Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czinikus

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki azt mondja nekem, hogy egyszer megérem, hogy felbőszült kisnyugdíjasok üvöltik majd torkaszakadtukból az RTL Klub Nagytétényi úti székháza előtt, hogy Vissza Szulejmánnal! vagy El a kezeket Szulejmánról! akkor kiröhögöm és/vagy bezáratom az illetőt, mert…..
czinikus 2014.09.30 17:42:43
@Fedor: Érdekes,pár napja nekem is ez jutott eszembe.Viszont a fészbúkolók egy része tuti ennyire sötét.Az embereket simán meg lehet vezetni.
Na, most nem lennénk az RTL Klub helyében: a Celeb vagyok, ments ki innen! érkezésével átalakuló műsorstruktúrából kiszorulnak a hétköznap este vetített sorozatok, és mint ahogy azt a SorozatWiki meg is említette, erre 8-10 éve nem volt példa állítólag. El is szabadult a pokol…..
czinikus 2014.09.25 21:40:56
@Mr. Közbiztonság Szilárd:

Én pl.baromi ritkán nézek tévét,pontosabban adást,akkor is inkább a híreket,több forrásból.De van kedvenc műsorom:a hír tv adásszünetében,a forgó földgömb.És jól szórakozok,mert Észak-Európa és a Távol-Kelet kurva sok jó filmet produkál.Azonkívül még bírok az olvasás,és az olvasott szöveg értelmezésének képességével is.Persze mindenki azt csinál amit hagynak neki,csak jeleztem,hogy
vannak még ilyen perverz fazonok is,akiknek van élet a kanálisokon túl is.
Ezzel a fotóval illusztrálja a mai Bors az ELTE gólyatáborában történt nemi erőszakkal foglalkozó cikkét, amihez a páratlanul tapintatos munkatárs a következő, a fejében bizonyára nagyon szellemesnek ható képaláírást produkált. A szexuális erőszakkal meggyanúsított K.S.…..
czinikus 2014.09.05 16:50:54
@Granca: Így igaz,simán,ezt dobta a gép.De nem mindegy hogy miért rabolnak ki,mert te voltál az egyetlen a környéken,ez pech,nehéz kivédeni,vagy azért mert a kezedben lóbáltad az ájfont,a füles a füledben,se kép,se hang,és könnyű préda voltál.Hibáztatni az áldozatot? Már írtam,nem a konkrét esetről volt szó.Egyébként
meg az ember a saját kárán tanul,az értelmesebb meg a másén.Ahogy elnézem,itt sokan még a sajátjukon sem.Erre azért nem könnyű válaszolni,mert lehet úgy öltözni,hogy lengébb,mégsem kihívó,meg úgyis mint egy rossz ribanc.Gondolom nőként jobban érzékeled ezeket a kis különbségeket.
czinikus 2014.09.05 16:54:32
@Granca:Ot speciel nem a ruha volt a téma,hanem hogy aki csapkod,lehet hogy utána is megy.
czinikus 2014.09.05 17:49:13
@Granca: Őt sehogy,mondjuk nem hiszem hogy pont kommenteket olvas most.Mert sötétek az emberek,nem fogják fel,hogy van amivel kiprovokálják,van amivel meg el tudják kerülni az erőszakot,s nem csak a nemit.Tény hogy mindenki hibázik,de ezt kéne beismerni,tanulni belőlük,és nem állandóan azt szajkózni,hogy
a mocsoknak nem volt joga hozzá,hogy megtegye.
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
Közösen hozta meg Ördög Nóra az átigazolás kérdését férjével Nánási Pállal, írja a Bors. Míg első gyermekével 11 hónap után ment vissza dolgozni, most 4 hónap után fog visszatérni a képernyőre, a kisbabával pedig férje marad otthon gyesen. Egy élő show levezetése…..
czinikus 2014.07.17 15:01:04
@kjo: Mindenki mással foglalkozik? Gratulálok! Nem tudom hallottál e már ilyen csúnyaságokról mint
pl.ismertségi,népszerűségi,stb..index.Ez árazza be a szórakoztatóiparban szereplőket.Azaz,ha a pórnép nem kommentel,
nem klikkel,nem veszi meg a nyomtatott sajtót,nem nézi a műsort,akkor a rivális csatorna nem veszi meg az esetlegesen fizetendő kötbérrel egyetemben.Ezért csúsztatnak,hazudnak,ferdítenek,stb...Ez mindenki jól megfontolt érdeke.Ennyi.
A Bors mai számában kétoldalas cikk foglalkozik Ördög Nórával, vagyis pontosabban nem kizárólag Nórával, hanem férjével, a fotós Nánási Pállal is, akiről Kolosi Péter megpengeti, hogy akár ő is távozhat a csatornától. Nánási fotózta az X-Faktor…..
czinikus 2014.07.12 13:41:58
@gesternmann: Van a tyúknak egy másikkal közös biznisze,ilyen névvel.Sikertelen csajoknak mondják meg a tutit jó pénzért.Sőt, ha jól emlékszem könyvet is kiadott ezzel a címmel.Tiszta Müller Péterbe oltott Coelho.Gondolom a 30-40-es keféletlen tyúkok meg eszik nagykanállal, ha műsort épített volna rájuk.
czinikus 2014.07.12 14:26:10
@Monsieur Padouncour: Ezt eddig is tudtam,de nekem nem ez ugrott be róla.
A Blikk a kommerség kimaxolásával igyekszik az RTL Klub szócsöve lenni immáron második napja, aminél vicceset per pillanat nem tudunk mókásabbat mondani. A mai ördö(n)g(n)ős cikkben (bocs) azt üvöltik a bulvárugar ködös reggelébe, hogy (Ördög Nóra) a csatorna által…..
czinikus 2014.07.10 12:53:42
@B.Ú.É.K!: Nem közszereplő.Ördög meg az.Ennyi.De örülök neki,hogy a közönségessel és a butával egyetértesz.
czinikus 2014.07.10 14:10:02
@B.Ú.É.K!: Közszereplő,ha nem nyomná a bulvár,nulla lenne az értéke.Lexarja hogy mit írnak róla,nem olvassa,viszont szüksége van rá.Na,ennyit a magánéletéről.Az irigység,meg hogy tipikusan magyar? Olvastál már külföldi online újság fórumot? Na ott is megy azért az ekézés rendesen.
czinikus 2014.07.10 14:24:53
@B.Ú.É.K!: Nem figyeltél:ha nem nyomná a bulvár,nulla lenne az értéke.Nem nulla,nulla lenne.Tévedsz,sehol nem csípik,ha valakiről a média mondja meg hogy szeretni kell.A kereskedelmi(is)média nem a tényleges népszerűségről szól,hanem hogy a hirdetőkkel ezt mennyire tudják elhitetni.
- isten veletek! (mindezt sötét szoba sarkában, klaviatúra mögé bújva...) Döntött a testület, megtörténik a Horváth Mihály tér felújítása. No, nem önálló előterjesztésben döntött, megvitatva, hogy milyen is legyen az a jövőben, hanem egy 40 oldalas 4 éves gazdasági…..
Már a visszatérését tervezi a Blikk szerint a színész, aki sokkal jobban van és fizikailag megerősödött. Míg pár hónapja még járni sem tudott egyedül, ma már önállóan sétál és úszik. Három hét múlva tér vissza  munkába, egy rádiókabaréban fog szerepelni, de egyelőre…..
czinikus 2014.06.18 22:34:59
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
czinikus 2014.04.09 14:50:58
@sas70: Igen,Tito.És nem adták ki.Nürnbergben tanú volt.Sem az amcsik,sem Sztálin nem akarta felelősségre vonatni,mintha valahol azt olvastam volna,hogy Rákosi próbálkozott,de Joszif leugatta.
Ez nálam azt jelenti,hogy kissé talán árnyaltabb a kép annál,mint amit 40 éve dörgölnek a képünkbe.
czinikus 2014.04.09 19:20:02
@Viktor Mutyin: Lehet hogy én nem vagyok annyira taknyos:nálam diktatúra,amikor beszorítják,majd szétverik a tömeget(Lánchídi csata 86),a megerősített rendőri jelenlét 86 október 23-án(amikor két ember már tömegnek számított),vagy 89 március 15,a tévé székház előtti tüntetés,amikor azt találgattuk,oszlatnak e a rendőrök.Ja,meg amikor a kerületi pártházat munkásőrök őrizték tökig kalasnyikovban.Na bakker,ez diktatúra.
czinikus 2014.04.09 20:06:24
@Viktor Mutyin: Köszönöm,már volt részem benne.Még a közelmúltban is:pl.amikor az SZDSZ zsarolta az MSZP-t,az meg a hatalom megtartása érdekében bármit beáldozott.Nos,ők ugyanúgy magasról lecarták hogy mit ugatott az akkori ellenzék,mint most Viktorék.
Ember,ez nem diktatúra,csak őrségváltás volt húsos fazéknál.90-ben szét kellett volna zavarni az MSZP-t,párttitkártól
felfelé mindenkit örökre eltiltani a politizálástól( még a gyerekeiket is),és teríteni az ügynöklistát.Lehet hogy kicsit más lenne most.
Nyilvános bocsánatkérésre és egymillió forintos nem vagyoni kártérítésre ítélte nem jogerősen a Budapest Környéki Törvényszék Stohl Andrást, és könyvének szerzőjét, Szalai Vivient, adta hírül az MTI. Azért perelte be őket a Budapesti Fegyház és Börtön, mert a Magyar…..
czinikus 2014.04.02 19:28:00
@shinny bayaar: Miért,neked mindegy,hogy végrehajtó viszi el a számítógépedet,vagy a TEK?
czinikus 2014.04.02 19:35:22
@Gekko: Nem ártana,ha az emberek nagyobb részének azért valami fogalma lenne a jogról.Talán nem dőlne még a csapból is a devizahitelesek ügye.Többek között.
Csak a TV2 Naplójának riportere részesülhetett a szerencsében, hogy Orbán Viktorral és Tarlós Istvánnal utazhatott a 4-es metró avatásán. A többi újságíró egy másik szerelvénnyel mehetett csak, a TV2 viszont egész nap kísérhette a miniszterelnököt. (Nem először, Dorogi…..
czinikus 2014.03.31 14:31:53
@Tompó: Ha van Adblockod,kapcsold ki.
Miután február végén a ZDF televízió visszalépett a filmkészítéstől, az ARD csatorna bejelentette, hogy megfilmesíti Anne Frank tragikus életének történetét. Ez lesz az első nagyszabású német produkció, ami a frankfurti kislány élettörténetét dolgozza fel. A televíziós…..
czinikus 2014.03.14 14:22:26
Na ne, ugye? Pedig na de, Majoros Péter, azaz Majka, a magyar valóságshow-k történetének egyetlen olyan szereplője, aki értelmezhető karriert futott be, és hogy úgy mondjuk, forintosította a neki kiszabott 15 perc hírnevet, egy olyan műsorba fogott tegnap este a Super TV2-n, aminek a…..
czinikus 2014.03.01 21:20:01
@alfax: Ja,Lékónak meg még érettségije sincs(hacsak meg nem szerezte menet közben).És?
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
czinikus 2014.02.23 13:48:32
@chico: Ha úgy jobban tetszik,kis hazánkban is a kaukázusi rassz a domináns,nem a negroid.Ennyi.Ja,azért kíváncsi lennék arra,hogy a liberális Európában,a híresztelésekkel ellentétben vajon mekkora az idegengyűlölet.Nem a hivatalos álláspont szerint,ténylegesen.
És nem a turistákkal,hanem a bevándorlókkal kapcsolatban.Unom már azt a dumát,hogy mi vagyunk a legirigyebb,legkirekesztőbb,stb...nemzet,bezzeg a .....
czinikus 2014.02.24 12:41:16
@Mister Sandman: Nem érdemtelenül? Nekem úgy tűnik,ez inkább válasz arra,hogy a ballib még külföldről is rasszizmusról és antiszemitizmusról beszél ( persze igény lenne rá),na erre válasz Kállay.Rákay nemhiába nyomta ezerrel.Ha nekünk is lenne egy Matisyahu-nk,Kállay-val karöltve zavarták volna ki őket Dániába.
És persze plusz egy jó pont a családon belüli erőszak témája.
Még hogy nem érdemtelenül....
czinikus 2014.02.25 01:32:56
@conormcload: Ez azért van,mert a politika átszövi a mindennapokat.
Mert még mindig csak az számít ki kinek a kije,van e lóvéja meg milyen a kapcsolati tőkéje.Ha megnézed,a dalszövegek és zenék nagy részét azok jegyzik,akik már vagy régen vagy régóta benne vannak a sűrűjében ( Rakonczay,Geszti,stb....)Wolf Kati sem véletlenül került ki a versenyre.Itt a dalok max annyit számítanak,hogy profik írják őket.
comment:com Apám, a diktátor 2014.01.29 16:30:00
Szerda este 21:05-kor indul az On The Spot új sorozata, a Diktátorok gyermekei az m1-en, ami arra a keresi a választ, hogy az utódok képesek-e szembenézni apjuk rémtetteivel. A sorozatban olyan 20. századi zsarnokok leszármazottait ismerhetjük meg, mint Pol Pot, Herman Göring,…..
czinikus 2014.01.29 20:39:59
@Pandaaaa:Inkább Tvrtko.
Jimmy Kimmel általában rém vicces talkshow-jában még tavaly ment le egy szegmens, amiben egy hatéves forma gyerekszínész azt a javaslatot tette az amerikai adóságállomány csökkentésére, hogy nyírjanak ki minden kínait. A poénosnak szánt, de valóban kissé meredek megjegyzés nem…..
Szikora Róbert nem azért borult ki, mert az Éjjel-nappal Budapest egyik főszereplője három éve kitette az árut egy fotós előtt, hanem azért, mert a By The Way nevű fiúzenekara esett ki az X-Faktorból, és hát skandalum, hiszen ők voltak a legjobbak, de a szemét nézők nem szavaztak eleget, és így…..
czinikus 2013.11.05 23:29:59
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Ebben a formában ez így nem igaz.Engem spec taszít a szilikon.
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
czinikus 2013.10.21 19:57:10
@SmittyB:Kínai srácon azért ciki a Tokyo póló,mert a japcsik elég sok csúnya dolgot csináltak a 2 vh alatt náluk.Amiért kicsit népszerűtlenek odaát.Komoly konfliktus van a két ország között ez ügyben.De ez csak az én véleményem,lehet ő másra gondolt.
Miközben a magyar tévékben a minél mélyebb dekoltázsokkal igyekeznek nézőket szerezni a reggeli műsoroknak, sőt, az egyikben a műsorvezetőket bikinire vetkőztetve ültették kamera elé, a törököknél sokkal nagyobb szigorral kezelik az ilyen hatásvadász húzásokat.…..
czinikus 2013.10.10 18:33:34
@Kiállá: Csak más kutúra.Ennyire egyszerű.
Dömsödi Gábor, az egykori Névshowr társműsorvezetője botrányszagú könyvet írt Friderikusz és Hajdú serpája voltam címmel, amiből a hétfői Blikk szemezgetett. A 2001-ben, az MTV-n indult műsor kapcsán Dömsödi azt írja, Hajdú volt a szükséges rossz, az oldalkocsi, aki…..
czinikus 2013.10.07 13:37:00
@KrustytheClown: Az országgal semmi baj nincs,de az emberek....
Bár ez is relatív,a BBC-nél pedofilok nyomták.
Október 3-án startol az angol túlélőkirály, Bear Grylls legújabb tévésorozata, amiben most kivételesen nem ő vág keresztül a sivatagon egy szál késsel és alszik egy döglött teve belei közt. A kiút a pokolból főszereplője ugyanis rendhagyó módon nem az exhibicionista…..
czinikus 2013.10.02 01:28:52
@rockjano: A probléma az,hogy sokan keverik a valóságot a tévé valóságával.Főleg hogy azért tesznek is érte a kanálisok.
czinikus 2013.10.02 09:08:15
@Der Beste: Tévedsz.Nekem az bassza a csőrömet,hogy hülyének néz a média,a politika,a kereskedelem,a szolgáltató ipar,stb...Egyre inkább,és már baromira unom.
czinikus 2013.10.02 09:23:13
@cenzuratroll bosszanto: Nem.De sokan igen.És erről bizony a média is tehet.
Alföldi Róbert az RTL Klub Fókusz című műsorának nyilatkozva mondta el, hogy az augusztus végén, Szentendrén bemutatott Bánk bán junior című előadása után (melyet ő rendezett) hárman is rátámadtak, és egy közeli múzeumba kellett berohannia. Alföldi elmondta, hogy nagyon…..
czinikus 2013.09.02 21:38:25
@fran7: Már az István a király is az volt.
czinikus 2013.09.02 21:58:12
@// Gery Greyhound: A koncepció nem lett volna rossz,viszont agyoncsapta ( nálam )az,hogy szarul énekelték.És akárki akármit mond,azért egy rockoperában tudjanak énekelni a szereplők,vagy ne hívják annak.
Kaptunk egy videót, amin azt láthatjuk, ahogy az On the Spot két alkotója megkapja a legjobb dokumentumműsornak járó Arany Nimfát, amihez innen is gratulálunk (ismét). A videó másik apropója, hogy a pályafutását a Spektrum műsorán kezdő, mostanában viszont a köztévén látható…..