Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hvg39b

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tartalomjegyzék gyanánt Hatásosság Sok fertőző betegség visszaszorult vagy szinte eltűnt az ellene adott védőoltás bevezetése után Ez a legkézenfekvőbb érv a védőoltások hatásossága mellett, nem véletlenül helyeztem az első helyre. Számos fertőző betegség esetszáma a védőoltás bevezetése után…..
hvg39b 2013.03.30 20:30:54
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu):

Egyébként... Ferenci! Talán vedd a fáradságot és olvasd el (újra) hogy mit írt a bogyó a 2012.12.24. 14:59:20 alatti kommentjében! (Amit a Szalócki Annamária hozott fel.) Mert az bizony töményen személyeskedő megnyilvánulás! (Ha nekem írta volna, én is azt válaszoltam volna hogy foglalkozzon inkább az anyukája nemi szervével!! Mert hogy ahhoz van némi köze!) (Egyébként sajnálom hogy nem él az Anyukája.) De azon kívül, légy szíves és olvasd vissza hogy te magad miket írtál! Akad a kommentjeid közt is egy sor olyan, amelyben kimeríted a személyeskedés fogalmát. A teljesség igénye nélkül, csak hogy párat említsek és csak erről a lapról fentebbről:
Ferenci Tamás vedooltas.blog.hu/ 2012.12.18. 09:13:47
Ferenci Tamás vedooltas.blog.hu/ 2012.12.22. 12:27:56
Ferenci Tamás vedooltas.blog.hu/ 2013.03.27. 19:08:06
hvg39b 2013.03.30 00:19:11
@maycontainnuts:

"Nem kedves hvg39b, akik saját maguk által elismerten(!) se képesek szakmai vitát folytatni, azok tényleg indokoltan vannak más színvonalon, mint azok, akik erre képesek."

Te nagy észkombájn lehetsz, ez már az első mondatodból leszűrhető. Én ezt írtam Ferencinek: "Azt nem tudom megítélni hogy te, mennyire vagy jó a szakmádban, mert nem értek a te szakmádhoz. És pont ezért nem reagálok a te szakmád beli dolgokra!"
Mint látod, én csak a Ferenci szakmájáról írtam!
Kedves értetlen maycontainnuts! Úgy látom, a te értelmező képességed, soha nem látott mélységekben van. De lehet hogy inkább a félremagyarázó képességed, döngeti a csúcsot...!?

Abból amiket írtál és ahogyan írtad, leginkább azt gyanítom hogy szeretnél engem kizökkenteni. De ahhoz, te, kevés vagy...

Hahaha
hvg39b 2013.03.30 20:24:28
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu):

Nem azt írtad előbb, hogy abbahagynád a további vitát? De csak újból kinyilvánítottad a véleményedet (Ferenci Tamás vedooltas.blog.hu/ 2013.03.30. 06:05:58):
"Azt gondolom, hogy ha más nem is, ez a legutolsó hozzászólás már *mindenki* számára *tökéletesen világosan* mutatja, hogy ki az aki személyeskedik, "nyíltan sérteget""

Jól látszik az hogy ki sérteget kit!

Ti, a mondandómat (és másokét is,) folyamatosan és szándékosan félremagyaráztátok. S aki ezt kifogásolja, (bármi módon,) az személyeskedik... De az, nem tűnik fel neked hogy ti hogyan viselkedtek...! - Milyen érdekes...

Azt ajánlom nektek, ha értelmezési gondjaitok vannak, forduljatok szakemberhez! De szerintem nem (sem) erről van szó. A szándékos félremagyarázás, nektek a stratégiátok!

Engem, vádoltok azzal hogy sértegettelek... - Tí, persze, teljesen mások vagytok... Úgy értem, másként sértetek meg másokat: "finoman", a fogalmazással. S ez, ugyanolyan vagy még sokkal sértőbb, mivel a sértettet íly módon akár hülyére lehet venni.

Szánalmasak vagytok...

Na, innentől már tényleg nincs mit tovább magyarázni...
[ Tartalomjegyzék gyanánt > Biztonság > Bad statistics > A német KiGGS-tanulmány és az oltatlanok egészségi állapota az oltottakhoz képest ] Ebben a sorozatban a legbotrányosabb metodikájú védőoltás-ellenes "tanulmányokat" fogom leleplezni. Célom nem csak a konkrét…..
hvg39b 2012.10.15 03:55:02
Az Önökéi ellenében mind több érv merül fel amely a vakcinázás szükségtelenségéről sőt a kifejezett kártékony hatásairól szólnak.

Nem nehéz alátámasztani sem:

www.medicalnewstoday.com/releases/242403.php
www.naturalnews.com/035335_vaccines_Dr_Blaylock_children.html

És ez hihetőbb és érdemesebb is az oltásoknál.

Nem kétlem, hogy az Önök alátámasztásait is tudós orvosok kutatók készítik. Azonban az oltás ellenes oldalon ugyanúgy vannak kimagasló képességű tudósok. Én az utóbbiaknak inkább hiszek, a következő miatt.
A gyógyszeripar az ellene szólókat nem tolerálja. Üldözi, igyekszik mindenáron és módon elhallgattatni. (Elvesztik a munkájukat a megélhetésüket, vagy meghalnak. Rengeteg példa van rá, de nem tartom szükségesnek ezt is alátámasztani, mert rengeteg írás szól róla, könyvek, stb., internet. Nem fikció.)