Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elem

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár tavaly elég kínos véget ért a Játék határok nélkül, október 17-én újra indul a vetélkedő, a forgatásra nem itthon, hanem Kínában került sor. És itt az első beharagozó is, "csak csajoknak"- ahogyan mondják. Vajon miért nedves férfitestekkel reklámozzák a vetélkedőt?…..
Na kérem akkor ez ennyi vót, holnap reggel jön az első hogyvolt, utána meg a többi szépen sorban. Jóccakát. Ez is egy elképzelhető forgatókönyv: (sixx) VV Iza a platformcipőversenyt máris megnyerte. SzabóZ: Iza az agy ebben a műsorban. Mármint tud folyékonyan beszéli a…..
Rohadt unalmas egy másik X-Faktor-variánssal példálózni, de muszáj: a RTL Klub olyan magas szintre fejlesztette a szavazattarhálást, amilyet még sehol nem láttunk, pedig ez az az ország, ahol egy két döntőst felvonultató Megasztár-adás is képes volt 3,5 fél órás lenni. A…..
Az X-Faktor mentorházas rongyrázása az az eleme a formátumnak, amit a készítők minden bizonnyal kihagynának a műsorból, legalábbis ami az átlagnéző által elképzelt luxust reprezentáló, bazinagy házakat illeti. Ezeket ugyanis ki kell bérelni, lecígerölni a stábot,…..
Fehervar.net fdagdfs 2011.07.02 22:11:00
gsfdgsdf gdsfgsdf gdsfgdsfg dsfgfdgsdf..