelelő sebességű) pendrive-ra, és onnantól kezdve oda viszed, ahová akarod.

Magyarul: a TV-nézés ma már nem más, mint egy file letöltés... csak itt az elejét és a végét az ember saját maga határozza meg."

Ugye te nem érted, hogy szinte mindenki degenerált idiótának tartja azt, aki feltölt torrentre egy ilyen videót. De, hogy töltik is, az pláne röhej.

Nem a technikai lehetőségen ámulnak itt a népek, hanem az emberi ostobaságon.
Hadd kezdjem azzal, régóta tartozunk egy köszönettel, de minimum lépésének nyugtázásával a köztársasági elnök úr felé. November végén itt, e blogon tettük fel neki a kérdést, hogy mi a véleménye a választási regisztrációnak a Fidesz által különösebb magyarázat…..
Vol'Jin 2013.01.05 01:18:02
@Kandeláber: "Gondolom, ők majd a saját győzelmükként állítják be.
Most eltekintenek attól, hogy az AB-t nemrégen még fideszbérencként, Ádert pedig pártkatonaként interpretálták."

Az összes mostanában beiktatott fideszes pártkatona ellenvéleményen volt az AB-ben. Azaz csak a régiek meszelték el ezt a regisztrációs választási rendszert.
Közterületi harcba vonulhatnak a politikai ellenfelek, miután a CÖF anyatigrisként ugrott arra az ellenzéki kezdeményezésre, miszerint amennyiben az Alkotmánybíróság elutasítja a választási regisztrációról szóló törvényt, ám a Fidesz "parlamenti trükközéssel"…..
Kiemelkedően fontos döntés előtt áll a Nagyvezér, márciustól végre teljesen lenyúlhatja a Magyar Nemzeti Bankot is a magát kétharmadnak nevező törpe kisebbség. Jönnek is szépen a tippek arról, hogy kik az esélyesek a kamatcsökkentést csak elméletben ismerő offshorelovag…..
Vol'Jin 2013.01.02 21:36:02
@Kalmár: A számok nem támasztják alá az unortodox tündérmesés sikereket.

Továbbá a fidesz érában a közvéleménykutatások mindig fidesz előnyt jeleztek, ami 2002-ben sem jött be. Egyszerűen úgy nyomulnak és büntetnek minden ellenvéleményt, hogy egy telefonos felmérésre sokan nem válaszolnak őszintén. Nem véletlenül lett a regisztráció, a körzetek átrajzolása, az egyforduló bevezetve.
Slovensko, do toho! Karácsonyfake 2012.12.30 10:41:16
Alaposan megvezették a jobboldali sajtómunkásokat: tömegesen ülnek fel egy brüsszeli városi legendának a Fidesz-közeli médiában. A szlovák rendszámtáblás Hazafi karácsony alkalmával is megragadta az alkalmat, hogy egy kicsit gyalázza az Európai uniót, jó fideszes módjára…..