Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lac08

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos van annál kínosabb, mint a reggeli nézettségi táblát böngészve TV2-s programigazgatóként azt látni, hogy egy olyan műsor, amiben az egyik szereplő szerint idén nyáron úszóolimpiát rendeztek Budapesten, a fiatalabb nézők között agyonveri a műsorodat, de mi foglalkozzunk most csak ezzel a kínos…..
lac08 2018.11.10 06:22:01
Ha lopott, ha nem (az), A piramis című műsorral jól járt a TV2, mert 2018 első két munkanapjának estjén, azaz kedden és szerdán is agyonvágták a konkurenciát és mindkét estét megnyerték 18-49-ben, amire hosszú évek óta nem volt példa. A számok szintjén maradva az van, hogy amint vége a Fókusznak, a…..
lac08 2018.01.05 07:28:42
@Malcolm32: Pontosan ezt akartam írni!
Szánalmas magyarázkodásba kezdett Botka László, miután szembesült azzal, hogy a baloldaltól nem távoli Závecz Research mélypontot mért a szocialistáknak attól kezdve, hogy Botka színre lépett. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje azt mondta, nem hisz a kutatásokban. Érdekes, amíg kezdetben személye körül…..
Joggal végig nagyszerű teljesítményt nyújtott, tulajdonképpen csak miatta, Peter Sramek és Tóth Gabi kedvéért volt érdemes nézni az évadot, amiben azért volt mellényúlás bőven (Nyári lányok, Csobot Adél, Varga Győző, stb.), de így is az év - egyelőre - legnézettebb műsora…..
Letelt az első év Orbán Viktor harmadik kormányzati ciklusából. Odébb van még a választás, de jelenleg három aspiráns személye körvonalazódik a miniszterelnöki posztra. Kérdés, elő lehet-e jönni a semmiből negyedikként, vagy nem a semmiből, de a korábbinál erősebb…..
lac08 2015.06.01 11:57:44
@Veridicus76: Én is pont ezt akartam írni a gyurcsótányról!
Bajnai Gordon visszatérése a politika színpadára a Haza és Haladás blogon elkövetett bejegyzése óta csak keveseknek okozhatott meglepetést. Akkor az Amerikai Fiú blogján azt írtam, hogy Bajnai lehet az ország következő miniszterelnöke. Ezt tartom is, mégpedig azért, mert…..