Regisztráció Blogot indítok
Adatok
solmyr (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúton szeretnék válaszolni, egy elég irritáló és rabló párti blog bejegyzésre Jakab Andor-tól. Nem tudom, hogy megrendelésre született, vagy valóban ennyire elhomályosított a rendszer valakit, de azért ha megengeditek helyre tenném. Tisztelt Jakab Andor! Nem vagyok vállalkozó…..
Plágiummal vádolják Radics Gigi Úgy fáj című számának dalszerzőit, mivel a szám állítólag nagyon hasonlít a román énekesnő, Paula Seling Timpul című, 2003-as slágerére. A Huba Kelemen–Jack D. Elliot–Jánosi hármas által írt magyar szám a vádak szerint hangulatában…..
Egy éve is van már, hogy az HBO sietve elkaszálta a Befutó című sorozatot, mert a forgatás alatt három ló is elpusztult, de még mindig vannak, akik nem tudnak leszakadni a témáról. Többek között mi sem, mert nagyon sajnáltuk a sorozatot, amiben Nick Nolte és Dustin Hoffman is…..
Szamárpad Fogadott pro(vo)kátorok 2013.01.29 11:56:03
Független. Civil. Ez ma annyit tesz: radikális baloldal által irányított. A Hallgatói Hálózat, ismertebb nevén a HaHa csak ironizál azon, amit a Magyar Nemzet tegnapi számában felderített: radikális baloldali szervezetektől kaptak segítséget ahhoz, hogy itthon tüntessenek, hatpontos követeléseket…..
GFG Blog Kultúrprogram 2013.01.16 10:29:53
„Lápinád.” (Sas-kabaré)   Van egy poén. „Lápinád”. Ilyen és ehhez hasonló magas röptű kakis, kotonos és nemiszerves viccen röhögték magukat halálra a szocialisták a 2010. őszi vörös műselymes kongresszusokon. A Sas-kabaré volt a kultúrprogram. De hogy Bibó…..
Modorosblog A BKV-mániás 2013.01.16 13:23:52
Ajánlom kedvenc bloggeremnek, Hamsternek.  Leszögezem az elején: tömegközlekedés csak Budapesten van. A többi csupán néhány helyi viszonylatú, fura színű jármű kapcsolata, későn kelő vidékieknek szórakozni. A nyelvhasználat se mindegy: míg Budapesten átszállás van,…..
Úgy szeretném kitörölni az emlékezetemből azt a félórát, amit a Tv2 új Bűnök és szerelmek című sorozatával töltöttem, de nem lehet. Minden egyes képsora örökre beleégett a retinámba, kezdve a Bodzás klán fejét szórakoztató Blikk-pucérnő Larion Zoé majdnem kivillanó…..
solmyr (törölt) 2013.01.08 15:41:31
@sixx: Úgyis kb két hétig lesz műsoron, simán bevállalhatod :D
Az ellenzők egyik érve szerint  az ún. gyermekbetegségek hozzátartoznak a gyerek egészséges fejlődéséhez.Tessék mondani, a gyerek megnyomorodása, esetleg halála mennyire tartozott hozzá az egészséges fejlődésükhöz? A Faceook egy csoda, ott mindennel találkozol. A…..
GFG Blog A nagyvonalúságról 2013.01.06 16:41:02
„Pompeius szobrainak felállításával Caesar a maga szobrainak is biztos helyet szerzett.” (Plutarkhosz: Párhuzamos életrajzok)   Van olyan, hogy politikai érzék. A politikai érzék súgja meg, hogy ebben vagy abban a helyzetben mi a politikailag lehetséges, illetve kívánatos…..
A fiatalság felzúdulása és a tüntetések megtették a hatásukat, a kormány visszavonta a keretszámokat, úgy tűnik azonban, hogy a hallgatóknak semmi sem elég. Balog Zoltán miniszter állítása szerint minimum 40 ezren tanulhatnak állami ösztöndíjas formában, de ez a szám akár…..
solmyr (törölt) 2012.12.19 08:53:57
Hehe, a Bankszövetségnek írásos ígéretet adott a kormány, hogy kivezeti 2 lépésben a bankadót. Ehhez képest először bejelentették, hogy mégse feleződik, egy hétre rá, meg hogy örökre marad. Orbán ugyanezt tervezte eljátszani a diákokkal is: www.origo.hu/itthon/20121218-figyelj-viktor-ebbol-baj-lesz-a-fidesz-es-orban.html

"Orbán Viktor több résztvevő elmondása szerint a kormánypártok hétfői frakcióülésén, majd az elnökségi ülésen is utalt rá, hogy az eredeti szándékából (a felsőoktatást olcsóbbá tevő átalakításból) nem enged. Sőt azt mondta, hogy a két hete bejelentett rendszer szerinte előnyösebb lett volna a diákoknak, de ha az nem jó nekik, "akkor legyen kívánságuk szerint". Egy résztvevő szerint ezt úgy is lehet értelmezni, hogy a hallgatók "egyék meg, amit főztek", az engedmény látszata megvan, de érdemben nem lesz más a helyzet."

Ébredj fel, talán még nem késő! Ez a kormány nem tud segget csinálni a szájából, mert már rég megtette. Alkalmatlanok, rosszindulatúak és rombolják az országot.
Szeptemberben egyszer már szörnyülködtünk egy sort az Artisjus nyári Youtbue-toplistáján, ami elszomorítóbb, mint Bárány Attila húsvéti DJ-szettje egy miskolctapolcai disznóvágást követő afterpartyn. A legutóbbi listához hasonlóan továbbra is Majkáék Belehalokja a…..
solmyr (törölt) 2012.12.08 20:14:04
@osztovits: Gondolom nem esett le, hogy itt csak az szerepel, a legutóbbi toplista kiadása óta hányan nézték meg ezeket a dalokat, az éllovas Belehalok is 17 milliónál tart már össznézettségben. De ha úgy kényelmesebb a kis okos fejednek, felfoghatod továbbra is metéltfaszú összeesküvésnek... Amúgy tényleg kritikán aluli a felhozatal. Btw remélem, @annmbp, te sem gondolod komolyan, hogy Jollyék az ilyen színvonalas zenék gyártásából szereztek A8-ast...
solmyr (törölt) 2012.12.09 16:51:28
@annmbp: ha célcsoport nem boldogul a böngészővel, akkor mégis ki nézte meg egymilliószor (ha nem a TubeAutomator)? Én is inkább arra tippelnék, hogy apuci pénzéből majomkodnak (az már más kérdés, hogy apucinak honnan van pénze, de ez messzebbre vezetne).