Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chinaski

1 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy megígértük, készültünk egy bővebb összeállítással a idegen nyelvű filmek díjára nevezett alkotásokból. Mivel ez 71 filmet jelent, nem zúdítjuk egyszerre rátok, helyette három körben jönnek az ismertetések, trailerek, vélemények és a minden filmhez hozzárendelt…..
Charlie Sheen mostanság ritkán látható a mozikban, de annál többet szerepel a pletykalapok címlapján. A színész ugyanis boldogan szórja el millióit drága bulikon, ahol pornósok és több kiló kokó társaságában lóg. Megteheti, hiszen elég szépen keresett a Két pasi meg egy…..
Az államfő új hazai rekordot döntött: a szemtanuk állítása szerint a bejárattól viszonyított majdnem legtávolabbi pontról dobott vissza két törvényt a Sándor-palotában. Bár a Guiness-hitelesítés még hátravan, többen már most bizonyosak benne, hogy új világrekord…..
Egyik olvasónk már csak félve meri bekapcsolni a Kossuth rádiót, mert a ma délutáni híreket hallgatva már azt sem tudta, milyen hónapot írunk. A négyórás hírekben ugyanis kissé váratlanul azt az információt kapta, hogy Mark Webber indul az élről a holnapi Monte-Carlo-i…..
Cogan's Trade címre hallgatott, de átkeresztelték, így már Killing Them Softly a becses neve Andrew Dominik thrillerének. A főszerepben Brad Pitt, a maffia megoldóemberének a bőrébe bújik. Mikor a maffia által szervezett pókerjátszma nyereményét valaki lenyúlja neki kell…..
Chinaski 2012.05.22 20:49:08
Az éhségmenet résztvevői kulturális követeléseket is harsogtak, és munkahelyek mellett igényes elektronikus partykat követeltek Miskolcra.  A tüntetés résztvevői közül a legtöbben azt nehezményezték, hogy a napokban több Grammy-díjjal is kitüntetett Skrillex a borsodi…..
 Legalábbis a Rolling Stone magazin szerint, akik zenei szakértőket és  híres gitárosokat kérdeztek arról, hogy kik a valaha volt legjobb húrnyűvők. A klasszikus értelemben vett, rock és metál zenék köreiből olyan előadok kerültek a listára többek között, mint :01.…..
Sok mindent nem szeretnénk ehhez hozzáfűzni. A lényeg, hogy elkészült az Uzipov első ep-je. Aki eddig nem hallott róluk, az most fog. Itt a kislemez: ..
Fucked Up – David Comes To Life (Matador) A Fucked Up 2011-ben szinte mindent megszentségtelenít, ami punk. Rendes hosszúságú dalokat írnak, még az ordibálás ellenére sem tűnik kicsit sem rebellisnek az egész, ráadásul olyanra vetemedtek, aminek hallatán Sid Vicious a haját…..
Realistic Crew – Blind Musician (DDK productions) A Realistic Crew soha nem arról volt híres, hogy nagy csinadrattát csap az aktuális megjelenései körül, de ebben a tekintetben ezúttal olyan messzire mentek, hogy a hivatalos honlapon, és Myspace-en is a 2009-es Freedom Eats The Soul…..
Chinaski 2011.04.22 19:41:18
Lángoló Gitárok Nácik az űrben 2011.04.14 12:03:00
Haunebu – My Father Was A Master Blacksmith (Szerzői kiadás) A történelmi mendemondák szerint a náci Németország több repülő csészealjat is kifejlesztett, méghozzá három különböző méretben, amelyeket aztán Haunebunak neveztek el. A legenda szerint ez a sajátos…..
Slayer, Megadeth @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.04.08. Nagy dolog ez, feleim, hogy a metál beveszi a BS-t – Slayer volt már Szigeten nagyszínpados, de a fesztivál mindig más, most majd elválik, tud-e annyit önállóan két ekkora banda. Kint nincsenek sokan. Bent se,…..
"Az a bajom a magyar rock/metal és a folklór kapcsolatával, hogy akarva-akaratlanul magára vette azt a negatív konnotációt, amely eredményeként az eredendően 'hazafi' vagy hasonlóképp képződő didaktikus szittya-badarság. Mindezt ahelyett, hogy tényleg saját kulturális…..
Betegesen vonzódok az olyan zenekarokhoz, akik úgy csinálnak jó zenét, hogy a kult státusznál megállnak, esetlegesen amikor már közel állnak a világhírnévhez, feloszlanak. Ennek a banda típusnak talán a legjobb mintapéldánya a Glassjaw. Adott egy maroknyi fiatal, akik 1993-ban…..
Jól debütál a magyar Grand Mexican Warlock, bár kicsit nagy náluk a hangok egy percre jutó sűrűsége. A korábban Mezítláb a Parkban néven ismert Manökken Proletarz mindent megad, amit manapság egy hippilány kívánhat a serdülőkor vége felé, jellemzésükre pedig még…..
Talán már sokakhoz eljutott a hír, hogy a VHK szigetes visszatérése rendkívüli módon balul sült el, ugyanis nemhogy lekeverték a zenekart, hanem egyenesen kikapcsolták a keverőpultot, így csupán a színpadon lévő alapokból lehetett némiképpen hallani a koncertet. A Sziget…..
Kids like us records Ingyen zene 2010.08.12 18:14:39
 Mai ingyen zene rovatunk főszereplője a Rákosi, akikről később lesz szó, addig is hallgassátok:A letöltés szabadság:http://www.sendspace.com/file/tr8732 Továbbá hétvégéhez…..
Converge, Kylesa, Gaza, Kvelertak @ Dürer-kert, 2010.08.09. Bárkit kérdeztem a koncert előtti napokban az előzenekarokról, szinte mindenki azt mondta, hogy a norvég Kvelertakot semmiképpen ne hagyjam ki, mert hogy baromira jó zene az. Aztán letöltöttem a lemezt, meghallgattam, és…..
 2009, mint ahogy azt már megírtam, szerintem kurva jól sikerült. Legalábbis, ha a magyar punkzenét nézzük, volt pár olyan teljesítmény, amire érdemes volt odafigyelni. 2010-ben ezek a dolgok viszont rejtőzködnek, és ez nagyon idegesít. Persze a jó, minőségi munkát nem…..
Korn - III: Remember Who You Are (Roadrunner/mTon) A Kornról mindig is sejthető volt, hogy nem tud méltóságteljesen megöregedni. El lehetne intézni annyival, hogy az egyszerűség kedvéért nu metalnak becézett stílust nem lehet bizonyos kor felett művelni, de érdekes módon a velük…..
Chinaski 2010.07.23 09:20:13
@KoRnFanni: rosszabb vagy, mint egy papa roach fan. :( és kit érdekel a billboard? miley cyrus is elég jó helyen nyitott.

a nu-metal meg pár kivétellel borzalmas volt, és ez a kivétel nem a korn (hanem mondjuk a deftones, régi 36 crazyfists, five pointe o), akik a karrierjük elejétől szar lemezeket csinálnak.

az meg jó vicc, hogy változatos és izgalmas zenekarok említésénél olyan nevekkel dobálóztok, mint a godsmack, orgy vagy slipknot. :(
Deftones – Diamond Eyes (Warner/mTon) Különös lehet olyan közelmúlttal lemezt írni, ami Deftonesnak van. Egyrészről vannak a személyes élmények, a teher, a még mindig kómában fekvő Chi Cheng basszusgitáros miatt, másrészről pedig a sajtóhírek sem az új lemez…..
Iggy and the Stooges „performing Raw Power” @ Hammersmiths Apollo, London 2010. május 3. Iggy Pop, a stage diving feltalálója idén 63 éves, és egy márciusi New York-i koncert után megfogadta, hogy felhagy ezen szokásával. Történt ez azért, mert senki sem kapta el, és a…..
Köztudott, hogy James Hetfieldnek, a Metallica énekesének, régebben elég sok gondja akadt az alkohollal. Elmondása (és a Some Kind Of Monster című film) szerint függősége miatt a 2000-es évek elején a zenekara is majdnem feloszlott. Hetfield azonban elvonóra ment, állítólag ma már…..
Május 28-án, még pénteken Paul McCartney és zenekara Mexikóvárosból tartott kifelé turnébuszukkal, mikor arra lettek figyelmesek, hogy egy banda körbevette a járművet egy mellékutcában. Felmásztak tetőre is, és valószínűleg messzebbre is mentek volna, ha a volt beatle testőri…..