Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ragnois

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A sziget dzsungelének mélyén senki sem hallja, ahogyan a ritka ronda CGI és agyhalott karakterek ölik az agysejtjeidet..." Szegasztok! Nagyon nem szeretem, amikor a japán anime ipar másolni akarja az amerikai szubkulturális dolgokat, mivel ezekből sokszor semmi jó nem sül. Elég, ha csak a japán…..
Ragnois 2020.03.06 19:28:48
Ragnois 2019.12.14 21:59:28
Ragnois 2019.12.15 19:25:43
@xx18Rolandxx: előtte azért volt egy Szabadság, Szerelem.
A Kaptár széria néhány epizódja alighanem a Baaad Movies-on belül fog helyet kapni, de a 2012-ben készült animációs A kaptár: Kárhozat egészen más kategória, személyes véleményem szerint pedig az eddig készült legjobb Resident Evil adaptáció.     ..
Hát, az a helyzet, hogy a videó, amit még anno az évadnyitónak terveztünk, csak aztán jócskán elhúzódtak a munkálatai, végre elkészült! Ezúttal ne a megszokott formára és stílusra számítsatok (és ne is a megszokott hosszra! ;) ), mert ez a Mystikal jócskán megindította a fantáziám, amiből egy…..
Ragnois 2016.05.10 22:25:31
Rengetegen ajánlottátok már A mamut című fenomenális alkotást, így sort is kerítettem a megnézésére. Elképesztően debil és bizarr film, olyannyira, hogy muszáj volt két részre bontani a bemutatását.   ..
Igen, valóban elkészült végre a 9. évad első része! Néhányan már ki is találtátok, hogy az év talán legnagyobb csalódása, a Godzilla lesz a nyitó alany. U.i.: Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, szerencsére nem tartott sokáig a haldoklásom! ..
Ragnois 2014.12.13 09:57:36
A nagyon sokadik B-kategóriás szörnyes-menekülős-ősiátkos film, ezúttal a kevésbé emlékezetes, de rendkívül gagyi fajtából...
Ragnois 2014.01.30 17:14:44
@Misák Gábor: Bezony!
Volt pár jó filmje de szerintem élvezi ezeket a Zs kategóriás szutykokat!
A kígyóhal-akcióban is szerepel és az is eléggé rossz.
Ezzel a vegytiszta karácsonyi retro-borzalommal szeretnék minden kedves nézőnknek Boldog Karácsonyt kívánni! ..
A Bosszúállók egy jelenet közepén random megjelennek, aztán felrobbannak. Ez aztán a paródia, aztamindenit! Nem kellett csalódni! A The Starving Games tökéletesen méltó lesz a Bazi nagy film és Katasztrófafilm és társaik által képviselt branchoz. ..
Végre, egy kevés "egészséges" szenvedés után elkészült a 7. évad utolsó előtti videója!..