Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csobodaj

18 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes rövidzárlatot produkált a színpadon Britney Spears az angliai Blackpoolban, ugyanis fogalma sem volt, hogy éppen hol van, és egy másik város lakóit köszöntötte. Hasonló hibát követett el augusztusban Brightonban is...
Csobodaj 2018.09.06 10:28:10
Pár napja belefutottam egy francia vegánokról szóló cikkbe, ami a húsevőket megcélzó radikális tüntetésekről és rombolásokról szólt. Nem tudom, hogy valójában mennyi igaz a cikkből, de mivel szélsőséges viselkedést itthon is tapasztalok, így jött ennek a cikknek az ötlete. Mivel én is vegán vagyok,…..
  A csatahajók végzete általában ugyanaz, hosszabb-rövidebb, és az esetek többségében eseménytelen pályafutás után rendszerint mind a hajóbontókban végzik, néhány ritka szerencsés példánytól eltekintve, melyek hajómúzeumként élnek tovább. Néhányan harcban vesztek oda, mások balesetekben. Végzetük…..
Persze, nincs olyan, hogy 10 legjobb C64-játék. Minden idők egyik legnépszerűbb személyi számítógépére több tízezer játék jelent meg fénykorában, és a platform rajongói ma is aktívak, az elmúlt években olyan játékok születtek, mint a Prince of Persia C64-verziója vagy akár…..
Csobodaj 2015.03.26 14:02:26
3M Mélyinterjú Raoul Renierrel 2015.02.09 10:28:27
Debreceni lévén tudtam, hogy a magyar fantasy egyik ősatyja, Kornya Zsolt a földim. De azt is tudtam, hogy modernkori remeteként él, így nehéz a hozzá vezető utat meglelni. A tavalyi Világok Szárnyai Szerepjáték találkozón azonban mégis sikerült megismerkednünk, majd a…..
Csobodaj 2015.02.09 14:54:37
Igen, tudom, sokat kellet várni, de kérem megértéseteket, ugyanis tényleg zajlott az élet, de most volt egy szabad napom, és megtudtam tenni, amit régóta terveztem, hogy egy játékot felveszek nektek. Igazándiból a lényeg az lett volna, hogy be tudjam mutatni azt a személetet ahogy…..
Csobodaj 2014.08.22 07:40:47
@Joey Greco: Jó mulatást! _D
Nagyon megtetszett ez a videoblogolás, készítettem is egy gyorstalpalót a civhez. Mivel csak a beállításokra és a kezdésre elment több mint negyed óra ez koránt sem vehető kész anyagnak! Ráadásnak olyan rögzítőt sikerült letöltenem ami csak 10 percet megy. Nem tud valaki…..
Csobodaj 2014.07.13 19:17:07
@Flashmob: Nyünyörög a vírusirtóm, hogy ez szerinte nem jó hely...
Csobodaj 2014.07.15 09:47:02
@Flashmob: Öööö, mindent megpróbáltam, egyszerűen nem megy!

El tudnád küldeni a file-okat az erzszike kukac gmail.com címre ?
Csobodaj 2014.07.16 10:32:04
@Flashmob: Megjött a mél, minden sikerült, köszi!
Annyira belejöttem ebbe a dologba, hogy nem bírok magammal és készítettem nektek egy olyan videót amiben bemutatok egy olyan taktikát, amivel úgy tudtok újabb és újabb várost kirakni, hogy ne menjetek tönkre benne anyagilag. Azért is jó ez a videózás mert sokkal látványosabb és…..
Csobodaj 2014.07.15 09:45:47
@Joey Greco: Na, ennek örülök, ha tudok olyat mondani ami érdekes, mert így van igazán értelme a blognak!
No, akkor itt az első videólog, fogyasszátok szeretettel! ..
Civ 4 Beyond the Sword Rekord 2014.06.10 15:41:47
Ahogy az lenni szokott mikor végre kiírtam, hogy most nem tudok játszani, akkor persze alkalmam nyílt rá, mert a gyermekem elment haverjához meg strandra, így aztán lehetőségem nyílt lenyúlni egy kicsit a laptopját. Gondoltam szórakozok egyet és kipróbálok új taktikákat. Arra…..
Csobodaj 2014.07.07 20:22:48
Wow@Joey Greco: Wow, köszönöm, igyekszem, csak ritkán van ihlet!
Csobodaj 2014.07.11 11:29:49
@Joey Greco: Jó akkor írok valamit! :D
Csobodaj 2014.07.11 12:01:51
@Joey Greco: Írtam! :D
No, kérem! Eleget kell tegyek a rajongók szűnni nem akaró nyomásának és friss tartalmat kell generálnom. :D Az a szituáció, hogy a magánéleti probléma rendeződni látszik, megoldódtak az anyagi és egyéb problémák, van új állás stb. Vettem is magamnak egy új gépet ahogyan…..
IDDQD Heti retro: Neuromancer 2014.07.01 07:00:00
Harminc éve jelent meg a Neuromancer, és erről nekünk is meg kell emlékeznünk, hiszen bár film nem, videojáték készült belőle. William Gibson klasszikusa ordított egy jó játékadaptáció után, és meg is kapta. (Egyébként meg a könyv fordítója párszor már tiszteletét tette a…..
Itt a kilences epizód, ami eddig minden évadban egyfajta minikatarzist hozott, Ned Stark lefejezése, Blackwater, Vörös nász, teccik érteni. Ebben az évadban a kilences a Falon játszódik, és csak ott, nincs csöcs ben, van viszont vér és erőszak bőven, meg egy képregényes…..
Csobodaj 2014.06.12 14:53:37
Sziasztok, annak aki erre jár esetleg elárulom, hogy nem állt le a blog, csak most nincs gépem, és nem tudok játszani, és egyéb magánéleti problémáim elviszik a sávszélességemet, de ami késik az nem múlik.Addig puszi!..
A történetet mostanra mindenki ismeri: egy idős hódmezővásárhelyi hölgy a tolvajkergetők segítségét kérte, mert más módot nem látott, hogy kitegye vejét a házrészéből, amit az vélhetően jogszerűtlenül bitorolt. Kérése meghallgatásra talált, és megérkezett Tomcat a…..
Nem árulok el nagy titkot, hogy ha azt mondom a háborúhoz három dolog szükséges. Pénz, pénz és pénz. A Civilization 4-ben ez remekül szimulálva van. Először is alapból az egységek fenntartása is pénzbe kerül. Másodszor súlyt minket háborúzáskor az úgynevezett háborús…..
Tegnap annyit gondoltam a Civ-re, hogy meg is jött a kedvem a játékhoz. Evés közben jön meg az étvágy! Ugye? Akkor szokott még rám törni a civezhetnék, mikro a History Channel-en nézek valami jó kis töri doku filmet. No, de nem erről van  most szó hanem a játékról. Már az…..
Csobodaj 2014.04.15 13:41:05
@zoliszika: Köszi, olvass csak tovább! :D
Intő példa lehet a világ meghódítására tett kísérletek bonyolítói számára a bizánci birodalom története. A birodalom alapjait az első keresztény császár Konstantin rakta le, és bár fénykorában jelentős politikai és gazdasági hatalommal rendelkezett, nem tudta fenn tartani…..
Egyik este rájöttem, hogy egysíkú lettem. Minden menetben igyekszem ugyan azt az utat követni. Kezdés: Bronz megmunkálás -> Stonehange -> Orcale -> Fém megmunkálás ->Törvénykezés ->megjött az első Nagy Próféta -> Főtemplom -> Terjeszkedés -> Pénzügyek…..
Sokat jártam bulizni. Konyhabulikba. A konyhabuli az a történet, mikor zajlik egy lakásban a házibuli, emberek, zene, poharak, kavargás mindenütt, páran pedig a konyhában ülnek, ahol világosabb van, kevésbé hallatszik a zene, és beszélgetnek. Én állandóan a konyhában találtam…..
Csobodaj 2014.03.10 11:38:23
@stresszblog: Nem arról van szó, hogy miként helyes, hanem, hogy : "Értsd már meg!!!" :D Nekem van igazam bibibibiiiiii....
Szó szerinti fordításban sírkő és jelölhet sírhelyet is, ám ez nem takarja a teljes igazságot. A stele-k jellemzően kőből készült építmények esetleg fával megtámogatva, melyek legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabbak mint a szélességük, ebből adódóan torony alakúak.…..
Betegség miatt nem volt erőm írni, de most újult erővel folytatom. Lezavarom gyorsan a maradék civicseket. A munkaerő piac szabályzás is a kormányzati fogások közé tartozik. A leggyengébb talán a Jobbágyság, nagyon ritka az a szituáció mikor munkások hatékonysága miatt…..