Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zibi07 (törölt)

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baaad Movies Baaad Movie? - Poolboy 2012.05.21 09:14:00
Egy kérdés: EZ MI A F@SZ??? O_O'18 éven aluliaknak nem ajánlott! ..
zibi07 (törölt) 2012.05.21 15:03:33
Már nem is tudom pontosan ki (talán Lófasz Hadnagy) ajánlotta nekem ezt a magyar filmet, amelyről korábban egy szót sem hallottam. Még a címe sem volt ismerős. DVD-n bár kiadták, nem találtam hozzáférhető példányt, úgyhogy szükségből kénytelen voltam egy youtube-ra…..
zibi07 (törölt) 2012.04.09 20:39:25
@JeszKar: Teljesen egyetértek! A Dögkeselyű azon kevés magyar játékfilmek közé tartozik, amelyekben ettől a kortól szokatlanúl rendelkeztek társadalomkritikával az akkori rendszer felé, lehet ennek köszönhető, hogy sokan nem is hallottak róla, mert nem lett nagyon reklámozva. Mondhatjuk, hogy úgy került be a mozikba, ahogy a múlt évben a Drive, mindenféle komoly hírverés nélkül és sokan nem is ismerik igazán.

Bár a film '82-es a benne szereplő társadalmi problémák még most 2012-ben is aktuálisak és szerintem ezért lehet az hogy még most is egy nézhető színvonalas darab. Ritka gyöngyszem a a magyar filmiparban.
Teljesen jogos videó (Kivéve az Idegen Arcok forgatókönyvét)  Flux blogon találtam..
zibi07 (törölt) 2012.03.01 16:06:49
@Dimmu1986: azzal én is egyetértek veled hogy ez már tényleg túlzás, hogy csak azért mert fekete. Ez a része a videónak inkább szőrszálhasogatás.
Minden információ a videóban. ..
zibi07 (törölt) 2012.02.29 18:44:43
Tudtátok, hogy a legelső Fűrész film előtt volt egy 2003-as rövidfilm, amely egyfajta promónak felelt meg? Tök érdekes, szeretem ha egy ilyen dédelgetett független projekt tényleg megvalósul rendes filmként. (Ilyen volt a District 9 vagy a "9" is). Az első két Fűrész…..
zibi07 (törölt) 2012.02.21 16:47:21
@algi: szerintem elég naív dolog a mai filmgyártásban valami újat várni, utoljára Shyamalan tudott valamit még mutatni a jelekkel. Szerintem azért tekinthető alapműnek az első rész, mert valami olyat sikerült egyedül ennek az epizódnak adnia, amit már régen láthattunk. Ebben a részben kicsit visszatért azon kisköltségvetésű horrorfilmek bája és hangulata, amiket utoljára a '80-as évek végén és a '90-es évek elején láthattunk, ami mára teljesen átalakult.
zibi07 (törölt) 2012.02.24 21:42:49
@algi: én ezt nem is állítottam, hogy kiforrott, csak azt hogy lépten nyomon mindig valami újat várni az naív dolog. Nem kell filmtörténetet tanulni ahhoz, hogy az ember észrevegye azt hogy készülnek minőségi alkotások, a Fűrész is az olyanok közés tartozik, mint a Rémálom vagy a Péntek 13. Egy rész bőven elég volt belőle a többi rész abszolút fölösleges önismétlés. Az első legalább nyújtott valami újat.
Újabb elcsépelt, röhejes horror, amiben az a legszomorúbb, hogy jobb is lehetett volna. ..
zibi07 (törölt) 2012.02.09 21:43:35
@filmkiller: érdekes h te beszélsz betegességről, amikor te meg nekiállsz egy pornófilmet elemezni az milyen? mire számítottál attól, mit fogsz látni? ez neked poénos? Inkább irigység beszélhet belőled, hogy a te filmelemzős oldalad nem olyan népszerű és nem tudod olyan poénosan előadni a dolgokat és azt már szócséplésnek érzem, amikor valaki azzal jön hogy nem a baaadmovies inspirálta na hagyjuk már! a baaadmovies óta megállás nélkül jelennek meg az elemzős kritizálós videók filmekről és te is ezek után jelentél meg, és az internetes nézőközönség nevében kikérem magamnak, hogy te jobban csinálnád, mert sajnos nem így van, mert a baaadmovies-tól azt kapjuk amit szeretnénk egy száraz elemzés helyett egy szórakoztató műsort, mint amilyen a RosszPC sorozat volt.
A második film teljes kiábrándulása után kicsit félve néztem meg a harmadik részt (főként sokan mondták előre, hogy nagyon bugyuta), de azt kell mondjam, hogy kicsit kellemesen csalódtam. Természetesen messze nem éri el az első rész színvonalát, de ugyanakkor számomra…..
Interjú Hatvani Balázssal, aki gőzerővel dolgozik Magyarország első Sci-Fi illetve horror mozifilmjén. Ehhez neves külföldi színészeket is sikerült beszerveznie. Többek között mesél, hogy hogyan sikerült beszerveznie a külföldi színészeket, milyennek látja a magyar filmipart, a…..
Eljött az idő! Lerántjuk a leplet a három legjobb intróról, és az öt legjobbnak ítélt videóról! Gratulálunk a nyerteseknek, és ezúton még egyszer köszönjük minden nevezőnek a részvételt! A késésért elnézést, de ezúttal nem a mi hibánk volt, ugyanis a youtube-on időben…..
A második Filmelemzők Oscar nevezőinek listája   Joker5 - Zombik tava (1)     Sparrow - Gorilla bácsi     SPOILERfilm - Náci zombik       xx18Rolandxx - Love Hine Again     Uccse - Gyönyörű lányok click4mychannel…..
zibi07 (törölt) 2011.07.30 21:18:20
@bence4ever: nos én is meglepődtem hogy sikerült, mivel nemrég kaptam meg a jogot én is miszerint 15 percnél hosszabb videókat is feltölthetek. Akkor azonnal kipróbáltam egy legalább 1 órás filmnél de letiltotta mert hogy túl hosszú, aztán mikor végeztem a bemutatómmal gondoltam megpróbálom próba cseresznye alapon és lám sikerült elsőre. Úgyhogy ha neked is meg van a jogod rá akkor azt javaslom próbálkozz többször, és ha úgysem megy akkor vimeo.com feltöltheted egyben ha nem haladja meg az 500 megát, vagy indavideó, de azt nem szívesen ajánlom, mert sokat szarakszik.
zibi07 (törölt) 2011.07.31 21:36:58
@jokerrrrr5: tisztában vagyok ezekkel és a videó készítésénél is az voltam, csak vettem be bőven a leszarom tablettából és már nem érdekelt annyira XD
Meg sajnos egyéb elfoglaltságaim mellet már nem nagyon tudtam időt fordítani erre így is attól féltem nem tudok vele elkészülni határidőre :S
Régóta tervbe vettem már a népszerű Gonosz halott trilógia záródarabjának bemutatását, de csak most jutottam el odáig, hogy értekezzek róla. A videót próbaképpen feltöltjük youtube-ra is, meglátjuk, mi sül ki belőle. Jó szórakozást! U.i.: Az Összeomlás videójának lassan nekiállok, de még nem…..
Egy film, ami akár Versus is lehetett volna, de az alkotók rájöttek, hogyan lehet egy hasonlóan értelmetlen sztoriból a sok hiba és átgondolatlanság ellenére is élvezhető filmet összehozni. Üzenet Terror Dzsoninak: Öné a főnyeremény!!! :-)..
zibi07 (törölt) 2009.07.29 00:48:29
ZeromorphemX elkészítette a beígért Hellraisr-videókat. Mivel nem láttuk a filmet, nem tudjuk, egyetérsünk-e a véleményével, vagy sem, de az biztos, hogy a videók jól sikerültek. Azért azt mindenképpen hozzá kell tenni, hogy a film költségvetése elképesztően alacsony volt, így…..
Egy évvel ezelőtt tettük fel az első cikket a blogra. Hihetetlen, hogy ilyen sokáig "kihúztuk". Reméljük, még fogjuk is egy darabig!Többet nem is mondunk, a videóban minden benne van! :-)..
Luc Besson neve nem minden esetben garancia a sikerre, akár anyagilag, akár minőségileg. Úgy tűnik, hogy legújabb, producerként jegyzett mozija azonban megcáfolta a francia alkotó rossz hírét, mivel mind a mozikban, mind a nézők és kritikusok szemében osztatlan sikert aratott. A…..