Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ismeretlen galaxis

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megdöbbentő hírről számolt be az amerikai média. A történet valóban csodás, ezért egyre több szemtanú nyilatkozik, de a legnagyobb hitele mégis a mentést végző tűzoltóparancsnoknak van, aki egyszerűen őrangyalnak nevezte a szörnyű balesetnél fölbukkanó titokzatos papot. A…..
„Ha egy meleg Istent keresi, ki vagyok én, hogy megítéljem őt?” – idézi a BBC nyomán a média Ferenc pápa szavait, s úgy tálalja a pontifex maximus mondatait és „nyitottságát”, mintha azok ellentétesek lennének elődje, XVI. Benedek hozzáállásával. Holott Ferenc…..
ismeretlen galaxis 2013.08.07 14:04:37
@Brendel Mátyás: Szerintem te azért nem fogsz csak bukni, mert olyan mélyen vagy, hogy onnan már nem lehet, szánalmas a sötétség és a primitívség amiben leledzel..hülyévé is érned kell még, majom(ember)
Kincstári magabiztossága ellenére rendkívül kínos perceket szerzett saját magának és a kormányoldalnak péntek este Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, aki megpróbálta meggyőzni a nézőket, hogy egy héttel korábbi sajtótájékoztatójukon Szájer Józseffel nem is…..
A 2012-es év slágere volt: unom a politikát. De nem úgy, ahogy az István a királyban énekli a selypítő bajor herceglány, a Gizella, hanem teli torokból, üvöltve, krákogva, és nem ritkán: piccsogva. "Inkább engem törődne!" -énekelte Gizella. Hát minket "megtörődött"…..
ismeretlen galaxis 2013.01.03 13:51:51
Tisztelt Tamás Gáspár Miklós! Én önt igen-igen tisztelem. Bár gondolatai jelentős részével nem értek egyet, írásainak kérlelhetetlen logikája, szellemi horizontjának tisztasága, szövegeinek rejtett humora és bölcs derűje – az egyetértés és egyet-nem értés tengelyén túl…..