Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reszeg tengeresz

0 bejegyzést írt és 603 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kormánypárti vezetők Wermer András sírjához vonultak virrasztani, de egyelőre nem jött sugallat a válaszlépésre. Alaposan átrendezte a Fidesz-vezetők hétvégéjét a szombaton kiszivárogtatott hír, miszerint Mesterházy Attila vállalja a miniszterelnök-jelöltséget. Mint a…..
reszeg tengeresz 2013.06.04 16:08:49
@Karipapa01: hat kurvara fel kell kotni. :D Ti tenyleg ennyire hulyek vagtok, vagy ez csak valami rossz humor? :D
Törökország sikere biztatás Magyarország számára… A török siker arról szól, hogy ha egy nép bízik a saját erejében, megfelelő összefogást valósít meg, és vezetői megfelelő programot hajtanak végre, akkor csodálatos eredményeket lehet elérni. (Orbán Viktor, 2013.…..
Egy hete járt le a személyi jövedelemadó-bevallás határideje. Az adófizetők élhettek az egyik utolsó megmaradt, annak idején általam is olyannyira szorgalmazott javaslatra bevezetett liberális szabadságjoggal: lelkiismeretük szerint rendelkezhettek arról, hogy jövedelemadójuk…..
reszeg tengeresz 2013.05.31 00:02:01
@FILTOL: ez az emberi fekalia miben nem hiteltelen? :D
A Jobbik addig rázta a turulmadaras lajbit, míg a határon túl is felfigyeltek a pártra és nehezen félreérthető üzeneteikre. A Channel4 brit tévéadó el is küldött egy stábot még tavaly, hogy nézzék már meg, milyen az, amikor egy párt képviselői a cigánybűnözés szót…..
Ha nagy meglepetés nem ér bennünket, napok kérdése, és kormányoldalon kitör az örömmámor: lekerülünk a brüsszeli „szégyenpadról”, véget ér a túlzott deficit eljárás. Szó se róla: Orbánék ezt bizony ügyesen csinálták. Kitűztek egy látványos, nehéz(nek gondolt) de…..
reszeg tengeresz 2013.05.27 17:18:50
@vakapad: tulzott jovedelmek...hogy van pofad ilyent leirni te szemet libsi. Otodet, hatodat se kerestek/keresik emberek annak amit pl. Ausztriaban, az arak meg igen hasonloak, es van pofad ezt leirni. Nembaj oreg, ezert a kurva arroganciatokert fogtok ti vegleg a szemetdombra kerulni!
reszeg tengeresz 2013.05.28 10:21:09
@balage_81 reloaded: rohadt libsik, pofaztok itt mindig a piacgazdasagrol, hogy igy meg ugy, de azert az altalatok hon imadott bankjaitok mind csodbe ment volna a piacgazdasagi torvenyek szerint! Akkor jol jott, hogy szocialista modszerekkel mentenek meg titeket kozpenzbol mi, te takonygomboc? Szpval ne pofazz errol, mert nektek ballibeknek most melyen kussolni kene, es elasni magatokat, nem meg nektek vagdalkozni te hanyadek!
A magyar kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy hazánk kikerüljön a túlzottdeficit-eljárás és ezzel együtt a brüsszeli felügyelet alól, ezért nagyon úgy tűnik, hogy a pár hete bejelentett Varga-csomag harmadik lépcsője is érvénybe léphet, növelve a tranzakciós adó…..
Van ez az úszónő, aki szakmájában közepesnél jobban teljesített, sőt, ha azt vesszük, egy örökös magyar bajnoki cím meg az EB-bronz az egészen frankó, de a saját árnyékát csak nem tudta átlépni, hogy most azért, mert nem mert nagyot lépni, nehogy kicsorogjon valami a lába…..
reszeg tengeresz 2013.05.27 14:42:18
@kovi1970: +1
Bajnai Gordon nem az a politikus, aki gyújtó hangú forradalmi kampánybeszédeket mond. Viszont azt sem vártuk tőle, hogy közhelyeket és szlogeneket kiáltson a világba. Azt ugyanis, hogy normális országban szeretnénk élni, lehetetlen vitatni, de felesleges emlegetni. Az, ha szorgalom…..
Abban már biztosak lehetünk, hogy a Fidesz kampányának egyik fő jelszava a "Magyarország jobban teljesít" lesz. Ha kétségünk van a szlogen a igazságtartalma felől, arról mindenképpen meggyőződhetünk, hogy a szegénység növekedésében biztosan jobban teljesítünk. A Tárki…..
„Csak egy szabad, egy nem fél: a vitéz,Nem ijeszti a halál szeme sem, belenéz.”   Eddig minden, a posztjainkat felvezető idézet után közvetlenül ott állt a forrás – de most várjunk ezzel egy mondat erejéig! Aki azt hiszi, hogy a fenti harci dalt valami vérgőzös agyú…..
A globális gazdasági válság leginkább a fiatal korosztály munkavállalási lehetőségeit érintette,  érinti katasztrofálisan. Az Egyesül Államokban 2008 és 2010 között  a 16 és 24 év közötti korosztály foglalkoztatási mutatói zuhantak a legnagyobb mértékben, és a…..
reszeg tengeresz 2013.05.09 10:52:02
@Hogy lopta ki a Fidesz a titkos Portik anyagot?: na mi van kiscsibe, vesztettel a palyazaton? Asszed a kurcsany vezered visszaadna neked?
A magyar „balliberális” oldal provincializmusa sajnos közismert. Tamás Gáspár Miklós az olvasottságával, Szalai Erzsébet a baloldaliságával, vagy a FentÉsLent blogközösség a balpopulizmusával igencsak egyedül van. Ma Orbán Viktor kormányával és pártjával szemben – mely…..
reszeg tengeresz 2013.05.06 18:21:08
@aww: sajnos meg nem. De eljon meg az az ido szerencsere. Minden libsi logni fog!
Bűvészkedés a számokkal. Legalábbis ez az ember első benyomása az országgyűlés előtt fekvő, elfogadás előtt álló határozati javaslatról, amely hadseregünk maximális létszámáról rendelkezik. A legénységi állomány már csak az összlétszám legfeljebb 30 százaléka…..
reszeg tengeresz 2013.05.06 18:17:31
@Putyilov gyári melós: kurcsany alatt igazi katonai nagyhatalom voltunk ugye? Jo, hat egy olyan viragzo gazdasaggal nem volt nehez.
Tudom, hogy sokan meg fognak lepődni, de most jót (is) fogok írni Matolcsy Györgyről. Ezért arra kérem azokat, akik szerint a politikai ellenfél csak rosszat léphet, csak támadni érdemes, ne is olvassák tovább ezt a bejegyzést.A jegybank hiperaktív elnökét nem úgy ismerjük, mint…..
Nem is olyan rég morgott Tarlós, hogy 180 millió mozaikdarabkát építettek be a metrómegállókba, ami elsőre soknak tűnik, de hát a képen úgy látszik, Budapesten a hajléktalanszállókat is ezzel rakják ki. Vagy várjunk csak. Ez nem hajléktalanszálló, hanem egy leendő…..
reszeg tengeresz 2013.04.30 15:51:41
@avocado_: van ott rend. Csak ezert ott nem lehet reszegen hozongeni, es ez nem tetszik nekik.
A természet utolsó képviselői itt már csak a Parlament tornyaiban fészkelő vércsék lehetnek. Ha ők még nem költöztek el innen… Így szedték fel a 2-es villamos sínpárját. A munka óriási porral jár. Mivel a port a növények már nem fogják fel, locsolással…..
reszeg tengeresz 2013.04.30 11:59:45
Bármilyen hosszú útra is induljon el valaki, az első lépést mindig a legnehezebb a megtenni. Most az ellenzék esetében nem azt kell nézni ki tette ezt meg, hanem azt, végre elindultak az összefogás útján, még ha nem is teljes létszámban és mindenben megegyezve. Trafikkormány…..
Annak idején az SZDSZ zsarolta az szocialistákat. Ők voltak a mérleg nyelve, az akarnok kisebbség, az értelmiségi holdudvar. Úgy pozicionálták magukat, mint friss, fiatal, liberális csapat, amelyik az ország érdekében toszogatja a nagy mamutot, az akkor régi vágású…..
reszeg tengeresz 2013.04.25 16:18:47
@felcsutisuttyo: azert szerintem titokban keszitsd magad arra, hogy 14ben ezeknek a libas kendermagos geciknek meg egyharmaduk sem lesz, nemhogy ketto.
Mondhatnám, hogy lerágott csont, álprobléma, majdhogynem természetes. Mondhatnám, magától értetődik, hogy minden hatalmi rendszer, az ideológiailag lecsupaszított jobb- és baloldal minden időkben saját szája íze szerint nevez el közteret. Mondhatnám, semmi meglepő nincs abban,…..
Férfi blog Politikai óvoda 2013.04.22 19:22:20
Vajon miért halogatja az egyezkedést Bajnai Mesterházyval? Én is halogatnám Bajnai helyében. Az ok nagyon egyszerű. Bajnai kezdeményezett egy politikai együttműködést, összefogást az ellenzéki pártok, csoportosulások között. Nem alapított pártot ehhez az elején, csupán egy…..
reszeg tengeresz 2013.04.23 10:35:29
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: de hala egnek egyutt sincsenek 15%nal tobben, szoval nyugodtan egyezkedhetnek ezek a nyomorultak.
„Csapjunk bele a lecsóba!” – így zárta Mesterházy Attila, az MSZP elnöke Bajnai Gordon pénteken javasolt ellenzéki megállapodás-tervezetére adott reakcióját. Bajnai az Együtt 2014–Párbeszéd Magyarországért (PM) választási szövetség vezetőjeként a múlt hét végén egy…..
Fogalmam sincs, és nem is találgatnék. Elvégre nem vagyok politológus, aki vitaműsorokban vázolja a legvadabb feltételezéseket is. Úgy elégíti ki a médiafogyasztók politikai intimitásigényét, hogy néhány összefüggéssel nem számol.   Fél éve, hogy Bajnai Gordon…..
Van ugyebár most a baloldalon (persze, persze, Bajnai az centrum, meg ilyenek, mindegy, így egyszerűbb) két vezető nagy párt. Ennek a két vezető nagy pártnak van egy-egy vezetője: Mesterházy Attila és Bajnai Gordon. Az elmúlt hetekben a baloldalon arról szólt a politika, hogy ki lesz…..
Részletek a 8 és 3/4 éves Nemzeti AIDS Stratégia fiktív naplójából Név: Nemzeti AIDS StratégiaSzületett: 2004. június, Magyarország Gondviselők: Nemzeti AIDS Bizottság Érvényesség: 2004-2010 2004. június 1. Megszülettem!!! Persze nem volt egyszerű. Születésem körül…..