Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eugene

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Botrányos jelenetekkel, verekedéssel, kabátok eltűnésével és méltatlan körülmények között zárult egy nagy szilveszteri party. Vélhetően az esemény házigazdái, és szervezői nem készültek fel kellő alapossággal a hatalmas tömeg érkezésére. Ezeken a nagy bulikon…..
Biztonsági őrök vertek véresre egy fiatalembert egy punkkoncerten. A HétköznaPI CSAlódások koncerten történt a durva incidens, amely sajnálatos módon nem emeli az amúgy is megtépázott biztonsági szakma presztízsét Az úgynevezett kidobók egyébiránt világszerte gyakran…..
Van egy álmom, amiért minden áldozat vállalására kész vagyok. Ez az álom nem csupán arról szól, hogy részese legyek egy  hazai - majd regionális és európai szinten is komoly vállalat létrehozásának. Hozzá kell tennem, ez önmagában is embert próbáló kihívás! …..
Egyik általam nagyon tisztelt bankbiztonsági szakember mondta nekem egy két éve, hogy napról- napra újabb trükkökkel jelentkeznek a pénzügyi élet szélhámosai. Számtalan trükkös módszerrel igyekeznek hozzájutni a bankkártya tulajdonosok személyes adataihoz - akár odáig is…..
Több alkalommal volt már szerencsém olyan kamerarendszereket látni, amelyek közel 100 vagy akár 150 -200 kamerából álltak. Az operátorhelyiségben még azt sem lehetett megoldani az ott elhelyezett néhány nagy képernyős televízión, hogy osztott képernyők segítségével…..
Az őrszolgálat szervezésében is kikristályosodtak azok az irányelvek, szabályok melyeket minden professzionálisan megszervezett védelmi rendszerben alkalmaznunk kell. Ezen irányelvek logikája arra irányul, hogy a lehető legkisebb szintre csökkentsük a kockázatokat a vezénylések…..
Hallgatni arany. Lehallgatni viszont nem elegáns dolog. Manapság az üzleti világban és a magánszférában is előfordul időnként, hogy lehallgató eszközöket, szoftvereket használnak egyesek - természetesen illegálisan. Lehallgató eszközöket lehet elrejteni irodában, lakásban,…..
Az üzleti életet manapság erőteljesen átszövik a telefonhívások - nélkülük szinte már elképzelhetetlen bármilyen gazdasági tevékenység végzése is! Az üzletre koncentrálva azonban  nagyon sokan megfeledkeznek a legelemibb, telefonálással kapcsolatos normákról és…..
Minden élő és működő szervezetnek meg kell küzdeni a fennmaradásért. Ez éppúgy igaz az őserdőkben élő vadállatokra, mint a modern társadalomban az  emberre, vagy bármilyen működő szervezetre – legyen az gazdasági vagy társadalmi szervezet! Kifinomult nyelvünk…..
Az áruházak működési sajátosságai miatt a kockázat kezelés (risk management) alkalmazása a mindennapi gyakorlatban kiemelt jelentőséggel bír. Önmagában ugyanis nem elégséges, ha kamera-rendszereket telepíttetünk - de  az elektronikus áruvédelmi rendszerek alkalmazása sem…..
Értékőrző kincstár Pánikszoba 2012.10.14 19:54:05
Aki látta a híres hollywoodi „Pánikszoba” című filmet, az már rendelkezik is némi ismerettel a speciálisan megerősített szobákról .Ezen szobák kialakítása elsősorban az Egyesült Államokban terjedt el, de több más országban is vannak ilyen típusú megoldások. Elsősorban…..